Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 september 2019

By   /   september 4, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 september 2019

Deze editie gaat over Rife frequenties, NGM, psychiatrie, zonnebrand, The Matrix, oorlog & België.

RIFE FREQUENTIEHEALING

Menselijke cellen bewegen naar positieve signalen toe en sluiten zich af van negatieve signalen. Stress stuurt bloed uit de ingewanden naar armen en benen om te kunnen vluchten of vechten. Groei kan dan tijdelijk niet meer plaats vinden. Stresshormonen hinderen je immuniteitsontwikkeling. Daarom worden we ziek. Dr. Bruce Lipton legt het simpel uit. Amerikaanse pioniers op heelkundig gebied zijn er altijd geweest.

Een Amerikaanse arts, Royal Raymond Rife, ontdekte al net na de afloop van de Eerste Wereldoorlog door intens microscopisch onderzoek het bestaan van zogenoemde polymorfe bacteriën, beestjes die verschillende verschijningsvormen konden aannemen. Eentje, die later door Dr. Wilhelm Reich de T-Baccilli werd genoemd, was in staat om kanker te veroorzaken. Rife kon in 1934 met een door hem uitgevonden Generator, een machine die specifieke resonerende frequenties uitzond, bepaalde schadelijke virussen, andere nare bacteriën en kankercellen uitroeien. De man en zijn waanzinnige uitvinding, resonantietherapie, werd door de medische stand direct dood gezwegen, omdat men de eigen broodwinning in gevaar zag komen. Tegenwoordig zijn er ook in Nederland zijn er verschillende mensen serieus mee bezig, maar er is nooit verder wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Wat blijft zijn veel persoonlijke verhalen over genezingen. De machine zelf blijkt erg kostbaar in aanschaf. Meestal gaat gebruik er van hier dan onder de term Resonantietherapie. Volgende week publiceer ik de nuttige YouTube healing filmpjes.

    

VERKANKEREN OF UITEN?

Kanker wordt door onze reguliere medici steeds als onze nationale vijand beschreven. Door sommige vrije denkers wordt echter gesteld dat alle ziekte voortkomt uit trauma’s in de geest. De Duitse, verguisde Dr. Ryke Geerd Hamer (Neue Germanische Medizin) toonde al 1984 aan bij een grote groep mensen dat o.a. kanker meestal ontstaat na een acuut, heftig en dramatisch conflict waarbij de betrokkene zich erg geïsoleerd voelde ten aanzien van het uiten van de diepste gevoelens. Het opnieuw goed begeleid uiten van het trauma leidt niet zelden tot genezing, maar kan lange tijd vragen. Hetzelfde effect wordt ook beschreven door patiënten die een sterke discipline gingen toepassen: intensief mediteren, ijsbaden of regressies (onderzoek met hypnose) naar achterliggende verstoringen.

Je kunt natuurlijk ook eens heel lang luisteren naar de extatische Japanse en Amerikaanse drummers van de Blue Man Group… Niet denken, alleen waarnemen, geneest veel geblokkeerde hersencircuits.


Dank God voor hypnose: even lekker terug naar die goeie ouwe tijd! Stonehenge!

VERBODEN GENEZING

Gezond en bewust eten kan een genezende factor zijn. Sinds ons voedsel wordt gepasteuriseerd, gesteriliseerd, bestraald of bespoten, is dat flink lastiger geworden. MINDER eten helpt al flink, net als regelmatig vasten. Artsen schrijven onder druk van de farmacie ondertussen talloze nauwelijks werkende, gevaarlijke en dure geneesmiddelen voor. Alternatieve geneeswijzen zijn ook in Nederland verdacht en belachelijk gemaakt, uit de ziekenverzekering geweerd en bestreden met de zogeheten Code Alimentarius. De Amerikaanse Food and Drugs Administration is totaal corrupt en weerde tot nu toe goedkope behandelingen met o.a. Vitamine K, cellulaire technologie en stamceltherapie. Gaat Trump daar (beloofd is beloofd) verandering in brengen? Lees de column van Harriet Algra.

