Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 juni 2020

By   /   mei 31, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 juni 2020

Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse, gratis publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren, redactie: Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 12.100 lezers, ontvangen door 1500 abonnees via de website en door 13.500 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.


Tijdgeest Magazine
van 1 juni 2020 gaat
over de blundernatie, griepprik, H1N1,vasten, Cheiron, swipen, medicinale astrologie & geur.

MASKERADE BIJ DE OVERHEID

Deze griepcrisis past Rutte c.s. als een ijzeren handschoen! Dank God! Want wie herinnert zich nu nog zijn ploeter rond de ingestorte Belastingdienst en hun toeslagenaffaire, het structureel falen van Justitie en de immigratiedienst, de Defensie-blunders en de stikstofcrisis? En het overheidsonvermogen om de stagnerende bouw aan te pakken? De ramp rond de hoge studieschulden? Het mislukte drugsbeleid? De vertraging bij het CBR en de PFAS-discussie, Rutte’s krankzinnige aardgasbeleid? De dubieuze verhoging van de BTW op boeken, bloemen, groenten en fruit? Normaal om daar nooit meer over te praten? Het nieuwe normaal? De sufste politici lenen hun oor aan Twitter waar 50% van de berichten door een robot wordt gegenereerd?! Er moet absoluut een Parlementaire Enquête komen naar deze doofheid, domheid en desinformatieve overheid. Teken HIER!

Goor maar nodig! We gaan de gekste dingen vinden!

AUTOPSIE OP CORONADODEN

We leven in een tijd van totale illusie: “O jee, Goddank! De overheid gaat de economie redden en Rutte Redt Ons!” Autopsies op ‘Corona-doden’ wezen uit echter dat de meeste patiënten niet aan het virus zijn overleden maar aan trombose door een longbacterie. Was beter te behandelen geweest met antibiotica! De 1,5 meter paranoia slaat dus nergens op. Volgend jaar gaat er helaas weer een wintergriep komen, ELK jaar namelijk, dus onze hetze tegen de besmettende medemens blijft op gang. Maar de overheidsschulden moeten door iemand worden afgerekend. En niet door de ‘geredde’ bedrijven maar door het klootjesvolk. Hogere ziektekostenpremies, hogere huren, hogere BTW. En maar doen alsof we elk moment in oorlog met Rusland kunnen geraken om zo excuses voor verhoogde Defensie-uitgaven te hebben! Rutte is een vliegend varken, vragend om een crash down.

GRIEPPRIK TEGEN DE OVERBEVOLKING

De griepprik is en was al jaren een middel om juist ouderen te decimeren. Geef die luitjes in hun ophokhuizen weinig zonlicht en dus onvoldoende vitamine D, plus suf gekookte groenten en hormoonvlees en ze zijn eerder rijp voor de urn. De landen met de hoogste Corona-sterftecijfers (België, Spanje, Italië, VK, Frankrijk, Nederland, Zweden, Ierland en de VS) hebben allemaal minstens de helft van hun oudere bevolking tegen griep gevaccineerd. Denemarken en Duitsland, met een veel lager gebruik van het griepvaccin, hebben een aanzienlijk lagere Covid-19-mortaliteit. Eh, juist… In 2012 won huisarts Van der Linde m.b.t. kritiek op de griepprik een rechtszaak tegen het RIVM.

Corona is qua aanpak van de overbevolking dus een zegen, ook juist door zijn tientallen bijwerkingen, met name die van het wakker maken van andere ‘slapende’ ziekten in het organisme (vooral nierproblemen). Nevenvoordeel zijn de vele zelfmoorden en honger door de afgeremde economische groei in diverse Derde Wereldlanden. Een grote komeetinslag zou ook nuttig zijn en dan krijgt fijn niemand de schuld. We zijn sterfelijk, vrienden. en alles gaat om bewustzijnsontwikkeling zolang we hier nog (even) op aarde mogen zijn…


Inhoudsloze babbelpraat

DE PROPAGANDA VAN RUTTE

Onze oudjes zijn berebang ondertussen, opgesloten thuis of met kippenvel schuifelend op 2 meter afstand over straat. Net niet gek genoeg om zelfmoord te plegen uit angst voor een nare dood. Of omdat de propagandamachine van Rutte hen doodsangst aanjaagt? De Duitse filosoof Friedrich Niettsche zei het al: “Mensen blijven kuddedieren.” Rutte verschuilt zich absurd achter een club anonieme wetenschappers, terwijl de hele Tweede Kamer hem, bang voor de gemanipuleerde publieke opinie, nabauwt. Ineens is ons enige echte probleem waar de miljardensteun heen moet? Het is sociaal levensbedreigend dat de overheid klakkeloos leent om nu bedrijven te helpen, teerwijl straks er geen baan voor onze jongeren meer te vinden zal zijn! Er zijn ondertussen tegen Corona goede échte oplossingen: versterking van immuunsysteem, natuurlijke werkzame remedies, veilige en effectieve medicijnen en luchtventilatie met schone buitenlucht. Maar nee: op naar de surveillancestaat!

