Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 december 2023

By   /   december 14, 2023  /   No Comments

Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, tegenwoordig van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. 

van 15 december 2023
 over Kerst, ‘volk’, mindset, klokgelui, klimababbel, Ai Weiwei & geboortetrust.

VROLIJKE KERST!

God is de Goedheid zelve, maar het grondpersoneel is het probleem. Bij het laatste avondmaal zaten er twaalf discipelen met Jezus aan tafel. Het leek een beetje op de eerste maanlading van de Amerikanen. Want wie nam toen de foto’s? Wie filmde Armstrong bij diens eerste stappen op die maan? Was toch Buzz Aldrin het eerst uitgestapt? Hoe was dat grote karretje uitgeladen? Of eh? Gewoon nepnieuws uit 1969?

Zie je die man rechtsonder in de hoek, die niet aan tafel zit? Die als enige ook kijkt naar waar Jezus naar kijkt. De rest van de discipelen ouwehoert gezellig over de nieuwste Holocaust op de Palestijnen (“Gaza stad moet een tentenkamp worden”), maar Jezus denkt aan die Duitse politiemannen, die in Polen in twee jaar met het geweer 1,2 miljoen joodse gevangenen doodschoten. Aan het alsmaar herhalen van hetzelfde leed met een permanente rolwisseling. Iemand moet kijken, iemand moet het zien. Helaas, niet kijken, niet begrijpen, je gewoon afsluiten voor alles buiten de deur, tja, het kan. Maar zo wordt het nooit een vrolijke kerst. Gaat er toch iets goed aan de sterrenhemel? Jawel. Lees even een mooi stuk over Ascentie in de Bronzen Eeuw.


Goud van Oud
!

EINDE EU? EINDE VAN ONS VOLK?

We zouden uit de EU moeten, roepen sommige verlichte politici. We? Er wordt ‘ons volk’ bedoeld. Welk soort volk? Onze parasitaire bovenklasse? Of dat soort kleinburger van ikke, ikke en de rest kan stikke?
De huidige Europese mens is helaas een voorbeeld geworden van de commerciële individualist, rechts-narcistisch georiënteerd op Meer en Meer, een platte, afgestompte consument van staatspropaganda, flutentertainment en nepnieuws. Ons ‘volk’ heeft zich totaal laten verstikken door de op lobbyisten geankerde bureaucratie. Blind voor de pedofiele klassejustitie, voor de baantjesjagerij, voor gecorrumpeerde wetenschap. Was dat ooit anders? Luister naar de Bende van Vier!

De medische stand heeft hier na de privatisering de zorgkosten opgestuwd tot astronomische hoogte, maar ja, het voetballen blijft ons hoogste goed. Elk volk krijgt wat het verdiend, zullen we maar zeggen.

OORLOG IS PAS SLECHT VOOR HET KLIMAAT

Korter douchen, elektrisch rijden, zonnepaneeltje? We krijgen klimaatmaatregelen op de vierkante meter geadviseerd… Oorlog is immers de grootste planeetvervuiler (tanks, vliegtuigen, auto’s en fijnstofregen), maar wij moeten fossiel opschonen? Er blijven helaas altijd uitgefaseerde Wopke’s en oliesjeiks over de klimaatproblematiek beslissen.

Terwijl Ons Volk een beetje zeikt over CO2 en stikstof, draaien in China de kolencentrales op volle toeren. China blijft monsterachtige visserij- en oorlogsschepen bouwen, Amerikaanse staatsschulden dumpen en voor de opbrengst goud kopen. Dat belooft wat voor Taiwan, na Oekraïne en na Gaza.
In China zien wij vast al hoe simpel er een collectieve, totalitaire kadaverdiscipline kan worden uitgerold. Bij ons mogen AIVD en geheime diensten ook al ongeremd aftappen, afluisteren en opslaan, zonder toezicht. Zo begint het. Ga beslist naar de tentoonstelling in de Rotterdamse Kunsthal van de activistische, dissidente Chinese kunstenaar Ai Weiwei. Zonder kritische dwarsdenkers is elke cultuur verloren. Tenminste, geldt dat woke idee nog?


Her en der sluit iemand zich ook af voor zijn kinderen.

STRUISVOGELMINDSET

U snapt de boodschap al: Neem geen kinderen maar WORD DONATEUR. Al mopper ik vaak, al bedenk ik lompe grappen, een beetje relativeren is echt nodig.
HOUD DUS TIJDGEEST MEGAZIEN IN DE LUCHT. Of beter nog: adverteer 12x voor € 175 volgend jaar. Met zes sponsors speel ik quitte. Prikkel je mindset ook eens met Ron Fonteine van Leefbewust!

