Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 november 2020

By   /   oktober 31, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 november 2020

Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse gratis publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren in Absurdistan. Redactie: Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.500 lezers, ontvangen door 1520 abonnees via de website en naar 13.500 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.
Tijdgeest Megazien
de editie van
1 november 2020 gaat over
UFO’s, Christen Trump, Lubach, overconsumptie, kouder & TBS-party.

UFO’S TERUG

Op 1 november herdenken katholieken heiligen en martelaren. Zo langzamerhand krijgen we daar steeds meer van. Op Allerzielen, 2 november, herdenken we overledenen. Genoeg inmiddels. Ook de drie vervoersbedrijven rond Den Haag en Rotterdam leggen het financiële loodje (EBS, HTM en RET). Waar zijn de UFO’s als we ze nodig hebben? Trump beloofde het opheffen van geheimzinnigheid er over. Nog niks van gekomen. Wordt hij op 3 november afgerekend op talloze andere loze beloften?
Terwijl 75 jaar lang mondiaal alle overheden uit alle macht probeerde om het buitenaardsen-gebeuren buiten onze aandacht te houden, zijn er inmiddels zoveel betrouwbare getuigenissen van marine- en luchtvaartmensen beschikbaar, dat het Feit er ligt: UFO’s bestaan (absolute aanrader: de film Unacknowledged op Netflix). Ze verschijnen en flitsen weer weg. Frequentiewisseling is de geheimtaal van de kosmos.
Ondertussen verdwijnen ook snel allerlei filmpjes en foto’s van internet waarop iets met UFO’s staat. Nog in 2011 zagen we even een Russische helikopter die een gecrashte UFO vervoerde. Russische experts vermoedden toen dat dit het wrak betrof van het ruimteschip dat enkele maanden eerder neerstortte bij Irkoetsk. Filmpje verdween, zie foto hieronder, verder restte radiostilte.
Sinds 1952 zijn er al verklaringen van militairen dat zij op last van superieuren hun mond moesten houden over hun ervaringen met UFO’s. Het lijkt veel op de Covid-19 sfeer in de gezondheidszorg tegenwoordig. Zelfs presidenten (sinds Kennedy!) kregen GEEN toestemming om het hele buitenaardsendossier in te zien. In Nederland is er sinds 2011 een UFO-meldpunt. Daar is dit jaar al een absoluut record gehaald. Soms ziet men trouwens een van de vele satellieten van Elon Musk.

De gerenommeerde hypnotherapeute Hilda Musch uit Hoogezand-Sappemeer behandelde 25 jaar geleden tientallen mensen die beweerden ontvoerd of ‘behandeld’ te zijn bij astrale abducties. Ineens hielden mondiaal die ontvoeringen op. De Aliens wisten wat ze weten wilden? De getuigenis van een van Hilda’s cliënten staat nu als gastcolumn op onze website. Ook hierin wordt aangegeven dat we mogelijk met tijdreizigers vanuit de toekomst worden geconfronteerd.

Verwijderd filmpje

TRUMP & CHRISTELIJK AMERIKA

Bij de FBI is een laptop van Hunter Biden opgedoken met heftige pedoseksuele filmpjes en deals met de Chinese Communistische Partij. Dodelijk voor pappa Joe Biden. Trumps kinderen hebben zich echter de afgelopen 4 jaar ook onnoemelijk verrijkt. Gaat Trump toch opnieuw de verkiezingen winnen met steun van ‘fatsoenlijk’ Christelijk Amerika? Wonderlijk.
Hier een statistiekje: Evangelische Christenen maken 30% uit van die hele supergelovige samenleving, Katholieken scoren 23% en dan zijn er nog zo’n 12% andere Christelijke clubjes, zoals de Mormonen. Er is maar 9% moslim, Boeddhist of hindoe en ruim 2% is Joods! Bijna 30% is niks of verbonden met Wicca (de snel groeiende hekserijclub).

De meeste Christenen geloven  dat de Bijbel Gods letterlijke woord is. Ook dat de Joden recht op Palestina hebben omdat Jezus, hun Christelijke heiland, daar ooit gekruisigd is en als Messias daar terug wil komen. Dáárom verplaatste Trump zijn ambassade naar Jeruzalem. De Oudtestamentische God roeide ook graag te vuur en te zwaard andersdenkenden uit, dus dat past super in de Amerikaanse blanke Übermenschencultuur. Die hebben niet zoveel met het correct onthouden van de geschiedenis. Wie moest ook alweer onmenselijk lijden door wie ook weer?
“Heer, heb mededogen met hen. Ze weten niet wat ze doen…” Laat staan dat ze iets snappen van verraderlijke politiek. Of van trollen.

