Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 15 oktober 2022

By   /   oktober 14, 2022  /   No Comments

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Boeiend? Stuur het door aan je eigen netwerk van snappies!

TIJDGEEST MEGAZIEN
van 15 oktober 2022
over Judas, de 144.000, voorkennis, AIVD, Recovery Cabins, dor hout & sterns.


CONTROLLED OPPOSITION: JUDAS

Het is een precair onderwerp: wie is nog integer in de strijd tegen uitbuiting en slavernij? Welke oppositie zal ons straks verraden, welke Zwaar Gelovige blijkt straks toch die geniepige, tirannieke Satan in persoon, de Antichrist?
Er bestaat een zwart-wit filmpje waarbij er een zwart schaap voorop loopt  tussen de hekken van het slachthuis met een witte kudde achter zich aan. De zwarte Judasgeit kiest de rechtstreekse weg naar de slachtbank en de rest volgt klakkeloos. Ethiek en moraliteit leggen het keer op keer af tegen hebzucht en gemak, tegen die in de laatste twintig jaar ingesleten weg van de minste weerstand.

Voorbeeldje? Jij stemde blij voor de oppositiepartij PvdA? En in de 1e Kamer stemde die club gewoon VOOR acceptatie van het beruchte CETA-verdrag, waar de 2e Kamerfractie TEGEN gestemd had? FLIP! En dan deed onze in de Coronacrisis bejubelde Wybren van Haag ook? Controlled opposition dus? Brr. Voorbeelden te over.
Advocaat Sven Hulleman, vroeger altijd in voor het goede doel, maakt de idealistische Nationale Bond tegen Overheidszaken € 144.000 afhandig?! Hoe zo, en waarom zoveel?
Overal merken we fout gevoerde rechtszaken op waardoor er even optimisme bij de gelovigen gloorde, maar helaas, procedurefoutje, corrupte rechter, verkeerd moment gekozen en hoppa, de zaak struikelt, de rebellie weer juridisch knap de kop ingedrukt.
En dus, cultiveer je wantrouwen. Geloof wel blind in Peter den Haring die voorspelt dat op termijn alles goed komt. Geen nood, gewoon  Winnie the Pooh lezen, de antropomorfe teddybeer, die naar eigen zeggen maar een klein beetje verstand heeft. Alles is relatief..


OPWEKKING

Iets in de Bijbel, die 144.000, dat is toch een magisch getal? Ah ja, de Apocalyps nadert en alleen de ware schuldlozen (dat piepkleine clubje) zullen in de hemel worden opgenomen!
Kunnen denken is kennelijk geen voorwaarde voor uiteindelijke verlichting, begrijp ik. Veel Amerikaanse dominees stellen al jaren het moment van de zogenaamd door Christus beloofde Opwekking uit. Op de website van de Zonen Gods bijvoorbeeld waren ze drie jaar geleden al heel stellig. “Deze grote Opwekking gaat beginnen vanaf juli/aug.2021 en zal, binnen één week, vanuit Amerika de hele wereld overgaan. Als dan de Opname in april 2022 zal plaatsvinden, dan zal binnen deze acht maanden iedereen van Jezus hebben gehoord.” Van Poetin, bedoelde hij vast. Ongelofelijk!

In dit soort sekten wordt druk gedacht dat men de Enige Waarheid in pacht heeft, maar wonderlijk genoeg maakt niemand bezwaar tegen de steeds opgeschoven spirituele kalender van die orthodoxe, uitsluitend mannelijke bestuurders, de ouderlingen van de sekte. Een eigen interpretatie van de Schrift is verboden, net als het benutten van Google. Contact van je kinderen met andersdenken is eveneens taboe. Gelovigen die zich niet aan de strenge morele en sociale gedragsregels houden, worden openlijk uitgestoten en belasterd. Zo houdt Geloof een eerbiedige afstand van de Waarheid. Droevig is dat de helft van de wereldbevolking zich tegenwoordig gedraagt alsof ze in een sekte (het World Economic Forum) zitten. Bekijk mijn podcast op  Café Weltschmerz  nog maar eens. Wee degenen, die nog in zonde leven! God straft direct!

BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID

Zo langzamerhand heeft de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD) dubbele dagtaken aan het bespioneren van wappies, snappies en boeren. Iedereen die 2x van LinkedIn en Facebook is verwijderd, moet doorgelicht worden: vijanden van de Staat natuurlijk.
Ik wil eigenlijk precies weten wat er in mijn dossier staat, want er wordt wat afgelogen tegenwoordig over buren en collega’s, die geen prik gehaald hebben. Dus kunnen jij en ik om kennisneming van onze dossiers vragen. Artikel 76 van de Wet op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten geeft immers iedere burger het recht om zo’n inzageverzoek te doen. De AIVD is vet overwerkt, dus gaat men de (dwingende) wettelijke termijn waarbinnen dat verzoek moet worden ingewilligd (drie maanden, uiterlijk vier) vet overschrijden. Dan mag je een dwangsom gaan eisen. Boeiend. Lijkt de ideale vorm van kosteloze burgerlijke ongehoorzaamheid.
Hier op Wanttoknow  staat mijn eerdere stuk over autonomie, soeverein zijn, de nepGeboortetrust en het handige diplomatieke paspoort.

