Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

By   /   januari 14, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

Tijdgeest Magazine is al bijna 15 jaar een  gratis, tweewekelijkse publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.400 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Ja! Doorsturen! Meteen doen!
Overnemen graag met bronvermelding.

TIJDGEEST MEGAZIEN
van 15 januari 2021
over reuzen, Sardinië, Wall Street, Vaticaan, Oeigoeren & stemfraude.

 COLLECTIEF KARMA?

Veel mensen klagen over moe zijn, lusteloos. Gedeprimeerd door het moderne AAA-samen: Alleen, Afstand en Angst. Toch een mondiale reactie op de uitrol van 5G? De antroposofische helderziende Rudolf Steiner stelde echter ruim 100 jaar geleden dat elke epidemie een reactie is op collectief ontspoord gedrag. Is Corona zo te duiden als een fysieke reactie op collectief ondermijnende gewoonten? Zoals toegeven aan een absurde, obsessie met gezondheid bij mensen die er een uiterst ongezonde leefstijl op na houden? Meer dan een derde van alle volwassen Nederlanders heeft ooit een burn out gehad door een te hoge werkdruk. Meer dan de helft is zwaarlijvig geworden door gebrek aan beweging en/of vraatzucht. Grote groepen mensen hebben een drank-, drugs- en/of tabaksprobleem.
Hoezo? Omdat ze minstens een harde waarheid pogen te verdoven: ze leven zonder ideaal, zonder focus of uitzicht. Ze leven om te kunnen consumeren wat de reclame en de buren hen voorschrijven. Men vergelijkt en men legt de lat hoger dan reëel is. Ontspanning met niks (The grass grows all by itself) is nauwelijks meer mogelijk. Het collectieve denkpatroon gaat immers uit van optimale prestatie en permanente groei. Het nog duurdere huis, de nieuwe barbecue en de plaatjescultuur op sociale media, is dat nu geworden waar Leven om gaat? Er wordt geconcurreerd met een zich steeds verder uitbreidende automatisering. Wie niet mee kan door ouderdom, ongeletterdheid of gebrek aan ambitie, wordt afgeschreven en op een bestaansminimum gezet. En nu? Dunt Corona onze ongezonde rijen gewoon uit? Er gaan vaccinatiebijwerkingen die ontwikkeling verder prikkelen?

Lees vooral Dr. Carla Peeters in HP/De Tijd. En even kritisch en goed geïnformeerd: Prof. Dr. Theo Schetters .  Zet je zelf ook maar eens op scherp met Leefbewust.com van onvolprezen researcher Ron Fonteine. En huiver als je de Belgische overheidsviroloog Van Ranst hoort praten over hoe de media te manipuleren!

REUZEN

De Engelse schrijver T. Lobsang Rampa (Cyril Hoskin) berichtte in zijn boek uit 1963 ‘The cave of the Ancients’ dat er in Tibet, diep onder het Lamasery-berggebied bij Lhasa, een grote ruimte is waar Anunnaki of Nefilim opgebaard liggen. Rampa beweerde er zelf geweest te zijn en zag drie grote stenen koffers van zwarte steen. Daarin zag hij twee mannen en een vrouw liggen, naakt, overtrokken met bladgoud. De vrouw was drie meter lang en de mannen 3.60 tot 4.50 meter. De gastheer/monnik meldde Rampa dat deze wezens de goden waren uit de voortijd, toen er nog geen bergen waren. Er bestaat een gerucht dat ons gehele koningshuis daar op ‘vakantie’ zou zijn geweest en dat koning Willem Alexander er ingewijd werd voor het opdoen van Vril (geestkracht). Dat lijkt nog niet geweldig uitgepakt te zijn…


Vluchteling op vakantie

VAKANTIE IN VERDEELD EIGEN LAND

Tja, waarom moet de internettende, bovenmodaal verdienende yup (W.A. enz.) toch altijd naar Griekenland? Voor het eten? Vakantie in eigen land heeft toch ook wat? Tenminste…

In Nederland speelt er een bizarre, gepolariseerde hetze tegen de ‘links-ideologische manipulatie’ door o.a. The Post Online, PVV en FvD. Het gescheld van het populistische, nationalistische rechts-extremistische deel van de arbeidersklasse staat ook vet in de Telegraaf, in het AD en op www.frontier.com. Het gekwaak van de zogenaamd linkse, hedonistische grachtengordel elite, die desnoods een beademingsmachine koopt voor in de garage, dat lees je dan weer in HP/De Tijd, in de NRC, Elsevier en in de vroeger progressieve Volkskrant. Veel van hun propagandajournalistiek wordt gewoon betaald door geheime diensten en vaccinverkopers.
Het rechtse nationalisme en de trollenmachine (QAnon) van grootgeldverdiener Trump heeft ons op diens beurt weer bang gemaakt voor socialisme en communisme en tegelijk blij met een dooie mus (de aanpak van kindermisbruik en de Deep State). Ik herken in de Capitool-coup wel weer False Flag-elementen doordat er allerlei acteurs op foto’s en films te herkennen vielen. Wat is nog waar?

