Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 januari 2019 gaat over Vorige Levens Shit, voorspellingen, ultrafijnstof, orakelen & kindermoorden.

By   /   januari 1, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 januari 2019 gaat over Vorige Levens Shit, voorspellingen, ultrafijnstof, orakelen & kindermoorden.

Ik ben malende

FOREIGN ACCENT SYNDROME

Laat ons het nieuwe jaar in gaan met het blij makende lijstje van waar we allemaal niet aan lijden. Van de aandoeningen en ziekten die wij NIET hebben gehad! Zo’n 80 mensen wereldwijd ‘lijden’ ondertussen wel onder wat wordt gezien als een medische afwijking: ze gingen plotseling spreken met een heftig opvallend accent. En ze gebruiken andere, ongewone woorden uit de taal waarnaar hun ‘afwijking’ verwijst. Een Australische documentaire laat drie fascinerende vrouwen aan het woord. Ze spreken Engels met een zeer sterk Frans, Chinees en Kroatisch accent. Na een epileptische aanval, een burn out of respectievelijk een ernstige migraine veranderde hun Engels namelijk plotseling dramatisch. Artsen behandelden hen met spraaklessen maar niemand deed moeite om verder te zoeken door middel van regressie. De dames zijn flink ongelukkig gebleven. Men krijgt wat men verdient… Een vorig leven dat kut was en nu hun huidige leven ook nog. Bel mij als jou zoiets overkomt. Kijken wat een hypnose met je doet. En verzeker je zelf NOOIT bij CZ, OHRA of De Nationale Nederlanden, waar ze deze verhalen absoluut belachelijk vinden. Teken deze petitie om die lui terug te brengen in de realiteit!

Alles had altijd nog erger kunnen zijn. Bezie even de andere kant van een nog vreemdere medaille: Beatle Paul McCartney zou gestorven (vermoord?) zijn in 1967 en vervangen door een lookalike. Ja, dat kan ook nog. Hoe gaat zoiets bij zijn volgende reïncarnatie?

Zie de Piraat!

URANUS IN STIER: HEFTIGE SHIT!

In 2019 beweegt de planeet Uranus voor het eerst sinds 1934 definitief naar Stier, het dierenriemteken van waarden en zekerheden. Uranus als planeet van verstoringen, revolutie en breken met traditie kan dan voor ingrijpende veranderingen zorgen. President Trump heeft het eerste waanzinnige signaal al afgegeven: wiet (hennep) mag nu overal in Amerika vrij gekweekt worden. En hij beschuldigt de Rothschild-bankiers en het Vaticaan van manipulaties. De griepprik vindt hij fraude! Dat is pas NIEUWS!
Ieders eigen creativiteit wordt ook vast zonder de blowtjes onorthodox geprikkeld. Schipholomwonenden hebben bijvoorbeeld een bizar drukmiddel gevonden: ’s nachts drones laten vliegen boven de luchthaven. Binnen een mum van tijd gaan ze hun zin krijgen.
 
Er gaan dit jaar zeker veel heilige huisjes op de financiële markten omver. Ik heb het gevoel dat onze financiële elite zich zo ver van de ‘gewone’ samenleving heeft afgekeerd, dat ons wantrouwen tegen hun kannibalisme zodanig gaat groeien dat er wel een kantelpunt moet komen. Of we worden voortaan door despoten en hun totalitaire staten geregeerd. Waarschijnlijker is dat op enig moment mensen het/hun nepgeld niet meer vertrouwen, waardoor er een diepe bankencrisis ontstaat. Allerlei landen aan de oostelijke kant van de aarde schaffen meer en meer goud aan omdat ze de Amerikaanse dollarschuldenberg niet meer vertrouwen. Cola Cola verkoopt al gouden flesdopjes als verkapte belegging en verzekering tegen slechtere tijden! De rijken verschansen zich straks in hun steden of in hun zwaar beveiligde landhuizen, de armeren wonen in 2050 waarschijnlijk op het platteland en leven van ruilhandel. In die tussentijd gaan we nog veel gele hesjes zien.

PLANETENSHIT EN ULTRAFIJNSTOF: DRAMA IN 2019

Op Mars is het al geen feest met de maanlander, maar het wordt nog dramatischer in 2020. Dan gaan namelijk de planeten Jupiter (groei, expansie en optimisme), Saturnus (structuren, politiek, beperkingen en krimp) Pluto (belastingen, machtsdenken, afbraak, wederopstanding) voor het eerst in ruim tweeduizend jaar samenlopen in Steenbok, het teken van structuren en wereldpolitieke systemen. Kleine bedrijven betalen winstbelasting in Nederland, grote (Shell) niet. Dat soort onrecht kan veel klokkenluiders alert maken.
We hopen bovendien dat ons dan de schellen van de ogen gaan vallen met betrekking tot de milieuvervuiling. Vliegtuigmotoren stoten namelijk waanzinnige hoeveelheden ultrafijnstof uit. Vlieg eens naast een ander vliegtuig en je ziet de dikke zwarte wolken er uit wapperen. Dag Milieudefensie! Maar de kleinburger mag geen dieselauto meer rijden: peanuts vergeleken met de zooi uit de vliegtuigindustrie. En op vliegen zit GEEN BTW, wel (en verhoogd) op fruit, groenten en kranten. Meer voorbeelden van scheurbuik en scheefgroei?

