Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 april 2021

By   /   maart 31, 2021  /   No Comments

 Tijdgeest Megazien
van 1 april 2021
 gaat over vrede, antisemitisme, verliefdheid, verveling, media, ex-Covids.


Uitzicht op Jeruzalem

VREDE IN HET MIDDEN-OOSTEN VANDAAG!

Trump had mooie een-tweetjes met fraudeur Netanyahu, wilde de VS ambassade naar Jeruzalem verhuizen, wel ja. Maar nu, vandaag, komt het er eindelijk van. Onder de voormalige oorlogshitser Biden. Vrede. De Zionisten betalen het geroofde Palestijnse onroerend goed terug en de Palestijnen houden op met stenen gooien…
’t Is een FEESTDAG VANDAAG!

Healer en schrijver Ton van der Kroon (over mannenwerk: De Terugkeer van de Koning) werkt al jaren ook in Palestina en Israël. Het was zijn bedoeling om in 2020 een healing bijeenkomst te organiseren aan het Meer van Galilea, zowel voor Israëlische, Westerse en Palestijnse vrouwen. De mannen zouden een wandeltocht door het land maken – via Christelijke, Joodse en Islamitische wandelpaden – om zich uiteindelijk bij de vrouwen te voegen. Ton en zijn team wilde met beide initiatieven vooral verbinding creëren tussen de verschillende culturen en religies. Corona gooide roet in het water. Op de hoogte blijven van Ton’s workshops, boeken en spirituele reizen, kan hier.

ANTISEMITISME VERSUS ANTIZIONISME

Rabbijn Lody van der Kamp afficheert zichzelf op NieuwWij.nl als afkomstig uit een Joods gezin waarvan de vader twee jaar doorbracht in het concentratiekamp Auschwitz en de moeder als onderduikster de oorlog overleefde. Zo’n gehechtheid aan de familiaire slachtofferrol blijft droevig. Waarom mag ik dat vinden? Ik ben kort opgevoed door een vroeg gestorven, getraumatiseerde vader die na twee jaar dwangarbeid bijna terechtgesteld werd in dat Duitse kamp en die op zijn vlucht terug naar Rotterdam een 15-jarige Duitse soldaat met een schep doodsloeg om alsnog aan arrestatie te ontkomen. Zijn eigen grootvader was joods.
Tijdens mijn opleiding als hypnotherapeut kwam ik er in regressie achter dat mijn laatste leven beëindigd was in de gaskamer van het zelfde kamp, waar in 1945 mijn vader tolkte voor de Amerikaanse bevrijders. Mijn vroege jeugd werd geteisterd door herhaaldromen over marcherende Duitsers, jarenlang las ik tijdschriften van achteren naar voren. Veel later zag ik mijzelf rond 1800 als een Joodse rabbi in door pogroms geteisterd Rusland. Ik wist onder invloed van wiet en LSD ook bij vlagen stukken uit de Talmoed op te hoesten. In het boek ‘Onmogelijke herinneringen’ uit 1997 portretteerde de Amerikaanse chassidische rabbijn Yonassan Gershom talloze andere niet-joden met vergelijkbare verhalen over Joodse incarnaties.

Het Internationaal Strafhof heeft zichzelf recent bevoegd verklaard om onderzoek te verrichten naar oorlogsmisdaden in de Palestijnse bezette gebieden. En? Mag ik nu ook iets vinden van extreem dubieuze Zionistische acties? Toch? Ik heb de slechtheid van de mens in vele vormen onder ogen gekregen, onder meer in mijn eigen ego. Ik heb gezworen in dit leven niemand meer dood te maken, een grote sprong voorwaarts, gelet immers op mijn diverse daderlevens. Want? Er bestaat een  karmisch pingpongeffect tussen daders en slachtoffers. Dat wordt opnieuw en opnieuw geïllustreerd met het beeld van hoe Israël de Palestijnen als de nieuwe Untermenschen collectief berooft, bestraft en terroriseert. Ben je met zo’n visie ook plots antisemiet?