Links en rechts (L/R) zijn gewoon niet meer simpel uit elkaar te houden, hooguit op het criterium innerlijke beschaving. Ik stem dus straks maar weer op de Partij Voor De Dieren. Hoewel er weer talloze werkzame medicijnen tegen Covid-19 bestaan, wordt al ons lockdownleed slechts geautoriseerd door 2500 zieken en 600 mensen op de IC’s!? Krankzinnig beleid! Maar het is al tijd voor nieuwe hypes. Een probaat angstaanjagend middel is namelijk het creëren van voedseltekorten. Gaan we vast nog zien….


Hamsteren: weer helemaal terug!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 24 januari. Nooit saai.

* Verzet je tegen de gedachtenpolitie! Teken HIER de petitie voor een realistisch burgerreferendum, Want de Tweede Kamer wil een torenhoge drempel opwerpen om elk referendum tandeloos te maken.

* Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops. Enschede, Landgoed Algoed. Pasen. €230,- all-in.

* Ongewone woon- of relatiesituatie? Beter even een goedkoop testament ( € 125) laten opstellen bij een HEMA-notaris.

* Dol op korte films en Australië? Deze dan! Je wordt wel gek van de advertenties!

* Maak je je druk over klimaat? Op Duurzaam Nieuws staat een heldere uitleg van Han Blok over het kantelpunt, zee-ijs, Albedo-effecten, stofstormen enz.


Via de ene statistiek naar opwarming, via de andere naar een kleine IJstijd.

UFO’S OP SARDINIE?

Lettend op de enorm grote, langwerpige prehistorische graven op Sardinië kan men vermoeden dat in oeroude tijden inderdaad buitenaardse reuzen op dit eiland woonden. De Griekse wijsgeer Plato beschreef het mystieke Atlantis als een eiland met 20.000 torens. Dat fenomeen zou dus ook heel goed op Sardinië kunnen wijzen, waar er nog duizenden staan.
Nieuwsgierig? Is er nog iemand met bewustzijn bezig? Een spiritueel reisje met Peter den Haring hielp sommigen. Zoeken in een labyrint uit de prehistorie naar ongewone oplossingen? Kijken naar merktekens, naar uitgehakte dierfiguren in het steenharde graniet, hoe deden ze dat toch? Landingsbanen voor Ufo’s herkennen in het landschap? Sardinië hoort bij de zogeheten Blauwe Zones, plaatsen waar de mensen veel ouder worden dan gemiddeld. Eten is goed, zon is goed, ruimte is overdadig: 1,5 miljoen mensen op een eiland dat net zo groot is als Nederland. Van 10-17 april ga ik dus weer via Keep Alive Tours  met zeven spirituele reizigers voor een week Familie Opstellingen, Trancereizen en orakelsessies doen op energierijke plekken. Boek nu! Gein!

Nuraghe, astronomische uitkijktoren op Sardinië? Of UFO-baken?

DE EEUW VAN DE BURGERSLACHTOFFERS!

Het boek Wall Street and the Bolshevik Revolution van de Britse hoogleraar economie Anthony Sutton (1925-2002), ontkrachtte totaal de mythologie van de Koude Oorlog als die van een strijd tussen het kapitalistische Westen en het communistische Oosten. Dat de communistische revolutie in Rusland in 1917 werd gefinancierd door Amerikaanse, Engelse en Duitse bankiers, zal niemand verbazen. Maar ook in Korea, Vietnam en in China werd in oorlog geïnvesteerd, niet om het communisme te beteugelen, maar vooral om bewapeningscontracten van miljoenen dollars te genereren. Steeds werden rustig twee concurrerende facties gefinancierd ter destabilisatie van zo’n land. Het Rode Kruis verwerd schandelijk tot een Amerikaanse marionet in dit spel. Sutton schreef ook The Best Enemy Money Can Buy over de overdracht van militaire technologie, planten, apparatuur en technische assistentie. Strategie van de Amerikanen was en is uitsluitend gericht om nieuwe markten te openen in markttechnisch gemonopoliseerde open politieke gevangenissen. Zoals Rusland… Grappig: de Chinezen hebben die strategie (pas de laatste jaren succesvol) omgekeerd ten eigen bate. Leve het communisme. Fijn, de armen zullen ook zeker iets welvarender worden en dan kunnen ze meer Chinese spullen kopen! Win: WIN.


