Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

Chemtrails, geo engineering, weerbeïnvloeding en publieke onrust

By   /   januari 18, 2013  /   No Comments

chemtrails 2

Rond het fenomeen chemtrails bewaren onze overheden een gênante geheimhouding. Ook de leek kan inmiddels het verschil zien tussen condensstrepen, condenserend uitlaatgas van grote vliegtuigen, en opzettelijk locaal aangebrachte chemische wolkstrepen. Meestal zie je die in rasters en rondjes in de lucht. Ongeruste mensen vrezen dat de aluminium, thorax en barium in die chemtrails giftig zijn en dat het niet gaat om aanpak van de weersgesteldheid en de opwarming van de aarde maar om het decimeren van de overbevolking.

Het verhaal over de aanpak van de overbevolking heeft ook een grond in de ongerustheid over de toegenomen gevaar van (vroege) vaccinaties. Kwade tongen beweren verder  dat ongezond maar goedkoop voedsel ook bedoeld is om de vruchtbaarheid van de minder opgeleide mens af te remmen. Nu slaat dat laatste sowieso nergens meer op omdat over de hele wereld de laatste tien jaar de beweeglijkheid van mannelijk sperma, en daarmee de vruchtbaarheid, dramatisch is afgenomen. Alleen zullen we het effect daarvan pas op veel langere termijn zien. Gif uit de lucht pakt voorlopig nu alleen de  astmatici en de zwakkere bejaarden en kinderen aan, denken de paranoia doemdenkers. Hoe erg is het? Wat is er nu wel waar over die dikke witte wolkstrepen?

In 1978 werd er in de Verenigde Naties een verdrag aangenomen dat milieuaantastend wapentuig (Environmental modification, EnMod) verbood. Die wet geldt nog steeds. Niettemin werden er, zonder het grote publiek te informeren, op grote schaal weerexperimenten gedaan. Dat heet Stratosphere Aerosol Geoengineering. Op 29 oktober 2010 heeft echter een VN-conferentie over biodiversiteit in Japan van 193 deelnemende landen de belofte gekregen dat IEDEREEN zou gaan stoppen met de ongelimiteerde en zelden goed gecontroleerde weersbeïnvloedende experimenten. Dat had ook in ons luchtruim moeten schelen, maar helaas, van die afspraken merken we in de praktijk niet. Gênant is dat dit onderwerp duizenden mensen heel lang extreem bang en paranoia heeft gemaakt. Alleen al om die reden moeten nu onze overheden en de politiek een behoorlijk antwoord geven op de vragen die steeds dringender gesteld worden.

Corrupte wetenschappers leggen die strepen steeds uit alsof er maar slechts een enkelvoudige verklaring is: “Bij een bepaalde luchtvochtigheid, hoge winden en wisselende temperaturen waaieren de normale uitlaatgassen van vliegtuigen uit tot brede condensstrepen. De luchtrotatie en de hoeveelheid ijskristallen en het smelten ervan daarin maken uit of de streep (een Contrail) lang of kort in de lucht zichtbaar blijft.”

De sproeiende opdrachtgevers blijven zo knap buiten schot. Toch hebben op universitair niveau weerkundigen gesteld dat chemtrails nodig zijn om de mensheid te beschermen tegen een overdaad aan ultraviolette straling die door problemen in onze ozonlaag de aarde kan bereiken. Het systeem op zich is al honderd jaar oud, omdat al heel lang weerkundigen hebben geprobeerd proberen met het sproeien van metaalsnippers, barium of zilverjodide  regen te laten vallen waar dat gewenst is.  Ik heb Dr. Coen Vermeeren van de TU in Delft (een lucht- en ruimtevaartdeskundige)  op  het Chemtrail Symposium van 29 mei 2010 in Gent helder horen praten over alle experimenten rond de beïnvloeding van het weer. Dat raad ik iedereen aan.  Kijk op  www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=20369 . Als je lid bent van een politieke partij, vraag dan je favoriete volksvertegenwoordiger eens wat hij of zij vindt van deze zorgelijke ontwikkeling.

PdH

    Print       Email

Laat een boodschap achter

You might also like...

DE HOOGGEVOELIGHEIDSTEST

Read More →