GRAAIERS MET VOORKENNIS

De Haagse politiek verdeelt onderling de verschillende vaste Kamercommissies. Daar worden besluiten voorbereid die soms vergaande economische consequenties hebben. Zulke voorkennis heeft talloze mogelijkheden. Aandelen kopen of juist verkopen. Zo’n Tweede Kamerlid doet dat natuurlijk niet zelf, maar ach, kinderen, exen, goede vrienden een tip geven, later delen we de poet! Zo gaat het overal, maar wel heel schaamteloos in de V.S. The New York Times toetste drie jaar lang, tussen 2019 en 2021 het zakelijke gedrag van leden van het Amerikaanse Congres en de Senaat.
Bijna 200 politici en hun vertegenwoordigers hadden zelf of via directe familieleden talloze financiële handeltjes of aandelen. Meer dan helft van hen zat juist in commissies die direct inzicht gaven in dezelfde bedrijven en aandelen. De krant ontdekte dat 81 democraten en 101 republikeinen tot 3.700 transacties hadden ingediend met een waarschijnlijk volume van $ 100 miljoen. Velen hadden 100 procent winst gemaakt, sommige zodanig perfect getimed, dat men ‘short’ kon gaan op basis van de verwachting dat een bepaald besluit tot dalende koersen zou leiden…


Tja, de slang pakt de rat. Karma, he? Of gewoon eh, de natuur?

VERANDERING OVERWEGEN

Nu, na jaren van tegenstand van de leiding van het Congres door zowel Republikeinse als Democratische partijen, kondigde Congresvoorzitster Nancy Pelosi aan dat het Huis een verbod overweegt voor leden van het congres en hun families om aandelen te verhandelen. Overweegt…

Opgepimpte overwegingen spelen overal dubbele rollen. NepTwitter-accounts hebben in die wereld van het grote geld vaak de functie om via roddel, achterklap of speculatie bedrijfsmatig bepaalde processen te manipuleren. Twitter wordt vooral door quasi bijdehandte lieden en mediamensen gebruikt, zelden door ‘gewone’ mensen. Het wordt griezelig als politici veel gaan Twitteren met hun economisch gevoelige standpunten. Tja, het beleggersvertrouwen staat op het laagste punt in tien jaar. Hoe komt dat toch? Vriendjespolitiek plus langzame ambtelijke molens?!


RECOVERY CABINS

Innovatie moet. Soms stroomt er een uitvinding vanuit de industrie door naar de menswetenschappen. Een Spaanse uitvinder ontwikkelde met ioniserende FAR-infraroodtechnologie en met behulp van straling een droogapparaat dat nog steeds wordt gebruikt voor de smaakverbetering van groente en fruit. Veel later creëerde hij ook een nuttige aanpassing ten behoeve van de menselijke gezondheid: de Recovery Cabin. Dit systeem berust op het iets verhogen van de warmte in onze celkernen, als onze innerlijke thermostaat dat om allerlei verschillende redenen (tijdelijk) laat afweten of te veel of verkeerd afkoelt (meestal via de huid, ademhaling en zweetverdamping). De wetenschappelijke onderbouwing van het infraroodeffect is hier helder na te lezen. Het apparaat is feitelijk een stalen zogeheten Kooi van Faraday, waar je met je voeten in gaat.

Voor warmbloedige wezens levert de ionisering van hun watermoleculen veel energiewinst op. Harmoniserende software zorgt er tegelijk voor dat fysieke onbalans en innerlijke conflictering wordt aangepakt in het juiste tempo en volgorde. Er wordt vooral goed rekening gehouden met luchtvochtigheid en luchtdruk. Onder meer slapeloosheid en een verstoorde vochthuishouding schijnen er goed op te verdwijnen.
Tomaten varen er wel bij, aan mensen wordt een vijftal sessies geadviseerd. Er staan zulke cabines in Goes, Nijmegen en Zundert. In België in Meer (net over de grens). Kijk maar op www.recoverycabin.com.

ENERGETISCH OPLADEN?

Een wandeling langs een stormachtige zee stort evengoed een heerlijke lading negatieve ionen over je heen, heilzaam maar weer een koude bedoening. Hardlopen dus, warme sokken of een Orgonite piramide, de bewuste mens heeft altijd een keuze! Meer dan 1,2 miljoen werknemers hebben ondertussen liever burn out klachten…

En dus? Familie Opstellingen doen en prehistorische monumenten bezoeken op Sardinië? Reuzengraven, feeënhuizen, saai is het nooit: 18-27 april 2023.
Of een weekje mee naar de fabuleuze Bosnische piramides volgend voorjaar? Van 25 mei t/m 2 juni energetisch opladen op hoog niveau! Mail mij maar.


