Loading...
You are here:  Home  >  Grenswetenschappen  >  Current Article

Susan Joy Rennison over spaceweather en UFO’s

By   /   februari 7, 2013  /   No Comments

Susan Rennison

Vuur uit de hemel, een mythisch thema, maar voor pionierende geofysici zoals Dr Rennison is zo’n catastrofe dichterbij dan we denken. In combinatie met de openbaarmaking van het bestaan van UFO’s en buitenaards leven hebben we veel te denken!

Eind 2010 verscheen het boek AFSTEMMEN OP DE KOSMOS van Dr Susan Joy Rennison  (een Engelse natuurkundige en geofysicus, zie www.susanrennison.com), een baanbrekend verslag van fascinerend pionierswerk in de astrofysica en de plasmafysica. Rennison bewijst dat er de laatste 100 jaar een extreme instroom van kosmische, galactische elektromagnetische energie (’ruimteweer’) in ons zonnestelsel plaatsvindt, katalytisch resulterend in meer zonnevlekken dan ooit. Daarna zette ze een actualiserend essay op haar website, dat grote aandacht trok. De Belangrijkste Overgang in de Geschiedenis van de Mensheid – De Wederkomst van het Paradijs werd in het Nederlands vertaald door Jan Smith (te lezen op www.wanttoknow.nl/dossiers/inspiratie/susanjoy).

Astronomen hebben vastgesteld dat ons hele zonnestelsel beweegt in een bepaalde richting van de ene Interstellaire Wolk via een overgangszone naar een andere (beschreven als G-Wolk, de Galactische Wolk). Rennison suggereert dat de definitieve transitie een totale ommekeer in beleving voor de wereldbevolking zal betekenen. Oorzaak is de ongewone toevloed van gamma- en röntgenstraling, onder meer naar ons uitgezonden door een enorme neutronenster, een Magnetar. Deze werd door satellieten opgemerkt op 27 december 2004. Dit extreme Space Weather, ‘vuur’ uit de hemel, stuurt de heliosfeer (het magnetisch veld van onze Zon, dat door de zonnewind wordt opgeblazen tot een grote bel) en daarmee ook onze planeet niet alleen in een fysieke richting maar ook in een soort bewustzijnsontwikkeling. De Aarde heeft net als ieder levend wezen een elektromagnetisch veld om zich heen, een raster genoemd. Dat kan worden gevisualiseerd als een serie krachtlijnen van scalaire of etherische energie. Daarin is nu van alles geactiveerd. Niet alleen is er dynamiek in de bovenste atmosferische lagen ontstaan, maar alle Aardse communicatie– en navigatiesystemen gaan op de schop. Rennison laat verder zien dat deze gebeurtenis in veel oude mythen is voorspeld in de vorm van versleutelde astronomische informatie. Kijk naar de buitengewoon prikkelende video van haar lezing in Delft, in 2011 http://collegerama.tudelft.nl/mediasite/SilverlightPlayer/Default.aspx?peid=c29550a872814c2a9e7ba28ac0c7d1e61d.

X-FACTORS: UFO’S EN MEER

Op Susan’s website http://www.susanrennison.com schrijft zij op 28 januari 2013 kritisch over het World Forum, een internationaal congres over geocataclysmes en economie, dat plaats vond van 23-27 januari 2013, in het Zwitserse Davos. Wereldleiders stelden daar een lijst op van de grootste risico’s voor de menselijke samenleving op aarde, de zogeheten X-Factors. Kijk op http://reports.weforum.org/global-risks-2013/section-one/executive-summary. Men maakte zich druk over doping in de sport, manipulatie van het klimaat, de duurder wordende gezondheidszorg door het langer leven van de mens maar ook over de ontdekking van buitenaards leven. Vooral het Vaticaan blijkt bezorgd over de diepgaande psychologische veranderingen in de menselijke overtuigingen, als dat laatste definitief bewezen wordt. Kijk maar eens op http://www.ufodigest.com/vaticanufos.html.

Grote mondiale instellingen bereiden zich subtiel voor op uiteindelijke formele openbaarmaking met betrekking tot UFO’s en buitenaards leven. Dit proces is ingezet met een serie VN- bijeenkomsten in februari 2008, waarbij beleid is gepropageerd dat men de nieuwe openheid noemt. De aanwezige wetenschappers maakten zich druk om het heropvoeden van het grote publiek dat inmiddels met eigen, steeds meer geavanceerde camera’s het luchtruim kan controleren op vreemde atmosferische verschijnselen. Plasmabollen, entiteiten, engelen of buitenaardsen? Door het mondiale programma SETV (Search for Extraterrestrial Visitatie) zijn er minstens onderzoeksstations opgezet over de hele wereld. Ook de meeste NASA ambtenaren lijken het er stilletjes erover eens dat we niet alleen op aarde zijn. Voor sommige mensen is dat al minstens zestig jaar geen nieuws. Voor jou wel?

PdH

    Print       Email

Laat een boodschap achter

You might also like...

Het WEF als sekte?

Read More →