Wie juist jong van hart is, gezond en langdurig alle ziektestress wil vermijden, die kan als tegenwicht voor de doodsmachinerie van de witte jassen kijken naar de getuigenis van een briljante dokter, Robert O. Young voor het International Tribunal for Natural Justice.

RECYCLING MET ZIKA EN H1N1

Leve de mondkapjes maskerade! Van oud plastic nieuwe spullen maken, goed, dat begrijpen we. Afval wordt verwerkt tot een nieuwe grondstof waarmee weer andere producten kunnen worden gemaakt. Troep inleveren en kleurige hoeden en aparte kostuums terugkrijgen. Mooi. Een drijvend netwerk opzetten dat energie genereert uit sloten en moerassen. Top! Circulair werken heet dat. Nuttig. Maar mondkapjes? Illusoire veiligheid. Virus doet niks in de buitenlucht!

Mensen worden wel zelf in de recycling gebracht, iets drastischer nog dan met Corona. Overal in de wereld willen ze zich maar ongeremd voortplanten en dan vlees eten en smartphones kopen. Zoveel te eten is er niet, dus kappen we natuur weg en proppen we onze megastallen vol. Helpt dat genoeg? Nee. En dus? De grote vaccinatieprojecten in arme landen liepen vaak desastreus af, tenminste, toevallig werden er wel heel veel meisjes onvruchtbaar van. DAT was de bedoeling!

Vroeger werden mensen ziek van hard en ongezond werken en soms sloeg er een foute griep toe. Sinds de overbevolking als probleem mondiaal onder de politieke tafel werd geschoven, zijn de informele wereldleiders in het geheim druk bezig met decimerende controle van de veel te hard stijgende bevolkingsaantallen. AIDS (van de apen) heeft goed gewerkt in die praktijk, allerlei zogenaamd door dieren op mensen overgebrachte virussen helpen efficiënt. Denk aan het H5N1 vogelpestvirus, aan het Ebola-apenvirus, de gekke koeienziekte BSE, de H1N1-varkensgriep, de geiten Q-koorts, het muggen Zika-virus en nu de slangen- of vleermuisgriep Corona, de beste! Pak eerst de te dikke lui aan die koolzuurhoudende drankjes wegslurpen en te vet eten (de Amerikanen!). Nog een tip: de quasi-oplossing (ontsmetten met handgel met tricosan) ondermijnt iemands immuunsysteem bovendien enorm.

STERFANGSTIGEN

Anderhalve meter: besmetgevaar! Gezelligheid: gevaarlijk druk! Onderwijs: te dicht op elkaar. Bankjes in het park: afgeplakt, te dicht op De Dood! Goed overzicht staat op Duurzaam Nieuws. Sterfangstige kleinburgers zijn nu door de media, WHO en farmacie opnieuw eindelijk bang genoeg gemaakt en gepresst om op grote schaal antistoffen tot zich te nemen. Daartoe zijn zogenaamde heilzame vaccinaties ontwikkeld door de biowapenindustrie, die juist zelf deze virussen heeft losgelaten. Het zijn onaangename maatregelen, maar aan geboortebeperking komt men in armere milieus niet vrijwillig toe. Integendeel, daar bonkt men maar door (“Blijf thuis!”), bah, smeerpijperij.

Ik snap dat dit alles stiekem moet. Als veel domme mensen zo in hun voortplanting worden beperkt, is deze oplossing misschien mensvriendelijker dan alsmaar oorlog. Met zulke virusinfecties c.q. vaccinaties hebben de slachtoffers immers zelf de keus gehad. Wie in reïncarnatie gelooft, maakt zich weer druk over waar al die gerecyclede zielen heen moeten. Andere planeten bieden vast uitkomst! Ondertussen lekker bang zijn hier in je zelfgekozen hok!