Opsluiten, die schreeuwlelijkerds!

ZONNEBRAND?

De medici zeiken en zeiken maar over de noodzaak van je huid beschermen tegen zonnebrand. Naar de schadelijke bestanddelen (oxybenzone en octinoxate bijvoorbeeld) in veel industriële smeersels is echter verontrustend onderzoek gedaan. En hoe zo is die zon gevaarlijk? Jaarlijks overlijden er slechts zo’n 800 mensen aan huidkanker en ruim 46.000 aan andere kankersoorten (met name borst-, prostaat- en longkanker). Diverse huidziekten zoals eczeem en psoriasis knappen meestal juist op van zonlicht en je hebt zon nodig voor de aanmaak van vitamine D. Het lijkt of iedereen die maar een beetje gestudeerd heeft te koop is door de business. Zon is goed voor je. Laat je niet nog meer bang maken.

KIJKEN NAAR JEZELF

Eerlijk kijken naar jezelf is een vereiste voor het aanpakken van elk ziektebeeld. Op zaterdag 14 september a.s. verzorg ik weer een hele dag met Familie Opstellingen in Haastrecht, Hoogstraat 162a, in het prachtige spirituele centrum Sekieta van Laura Jansen, gratis parkeren de hele dag in de buurt. Deelnemers zeggen onder de indruk te zijn van mijn alternatieve formule voor Familie Opstellingen (het Kijken Naar Je Blinde Vlek). Men kan kennismaken (hier) via een kleine (vijftien minuten) documentaire (Telepathie als Therapie) over mijn werk. Eerdere deelnemers betalen € 45 voor de hele dag, inclusief een vegetarische Ayurvedische lunch, nieuwe belangstellenden betalen € 65. We beginnen om 10.45 en stoppen om 17.45 uur. We hopen vier Opstellingen te kunnen doen. Bij relatiestress kan een opstelling soms veel inzicht verschaffen, maar gewoon het verlangen om iets wezenlijks voor iemand anders te betekenen als participant is ook al een topargument om deel te nemen.

Op zaterdagen 19 oktober, 16 november en 14 december kun je zo’n zelfde programma bijwonen in dit Centrum Sekieta.

PSYCHIATRIE EN SPIRITUALITEIT

Op 12 oktober vindt in het Theosofisch Centrum in Naarden het jaarlijkse symposium van de Vereniging voor Transpersoonlijke Psychiatrie plaats onder de titel Spirituality in Mental Health. Aan de orde komen: spiritualiteit en geestelijke gezondheid, wetenschappelijk onderzochte spiritualiteit, spirituele ervaringen (zingeving versus pathologie), spiritualiteit als maatschappelijk fenomeen alsmede spiritualiteit in de therapeutische setting.

Bij spiritualiteit gaat het in de eerste plaats om ervaringen waaraan men in levensbeschouwelijk opzicht zingevende betekenissen toedicht. Ze zijn aanwezig in kunst, wetenschap, filosofie, en religie. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat deze ervaringen massaal voorkomen. Voor het individu kunnen ze bijdragen aan een geestelijk gezond leven, maar kunnen dit ook ontregelen. Veel psychiaters doen de bijbehorende negatieve verschijnselen (stemmen horen, verschijningen zien, bezetenheid) soms platweg af als wanen, hallucinaties of schizofrene stoornissen. Hun successcore is nog nooit meer dan 20% geweest. Bijvoorbeeld hypnotherapeuten en auralezers nemen eerder de betreffende boodschappen serieus en verlossen met hun oefeningen vaker hun patiënten van akelige stress. Daarom is het mooi als het verband tussen spiritualiteit en geestelijke gezondheid eens in een medisch-wetenschappelijke context verder onderzocht wordt. Meer info via [email protected]

BOMEN KAPPEN OF IN DE FIK?