Roken helpt!

SCHATHEMELRIJKE KERK

Het Vaticaan is eigenaar van 5000 ziekenhuizen, 9000 scholen en tienduizenden hotels, basilieken en kerken. Geschat wordt dat 22% van alle Italiaanse onroerend goed, ongeveer 115.000 panden, aan de RK kerk behoort met een geschatte waarde van €1200 miljard. En de Paus vindt dat de mondiale welvaart eerlijk verdeeld moet worden! Een Gotspe (Jiddisch woord dat brutale onbeschaamdheid betekent). Vooral als je weet dat het Vaticaan sinds 1871 eigenaar is van de wonderlijke onderneming die USA Inc. heet. Hoe? Wat?! Inmiddels is die Amerikaanse Corporation totaal failliet. Achter de schermen wordt onderhandeld met de voornaamste schuldeisers, China en Japan. Via de Trump regering werd geprobeerd een nieuwe Republiek te vestigen, bevrijd van de schulden, ook van die aan de FED en andere aandeelhouders (banken en Rothschilds). Dit verhaal is te bizar voor woorden maar het verklaart allerlei gebeurtenissen van de afgelopen vier jaar.
Amerika biedt een apart risico op politieke zelfmoorden. Vooral als je iets tegen de farmacie-industrie inbrengt of tegen de Clinton’s.

Vorm je eigen oordeel maar, voordat al deze informatie als ‘schadelijk’ gecensureerd wordt. USA is zichtbaar minstens enorm verarmd, vooral het Midwesten, terwijl Azië booming is. Soms blijkt een atoombom achteraf dus een zegen…

 
Detroit en Hirosjima 75 jaar na het einde van de oorlog

OEI, JE KRIJGT WAT JE VERDIENT!

Wie dom is, incarneert als islamitische Oeigoer in China (kutkarma). Wie bang is, laat zijn baby’s heel vroeg vaccineren en piept huizenhoog als er nare bijeffecten optreden (dood en zo). Wie gelooft in een beschermende overheid, laat zich zo spoedig mogelijk vaccineren: liefst TWEE keer. De deugdwingers gaan fanatiek voorop. Wie later klaagt over bijwerkingen, (eigen schuld, dikke bult) krijgt compensatie voor (bewijsbaar) lijden van de overheid. Bonnetjes en diagnoses goed bewaren! Tenminste, waarschijnlijk gaat zoiets als bij de Toeslagendienst: als men fraude vermoedt, moet je ALLES terugbetalen over vijf voorbije jaren. Beter nog, even de petitie van Wybren van Haga ondersteunen. Zijn motie van wantrouwen tegen het kabinet van 15 december is maar door 22 Kamerleden ondersteund. Op 24 december werd hij van LinkedIn gegooid: wens van de meerderheid. Trump werd van Twitter gegooid: wens van de nieuwe meerderheid. Censuur?

Ons voorland is zo gezien de ontmenselijking van dwarsdenkers en verzetsstrijders. Internationaal voorbeeld? Let op onze makkelijke acceptatie van dwangarbeid in China, vooral door die Oeigoeren. Hun lijden in de detentiekampen brengt veel dubieuze producten op de markt (haarwerken bijvoorbeeld). Controles? Importbeperkingen? O nee, het ontlokte D66-Minister Sigrid Kaag van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking hooguit de opmerking dat bedrijven zelf de plicht hebben ‘maatschappelijk verantwoord’ te ondernemen, ja, ja, met hun schaamteloos inhalige casinokapitalisme zeker. En eh, de Chinese economie is met 2% gegroeid tijdens de Corona-crisis, terwijl de rest van de wereld achteruit is gekacheld. China is de nieuwe vrijhandelsprofeet in de wereld. En van de manipulatieve heropvoedingsdoctrine!