Oma’s as moest uitgestrooid worden op de wijze waarop ze geleefd had.

DOR HOUT UITDUNNEN

In landen als Afghanistan, Irak, Syrië, Jemen, Nigeria, Somalië en zo’n 50 andere landen stierven er het afgelopen jaar door militaire bemiddeling van de V.S. bijna een miljoen mensen. Kostte de Amerikaanse belastingbetaler wel acht triljard dollar. Ook in Nederland ploeteren we flink met het uitdunnen. Let maar op de oversterftecijfers. Onze bevolking wordt namelijk hinderlijk ouder en ongezonder.
Sterfangstig langer leven, bang gemaakt voor griep, obsessief willen vaccineren, controleren en beleren, die route brengt niet alleen de aandeelhouderswinst omhoog maar ook het ziekteverzuim. Luisteren naar patiënten is mooi, luisteren naar personeel is beter.

Euthanasie serieuzer nemen is ook een punt. Oorlog voeren is en was altijd al heel inefficiënt: helaas worden alleen lokaal jongeren gedecimeerd. Klakkeloos boeren decimeren is vast ook suf. Sommige agrarische lui ontwikkelen trouwens een gezonde dosis creatieve overlevingsdrang. Zie hieronder!


Geluidsscherm bij Stroe

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

* Tijdgeest Magazine heeft voor volgend jaar 8 sponsors nodig die 12 keer (steeds op de 1e van elke maand) een regeladvertentie willen plaatsen voor € 156: 13 piek per keer, oplage van 10.670. Idee? Steun TM en mail mij.

* Mein Kampf van Hitler ligt wèl bij Bol.com, maar auteur Robin de Ruiter (De 13 Satanische Bloedlijnen) wordt daar verbannen vanwege het aankaarten van complottheorieën. Topinterview met hem en zijn boekencatalogus hier verkrijgbaar.

* Op zaterdag 19 en zondag 20 november geef ik op de Internationaal Therapeut Beurs op de Expo in Houten 2 workshops Trancereizen en Auraschoonmaken. Via deze link  kun je daar met korting of gratis aanwezig zijn.

* Teken de petitie voor het besluitvormend debat voor onbelemmerde toegang tot de huisarts (bijna 56.000 ondertekenaars).

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje Bitcoins? Dit is de link  die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos geld is dit misschien toch slim.

* Luc Sala schreef een uiterst kritisch boek over de overheidszwendel rond Corona: Het Kantelpunt. De tekst wordt steeds schitterend geactualiseerd op op  www.lucsala.nl/coronaboek.pdf. Lees je zelf gratis bij!

* Hugo van der Geest  biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

DOODDE STRALING DE STERNS?

Hebben vogels ook een keuze? Was dit vogelpest? Dat wordt gezegd. Op Texel stierven in mei en juni 7.000 broedende zeevogels, Grote sterns, echter vlak nadat er in korte tijd 18 nieuwe 4G-antennes aan de bestaande drie torens werden toegevoegd en van de ene op de andere dag het aantal frequenties steeg van 5 naar 11.
Dit lot trof ook een andere grote broedkolonie, 7.000 paren Grote sterns in de Zeeuwse Waterdunen. Beide kolonies lagen in de buurt van een drukke scheepvaartroute, waar druk internetverkeer plaats vindt. Ook hier waren net nieuwe zendmasten opgesteld, dramatisch voor op vis fouragerende vogels.
Zo komt het onderwerp weer even in het nieuws. De visserij was er blij mee, wéér wat concurrentie uitgeroeid. Op Stralingsleed staat ondertussen angstaanjagend onderzoek naar 5G in Zweden. Hieronder ook nog wat creatief gelieg over apenpokken.

  VAKANTIEMOP

Een Amerikaanse zakenman pikt in Tokio een meisje van lichte zeden op in een bar. Ze spreekt geen woord Engels, maar veel gesprekstof is er toch niet. Behalve dat ze op een zeker moment alsmaar opgewonden twee specifieke woorden schreeuwt in het Japans. Omdat hij het als een compliment opvat, onthoudt hij het. Twee dagen later golft hij met een Japanse zakenrelatie. Die slaat een fabuleus mooie hole-in-one. Enthousiast roept dan zijn zakenvriend bewonderend “Machigatta ana!”
“What the fuck?!” grauwt de Japanner. “How come: wrong hole!?”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

LAST VAN JOUW ECZEEM? EN JE PARTNER OOK?

Ooit gedacht aan het beter afsluiten van je energieveld? Doe mijn auraschoonmaakoefeningen (super Scrabblewoord) eens als experiment. Of raadpleeg het Domino Orakel  om te toetsen of dat inderdaad de oplossing is. Het kan kontkarma zijn. Bestel in dat geval mijn sappige boek over reïncarnatie! Stort € 25 op NL07INGB0001580509 en VERMELD JE ADRES!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

Laat een boodschap achter

You might also like...

ONGEPASTE GRAPPEN? Negen voorbeelden!

Read More →