VERRADERLIJKE ARJEN LUBACH

YouTube is een even verraderlijk medium. Arjen Lubach (atheïst, net als 52% van onze bevolking, ja, ja, altijd lachen!) strijdt tegen foute algorimes op YouTube maar tegelijkertijd gelooft hij demonstratief niet in pedofiele machthebbers en bepaald ook niet dat 9/11 een inside job was. Hij zet George van Houts dus als belachelijk weg en even gemakkelijk alle andersdenkenden door de sufste, meest radicaal protesterende figuren manipulatief negatief in 2 seconden te portretteren. Hij is bang dat een van die 17% van de, in zijn ogen complotverslaafde, Nederlanders straks een aanslag gaat plegen. Bang! Is dat de VPRO, de Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep? Lubach wil ons weer gladjes terugvoeren in De Ene Werkelijkheid. De Zijne blijkt die van censuur en zijn trolhonorarium, Kuifjes kuifje, de enige echte ware Lubach. Goddank, hij houdt er volgend jaar mee op. Alleen nog even de verkiezingen beïnvloeden…
De 3000 demonstranten op 24 oktober op het Haagse Malieveld tegen de Corona Gezondheidszorgobsessie geloven niet zo gemakkelijk meer in zulke platte tv-persoonlijkheden.


Verlicht hart op 24 oktober.

INTEGERE WETENSCHAP

Ik luister liever naar Prof. Ira Helsloot, die de kachel aanmaakt met onze massapsychotische Covid-obsessie. Hij mag nergens meer in de krant omdat de reguliere media geen ruimte willen geven aan hoogleraren (en anderen) die het regeringsbeleid aanvallen. Helsloot is mijn dwarse held. Lubach is een nepprogressieve kontlikker, die de klerehanghuh kan kreighuh. Zo, ik ook eens even lekker Haags schelden. Maar de stemming in het land gaat met Kerst omslaan, de leugens gaan zich tegen de leugenaar keren. Ik stem op de Partij voor de Dieren. Je moet wat. Onderzoek in Amerika laat trouwens zien dat 2/3 van het publiek de media grotendeels niet meer geloofwaardig vindt. Die kant gaan we dadelijk ook op in Europa.

De waarheid beweegt tegenwoordig mee met wat de macht wil horen.” Coen de Jong

OVERCONSUMPTIE EN KLIMAATELLENDE

De fameuze Engelse natuuronderzoeker, David Attenborough (1926) pleit in zijn prachtige en uitdagende film A life on our planet (Netflix) voor herstel van de drastisch afgenomen biodiversiteit. De monoculturen rukken op: oliepalmen, sojabonen, mais, hardhout, kweekzalm, varkensstallen, enzovoorts. Ook de grote zeeroofdieren zijn gedecimeerd, waardoor het oceaanleven drastisch is veranderd. Ons klimaat verandert door invloed van de zon maar vooral ook door industrieel handelen van de mens. Warmer hier, kouder daar. Meer methaan door ontdooiing van de permafrost, meer CO2 door fossiele verbranding. De wilde natuur is extreem afgenomen door het kappen van bos en brand.
Moeten we de overbevolking aanpakken of juist de overconsumptie van vlees en vis (en walvis)? Gaan voor de biopolitiek (levens redden!) of vooral tijdens de testhetze rond Covid-19 subsidies wegloodsen naar de grote bedrijven, de werkers op de vloer onderbetalen en/of werkloos laten worden? De neokapitalistische, populistische politici zijn links en rechts verenigd op beide loze fronten (85% van onze huidige Tweede Kamerleden stemden klakkeloos voor de Spoedwet).

Je bent plots een complotdenker als je goed en internationaal wetenschappelijk onderzoek bij elkaar sprokkelt, maar in de reguliere media hoeft slechts verwezen te worden naar het overheidsgelijk en het RIVM.  Geen eigen onderzoek dus meer, wel meer angstaanjagerij publiceren. De ‘collateral damage’ ( de enorme bijkomende schade): minder kinderen, meer angstige kinderen, meer werklozen, meer slachtoffers door honger in de Derde Wereld. En door drank tijdens de lockdowns.


KOUDER IN PLAATS VAN WARMER

Het is onvoorstelbaar: er gaan mensen en vooral ouderen DOOD! Dat hebben we nog NOOIT meegemaakt! ENG! In die blikvernauwing leven we. Goddank is er een Duitse advocaat, Reinier Fuellmich, die deze misdaad tegen de menselijkheid aanhangig gaat maken dit jaar!
Er IS helemaal geen tweede ‘dodelijke’ griepgolf! Er zijn wel de gebruikelijke, zeven- of achtduizend herfstgriepdoden, meer dan eerder met nare bijverschijnselen. Toevallig gaan elk jaar 19.000 mensen ook akelig dood aan longkanker vanwege hun roken.

