Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 februari 2020

By   /   januari 31, 2020  /   No Comments

Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse gratis publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren, redactie: Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 12.100 lezers, ontvangen door 1500 abonnees via de website en naar 13.500 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Tijdgeest Magazine
1 februari 2020
over kristalfrequenties, waterauto’s, Vaticaan, boeren, vaccinstress & waanzin.

FREQUENTIE VAN KRISTALLEN

In industriële toepassingen wordt een kristal in een elektronische schakeling geplaatst, die dan een golfvorm uitzendt met een vaste, nauwelijks verder te beïnvloeden trilling. Daar kan de frequentie wetenschappelijk van worden vastgesteld. Hoe doen particuliere verzamelaars dat meten? Diverse websites meldden immers iets over het verschil qua frequentie bij verschillende edel(stenen).
Joan Vreeken uit Heerle en haar medewerkers ‘voelen’ de stenen. Een hoge frequentie heeft bijvoorbeeld amethist, laag en meer ontspannen komt meer voor bij calsiet of agaat (zegt men).
Ik ben in het bezit ben van drie enorme bergkristallen van 30, 35 en 40 kilo, puntige brokken, die stammen uit de collectie van het inmiddels al lang ter ziele geraakte Archeon in Alphen aan de Rijn. Een twaalftal superkristallen was daar vroeger in een soort grotachtige expositie tentoongesteld. Ik heb er ooit op de liquidatieveiling van dat Archeon zeven van gekocht voor een absurd hoge prijs. Twee zijn op mij tegenwoordig onbekende locaties terecht gekomen, twee gingen naar De Wellenberg in Voorst, het Centrum van Daisha de Wijs en Radio Merlijn. Healer Elias Wolak bevoelde mijn stenen en dichtte hen (nuttige) eigenschappen toe. Is voelen en meten gelijk of niet?

Allerlei helderzienden zeggen energetisch bij kristallen een verschillend bereik en frequenties waar te nemen. Sommigen nodigden een kristal met klank (bijvoorbeeld via klankschalen) uit om informatie naar ons fysieke bewustzijnsveld te brengen. Anderen meten een edelsteen met een Bovis-meter, waarbij soms een waarde van vele tienduizenden wordt vastgesteld. En? Is dat goed of eigenlijk schadelijk? Kun je dat paranormaal invoelen nu als maatstaf nemen of is een bepaalde frequentiemeter daar eerder nuttig bij?

KRISTALLEN PROGRAMMEREN

Frequentie-onderzoeker Frank Bonte liet me het volgende weten: “Elk kristal heeft een vaste eigen trilling. Sommigen zullen dat bewustzijn noemen. Een mens die zichzelf vertrouwt, kan er daarmee communiceren en zo’n kristal bezielen met een wens of met bepaalde informatie. Het kristal zal die energie in zich opnemen en subtiel je systeem voeden. Hoe werkt die interactie nu? Je hartchakra zendt zogeheten longitudinale golven uit, waarmee je bewust zou kunnen worden wie je bent. Die golven zijn niet gewoon te meten (er ontbreekt daarbij namelijk een tijd-ijkpunt), ze zijn echter wel met een pendel, Lecherantenne of biotensor waar te nemen. Veel mensen kunnen de effecten zelf voelen. Als je om een kristal, dat je op je hart draagt, een koperwikkeling legt, zullen jouw longitudinale golven verstrekt worden uitgezonden. Een golf zonder tijd en sneller dan het licht! Zo kan een kristal je helpen om je bestemming te bereiken.”
Als je in bestemmingen gelooft natuurlijk…


AOW-er zonder geld voor vervoer wil ook wel eens bestemming bereiken.

