Loading...
You are here:  Home  >  Contact redactie

Contact redactie

Contact Us
First
Last2 Comments

 1. Vorig jaar in mei heeft uitgeverij Akasha mijn boek ‘de 8 healing codes van Saint Germain, magie van geluk en overvloed’ uitgegeven. Meer info over mijn boek kan je terugvinden op mijn site http://www.themagicsoul.org .
  Nu, bijna een jaar later, heeft de uitgeverij mij laten weten dat er bijna 600 boeken van verkocht zijn, wat best veel is. Hier ben ik superfier over. Ondertussen geef ik ook workshops over mijn boek, die toch best wel succes hebben. Meer info hierover http://www.themagicsoul.org , én heb ik ook over de 8 healing codes remedies gemaakt voor uitwendig gebruik.
  Graag had ik gevraagd of je in Tijdgeest een reportage aan mijn boek en mijn werk wil publiceren? Ikzelf ben heel vlot en creatief in schrijven van teksten en reportages (heb zelf nog voor tv gewerkt) en wil gerust zelf een reportage schrijven in tekstvorm of in vraag/antwoord-vorm. In het voorjaar geef ik weer enkele workshops, over de healing codes van mijn boek, maar ook andere workshops in het licht van Helder Bewustzijn.
  Voor meer info kan je altijd kijken op mijn site. Ik geef ook graag meer info of reactie op uw vragen en of suggesties.
  Let wel; ik werk nog deeltijds, dus ben ik telefonisch niet altijd bereikbaar, spreek in dat geval zeker een berichtje in.

  Alvast dank in licht en liefde,
  Namasté,
  Dominique Tuyaerts
  http://www.themagicsoul.org
  FBgroep helder bewustzijn
  0495/81.37.49

 2. Peter den Haring schreef:

  Hallo Dominique,

  In Tijdgeest Magazine zie alleen uiterst korte stukjes nieuws met een link, die tot verder eigen onderzoek uitnodigt. Ik kan je wel een Gastcolumn aanbieden, maximaal 1200 woorden en zeer gericht op deskundigheidsbevordering, niet op simpelweg lovend recenseren. Idee? Groet van Peter

Laat een boodschap achter