De strijd tegen de onfatsoenlijkheid en het neonazisme, tegen de drugs, Geert Wilders en de Happy Endings lijkt op de totaal onlogische, door media en sentimenten gestuurde boskap om het CO2probleem aan te pakken. Gelukkig zullen de extreme bosbranden op Gran Canaria, in Siberië en in het Amazonegebied veel zonlicht weerkaatsen, waardoor de aarde minder opwarmt dan de weerdebilo’s uitgerekend hebben.

THE MATRIX REVISITED

In 1999 zag ik de adembenemende film The Matrix. Over de wereld achter de illusoire wereld, over de ongeziene controle van overheid en syndicaten, over verzet en bewustzijnsverruiming. Hij wordt nu her en der in de grote steden opnieuw vertoond. Check it out bij Pathé! De waarschuwing in die film is 20 jaar later hard nodig. Want? In de hoop dat we het niet zouden opmerken huurde de Amerikaanse FBI een ICT-bedrijf in om een nieuw softwareprogramma te maken dat onze sociale media kan bespioneren. De FBI suggereerde dat dit systeem ons moet gaan beschermen tegen de recente gewelddaden, online georganiseerd door blanke supremacists. In de dagelijkse praktijk negeert en beschermt de FBI echter actief dit soort clubs en richt ze haar onderzoeken juist op progressieve activisten. Facebook werkt graag actief mee met de FBI, maar wie verwondert zich daar nu toch over? Verzet? Reset your mindset! En eventueel doneer je wat bij Amnesty… Of je blijft suf op weg naar de afgrond. Mag allemaal.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2020, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (11.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Op 9 september start de online CURSUS HANDLEZEN met Ellen Duim! Negen weken lol, leren en veel zelfinzicht. Ga je mee op reis? Je handen weten de weg!

* Mindfulness Voluitleven: bewust worden van je lichaam, zonder oordeel waarnemen, acceptatie, aarden, rust, vrijheid, gewoontepatronen doorbreken, bespreken levensthema’s. Den Haag: start avondcursus 26/9. 

* Stel met baby en hond zoekt zelfvoorzienende woongroep. Wij hebben 2 paar sterke handen en houden van saamhorigheid. Graag mailen naar [email protected]

* Presentatie over het verband tussen het fenomeen graancirkels en Het Urantia Boek op zaterdag 7/9 om 20.00 uur in Amsterdam door Robert Zwemmer. Aanvullende info op : www.robertzwemmer.nl/contact.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* SoulSteps Festival was super. Volgend jaar weer op de Uelenspieghel in Uffelte, kleinschalig samen beleven met vrienden, co-creëren. Zweethut, ijsbad, workshops en muziek.

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Zaterdag 14 september 10.45-17.45 uur Centrum Sekieta in Haastrecht Familie Opstellingen (Kijken naar je blinde vlek), incl. ayurvedische vega lunch € 65: [email protected] Kennismaken HIER.

* De Idealist over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer op: [email protected]

* De fameuze Verdiepingsweek op Landgoed Algoed in Enschede, goedkoop, warm, innige verbindingen: Zweethut, Familie Opstellingen, Bonding, meditatie. All-in deal met Kerst 26-31 december.

* Maankalender 2020: leven in harmonie met de maan. Met nieuwe auteur en nieuw ontwerp! Meer info op: de site van Uitgeverij Hajefa.

Europa: net jasje, dasje, kipje, kutje: allemaal Sesamstraat. 