WATERAUTO GESABOTEERD DOOR OLIEGELD

Op je bestemming komen kan uiteraard ook per auto. Maar hoe? Al jaren rijden er auto’s ongemerkt op water. Op NineForNews staat een overzicht van hun al te enthousiaste uitvinders die uit de weg geruimd zijn, voordat ze concurrerend de markt op konden. Nederland wil niet verder denken, want het koopt jaarlijks voor 1 miljard olie uit Saoedi-Arabië.
Moet Nederland echt wel van het eigen gas af? Omdat de regering de bewoners van een paar dorpen niet ruimhartig wil compenseren voor hun verliezen als gevolg van aardbevingen in dat gebied? Ontruimen van die plekken en gewoon gas blijven pompen is vast goedkoper dan alle huizenbezitters te dwingen om op eigen kosten aardwarmtepompen te laten installeren. Zitten er in geen enkele politieke partij intelligente strategen die aan deze oplossing gedacht hebben? Of gaat het alleen om een NAVO-spelletje van meer Defensie-aankopen forceren en Rusland afzeiken? Is dat wat ze achterskamers ritselen steeds?
Je ergeren kan trouwens aan alles. Aan een autoalarm bijvoorbeeld. Of aan de toon van dit magazine. Onderaan staat altijd een afmeldlink.

VERVALST NIEUWS

In Suriname wordt enorm veel goud illegaal gedolven en illegaal (ongemunt en ongeregistreerd) uitgevoerd naar goudzoekende landen als China en Rusland. Dit is weer een droef voorbeeld van geniepig maar ongeweten nieuws. We worden tegelijk meer en meer blij gemaakt met dooie mussen (“Bezuinigen op daglicht zijn uiterst succesvol”) en ander nepnieuws van trollen, bots en freaks.

De Amerikaanse geheime diensten betalen overal in de wereld columnisten en andere opiniemakers om valse beweringen te doen over hun niet welgevallige regimes. Zo werd over de vroegere, linkse Boliviaanse president Morales geschreven dat hij en zijn familie gestolen miljoenen had ondergebracht bij een geheime rekening bij de Bank van het Vaticaan. Vergelijkbare beschuldigingen werden verspreid over Raoul Castro van Cuba, over Kim Jong-Un van Noord Korea en over President Assad van Syrië. Over de dochters van Willem Alexander gaat nu het gerucht dat ze onvoldoende zakgeld krijgen om zichzelf behoorlijk te kleden.

  Prinsessenvlees

MAFFIA, VATICAAN EN TRUMP

Blogster Ella Ster houdt nauwkeurig Amerikaanse ellende bij. Lezen! De Italiaanse maffia zit diep verweven in de Vrijmetselarij en daarmee in de Democratische politiek. Wie de film The Irishman zag en informatie over de moord op John F. Kennedy heeft gelezen, verbaast niets meer. De maffia wil daarom van Trump af maar die sloeg op tijd terug. Begin oktober 2019 bracht Mike Pompeo een bezoek aan de Italiaanse premier. Hij ging ook op audiëntie bij de paus in het Vaticaan. Op 1 oktober deden de gendarmes van het Vaticaan een inval bij kantoren van de Financial Information Authority (AIF), de bankregulator en het Staatssecretariaat, dat de functies van het kantoor van de premier en het ministerie van Buitenlandse Zaken in de Vaticaanse administratie combineert. Ze zochten naar ‘documenten en elektronische apparaten’. Er vonden enkele arrestaties plaats. Twee weken later trad het hoofd van de Vaticaanse veiligheidsdienst af. Op 13 december 2019 bezocht Rudy Giuliani Rome. Giuliani is als Trump’s persoonlijke advocaat nauw betrokken bij de afzettingsprocedure tegen Trump. Hij deelde wat precaire informatie, zo is het vermoeden. Een week later vond de grootschalige arrestatie plaats van ruim 334 Ndrangheta maffialeden.
Trump verzet zich kennelijk subtiel tegen de permanente oorlogsmachine in de VS, schijt aan alle typisch Amerikaanse krankzinnige juridische acrobatiek binnen hun totaal gênante fake democratie. Luister beslist ook eens naar de bezorgde Prof. Jeffrey Sachs.

En overigens, over de Mossad-maffia: binnen een paar uur na het neerhalen van de Oekraïense Boeing 747 kwamen drie landen met precieze satellietbeelden over de toedracht. Zo bizar (toevallig?) dat nog nooit gelukt is tijdens het MH-17 onderzoek.