Vaccinatie is in Israël trouwens zo goed als verplicht. Het Uitverkoren Volk heeft ondertussen immens last van de bijwerkingen. Er wordt experimenteel vaccin op hen getest. Dr. Mengele was niet genoeg? Ook karma?

VERLIEFDHEID ALS NOODLOT

Vlinders in je buik, achterwaarts weglopen bij het afscheid, kushandjes, videobellen, alleen maar afgestemd zijn op die ander, hoe heerlijk. Het is misschien maar goed dat dat hele erge versmelten na een half jaar wat realistischer wordt, tenminste in de meeste gevallen toch wel na een jaar. En eh ja, bij sommige stellen gaat het niet over. Zolang dat gelijk op gaat en bespreekbaar blijft, fijn, mazzel. Soms wordt iets echter ziekelijk, vooral als er een soort symbiotische afhankelijkheid is ontstaan. Wie als hooggevoelig kind te veel verantwoordelijkheid heeft gedragen voor een emotioneel onevenwichtige ouder, die kan een bepaalde overdracht van leed en ellende ervaren, die maakt dat je je later naar een partner weer grenzeloos opstelt. Je vergeet wie je zelf bent. Door het afstemmen op de ander vervloei je, je beleeft de wereld door de gevoelens en trauma’s van de ander. Het fenomeen overkomt meer vrouwen dan mannen, maar gevoelens van onmacht (de ander niet te kunnen helpen bijvoorbeeld) of macht (de ander te kunnen bespelen voor onbewuste verlangens) kunnen beide geslachten in een uiterst pijnlijke crisis brengen. Je moet dus weer leren alleen te zijn, te durven zoeken naar jouw eigen, authentieke kracht, maar de prijs is eenzaamheid of je afgesloten voelen. Als je je realiseert dat er oude (kinder)pijn wordt getriggerd, ben je weer op weg naar gelijkwaardigheid in je relatie. Of naar definitief loslaten van iemand die jou geholpen heeft om uiteindelijk uit een ziekelijk patroon te komen.


Samen muziek maken: beter dan seks. Weg met de overbevolking!

KWETSBAAR DURVEN ZIJN, HET HOOFD DURVEN BUIGEN

De zoektocht naar liefde blijft ons toch aansturen. Als jij een gevoelig iemand bent, dan zul je beseffen dat al die oude, archetypische rollen niet meer te handhaven zijn. Mannen zullen kwetsbaarder moet worden, meer bereid tot dienen vanuit een bewuste bescheidenheid. Heren, wij moeten bijvoorbeeld het vrouwelijke aanbidden, soms letterlijk op de knieën en haar verwennen, zodat zij in haar volle bevredigdheid haar tomeloze (moeder)liefde over ons kan uitstorten. Hoei, hoei.
Ik hoor het al veel collega-mannen zeggen: “Ben je GEK geworden, Peet?” Specialisten in pijnvermijding zijn ze dan geworden, als ze maar niet hoeven te voelen, hoe diep eenzaam ze zijn. Maar wie kan voelen, die voele mee! En dan voel je of ik hier uit mijn nek zit te zwetsen of niet. Gaan wij ter kerke in de kerk van liefde of niet?

VERVELING ALS VOERTUIG

Blijf Binnen! Niet Buiten! Niet Bewegen. Hangen en wurgen! In deze maanden van onze nationale gehoorzaamheidswedstrijd en collectieve Eftelingse Droomvlucht lonkt Netflix (bekijk Elling!) en de mobiele telefoon. Verveelde, apathisch gemaakte mensen sturen de meest suffe lulkoek door om tenminste even te lachen. Geen enkele bekende cabaretier heeft immers tijdens de huidige medische maffia-dictatuur een relativerend programma durven produceren. De geknakte cultuursector gaat minstens vijf jaar nodig hebben om weer uit het grauwe denken te komen en weer  wat te verdienen aan schoonheid, humor en grensoverschrijdend inzicht. Studenten klagen maar demonstreren niet: zielig!

Lachen moet je wel als je naar de incompetente ambtenarij van ons Kangaroeland kijkt. Twee klanten mogen winkelen op een oppervlakte van 300 m2!? Terrassen in de buitenlucht, nee, we willen de mensen thuis houden, zegt het OMT rustig. Er zijn 1700 IC bedden, we gebruiken er nu 600 maar we zijn bang voor 1300!!! OOIT gaan we versoepelen… De sekswerkster blijft verboden, God, wat vervelen we ons.
Uit onderzoek blijkt echter, dat mensen, die in momenten van dippen en verveling de zelfreflectie opzoeken of creatieve uitdagingen aangaan, hoger scoren op mentaal welbevinden. Wie in zulke momenten de ogen sluit en een kwartiertje meditatie probeert (een mantra herhalen zoals Nam Myoho Renge Kyo), zal waarnemen dat hij/zij het leven positief kan herwaarderen. Wie de geest simpelweg laat afdwalen naar gelukkige momenten uit het verleden, scoort ook hoog. Wie de ogen dicht doet en gewoon lijstjes gaat maken van nuttige Things To Do, die kan juist enorm van die bruikbaar gemaakte verveling genieten. Het blijft een Kunst om van de bank af te komen. Wie het superbe heeft aangepakt, is de Ondergrondse Band met Grieperpiep.

MEDIAEENHEIDSWORST

Alleen de elite leest nog een krant, en tegen beter weten in vaak. Nieuws wordt tegenwoordig aan de talkshowtafels bepaald, voorgekauwd door veramerikaanste heisa op sociale media. Alleen de doorklikmanie telt, absurd snel tekst verversen: schandaaltje, Corona, roddel, Corona, achterklap, entertainmentnieuws, Corona. Nauwelijks meer diepteonderzoek. Kranten als het AD, Het Parool, de Volkskrant, Brabants Dagblad, ED, Tubantia, Gelderlander, PZC en Trouw zijn allen overgenomen door het Belgische DPG Media, dat hun hoofdredacties aanstelt en politiek aanstuurt. De Belgen worden vet gesubsidieerd door de Belgische staat, o.m. door een nul% BTW-tarief. Alles gaat om geld verdienen, logisch maar ook killing met betrekking tot diversiteit, andersoortige meningen, visieontwikkeling en innovatie.

Zo, dat was al Lokaal Monopoly. Erg? Peanuts! Democratie is een gênant marionettenspel. Mondiaal is 75% van alle economische activiteit namelijk in handen van de aandeelhouders van slechts twee megagrote institutionele beleggers: Black Rock en Vanguard. Tim Gielen analyseerde die club. Het betreft zo’n 76.000 personen, grotendeels afkomstig uit historisch bekende families: VanderBilt, Clinton, Ford, Bush, Rockefeller en Rothschilds , Gates, Soros en de Europese koninklijke families, samenwerkend op het World Economic Forum. Weinig of geen Chinezen, nee…
Video is ook via Telegram te vinden via t.me/timgielen. Perfect om beginners te informeren maar tegelijk ontmoedigend.


STEUN DE LUIZEN IN DE PELS

Is Tijdgeest Megazien dan nu zo’n verbetering? Ja. Als zwaar bejaarde hoofdredacteur herinner ik me veel geschiedenisfeiten, ook veel weggemoffelde intriges. Goede journalistiek ging vroeger ook om een neus voor geritsel. Bij de meeste journalisten is die neus van bovenaf verstopt door de propagandaeisen van hoger geplaatsten. Lees krant of tijdschrift (Paravisie). Ik blijf lekker trouw aan mijn visie op Ufo’s, over de ware oorzaak van de 9/11 tragedie, over de niet bestaande massavernietigingswapens van Saddam, over de roof van Khaddafi’s goud in Libië, over de bankschandalen, over MH-17. Over de Europese bankunie met zijn voor heel Europa overkoepelende depositogarantieregeling, waardoor onze pensioenen leeggehaald kunnen worden enz. Ik onthoud het feit dat een schooldirecteur € 153.000 per jaar verdient (aan de Haagse Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten). Steun TM zolang het nog kan! Er valt soms ook te lachen.


Niels B., onze obsessieve zelftester

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 25 april. Nooit saai.

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Leuk om eens de anti-kwakzalvende ‘framingindustry’ (Fandom) na te lezen met anonieme kwaadaardigheid over bijvoorbeeld NineForNews.

* Meer occult bedrog presenteren freaky Q-Anon adepten nu met gewauwel over Soeverein zijn en geldmanie via je Geboortetrust. Namen van allerlei paragnosten gecombineerd met geldmakers jagen mij de stuipen op het lijf.

* Cafe Weltschmertz blijft gelukkig bonafide informatie geven, voor zo lang het duurt.

* Ohana ? Well Being Center Holistisch Behandelcentrum in Brummen. Boek voor persoonlijke en groepsretreats en verhuur van groepsruimtes. Bel of app 0618161761 of mail [email protected].


Ultiem inconsequent overheidsbeleid

RECHTEN VOOR EX-COVIDPATIENTEN?

Flip meldde zichzelf aan bij de GGD.  Bij Klachten liet hij weten (was hij eerlijk? Of had hij gewoon een manipulatief overdreven griepje?) dat hij hoestte en spierpijn had. De PCR-test was na twee dagen duidelijk: Corona. Tenminste, die PCR-test pakt allerlei symptoompjes mee als Covid. De GGD vroeg wie hem besmet had, maar dat wist Flip niet. De diagnose ging naar Flip’s huisarts die hem wel het GGD-bericht getekend wilde mailen. En toen? Toen was Flip na viif weken volgens hemzelf genezen en volgens de mevrouw van de GGD had hij nu antistoffen die hem minstens 6 maanden goed zouden beschermen. Dat geldt ook voor ruim een miljoen andere ‘besmettingen.’ Van die groep zijn er zo’n 17.000 overleden en een paar duizend zijn er nog goed ziek van. Alle Corona-beleid gaat helaas uit van Flip’s schuld, hij is als besmettingsbron een Dader. Zijn bijna-slachtoffers zijn de net op tijd gevaccineerde bejaarden, die dadelijk naar het Lowlands Popfestival mogen en heerlijk op vakantie. In Israël wordt The Green Pass WEL aan genezen patiënten verstrekt. In Nederland worden die lui echter dubbel gestraft, eerst ziek, dan quarantaine en dan nog niks voor Flip. Achtergesteld vanuit een eenzijdig beleidsperspectief, geen speelruimte zonder vaccinatiepaspoort. Maar met die mooie Covid-antistoffen heeft Flip toch geen vaccinatiebehoefte? Mag hij straks met de verklaring van zijn huisarts alsjeblieft ook weer ‘normaal’ mee doen? Typisch het structurele kennisverlies en de regelneven bij de overheid: die leert niks van fouten, falen en geritsel. De grootste bek eet het meest!

Corona vanuit een andere dimensieInterne link

Interne link COMPETITIEMOP

Het dure bierglas waarschuwt iedereen: “Als je mij breekt, ga je een jaar ongeluk tegemoet.” De grote spiegel doet er een schepje bovenop: “Wie mij breekt, zit zeven jaar lang in de narigheid.” Dan springt het condoom lachend op: “Ik win! Ik win!”

 

VERBINDEN OF LIEVER ALLEEN?

Steenbokken lijken Einzelgängers, Kreeften zouden meer van de gezelligheid zijn. Boogschutters willen bovenal vrijheid en Tweelingen van twee walletjes eten. Als je minder oppervlakkige details zoekt over je potentiële partner, raadpleeg het domino orakel dan eens. Of probeer direct een karmische vergelijking van jullie geboortehoroscopen bij mij.


Petje af, lente komt!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juli 2021

Read More →