VACCINATIESCHANDALEN

Kindervaccinatie bijvoorbeeld is ook enorm gecorrumpeerd en die business wist het zelf al jaren. Dr. Judy Mikovits bewees het effectief maar ging er in 2011 nog gewoon voor de bajes in. Dat kan anno 2019 vast niet meer zo. Robert Kennedy Jr heeft boeiende visies op het e.e.a.
Meer. De marktwerking van vooral klakkeloos financieren van niet werkende medicijnen en dure, calculerende specialisten maakt onze zorg onbetaalbaar. Preventie en maatregelen om gezond leven te bevorderen, blijven bij onze zorgmaffia uit. Chemotherapie doodt ondertussen meer mensen dan kanker. Hoe lang kan dat nog goed gaan?

Serieuzere Steenbok-business, dat gaan we dus zien. De wereldwijde schuldenberg is astronomisch geworden. Dat KAN gewoon niet goed gaan! Particulieren gaan iets meer verdienen maar de lasten worden extreem veel hoger. Het kiezersbedrog neemt toe, vertrouwen in de politiek is gekelderd. De voorspellingen van politici en economen zijn niet erg accuraat geweest tijdens de afgelopen crisisjaren en misschien moeten we meer naar gerenommeerde astrologen gaan luisteren? Op zaterdag 19 januari lichten drie internationale astrologische experts op een congres in Hotel Breukelen hun visie toe.


Gele hesjes, verenigt u!

WAT HELPT WEL STRUCTUREEL?

Lachen helpt bij alles. Zingevingsonderzoek ook. Als alternatief ga ik ook in dit nieuwe jaar weer een serie van zes Familie Opstellingen geven in Park Schakenbosch in Leidschendam m.i.v. 22 januari 2019, 19.30-22.45 uur, supermakkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Allemaal onder het motto Kijken Naar Je Blinde Vlek. Hier staat een kleine (vijftien minuten) documentaire (Telepathie als Therapie) over mijn werk.

Ter overdenking (uit de Kandaraka Sutta) een opmerking van Boeddha: “Een wijze houdt niet koppig vast aan welke opinie dan ook, want elke opinie is door de eigen ervaring eenzijdig gekleurd, is dus geconditioneerd. Koppig vasthouden is verstarren, is niet meegaan met verandering; is niet beseffen dat alles evolueert.”

 De Negen Stadia van bewustzijnsontwikkeling: met de olifant naar boven en weer terug.

KARMISCHE ASTROLOGIE

Als er enig Goed Voornemen voor het nieuwe jaar voor jou aardig rendement gaat opleveren, dan is het wel mijn beproefde karmische analyse van je geboortehoroscoop. In 2 uur tijd licht ik je hele levensopdracht door, met je handicaps en je talenten. Wah dah kos? € 110 met een MP3 opname voor thuis.
Zonder iets te weten kom je trouwens ook gewoon aan je end. Je klok tikt door of je je nu druk maakt om zingeving of niet.

ORAKELSYSTEMEN

Ik gebruik in mijn praktijk ter ondersteuning van iemands gevoelens ook zo nu en dan een handig orakel. Mijn eigen Domino Orakel (zie helemaal onderaan deze mail) wordt al sinds 2006 driftig veel aangeklikt. Het Pandora Orakel bevat kleine kaartjes met demonische tekeningetjes die verwijzen naar je mogelijke slechte eigenschappen, bekender zijn de Engelenkaartjes. Die zou je kunnen zien als een verzameling goede eigenschappen. Dus? Met welk talent kan ik het beste mijn Slechtigheden aanpakken? Leuk vergelijkend onderzoek.
Runen zijn eveneens beperkt, slechts 28 stuks, maar passen wel goed bij onze Germaans-Keltische afkomst. Verder is de Tarot bekend, maar daarvan weten weinigen dat het overal als een incomplete set wordt verkocht: 78 kaarten in plaats van de oorspronkelijk mystieke set van 81 (9×9, een spiritueel kwadraat). Kijk voor bijzonderheden en een zinnige waarschuwing op de TM website. Hier!

De Chinese I Tjing is het mooiste, meest diepgravende orakelsysteem dat er bestaat. Als je jezelf intens wilt bijscholen, raad ik je aan om de Management I Tjing van Karen Hamaker aan te schaffen. Onvolprezen glorie. Goedkoop op www.boekwinkeltjes.nl.

Foto Jamilia Jean

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot januari 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Onbegrensd – Ultieme Vrijheid Met Een Fysieke Beperking wordt door de schrijver gratis weggegeven (wel verzendkosten). Robert van der Wolk is bijna blind, 60 keer geopereerd, nierdialyse patiënt geweest en daarna dubbel getransplanteerd. Ontdek zijn krachtige tools om beperkingen te overkomen, kracht uit uitdagende gebeurtenissen te halen en grenzen te verleggen. Meer informatie: klik hier.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Publicist Ron Fonteine is specialist in voeding en alternatieve geneeskunst. Op zijn website Leef Bewust kun je je gratis abonneren op zijn fantastische Nieuwsbrief.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel je intuïtie. 