Vaticaan paleis

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen regeladvertenties plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je dus een extra donatie van € 15 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 7.000 soms 10.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Healing Festival 10-12 juli 2020 op Landgoed Venwoude, Lage Vuursche. Kleinschalig & Puur. Grote diversiteit aan workshops met diepgang. Een helende reis van drie dagen.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention traject.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* De fameuze Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede, goedkoop, warm, innige verbindingen: Zweethut, Familie Opstellingen, Bonding, meditatie. All-in deal met Pasen.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Chinees Nieuwjaar van de Metaal Rat, begonnen op 25 januari, belooft veel opportunisme, snelle, slimme jongens, goed in teamwork, focussen en actie, gericht op overvloed. Details hier.

* Keltische feesten dit jaar: 1 februari Imbolc, 21 maart Ostara, 2 mei Beltane, 20 juni Litha Summersolstice, 1 augustus Lughnasadh, 26 sept Mabon, 31 okt Samhain en 19 december Yule wintersolstice, zoals gevierd op het Amsterdamse Ruigoord.

DOEDELIJKE BOERENSLIMHEID

Voedselboeren hebben het zwaarder dan veeboeren. Want? Hun leefomgeving en landbouwvorm lijdt sterk vanwege het feit zij zich voor hun productie afhankelijk hebben gemaakt van glyfosfaat en andere synthetische (met name Neonocotinoide) pesticiden. Insecten en vogels leggen het loodje maar helaas raakt ook hun eigen gezondheid flink gestrest. Parkinson staat in Frankrijk zelfs als boerenberoepsziekte geregistreerd. In de afgelopen tien jaar is het mondiale verbruik van RoundUP meer dan verdubbeld. De groeiende wereldbevolking moet gevoed worden. Eh ja. Er moet efficiënter voedsel geproduceerd worden. Ja, dus? Dan mag elk middel worden ingezet?! Monsanto is een mondiale maffia-organisatie geworden, maar ondertussen spuit JOUW gemeente nog steeds onkruid in de straten weg met RoundUp.
Overheidstoezichthouders proberen te laveren tussen enerzijds bescherming van de volksgezondheid en anderzijds op goede voet blijven met economische belangengroepen. Helaas worden ze vaak gecorrumpeerd en omgekocht.

Inmiddels hebben Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk glyfosfaat in de ban gedaan. RoundUP veroorzaakt immers een immense verwoesting onder mensen, dieren en onze leefomgeving, zo stelde het Europees Parlement zelf vast, nadat diverse leden in 2016 hun urine op sporen van het middel hadden laten testen. Maar tja, handelen en verbieden laat de boeren in opstand komen. En veel van die agressieve tractorrijders zijn heel machtig en rijk geworden. Lees maar: Giftig spul. Over het pesticide Roundup, kanker, Monsanto en corruptie (Carey Gillam, Uitg. Lemniscaat).

Ik heb ook maar een donatie bij Foodwatch gedaan, zie hier. Want als je de macht van geld laat regeren, dan gaat onveranderlijk het recht van de sterkste gelden. Zo raken we desastreus ook meer en meer gezond bos kwijt. Kijk hier! Protesteer ergens als je kan. Poep smeren op een gemeentehuisgangmuur. Met een briefje erbij: Geen Round Up in mijn straat? Dan ook geen poep meer hier!

VACCINATIESTRESS MINDER IN JAPAN

Het Chinese griepvirus kan een nuttige (misschien zelfs aangestuurde) pandemie worden om de mondiale overbevolking aan te pakken. Hoe meer slachtoffers helaas hoe beter de vaccinindustrie weer het eigen gelijk van de daken kan schreeuwen.
In de Verenigde Staten, waar het meest agressieve vaccinatieprogramma in de ontwikkelde wereld bestaat, sterven meer kinderen in hun eerste levensjaar dan in welk geïndustrialiseerd land dan ook (5,8 per 1000). In Japan is de kindersterfte 2 per 1000, daar wonen de gezondste kinderen ter wereld. Ze worden sinds 1994 daar op vrijwillige basis gevaccineerd door hun huisarts. Japan deed toen ook de BMR-prik in de ban, na duizenden meldingen van ernstige bijwerkingen. Japan schafte in 2013 ook de HPV-vaccinnatie tegen baarmoederhalskanker af, nadat diverse slachtoffers rechtszaken hadden aangespannen. De kindersterfte in Nederland is ondertussen ook absurd hoog (3,6 per 1000!). Ouders laten tegen beter weten in klakkeloos vaccineren. Maar Bof en Mazelen en Rode Hond vermijden? Dat je voor vaccineren tegen polio kiest, is nog te snappen, maar de WHO is al zelf benauwd voor bepaalde vaccins! Uit angst je kids in de kou staan?

