Hoezo spiritueel nieuws?

Blote kip copy
New Age, alternatief, gezond en spiritueel nieuws,
foute grappen en verhalen: Tijdgeest Magazine biedt van alles en nog wat!

Tijdgeest Magazine is een progressieve internetperiodiek, een uitgave van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Het werd sinds september 2006 onder de naam Nieuwe Tijdsberichten en later als DE TIJDGEEST  gratis maandelijks (en sinds 1 januari 2016 tweewekelijks) gemaild naar haar donateurs, naar mensen, die streven naar een praktische en speelse vorm van spiritualiteit en openstaan voor alternatieve inzichten op het gebied van gezondheid en grenswetenschappen. Er kwam en komt van alles en nog wat aan bod: spiritualiteit, goeroes, alternatieve gezondheid, prikkelende uitvindingen en ontdekkingen, HSP, hoogsensitiviteit, seksualiteit, therapie, drugs, trancewerk, hypnose, auralezen, astrologie, paranormaliteit, politiek, recensies en humor (een unieke verzameling van ruim 500 moppen). Niet alles op deze site heeft eerder in de mailversie gestaan.
Peter den Haring (1946) voert de eindredactie van het Tijdgeest Magazine. Je kunt meer over hem vinden op zijn eigen website www.peterdenharing.nl .

In deze nieuwe vorm, op het net als Tijdgeest Magazine sinds begin 2013, worden de artikelen naar onderwerp gerangschikt en is er een meer interactieve communicatievorm voor de donateurs aan toegevoegd. Je kunt hier ook eerder van Den Haring’s hand verschenen artikelen en verhalen in Bres, Jonas, Onkruid, Happinez, Paravisie of andere tijdschriften lezen. Verder vind je gastcolumns van Peter van Kan, Ellen Vader, Anneke Bleeker en andere kritische waarnemers. De meest actuele editie vind je op de volgende pagina, in het archief kun je ver teruglezen.

Haar voornaamste sponsor is de Stichting Olivijn, ingeschreven bij de Haagse Kamer van Koophandel sinds 14 januari 1988. Zij heeft o.m. als doelstelling a) de overdracht van kennis en ervaring, b) het ontwikkelen van en vorm geven aan creatieve, spirituele, emancipatoire, ecologisch-bewuste of anderszins maatschappijvernieuwende projecten en/of visies en c) het bevorderen van de persoonlijke groei, de zelfbewustwording en de gezondheid van de participanten in haar projecten, waarbij een holistische kijkwijze uitgangspunt is.

DONATIES WELKOM!

TIJDGEEST MAGAZINE verschijnt tegenwoordig tweewekelijks in mailvorm bij de bestaande donateurs en staat voor andere belangstellenden op deze website.  Adverteerders hebben we nauwelijks meer. Om de kosten te dekken vragen we belangstellenden om een donatie (€ 40 tot 1 januari 2022) te doen op NL73 INGB0005008174, de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn.
Donateurs kunnen commentaren plaatsen, gratis meer en meer e-books lezen en strakjes ook diverse orakelsystemen raadplegen. Lees nu via een link ook GRATIS de eerder verschenen romans van Peter den Haring, zoals de SF-Fantasyroman DE LAATSTE KONING VAN ATLANTIS .  Donateurs kunnen vanaf nu voor € 15 (inclusief verzendkosten) zijn CD Schone Lakens bestellen via mail@peterdenharing.nl: 12 bizarre Nederlandse liedjes, veel carnaval voor boven de rivieren. Niet-donateurs gaan lachen voor € 15.

CD hoe Schone Lakens