Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Humor  >  Current Article

Onbetamelijke bakken

By   /   september 28, 2013  /   No Comments

Op deze site staan heus ook keurige moppen (kijk onder NETTE GRAPPEN). Hier weer een setje smerige gedachten, onbetamelijke bakken en vieze lolletjes.

Plaatje voor de perverse internetzoekers

 

 

 

 

Smiley groot copy TREINMOP

Piet neemt zijn vriend Fred in vertrouwen: “Ik liet gisterenavond mijn hond uit langs de spoorlijn, vind ik daar toch een meisje vastgebonden tussen de rails!” Fred schrikt: “Jezus! En toen?” Piet antwoordt: “Ik heb haar losgemaakt natuurlijk en ja, om heel eerlijk te zijn, ik heb daar urenlang seks met haar gehad.” Fred kijkt ongelovig: “Dat meen je niet. Ook oraal en zo?” “Nee, dat niet,” zucht Piet. “Ik kon haar hoofd niet meer vinden.”

Smiley groot copy GRIEPMOP

Bob belt zijn baas om te zeggen dat hij griep heeft en niet kan werken. “Eikel, dat is al de tweede keer in drie weken,”  schreeuwt de baas. “Wat doe je om er vanaf te komen?” Bob mompelt wat over vitamine C maar dan schreeuwt zijn baas boos: “Als IK griep hebt, neuk ik mijn vrouw twee keer, en hup, ik voel me weer het haantje!” “Okay,” piept Bob. Wonderlijk genoeg is hij een paar uur later al weer op de zaak. “Voel je je beter?” vraagt zijn baas. Bob knikt: “O ja. En u heeft ook een waanzinnig mooi huis!”

Smiley groot copy BIOSCOOPMOP

Op de achterste bioscooprij staat halverwege de spannende actiefilm een meisje op. “Ik moet plassen, mag ik even passeren?” vraagt ze zacht de jongen naast haar. “Laat toch,” fluistert die terug. “Je stoort anders al de andere bezoekers. Doe het gewoon zachtjes hier op de grond.” Het meisje knikt en hurkt tussen de stoelen. Haar buurman kan zijn hitsigheid niet bedwingen en laat zijn hand zacht langs haar billen glijden tot hij plotseling een lang en warm deel in zijn hand houdt. “Jezus,” hijgt hij geschrokken. “Nooit gedacht dat jij een travestiet bent.” Het meisje kijkt om en fluistert: “Nee joh, maar ik moest ineens ook kakken.”

Smiley groot copy CALCULATIEMOP

Jan is zeer tevreden met zijn twee dochters maar blijft zeuren over een zoon. Na jaren doorspuiten wordt zijn vrouw op haar 44e nog zwanger. De baby blijkt wel een jongen maar ook een werkelijk oerlelijk mormel. Jan staat perplex. “Hoe bestaat dit? Ik heb twee beeldschone  dochters en nu dit? Heb je me stiekem bedrogen met een andere vent?” De geschokte moeder bitst hem meteen af: “Deze keer niet!”

Smiley groot copy BEDROGMOP

Twee mannen verdwalen in de Ozark Mountains. Ze zijn uitgeput als ze eindelijk ’s avonds aan de rand van een dorp een luxe villa met verlichte vensters ontwaren. Als ze vragen om een slaapplaats aan de mooie vrouw die open doet, wijst die hartelijk maar beslist de mannen naar de schuur: “Ik kan u niet hierbinnen vragen. Ik ben net weduwe en wil niet dat de mensen in dit dorp over me gaan roddelen.” Paul en Roy duiken dankbaar in het schuurhooi en vallen meteen in slaap. Negen maanden later krijgt Roy een aangetekende brief en stapt daarmee naar Paul: “Jij herinnert je nog die lekkere weduwe in de Ozark Mountains?” Paul knikt ongemakkelijk. “Zou het kunnen dat jij ’s nachts bij haar naar binnen ben gesneakt en haar daarna MIJN naam hebt gegeven als de jouwe?!” Paul krijgt een rode kop en begint zich te verontschuldigen. Roy grijnst echter plotseling: “Dank je wel. Ze is plotseling overleden en ik erf dat schitterende huis!”

Smiley groot copy AFSTRIJKMOP

Riek vertelt haar ervaring tegen haar vriendin: “Toen zei die magnetiseur dat ik mijn kleren op de stoel moest leggen.” Haar vriendin briest: “Stom mens, toen wist je toch dat er wat van zou komen? Wat dacht je dat hij ging doen?” Riek haalt haar schouders op: “De boel strijken?”

Smiley groot copy CADEAUMOP

De juwelier ziet aan het eind van de vrijdagmiddag een vieve bejaarde binnenkomen met een aantrekkelijke  dame die zeker veertig jaar jonger is. Ze hebben copieus geluncht en graag laat de juwelier de jongedame een aantal ringen zien. De AOW’er wuift meteen het tableau met goedkope dingen weg en wijst naar de sieraden van boven de € 30.000. Het geëxalteerde meisje zoekt een ring van € 45.000 uit. De man haalt een creditkaart te voorschijn en zegt tegen de juwelier: “Ik begrijp dat u voor dit bedrag even mijn bank wilt bellen. Die is helaas al gesloten. Laten we afspreken dat u maandag belt en dat ik de ring dinsdag kom ophalen.” Iedereen is tevreden met de deal. Als op dinsdag de bejaarde binnenstapt bij de juwelier, zegt de laatste teleurgesteld: “Er stond niet voldoende geld op uw rekening!” “Ach ja,” antwoordt opa, “maar u kunt zich voorstellen wat een sensationeel weekend ik gehad heb.”

Smiley groot copy HAMSTERMOP

Om zijn vrouw blij te maken koopt Rob voor haar verjaardag een kooi met twee hamstertjes en zet die als verrassing in de slaapkamer. Sjaan is niet meteen blij: “Waarom hier, Rob?” Rob haalt zijn schouders op: “Die twee hebben elke dag seks en ik dacht dat zoiets ons een beetje zou kunnen stimuleren.” Sjaan kijkt nog bedenkelijker: “Maar de geur dan?” Rob wuift haar bezwaar meteen weg: “Daar moeten die beesten maar aan wennen!”

Smiley groot copy DIKKE EN DUNNE MOP

Kleine Jan wordt ’s nachts wakker van een bonkend geluid in de slaapkamer van zijn ouders. Als hij op onderzoek uit gaat, ziet hij mama boven op pappa heen en weer bewegen. De volgende ochtend vraagt hij aan haar: “Mama, waarom stuiter jij ’s nachts op pappa?” Zijn verraste moeder improviseert kundig en zegt: “Oh, ik stuiter op zijn dikke buik omdat dat het hem weer dun maakt.” De jongen kijkt bedenkelijk en zegt: “Ik denk dat het niet zal werken, mama!” Zijn moeder is nieuwsgierig: “Waarom dan niet, kleine Jan?” Het knaapje wijst naar de het huis naast hen. “Als jij gaat werken ’s morgens, komt bijna altijd de buurvrouw langs en die blaast hem weer op, hoor!”

Smiley groot copy RACEMOP

Rob komt thuis en meteen bij de deur slaat Paula hem al weer naar buiten. Verdwaasd vraagt hij wat er aan de hand is. Ze toont hem een papiertje waarop staat Wilma met een telefoonnummer. Rob put zich uit in verontschuldigingen: “Dat is het nummer van de Bookmaker van de Paardenracebaan. Ik moet hem bellen om te wedden op dat waanzinnige paard Wilma.” Paula doet een pleister op Rob’s gezicht en maakt het binnen goed. De volgende dag slaat Paula hem in de huiskamer met een ijzeren bakpan op zijn hoofd. Als hij bij komt, staat ze triomfantelijk te kijken: “Je racepaard heeft net terug gebeld!”

 

 

    Print       Email
  • Published: 10 jaar ago on september 28, 2013
  • By:
  • Last Modified: september 28, 2013 @ 1:13 pm
  • Filed Under: Humor

Laat een boodschap achter

You might also like...

COMMUNESTRESS, POONA REVISITED

Read More →