Mindset? Bestaat dat echt? Sinds 11 september 2001 (9/11) geloven de mensen alles. Absurditeiten, wetenschappelijke lulkoek, alles mag. Ah, de besmettingshysterie tijdens de Coronatrip. De spionagedrones boven de achtertuinen, ineens een CO2-meter in de schoolklas. Mondkapjes waren plots een sociaal gedragsexperiment, helaas niet speciaal effectief en o ja, winkelwagentjes moesten buiten ontsmet worden. Met een doekje. Echt waar. Mensen liepen met een gasmasker over straat uit angst om niet oud te worden. Na hun 3e boosterprik kwam er bij Hans, Carlos en Mien van dat voornemen helaas niets terecht. De Long Covid patiënten zouden we natuurlijk eerst moeten checken op vaccinschade in plaats van op een Covid-ziektebeeld. Lijkt bij geen dokter op te komen. Drugskartels ondergronds, medische kartels bovengronds. En bij de patiënten verkilde hersencellen? Wacht! Gezelligheid bestaat heus nog wel: Talking Heads Life During Wartime!.


Ik zei nog: “Ga voor de winter van die A12 af, Ger!”

 JEZELF DIK EN DOOD DENKEN

Alles gaat om mindset. Je kunt jezelf met mentale kracht allerlei ziekten bezorgen, elk passend bij een eigen traumaverwerking. Longkanker? Iets met niet durven doorademen in je gevoelens? Rare hartkwaal? Er zijn altijd wel extreem dure medicijnen beschikbaar. “Ah ha, dus jij bent zo’n zorgbelaster, Greet!” Mantelzorg is in: “O, wat kun jij zo ook weer mooi werk doen met je schuldgevoelens, Piet!”

Was het ooit anders? De Netflixfilm Secrets of the Tribe toont hoe een net (1966) in het Amazonegebied ontdekte dubieuze Indianenstam (eerstgeborene een meisje? Jammer, doodmaken!) in stammenoorlogen elkaar vermoorden om vrouwenbezit. Daarna komt de beschaving hen laten kennismaken met pedofilie, homoseksualiteit en iedereen inenten tegen mazelen. Dan sterft de helft. Groei? Evolutie?

KERSTCADEAU GEZOCHT?

Kijk eerst hier: Own nothing, Be Happy! O ja, je kunt jezelf moeiteloos depressief, dik en dood denken. Net zo goed kun je geloven in voorbestemming, opdrachten en transformatie. Van bang naar blij. Naar dankbaar voor wat er wel is! En doe spontaan weer eens iets geks! Bijvoorbeeld? Bestel als ideaal Kerstcadeau voor een geestverwant mijn bijna uitverkochte boek over lot, reïncarnatie, karma en relativeren! Dikke Hans Leert Vliegen! Stort slechts € 15,00 (inclusief verzendkosten) op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres! Of het adres van degene aan wie jij mijn fascinerende boek wil schenken.

KLOKKENLUIDERS OVER VACCINSCHADE

Eh, ja. Als je nu nog geen wappie bent, moet je het misschien toch worden. Het lijkt dat sommige Batchnummers van het Coronavaccin vaccinatieschade opleverden, andere niet. Mijn plots terminale ouwe makker H. kreeg na zijn twee shots ineens een verhullende diagnose: “Een zeer zeldzame hartpompziekte. Nauwelijks iets over bekend, meneer!”
Het Ministerie van VWS wil de betreffende gegevens niet voor nader onderzoek vrijgeven. Misschien werkt daar nog ergens een klokkenluider? Op de website van de RIVM wordt gelinkt naar de pagina Vaccinatieschade als ‘niet bewezen bijwerkingen’! Op de website van het LAREB staan echter honderdduizenden meldingen van vaccinatieschade, op de Amerikaanse VAERS-site staan miljoenen meldingen. Nagenoeg de hele Tweede Kamer saboteerde een parlementaire enquête naar deze misdaden. Er worden minder kinderen dan ooit geboren. Hoe zou dat komen?! Iets met miskramen en pandemieangst?


Kinderen maken wordt ten sterkste afgeraden.

WAT WAS OOK AL WEER WAAR?

Een databaseanalyse van het Ministerie van Volksgezondheid in Nieuw Zeeland bracht aan het licht dat 1 op de 5 gevaccineerden daar binnen een bepaalde tijd aan overleden was. De klokkenluider, Barry Young, werd direct gearresteerd.
Oppassen! Want ander wetenschappelijk onderzoek van de Stockholm Universiteit meldt, dat het COVID-vaccin de DNA-replicatie met 90% stillegt. Men zegt dat daarmee het gen E1 wordt verwijderd. Waar of niet waar? ’t Is gepieker alom. De overheid wantrouwt de burger en de burger de overheid in soms stompzinnige volharding (“U liegt!” “Nee, u liegt zelf!” of “Het wordt warmer!” “Nee, het wordt kouder!”).