Verdienen wij als volk zulke leiders? Natuurlijk. Gewoon lullig karma. Kijk even naar de CBS-cijfers over 2020! De inefficiënte, ineffectieve, versnipperende en neoliberale overheidsbureaucratie maakt niks makkelijker. Buitenshuis schrijdt dus het rationeel beperkt denken voort, procedures, regels, het kan niet uit! Binnenshuis leven heeft alleen iets aantrekkelijks voor de robotmens. Ondertussen zijn er zo’n 10.000 jongeren dakloos in Nederland. Eh? Ja.


Zij  zat lekker warm thuis.

ONTKENNEN VAN STEMFRAUDE ENZ.

Orale seks is geen seks, dat vond Bill Clinton al, want hij deed zelf niks. Dat is de moderne, ontkennende ministerstaal: “Ik zag het niet, de noodberichten kwamen niet naar me toe, tja, de Tweede Kamer had het ons nu eenmaal opgedragen. Ich habe es nicht gewűsst.” Deze Duitse tekst plakt met stip op Asscher en Wiebes tijdens de verhoren over de Toeslagenaffaire. Heeft dat gesprek consequenties? Nauwelijks…

Ons wordt slechts een digitale wereld overgelaten, een angstgestuurde dwangbuis, vatbaar voor Ahrimanische manipulatie en populistische verdraaiingen. YouTube, Facebook en Twitter worden door een Amerikaanse Senaatscommissie terecht verdacht van onderlinge geheime afspraken voor censuur, monopolisering van de markt en het schenden van grondrechten van zijn gebruikers, zoals privacy met gecoördineerde volgtools zoals Sentra. Niet alleen de Sentra-software maar ook het Dominion-programma laat zien dat buitenstaanders vergaande invloed konden uitoefenen op de Amerikaanse verkiezingen. En in maart op die van Nederland. Lees Ella Ster.

BEFEHL IST BEFEHL

De reguliere media zijn in de handen van een dubieuze elite, bereid om de rechtstatelijke democratie geheel om zeep te helpen. De ambtenarij volgt rustig onwettelijke orders op van hun politieke bazen en de napraterij van fakenews: “Corona is dodelijk!” De Corona-hype is er eentje van eerst een probleem creëren en dan een voorgekookte oplossing bieden. Statistieken vervalsen, het lukt de gezondheidsindustrie moeiteloos. Buitenshuis kun je ondertussen nergens meer plassen, tenzij in stille portieken. Dat moet de mensen BINNEN HOUDEN. Gaat die verkreukelde mindset dit jaar nog naar een climax?

De dominantie van Duitsland bij het Europese Corona-beleid gaat opvallend over vaccindwang, surveillancecontrole en uitschakelen van rebelse karakters: in een kamp daarmee! Men weet helaas nog niet wat men aan moet met die 300.000 daklozen in Duitsland. Wel moet iedereen handen wassen! Befehl ist Befehl, Ordnung muss sein und Arbeit macht frei!”
De meeste bevelen over afstand houden en smetvrees komen echter uit de koker van mensen met een seksuele frustratie. Mark Rutte en enkele andere leden van het kabinet lijken last van zulke trauma’s te hebben. De onderstaande illustratie onderstreept mijn zure conclusie.

 ASSIMILATIEGRAP

In een bar in Texas is het een komen en gaan. Veel cowboys, veel zwarten, veel Latino’s, wat Chinezen en een paar Indianen. Dan komen er vier islamitische jongeren binnen, die luidruchtig met elkaar over de Koran en over de aanpak van ongelovigen in discussie gaan. De breedgeschouderde cowboy achter de bar vraagt geïrriteerd of de jonge moslims willen kalmeren. Daarop loopt de bebaarde oudste moslim met een kwaaie kop naar de bar toe. Ineens stapt er een grote Indiaan in zijn weg en geeft baardmans een goed advies: “Broeder, die dikke cowboy meent het, je kunt je maar beter aanpassen hier.” De cowboy achter de bar legt zijn honkbalknuppel weg en gromt dan tegen een andere cowboy aan de bar: “Precies! Sommige bevolkingsgroepen leren langzamer dan anderen. Wij hebben hier nog geen cowboys en moslims gespeeld. Tot nu toe.”

KIEZEN OF LIEVER DELEN?

Wil je dat idee van polyamoureus zijn nu eens definitief uitwerken? Raadpleeg het domino orakel om je veiliger te voelen.
Hee! Dat is misschien ook nuttig als je je een opinie wilt vormen over de ongekende censuur die ons het afgelopen jaar is opgelegd. Voorlopig is deze confronterende uitzending van Cafe Weltschmerz nog niet van het internet verwijderd.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 15 april 2021

Read More →