OORLOG EN VREDE

Ik lees graag Syp Winia’s kritische columns. Zou je ook moeten doen. Hier kan dat. Ons regeringsbeleid is een gangstervoorbeeld van traag denken en meepraten met de machten van overzee. Collectief gelul, praten naar de mond van de Twitterkiezer, modieus gewauwel over het gas en klimaat. De armen uitmelken met een BTW-verhoging. En ondertussen meedoen aan het oorlog voeren.
Oorlog en helemaal manipulatieve oorlog lokt ALTIJD vet emotioneel protest uit, vooral als er (onbedoeld?) veel burgerslachtoffers vallen. “Gij zult niet doden” staat er niet voor niks geschreven en het overtreden van dat gebod lokt, behalve blijmoedige reacties van de Satan, ook diepe wraakzucht op van degene die familie verloor bij een zogenaamd intelligente drone-aanval.

Er speelt ook mondiaal een raciaal motief: elke selectieve blanke aanpak van de gevreesde zwarte (over)bevolking roept extra verzet op. Winst is er alleen voor de wapenindustrie. Daarom/waarom moet Nederland ineens meer nutteloze (?) straaljagers kopen? Ik verlang steeds meer naar de helderheid van de vroegere PSP, de Pacifistisch Socialistische Partij. Helaas, de smerige intriges rond de MH-17 laten zien dat Nederland zich voor het karretje van de oorlogshitsers tegen Rusland heeft laten spannen.

BELGISCH KORTZICHT

’t Is overal wat. Eric Cornand mailde me zijn boze reactie over de Belgische energiepolitiek. “De meest vervuilende producten (windmolens, zonnepanelen) worden ‘gerecycleerd’ in ontwikkelingslanden zonder enige vervuilingsnormen. Er is een exorbitante verspilling van drinkbaar water in allerlei productieprocessen. Vele bronnen overal in de wereld vallen nu al droog (zoals het Ogallala Aquifer in Noord-Amerika).” Hij vindt het bespottelijk dat we “huizen moeten isoleren tot de schimmel van de muren kruipt en waanzin dat dieselrijders gestigmatiseerd worden terwijl benzine meer vervuilt.”
Lees ook meer over de illusie rond elektrisch rijden. Politici luisteren helaas naar de mediawaan van de dag, naar de Telegraaf en Facebook. Dat is in België niet beter, zien we.

Opschrift in bar in Costa Rica

ME TOO

Flirten is een bedenkelijke sport geworden, beschuldigingen van seks met je kinderen is normaal bij de vechtscheiding, Amsterdamse homo’s willen een boerka kunnen dragen, ach, het erotische leven van de mens is er niet eenvoudiger op geworden. Maar in Costa Rica gaat het m/v gedoe gewoon door alsof er nooit iets gebeurd is. Foute grappen van dikhuidige kerels lees je hier trouwens ook veel te vaak. Bah, bah. Waarom doet de redactie dat toch steeds? Om het relativeringsvermogen van de lezer te trainen soms?

ZIEKTE MOP

Arthur belt zijn baas: “ik kan vandaag niet komen werken, meneer. Ik ben zo ziek bezig hier thuis.” Zijn baas leeft mee: “Hoe ziek ben je dan, Arthur?” Arthur biecht maar meteen: “Ik lig dronken in bed met mijn geestelijk gehandicapte zusje, meneer.”

 

JOUW MOEDER WAARSCHUWT JE NOG STEEDS VOOR JE SLECHTE ADEM?

Raadpleeg maar liever eerst http://peterdenharing.nl/domino voor je flossdraad gaat kopen. Het werkte een tijdje op verouderde Flash, maar Hagenaar Arne de Bruijn heeft daar mooi verandering in gebracht. Grote dank, makker!

BELANGRIJK: TERUG NAAR MAANDELIJKS!

Tijdgeest Magazine gaat met ingang van volgend jaar weer naar de maandelijkse verschijning i.p.v. tweewekelijks. We hebben wat meer donateurs nodig want we willen onze 500 artikelen op de website in de lucht houden. Idee voor je zwarte geld? Lees als tegenprestatie dan gratis mijn  roman Gerard Zoekt Het Hogerop  als e-book!

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 mei 2020

Read More →