KLIMAATVERWARRING

Geo-engineering creëert kunstmatig wolken, en dat kan minder opwarming van de aarde betekenen. Als je echter ook mechanisch kan fixen dat er op specifieke plekken (veel of zelfs heel veel) regen valt, wordt het plaatje flink enger.
Trouwens, zolang vrachtschepen ongeremd zwavel mochten uitstoten, voor 2020, trokken die zwaveldeeltje OOK wolkvorming aan. Mooi. Maar dat mag niet meer. Minder wolken dus boven de Atlantische Oceaan maar dus wel weer warmer weer daar. En later hier.
Cruiseschepen zorgen nog steeds jaarlijks voor meer vuil in de lucht dan alle huishoudens in de Benelux. Maar ja, die vrouwtjes gaan altijd lekker en duur shoppen in alle havens. Dus? Dus komt er een aanmeervergunning. En de mannetjes? Die slapen hun roes uit. Bang voor AI-robots? Nee hoor.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 9.300 views per maand.

* Houd Tijdgeest Magazine in de lucht. Zet een jaaradvertentie in deze kolommen: in 2024 12x voor € 175. Alternatief nieuws voor meer dan 10.000 betrokken lezers!

* Wekelijks biogroenten- en fruitpakket? Kies voor Kievitamines!

* Introductiecursus energiewerk. Zondagochtenden (maart-april). Wichelroede, pendel, leylijnen, fysiek en telepathisch informatie leren opvragen bij levende wezens (bomen, kleine huisdieren, mineralen). Begeleiding Barry Voeten.

* Jouw complete visuele online identiteit. Logo, kleuren, typografie, strategie, website en media-uitingenAanzet Creatives: online succes met elk budget.

* Toch eindelijk maar een beetje Bitcoins kopen? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld op de lange termijn misschien toch slim.

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn fonkelnieuwe praktijk in Maassluis of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

* Tantraworkshop voor (gelegenheids)stellen, Rotterdam: 23 december. Verbinden, ontspannen en vertragen. Leer Tantrische massage te geven. Belinda 0628770509.

GEBOORTETRUST & SOEVEREINITEIT

Ik schreef al veel eerder kritisch over een zielige, verongelijkte notaris, Vincent Zegel uit Nijmegen, die dramatisch claimt dat hij je schatrijk kan maken doordat jij (tegen betaling) geld uit je zogeheten Geboortetrust zou kunnen overhevelen. Ooit werkte hij hierbij samen met ene Ronald Heister in het dubieuze project Bossmaker. Weer een andere mevrouw heeft Zegels trukendoos uitgebreid uitgelegd en biedt hetzelfde aan voor minder. Sluwe bijdehanto’s (Common Law Info Groep Nederland België Duitsland) kloppen vooral je geld uit de zak.
Onderzoek van het Team Veilig en Blij, doorgestuurd door Desiree Blok ([email protected]), toonde echter aan dat de in omloop zijnde ING-stukken, die zulke transacties lijken te ondersteunen, vervalst waren.

Niettemin is het interessant hoe er door verschillende auteurs doorgedacht wordt over de waarde van Soevereiniteit. Als je dol bent op wollig spiritueel jargon (Parse-Syntax-Grammer en het Postmeesterschap) dan zit je voorlopig goed. Voor niks gaat de zon op trouwens. En volgens de Platte Aarde jongens is die zon een schijf die de NASA opgehangen heeft in een slim bedachte Matrix. Ja, ja, vroeger was er geeneens een zon.

 KANSENMOP

Al vanwege een ongelukje kwam Dirk hier op aarde. Als tourgids verloor hij later onderweg langs die haarspeldbochten ook al veel mensen. De foute beroepskeuze. Zuur toen hij uit het laatste ravijn verlamd en blind naar boven werd getakeld. Wat kon hij nog? Eten! Maar toen hij bij de Vleeseters Club werd binnengeduwd, kwam er van alle kanten applaus. Ze herkenden hem meteen van de tv-reclame! Zo triest dat Dirk het spotje niet zelf had kunnen zien. “Is dat nu karma?” vroeg hij nog. Ze moesten hem dat boek van Peter den Haring over reïncarnatie voorlezen en toen wou hij nog een horoscoopanalyse ook!

HERMAN BROOD SPRONG MET EEN REDEN

Maar jij? Jij leest Tijdgeest Magazine! Uitverkoren Wappie! Redder van de gevoelsmatige beschaving. Blijf optimistisch! Jij kunt het! Raadpleeg eventueel mijn domino orakel om te zien of je zelfmoordplannen reëel zijn of niet. Lees Frontnieuws maar om te zien hoe erg het elders is.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.520 lezers, ontvangen door 1762 abonnees via de website en door 3.780 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de

 

    Print       Email

Laat een boodschap achter

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →