Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Magazine 15 november 2020

By   /   november 14, 2020  /   No Comments

Tijdgeest Magazine is een tweewekelijkse publicatie, gratis, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.400 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding. Uitschrijven bvk via de afmeldlink onderaan deze mail.

TIJDGEEST MEGAZIEN van 15 november 2020
gaat over Trump, bombarderen, doneren, reptielen, voorkennis, EHS & verraders.


TRUMP OF BIDEN?

Niets helpt niemand meer. Ik geloof absoluut wel dat Trump verkiezingsfraude voorzien heeft en maatregelen heeft getroffen om Biden in die val te lokken. Maar wedden op een winnaar? Is er nog wat wit te wassen? Investeren in goud en Bitcoins en wat hamsteren is wellicht slimmer. Biden is een schizofrene gladprater, Harris een opportunistische veelverdiener. Hooguit komt haar man, de briljante en integere Douglas Emhoff, nog ooit ergens boeiend aan de bak.
Trump zei tijdens zijn verkiezingscampagne enig geloof te hechten aan de platte aarde theorie. Was het een grap, omdat hij gewoonweg ELKE maffe, aarzelende stemmer een wortel voor de neus wilde houden? Er is zo een hele scene ontstaan die in de extreem autoritaire Trump de wereld verbeterende pedodrakendoder ziet, de man die de Satanisten onder ons aan het uitroeien is. Plus dat hij samen met een deel van het militaire systeem bezig zou zijn met het ontmantelen van de Cabal en The Deep State. Ik moet het nog zien. Waarom zouden de grote Israëlische geldwolven hem anders steunen?

NIKS KALM

Trump  gaat het zeker niet kalm aan doen. Hij is een gehaaide internationale politicus die de opkomende macht van China flink onderuit gehaald heeft. Verder leek hij de Arabische wereld te dwingen om Israël te erkennen. Dat zou ook al veel regiogezeik schelen. Trump kan EN Iran EN Turkije enigszins in bedwang houden, hetgeen ook onze toekomst kan beveiligen. Dat hij tegelijkertijd een kleptocratische (stelende) dictator is, die zichzelf en zijn rijke vrienden vet heeft bevoordeeld, maakt dat hij erg lijkt op bepaalde Afrikaanse heersers. En ondertussen heeft zijn CIA weer een schandalige coup in het Bolivia van Morales geregisseerd. Als vanouds. Even een lijstje maken van de USA als bombardeerkampioen.

NIKS IS WAT HET LIJKT

We leven op een puist. Soms verdroogt zo’n ding, vaker spuit het pus er uit. Die puist heet polarisatie, ongelijkheid en massamanipulatie. Het boek Wall Street and the Bolshevik Revolution van de Britse hoogleraar economie Anthony Sutton (1925-2002), ontkrachtte totaal de mythologie van de Koude Oorlog als die van een strijd tussen het kapitalistische Westen en het communistische Oosten. Dat de communistische revolutie in Rusland in 1917 werd gefinancierd door Amerikaanse, Engelse en Duitse bankiers, zal niemand verbazen. Maar ook in Korea, Vietnam en in China werd in oorlog geïnvesteerd, niet om het communisme te beteugelen, maar slechts om bewapeningscontracten van miljoenen dollars te genereren. Steeds werden rustig twee concurrerende facties gefinancierd ter destabilisatie van zo’n land. Het Rode Kruis verwerd totaal tot een Amerikaanse marionet in dit spel.
Sutton schreef ook The Best Enemy Money Can Buy over de overdracht van militaire technologie, planten, apparatuur en technische assistentie. Strategie van de Amerikanen was en is uitsluitend gericht om nieuwe markten te openen in markttechnisch gemonopoliseerde open politieke gevangenissen. Zoals Rusland… De Chinezen hebben die strategie echter (pas de laatste jaren succesvol) omgekeerd ten eigen bate. Leve het communisme. De armen zullen daar ook zeker iets rijker worden! Meningloze, gedigitaliseerde robots maar wel welvarender.

GEDRAGSBEINVLOEDING

Grote softwarebedrijven leveren aan overheden en militaire organisatie programma’s, die zijn gericht op massagedragsverandering, op basis van het infiltreren van het onderbewustzijn. Dat wordt het makkelijkst aangestuurd door angst. Het gros van onze eigen bevolking is zo al geheel murw gemaakt, rijp voor een onwerkzaam mondkapje voor de sfeer. Rationeel en kritisch denken is slechts voorbehouden aan onafhankelijke geesten. Soms moet je zelfs enigszins spiritueel getraind zijn om die zogeheten Luciferische manoeuvres te herkennen. Enge foto’s, dramatische interviews en gedragen persconferenties doen het demonische werk, in combinatie met trollen op sociale media. Wees dus blij met Tijdgeest Megazien en doneer wat bij onze sponsor de Stichting Olivijn (zie onze advertentierubriek) om ons ook volgend jaar in de lucht te houden: al vijftien jaar gratis en nooit saai.


Vroeg leren luisteren naar de digitale meester!

SPIRITUELE NIEUWSGIERIGHEID

Wij, jij en ik, moeten maar blijven geloven dat onze repressieve wereld uiteindelijk positief karma opbouwt voor degenen die zichzelf zijn gebleven. De vragen over alle mysteries blijven op ons af komen. Waarom de sportschool en Ikea open en het museum en de bioscoop dicht? Is Rutte een cultuurvijand of een humanoïde robot? Waar moeten vrouwen plassen als ze buitenshuis durven gaan tijdens deze reptiliaanse lockdown? Zijn er echt reptielwezens die zich kunnen vermommen als mensen? Hebben er werkelijk reuzen op de aarde geleefd? Is biologische kip eten best veel gezonder? Pleegde Jeffrey Epstein echt zelfmoord net voordat hij namen van Satanisten ging noemen? Die prehistorische hoge torens op Sardinië met die afgevlakte bergen er om heen, waren dat aanvliegterreinen voor buitenaardse wezens? Die engelen, die Sodom en Gomorrah verwoestten, waren dat gewoon Aliens? Bestaan er geesten en plaaggeesten? Die Bijbel, hoezo, is dat boek persoonlijk door God geschreven? Is het helaas een kwestie van geloven dat allerlei religieuze, mannelijke, Joodse en islamitische paragnosten daar en toen oprecht werden overschaduwd door Die Ene, Ware God?

Al die spirituele boeken, wat is er van waar? Waarom zou je meer willen weten van wat Christenen denken van occulte symboliek, van Vrijmetselaars, van het muzikale genie Lucifer alias Satan? Waarom het Fuel Project bekijken? De duivel werkt ook via magie. Toch? Blijf nieuwsgierig!

De Trumpfanclub gelooft ook stellig in ultieme redding door buitenaardsen en het tegelijk verwijderen van niet voldoende ontwikkelde zielen van de aarde. Daar is natuurlijk iets voor te zeggen. In het jaar 1000 waren er 250 miljoen aardebewoners, in 2020 meer dan 7 miljard! Waar kwamen al die immigranten vandaan? Hadden die soms al eerdere levens op andere planeten meegemaakt en kozen ze nu eens voor een rondje relatief paradijs? Word je van vragen wijzer? Of juist van overgave en stil zijn?

GEEN TWEEDE GOLF, WEL CENSUUR

Waar liggen ook al weer die tienduizenden doden van de Tweede Golf? De openbare CBS-sterftegrafieken laten ze niet zien. De troosteloze eenzaamheid en online obsessie slaat wel overal toe. Ook whizzkid Elon Musk vindt de coronatrip een hoax! Gerenommeerde epidemiologen en gezondheidsexperts van de universiteiten Harvard, Stanford en Oxford pleitten vorige maand voor groepsimmuniteit: laat het virus zich verspreiden onder jonge en gezonde mensen, scherm kwetsbaren af. Nu het RIVM weer.
Dominee David Sorensen (ultrarechts maar wel slim) vat de hele monsterlijke operatie nog eens scherp samen. We worden mondiaal gehersenspoeld.
De Gezond Verstand Krant moet ondertussen geweerd worden, zelfs verboden omdat hij desinformatie bevat, vinden talloze rechtse radiopresentatoren plus D’66 en GroenLinks. Hopla, morele paniek! Censuur en dictatuur kondigen zich aan. Weg met de Vrije Meningsuiting. De Franse revolutie is voor niks geweest: dag Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap! Hindoestaanse gemeenschap heeft gisteren het Diwali-lichtjesfeest gevierd. Het Licht blijft al is het donker in Nederland.

DE MEESTE MENSEN DEUGEN, SOMMIGEN NIET

De wereld lijkt vooral het toneel voor pathetisch oneerlijke mensen die kwetsbaarder medemensen genadeloos misbruiken in een ziekelijk verlangen naar meer. Meer winst, meer drama, meer absurde prikkels, de horrorfilms in natura nagespeeld. Op 26 november 2018  stak virologe Prof. Dr. Marion Koopmans (EMC) in een tv-programma van de Universiteit van Nederland al een verontrustend verhaal af over de “komende pandemie” in hetzelfde scenario als Dr. Fauci in Amerika in 2017 en Bill Gates in 2015. Voorbeeld van mensen met voorkennis, die vermeden om invloed op de politieke preventieve besluitvorming af te dwingen, omdat het hun vaccinbelangen beter uitkomt?

Tegelijk wordt het beste in de mens opgeroepen bij de wederzijdse hulp in rampsituaties. Er lijkt maar 10% van de bevolking in de categorie pathologische uitbuiters te zitten, de rest bedoelt het goed. Tenminste, tot ze bang gemaakt worden en de platste instincten op overleven gericht worden. Frontnieuws,nl meldt vooral de wandaden van buitenlanders. Weer relativeren: wat hebben we het hier goed in vergelijking met het midden van Amerika!

ZWAKKEN OPOFFEREN VOOR DE STERKEN?

Elektrohoogsensitieven zijn niet blij met 5G. Zolang de radiofrequente elektromagnetische velden van 5G maar zwakker zijn dan de geldende blootstellingslimieten, zitten we veilig, stelt men.
Eh, zijn die limieten nog wel correct? Die markeren namelijk alleen het schadelijke effect van eventuele opwarming van je lichaam. Nooit onderzocht is het gebruik van de hogere 5G-frequentiebanden (26 en 66 gigahertz) in de VS. Er zijn talloze wetenschappelijke publicaties die 5G linken aan onder meer hersentumoren, alzheimer, onvruchtbaarheid, ADHD en vermoeidheid. Veel daarvan worden betwist door weer andere wetenschappers.
Waar gehakt wordt, vallen spaanders, zo luidt het spreekwoord. Droevig voor de eeltlozen onder ons. Ach, zo kwamen er naar schatting 10 miljoen mensen om bij de bouw van de Chinese muur, 100.000 bij de aanleg van het Egyptische Suezkaneel en 28.000 bij de aanleg van het Panama-kanaal. Achteraf profiteren wij weer van zulke investeringen. Gaat dat nu ook zo? De EHS-ers onder ons worden opgeofferd, zodat de betonhoofdenclub thuis razendsnel kan gamen? Kijk naar Les Twins voor de andere, bewegende kant!!!

VERRADERS VAN DE VRIJE MENINGSUITING

Laten we het vooral goed onthouden: dankzij een akkoord van ons kabinet met oppositiepartijen PvdA, GroenLinks, SGP en 50Plus was er in de Tweede en Eerste Kamer genoeg steun voor de absurde, autoritaire beperkingen van de Spoedwet voor het Corona-beleid in onze Open Inrichting. Geen van die Kamerleden zou ooit meer welkom moeten zijn in enige horecagelegenheid!
Hamsteren van toiletpapier, dat begrijpt de gemiddelde sufburger nog net, de politiek van de almachtige zogenaamde wetenschappers niet meer. ’t Is angstporno overal, gezeik over Gezond Verstand. In de teststraten bestaat gezond verstand niet eens meer. D66 lanceerde rustig een aanvalsplan voor desinformatie. Was dat maar eens fakenews! Ook Prof. Tineke Cleiren (strafrecht Leiden) meldde: “De tijd van het vrije internet is voorbij.” Zulke vrouwen horen inderdaad in de keuken zoals Prof Pim Fortuyn al eens zei. Kijk liever naar Jopie Parlevliet! Geestelijk vallen we terug in de Steentijd. Of in de kopzandtijd, zoiets.


“Mondkapjes beschermden niet voldoende”

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer, soms zijn ze gratis. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Kieskompas enquêteert over de Corona-gevolgen. Belangrijk dat er ook kritische mensen meedoen. Hier staat de link!

* Hoe zouden ouderen makkelijker kunnen leren om te gaan met digitaal boodschappen doen? Een aardige enquête.

* Een Avaaz-petitie poogt de Europese Commisie te bewegen om producten die gelinkt worden aan ontbossing te verbieden. Teken alsjeblieft.

* Ouder en een pneumokokkenprik aangeboden gekregen van je huisarts? Lees nog even het kritische artikel van Rogier Hopstaken! Beter is om als oudje een extatische beleving op te zoeken: watervallen, bergen, bungiejumpen of XTC.

* Hoe werkt ons financiële systeem, is het gedoemd om te mislukken? Hoe blijf je uit het oog van de storm? Kijk gratis naar de documentaire Eindspel.

* Researcher Wim Jongman vertaalde het boek Shadowland over Jeffrey Epstein en zijn pedofiele Orgy Island. Voorpublicaties over dit lugubere gebeuren lees je hier. Waarschuwing: je wordt hier niet blij van.

* Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops. Enschede, Landgoed AlGoed. Kerst 26-30/12. €230,- all-in.

* Duurzaam Nieuws heeft ook dringend donateurs nodig, zeker gelet op het laatste artikel over steeds rijker wordende rijken en armere armen.

* Ouderen van 75+ belangeloos bijstaan bij de verlenging van hun rijbewijs, het bestaat. Kijk op http://www.gloheca.nl/index.php/rijbewijskeuring/70-keuring voor een superbegeleiding. Je donatie gaat naar een goed doel.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddagen, 22/11 en 20/12!Nooit saai!

* ‘Who Is Alice’, Engelstalige film over nondualiteit (met Nederlandse ondertitels), gemaakt door fans van Praten over Bewustzijn, staat gratis online!

* Maak jij je druk over Canadees hormoonvlees? Foodwatch is opnieuw een actie tegen het CETA-verdrag gestart. Teken alsjeblieft mee. Ook een zinnige aanpak via Meer Democratie!

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij mij voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak. Ideaal Sinterklaascadeau voor HSP-ers en voor gestresste lui die hun foute ouders liever zien creperen aan de Covid-19.

STATISTIEKMOP

Een hoogbejaarde man schuift in de biechtstoel van een Katholieke kerk en vertelt de dienstdoende priester dat hij al 50 jaar getrouwd is en nooit ontrouw geweest maar dat hij de dag hiervoor uren intiem was met een meisje van 19. Oraal, vaginaal en alles. De priester vraagt verbaasd hoe lang het geleden is dat hij gebiecht heeft. De bejaarde antwoordt: “Nog nooit. Ik ben Joods.” De priester is verbijsterd: “Waarom biecht u dan nu wel?” De man grijnst van oor tot oor: “Ik wil het eigenlijk echt iederéén vertellen en ik dacht bij u te beginnen!”

HEEFT SHELL RECHT OP OVERHEIDSUBSIDIE?

Een goede krantenkop zal nieuwe lezers lokken, denkt men op de superrechtse nieuwssite TPO. ‘De onderwereld wil af van zijn negatieve imago’ is het daar dus geworden. Raadpleeg het domino orakel om je zelf weer even terug te vinden. 


De juiste persoon op de juiste plaats?

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juli 2021

Read More →