HERHALING VAN HET VARKENSGRIEPSCENARIO

Tijdens die H1N1-varkensgrieppandemie van april 2009 heerste er ook een tijdje een sfeer van angst en intimidatie. De WHO voorspelde toen hysterisch dat 2 miljard mensen besmet zouden kunnen raken. Margaret Chan, toen WHO-directeur, droeg als oplossing aan dat vaccinfabrikanten minstens 4,9 miljard pandemische griepprikken per jaar zouden moeten produceren. Een fikse opsteker voor GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co, Sanofi en Pfizer. We werden overspoeld door nepnieuws, nepstatistieken en een stroom van politieke leugens, ondersteund door paniekerige media. En toen zakten de sterftecijfers in. Ach God. Maar de vaccinindustrie had zich ondertussen flink verrijkt. Dezelfde trip herhaalt zich dus. Nu krijgen we er ook gratis een soort staatsgreep bij: de macht van de meest stompzinnige overheidsmaatregelen, beperkingen en boetes. Misschien zelfs uitstel van de verkiezingen, bang gemaakt voor onze jaarlijkse wintergriep. Blijf thuis, blijf thuis. Sterf thuis!

HET SLAVENMASKER

Weg blijven ondertussen uit Duitsland! Hier een kritische Duitse journalist, die de puntjes op de i zet (Nederlands ondertiteld). Adembenemende angsten zijn verworden tot longziekten. En met onze monden afgeplakt zien we er allemaal gelijk uit: robotten en slaven, Ikloze slachtoffers van kadaverdiscipline, gedissocieerde zielen op weg naar God weet waar… Leven is wat je er zelf van maakt? Of wat jij anderen van jouw leven laat maken?

BURGERLIJKE ONGEHOORZAAMHEID VEREIST

Demonstreren mocht, maar niet met meer dan 30 deelnemers tegelijk, meldde de burgemeester van Den Haag, n.a.v. het verlenen van een vergunning voor een demonstratie tegen het inperken van onze vrijheid op 30 mei. Dat is pas de echte surveillancestaat: weg met de massale wens voor vrije meningsuiting! Resultaat: zo’n 250 niet bange demonstranten, 200 man politie en 37 getreiterde mensen die bij hun stadswandeling opgepakt werden, omdat ze na afloop niet meer naar hun auto of fiets mochten.

BEETJE VASTEN

Iedere ongehoorzame rebel is nu een potentieel gevaar voor onze hysterisch angstige samenleving. Niemand mag meer zo maar over zijn eigen dagelijkse levensinvulling besluiten. De virologenmaffia bepaalt alles voor ons. Tenminste, gezond leven mag nog. Tenminste thuis!
Gezond genieten kan ook inhouden dat je jezelf verbaast door sommige meditatiedisciplines. Bijvoorbeeld door iets een tijdje niet te doen in plaats van wel. Afwisselend vasten kan supergoed werken. Zulke vastendiëten vallen over het algemeen in twee categorieën: dagelijkse tijdgebonden voeding, die de eettijd verkorten tot 6-8 uur per dag, en het zogeheten 5:2 vasten, waarbij mensen zich beperken tot één matige maaltijd twee dagen per week.
Een reeks dierstudies en enkele studies bij mensen hebben aangetoond dat zulk afwisselend vasten en eten de gezondheid van de cellen ondersteunt, waarschijnlijk door een eeuwenoude aanpassing aan periodes van voedselschaarste die metabolische omschakeling wordt genoemd. Spiritueel kan het vast geen kwaad om je lijf al vast voor te bereiden op doorzichtig worden.

CHEIRON

Cheiron, een kleine, planetoïde komeet, pas ontdekt in 1977, wordt door veel moderne astrologen geassocieerd met onderzoek naar de grondoorzaken van ziekten en beproevingen. Mensen met een prominente Cheironstand (dus in scherpe aspecten met andere planeten of op de cusp van een huis) gaan doorgaans zoeken naar universele waarheden buiten alle, vooral Saturnale tradities. De Amerikaanse astroloog Zane Stein, auteur van o.a. Keerpunt Cheiron (uitgeverij Hajefa, bewerking door mij), schreef daarin: “God openbaart Cheiron aan ons om de mensheid te helen, voordat zij zichzelf vernietigt.” Hoera! Dit is dus de tijd dat we kunnen/willen/durven denken dat alles nog wel goed zal komen. Voor de wereld of voor jou persoonlijk?