* Astrologisch Congres Forecast 2019 & Beyond: De kanteling van de huidige economische cyclus 19 januari 2019, Hotel Breukelen. Voertaal: Engels. Met Raymond Merriman, Drs. Karen Hamaker-Zondag, Antonia Langsdorf en Irma Schogt.

* Het Taribush KUNA festival, 18-21 juli, in de natuur van Drenthe, Dwingeloo, zoekt muzikanten, theatermakers, creatievelingen, vrijwilligers en bezoekers. Klik hier voor meer info.

* Slapeloosheid? Lig niet langer wakker en nutteloos te fantaseren. De inslaapoefening op mijn CD Trancereizen werkt! Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij mij voor € 14 een MP3 bestand voor je Trancereis of Auraschoonmaak. Ook op CD (€ 16).

* De Amsterdams.e Stichting Publeaks steunt klokkenluiders en andere mensen die misstanden willen melden. Mail voor informatie naar [email protected].

* Voluitleven: zonder oordeel waarnemen, acceptatie, aarden, rust, vrijheid, gewoontepatronen doorbreken, bespreken levensthema’s. Den Haag: Gratis kennismaking: [email protected] en Liefdevoormijzelf.


Onze Muslim Brother Khashoggi begon met vechten maar hij sloeg door. Ja, en toen…

KINDERMOORDEN

Waar gaat de meeste media-aandacht naar toe? MSN brengt giechelig het droeve bericht dat tijdens een van de eerste expedities op Antartica een ploeglid iemand anders een mes te lijf ging toen de treiteraar hem steeds het eind verklapte van de boeken die de dader zat te lezen. Boeiend!

Ondertussen staan er op internet werkelijk ernstige verhalen. Ik denk aan een getuigenis op 8 januari 2018, die wereldschokkend had moeten zijn, over pedofiele netwerken en kindermoorden in Zuid-Australië door Rachel Vaughan voor de ITNJ, the Judicial Commission of Inquiry into Human Trafficking and Child Seks Abuse. Haar inmiddels vorig jaar overleden vader bleek een Satanische, sadistische en kannibalistische moordenaar, die weg kon komen met al zijn extreme misdaden door politie- en justitiebescherming. De man bleek achteraf als techneut te werken voor de Australische geheime dienst. Onderzoek naar begraven lijkjes is er nooit geweest, hoewel Rachel, gesteund door haar eveneens misbruikte broer en zus, nog in 2012 exacte locaties heeft beschreven. Haar verhaal over kinderen in kooien en in tunnels naar andere gebouwen in het stadje Adelaide klinkt precies als de horrorverhalen rond Marc Dutroux (die had zogenaamde ook geen medeplichtigen!). Rachel is zelf bizar misbruikt en heeft jaren niet zonder katheder kunnen plassen. De getuigenissen van de dochter tegen haar vader (Allan Maxwell McIntyre) werden en worden door de autoriteiten consequent terzijde geschoven of belachelijk gemaakt. Wereldwijd hebben echter ook niet meer dan 60.000 mensen naar deze getuigenis op YouTube gekeken… Rachel is een ijselijk dappere wondervrouw, een voorbeeld van een gemarteld en herhaaldelijk bedreigd mens, die op een hoog niveau haar eigen lijden heeft getransformeerd. Als je kunt, lees dan meer op de Engelstalige blog van de Haagse Paula Liebe.

Goed, als jij al dit misselijk makende nieuws niet aan kan, lees dan gewoon door naar meer doorsnee akelig nieuws, zoals het bericht dat mensen die TV kijken gemiddeld 6% minder seks hebben dan mensen zonder TV.
Zo, we hebben tijdelijk weer het ergste gehad. Het nieuwe jaar is begonnen.

VOOR TIJDLOZE HUMOR

Mocht er iemand chagrijnig het nieuwe jaar in gegaan zijn dan adviseer ik even terug in de tijd te gaan. Naar 1977 om precies de zijn. Naar de Dik Voor Mekaar Show. Dat helpt. En laat ons dan wedden: de Brexit waait over.


Lachen om de Muppet-bekken: de Brexit blijkt een grap!

 BARMOP

Met een chagrijnig gezicht vraagt de man aan de bar aan de Chinese bezoeker naast hem of de man iets afweet van karate of Kung Fu. De Chinese man reageert geprikkeld: “Vraag je dat aan iedereen met een Chinees uiterlijk?” De ander schudt langzaam zijn hoofd: “Nee. Maar jij drinkt net voor de tweede keer mijn bier op.”

Flauw grapje? Meer keuze is er altijd op onze humorpagina.

JULLIE MOESTEN AAN ELKAAR BEWIJZEN DAT JULLIE VEEL PIJN KUNNEN VERDRAGEN?
Goh, als jij merkt dat de ander vaak zwijgt, raadpleeg dan eens het domino orakel voordat je verder gaat praten over niks!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hogerwerf & Lilian Ferru plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 december 2019

Read More →