Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Spiritualiteit  >  Current Article

Opgewarmde aarde, warmer heelal

By   /   januari 9, 2013  /   No Comments

De ongeruste mens (van nature een piekeraar?) is intens bezorgd over de opwarming van de aarde. Er komen catastrofes van, tsunami’s en overstromingen van de hele Randstad. Dat zou allemaal onze eigen domme schuld zijn? Even ho. Niet alleen de aarde warmt op maar ook andere planeten rond de zon. De NASA meldde de afgelopen jaren opzienbarende resultaten van hun verschillende researchsatellieten. Het magnetische veld van de zon is 230 procent sterker dan rond 1900 en zijn energetische activiteit is onvoorspelbaar toegenomen. Dat heeft in ons hele zonnestelsel consequenties. Kijk hoe Venus gloeit aan de avondhemel, meer dan ooit. Astronomen zien dat ook bij de maan van Jupiter, Io, terwijl Jupiter zelf zijn magnetische veld sinds 1992 verdubbeld heeft in sterkte.

Op Mars zijn het laatste jaar de ijskappen voor 50% gesmolten. Sinds de metingen van 1997 is zijn atmosferische dichtheid met 200% toegenomen. Fijn dat er niemand woont, denk je dan. Op de aarde zijn de ijskappen de laatste 30 jaar eveneens zo’n 40% kleiner geworden en daarmee is ook de vorm van de aarde iets veranderd. Platter aan de polen, pompoenvormig in plaats van, zoals vroeger, eivormig. Gaat dat invloed hebben op de draaiing van onze planeet? Zou kunnen. Op de verder weg staande planeten Uranus en Neptunus is er recent inderdaad zo’n verschuiving van de polen geweest: 60 graden op Uranus en 50 graden op Neptunus. De laatste is zichtbaar helderder geworden sinds 1996 en op zijn maan Triton is de temperatuur minstens 10 graden Celsius hoger geworden. Sinds september 2002 is Pluto’s atmosferische druk 300% zwaarder. Feiten, feitjes, interpretaties, hypothesen en meningen overspoelen ons.

Beïnvloedt al dit quasi-weten, ons negatieve doemdenken niet te ernstig? Kunnen we dit alles ook in een Zonovergoten, Goddelijk Groot perspectief plaatsen, dat van leven op aarde als een bewustzijnsverruimende ervaring? Vast wel. Open dus rustig je bevroren hartje, laat lekker licht en lucht toe. Geef je denken de plaats die het verdient en niet meer. Op naar een zonnige, hartverwarmende toekomst!

PdH

    Print       Email

Laat een boodschap achter

You might also like...

DE HOOGGEVOELIGHEIDSTEST

Read More →