GEK, WAANZINNIG EN ABNORMAAL!

“Doe normaal!” gilde een van mijn kinderen zo nu en dan. Als je gedrag of visie afwijkt van de gangbare morele en sociale normen, probeert Jan en Alleman je te disciplineren tot de kuddegeest. Ben ik echt zenuwziek als ik op de parkeerplaats mijn heftige passie uitschreeuw (“Ik wil het hier ter plaatse met je doen, Aaf!”) of is dat juist mooi? Ah bah!
Het sociaal-perfectionisme van de moralisten onder ons wil dat wij ons allen gedragen zoals maatschappelijk van ons wordt verwacht door de Meerderheid, door de Macht, door de MannetjesMakers. Pas als de specialist diagnosticeert dat ik een hersenstoornis heb, mag iemand mij een psychiatrische patiënt noemen, maar dat betekent nog niet dat ik gek of waanzinnig BEN!
Ik pas gewoon niet in het plaatje van burgerlijke keurigheid. Uranus op de cusp van het 10e Huis zal ik maar zeggen. Wildplassen moet mogen vind ik, ook voor vrouwen. ‘Hallucinerend’ drugsgebruik is een zegen voor de mensheid. Vind ik. Ik heb schijt aan autoritaire autoriteit. Kan jij gek vinden.
Onze kinderen krijgen niet de wezenlijke aandacht die ze verdienen, dus wordt het voor hen GSM of ADHD. Normaal? Normaal is tegenwoordig als je keihard werkt, als je ook overwerkt, als je top presteert, als je met je bedrijf meegroeit, als je stressbestendig, betrouwbaar en loyaal bent. Al werk je voor de Belastingdienst of het Ministerie van Justitie. Of voor de SVB, het UWV. Of bij de Bijstandscontroleurs.
Lees het nog maar eens na hier in een interview van mijn favoriete, Belgische professor, Paul Verhaeghe.
“Alleen in dronkenschap is de mens geen gemartelde slaaf meer van de tijd,” dichtte de Fransman Charles Baudelaire 200 jaar geleden. Wil jij ook dat je fietspad vleermuisvriendelijk verlicht wordt?

Vroeger.   En nu.

MANGAMOP

Jezus en Boeddha gaan samen op vakantie. Ze geven nogal makkelijk van vertrouwen overal geld uit. Wanneer het duo zonder geld komt te zitten, zegt Jezus tegen de Boeddha dat hij hem maar moet verkopen op een slavenmarkt in Saoedi-Arabië. De zoon van God is zeer optimistisch: ‘Je krijgt voor mij op zijn minst dertig zilverlingen.’

Bron: recensie Japanse Manga-strip Boeddistisch Dagblad

Gek draaide licht aan eind tunnel uit. Misplaatste zuinigheid.

JIJ DENKT DAT JE MET PROMOVENDUM ALS VERZEKERAAR GOEDKOOP UIT BENT?

Naïeveling! Raadpleeg liever eerst eens het domino orakel voordat je je echt laat naaien.

DANKBAAR VOOR DONATIES!

Dank voor alle donaties, klein en groot aan het begin van dit nieuwe jaar! Dat was superbe hulp! Donaties bij onze sponsor, de Stichting Open Ontmoeting Olivijn (NL73INGB0005008174) blijven welkom. Als je meer dan € 40 stort (en je adres vermeldt!) stuur ik je gratis mijn boekje De Zeven Kwaliteiten Van Een Echte Heks!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juni 2021

Read More →