Wat doet dit hemellichaampje eigenlijk? Definities van onze ‘werkelijkheid’ worden bijna net zo vaak vernieuwd als het filterpapier in het koffiezetapparaat, maar laat me een poging wagen. Cheiron is de centaur, de mens met het paardenlijf, alert op bewustzijnsverruiming door een proces van innerlijke heling van oude pijn. Als je wilt weten, wat zijn invloed op jouw horoscoop is, moet je de definities van Cheiron in de dierenriemtekens en in de Huizen hier even opzoeken. Op www.1horoscoop.nl kun je, daaraan voorafgaand, gratis je hele horoscoop, inclusief de Cheironstand, uitzoeken.
Als je nu vol in de stress zit over je Coronasterftekans, kun je mij, eventueel via Skype, met korting de karmische analyse van je geboortehoroscoop nader laten uitzoeken. Scheelt best flink!


De geduldige leraar onderwijst vergeving en vriendelijkheid.

ERGER?

En dan nog even een relativerend citaat uit HP/De Tijd van sterrenkundige Prof. Vincent Icke (5 juli 1946): “66 miljoen jaar geleden is er een planetoïde ingeslagen, op de plek waar nu het Mexicaanse schiereiland Yucatán ligt, en dat heeft een ecologische catastrofe veroorzaakt waardoor het misschien wel vijf jaar donker was op aarde. Driekwart van alle diersoorten is toen uitgestorven, inclusief de dinosauriërs. Maar alles wat minder lichaamsgewicht had dan een kilo of vijftien heeft het grotendeels gered. Onder andere primitieve diertjes waarvan wij afstammen. Dus als die doodsklap er 66 miljoen jaar geleden niet was geweest, zaten wij hier nu niet.”

Wees dus dankbaar. Alles had altijd erger kunnen zijn!

GENIETEN VAN GEUR

Mensen met een scherper reukvermogen vinden seks vaak prettiger (dan gemiddeld) en hebben niet zelden zelfs meerdere orgasmes tijdens die seks. De geur van een fijne sekspartner (al duw je je neus maar in zijn of haar ongewassen T-shirt) kan stress verminderen en je gevoelens van veiligheid vergroten.

Onderzoek op de Amerikaanse University of British Columbia stelt dat de geur van je geliefde je kan helpen in slaap te vallen. Elke nacht werd de ‘slaapefficiëntie’ van de deelnemers gemeten (de hoeveelheid tijd die ze in bed werkelijk slapend doorbrachten). Bij deelnemers die sliepen met en shirt van hun romantische partner als kussensloop nam hun slaapefficiëntie met gemiddeld 2,1% toe. Dat is hetzelfde rendement als bij het gebruik van melatonine, een geneesmiddel, dat vaak gebruikt wordt om de slaap te verbeteren. Vrouwen zagen wel vaker een toename van de slaapefficiëntie dan mannen. Mannen wilden liever hun neus rechtstreeks in de oksel van hun geliefde duwen dan snuiven aan haar kleding. Maar daar komt straks een geile App voor op de markt, dat ruik je aankomen!


Meur, meur. Nog meer meur.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshop Trancereizen met Peter den Haring op 9 juni. Bijna vol!

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Nieuwe Opleiding Familie Opstellingen, 10 zaterdagmiddagen, start 14 november, tweewekelijks. Intuïtief waarnemen, kijken naar je blinde vlek. Begeleiding Peter den Haring. Kosten € 550. Mail: [email protected]

BEJAARDENMOP (1)

“Kom op, opa. Je doet het goed!” probeert Jan zijn grootvader in het verzorgingstehuis op te peppen. “Geen Corona gehad en je bent toch bijna honderd. Kom op, hoe voel je je nu echt?”
Opa aarzelt: “Ik voel me meer als een pas geboren baby. Geen tanden, geen haar en ik zit nu wéér in mijn luier te kakken.”

  BEJAARDENMOP (2)

Twee Belgische bejaarden worden bij de grens aangehouden. Guido draait het autoraampje open en vraagt verbaasd de agent naar de reden van het stopsein. De politieman snauwt: “Wij zoeken twee oudere seriemoordenaars.” Guido draait het raampje weer naar boven en overlegt met Sjef. Dan draait hij het raampje weer open en antwoordt: “We DOEN HET!”

JULLIE VAKANTIE-INTIMITEIT BEPERKTE ZICH TOT HET UITDRUKKEN VAN JOUW MEE-ETERS?

Misschien moet je eerst eens het domino orakel raadplegen voordat je drastische dingen doet.


Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juni 2021

Read More →