Even gek, het wordt ook niet zo maar steeds warmer op aarde. Er zijn wel grote schommelingen en ongewone uitwerkingen van klimaatveranderingen. Het Britse meteorologische bureau (Met Office) meldde dat de periode 2010-2020 kouder is geweest dan het decennium daarvoor. De gemiddelde temperatuur in juli bedroeg slechts 15,3 graden, zo koud was het in Engeland niet geweest sinds 1942. Kouder weer pakt ook Rusland en Oekraïne aan, twee van ’s werelds grootste graanexporteurs. De oogsten in Oekraïne daalden met 19%, en in het zuiden van Rusland zelfs met 60%. Klimaatwetenschap is iets heel onvoorstelbaars…
Prof. David Smeulders (energiespecialist aan de Technische Universiteit van Eindhoven): ““De klimaatagenda wordt gedomineerd door mensen die ideologisch gemotiveerd zijn, maar onvoldoende bekend zijn met de materie. (…) Nederland moet nu van het aardgas af terwijl Duitsland er juist op overstapt. (…) Kies voor groen en betaal je blauw.”
O shit, kun jij nog ergens enige toekomst zien? Luisteren naar Osho helpt soms.

GROOT NEDERLANDS ECOPROJECT

Toekomst hier?! De voormalige TBS-kliniek Oldenkotte in het Achterhoekse Rekken, vlak tegen de Duitse grens, komt misschien beschikbaar als Ecodorp. Het heeft 100 kamers/cellen. Er moet veel doorgebroken worden en nog meer energetisch werk verricht worden vanwege de vorige bestemming. Maar de moestuin en het zwembad plus het meer bieden mogelijkheden. We werken hard aan een beleggers BV. Heb jij belangstelling?
Als opvang voor enkele creatieve en gemotiveerde daklozen is het ideaal, vooral als die aan de gang zouden willen met re-integratietherapie. In combinatie met een centrum voor gezonde geboorten plus tijdelijke opvang voor moeder en kind, met een hospice, met een horecabedrijf, kuuroord, camping, kunstenaars en een ezelmelkerij (iets alternatiefs, bedoel ik) zouden er wellicht voldoende huurders in een kongsi aan de Rijksgebouwendienst gepresenteerd kunnen worden. Als speerpunt voor de verandertheorie rond armoedebestrijding is er vast veel subsidie binnen te halen. Het zware hek blijft staan, zo vallen de Boa’s ook niet zo maar binnen bij een feestje, dat scheelt. Leve de Nieuwe Emotionele Revolutie! We reserveren een gezellig vakantieplekje voor de koning en zijn gezellige gezin. Contact kan via Nicole Everts. de PR vrouw van de Stichting Olivijn. Of via [email protected]. Ook ‘n beetje ritme (Malinees) blijven houden in ons leven vanzelf.


Vakantie in eigen land! Al is Griekenland warmer, mooier en armer!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Linda Duits schreef een superboek over liefde en seksualiteit. Hier kun je een inspirerend voorproefje lezen. Over de eerste keer. Positief blijven denken werkt.

* Relight your fire op Sardinië, geheel Covid-proof van 14-18 januari 2021 rondom hét jaarlijkse, dorpse heidense lichtfeest: Sint-Antonius. Leuk alternatief op Blue Monday, werelddepressiedag. Keep Alive Tours.

* Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops. Enschede, Landgoed AlGoed. Kerst 26-30/12. €230,- all-in.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention traject.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddagen, 22/11 en 20/12!

Schimmelinfecties door het te lang dragen van een mondkapje.

 NAAMMOP

Moeder is blij met haar drie kinders. Maar als het stel ouder wordt, rijzen er vragen. “Mama,” vraagt de oudste op een dag, ‘waarom hebben jullie mij Merel genoemd?” Mama weet het meteen: “Omdat er zo’n lief bruin vogeltje op je hoofdje kwam zitten, toen ik met je naar buiten ging.” Het tweede kindje wil ook weten waarom zij Margriet heet. Mama ziet het al weer helemaal voor zich: “De wind woei een margrietbloempje op je hoofdje de eerste dag.” Het derde kind hoort al die verhalen aan en begint te gebaren: “Huhduh bubberduh?” Mama fronst: “Hou jij je er even lekker buiten, Dakpan.”

PRIKKEN OF NIET?!

Het baat waarschijnlijk niet en het schaadt vast wel. Of kan jij overal tegen? Raadpleeg nog even eerst eens het domino orakel voordat je boos op mij wordt.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juli 2021

Read More →