Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 november 2022

By   /   oktober 30, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 november 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Na je vaccinatie niks meer voor jou? Okay. Boeiend? Stuur dit door naar je eigen netwerk van snappies!
 Tijdgeest Megazien
van 1 november 2022
gaat over Kwaad, Matrixgedoe, Archonten, Bosnische piramiden & vraatzucht.


BAGATELLISEREN VAN HET KWAAD?

Zou het Kwaad nuttig onderdeel kunnen zijn van dezelfde Goddelijke schepping waarbinnen zich het Goede beweegt? Voor veel religieuze denkers is dit vloeken in de kerk. Toch nog maar even terug naar de realiteit van de biologie in de natuur om ons heen. Binnen de aardse natuurwetten is alle energie in beweging, grotendeels in een kringloop van eten en gegeten worden. God lijkt daarbij een verzamelnaam voor een overkoepelend weten, waarin niet speciaal goed of kwaad bestaat maar eerder met elkaar verbonden processen. Dat kan gedeeltelijk met de term Karma worden geëtiketteerd. Voor de individuele menselijke ziel is er door kosmische instraling van sterren en planeten een zekere predestinatie afgebakend, jouw voorbestemde rol dus in het geheel, met een specifieke combinatie van talenten en handicaps. Hoe ruim jouw mindset is ontwikkeld, bepaalt echter de mate van wat we Vrije Wil noemen. Eigenlijk is dat voornamelijk de vaardigheid om steeds te beseffen dat je een keuze hebt: doen of niet doen. Mijn Sterrenstof-lezing is nog steeds inspirerend maar als je niet herkend wil worden als mijn geestverwant dan doe je gewoon je zonnebril op!

Energiecrisis? Nee, de consequentie van oorlog willen voeren!

KARMA OF MATRIXPROGRAMMERING?

Als je vaak handelt vanuit beïnvloeding, het oppikken van veel projecties van anderen (de massa bijvoorbeeld), dan is je vrije keuze minimaal. Wie meer tijd neemt om te reflecteren, die krijgt speelruimte. Ooit (in de Flower Power tijd) dacht mijn generatie Bevlogen Pioniers dat het Goede nooit voorbij zou gaan. Foutje, illusie. Het zogenaamde kwaad wordt kunstmatig levendig gehouden omdat veel mensen erin zijn gaan geloven waarbij ze het Duister voeden met hun angsten. Positief gezien is tegelijkertijd de huidige zogenaamde crisistijd er eentje waarin meer dan ooit mensen bewuster en alerter met hun keuzemogelijkheid proberen om te gaan. Kun je je wezen door de sluier van ego en angst laten kijken naar andere dimensies?

Ik ben sterk beïnvloed door ouwe mannen op YouTube (JJ Cale) maar ook door de kracht van een karmische horoscoop als orakelsysteem, als duidingssysteem voor iemands mogelijkheden bij de geboorte. Maar geeft dat systeem echt zicht op de Hele Waarheid? Zou het idee van karma uit vorige levens misschien ook een Matrix-vorm kunnen zijn om ons te binden aan angst, trauma, daderschap of juist aan slachtofferbewustzijn? Ben je pas vrij als je je daaraan kan ontworstelen? Als je historisch onderzoek doet naar buitenaardse beïnvloeding (onze ‘Goden’) van onze mindset, dan kan ik je misschien een stuk van Harriet Algra op Wanttoknow aanraden.

Het doorzien van je eigen programmering is een hele klus. Sommigen proberen te ontsnappen naar een collectief dingetje. Met de camper naar het buitenland? Een alternatieve woongemeenschap? Kijk dan maar eens op www.biedboek.nl  of op www.masconmenos.nl.
Het helpt (volgens mij) het meest efficiënt als je je laat inspireren door een kritische maat, makker of geliefde. Wie verbinding kan voelen en liefde, kan misschien makkelijker doorstromen naar een vrijere dimensie. Samenwerken is het toverwoord. Wappies (Snappies) aller landen, verenigt u!

ACCEPTATIE VAN SCHADUWKANTEN

De overheid is niet langer meer een uitvloeisel van Onze Lieve Strenge Heer, maar een verzameling min of meer incompetente uitvoerders van de winstverlangens van grote industriëlen (Pfizer sluisde vorig jaar 15 miljard euro weg uit Nederland) en tegelijk susser van de massaverlangens naar veiligheid, zekerheid en bestendigheid bij het koopveevolk. Een deel is gevallen voor de perversie en wordt gechanteerd. Lees Ella Ster hier.

Wie wat dapperder is en al enige onafhankelijkheid heeft verworven, zal waarschijnlijk gaan zoeken naar geestverwanten binnen het zogenaamde goede. Ondertussen kan men in het eigen wezen moeiteloos alle vormen van de zeven hoofdzonden terugvinden. Tja, en die horen erbij.
Alles gaat in de kern om zelfacceptatie (OOK van je schaduwkanten) en zelfliefde en daaruit vloeit meer liefdevolle aandacht voor anderen voort.

Ik geloof ook min of meer in vegetarisme als een besluit om dierenleed te voorkomen. Hier een scherpzinnige toespraak van Gary Yourofsky, met een NL ondertiteling. Doe er dan ook naar deze docu over voeding en gezondheid achteraan. Heel domme mensen snappen dat helaas nooit. Made in China stond op dit kaartspel.

ARCHONTENVOODOO

Even doorpakken op Goed & Kwaad. In 1945 werden in Egypte de gnostieke Nag Hammadi-geschriften gevonden, kennis die dateerde van voor dat de Katholieke kerk het monopolie kreeg op het verhaal van de schepping en de komst van Jezus. Die papyrusrollen beschrijven o.m. Archonten, ‘blinde’ Wereldheersers, met de macht om de mensen geestelijk te misvormen in een soort Matrix. Daarin is tijd en ruimte niet precies wat wij als zodanig ervaren. De mens zou een restant kunnen zijn van een verloren planetaire oorlog, waardoor er nog steeds een mystiek verlangen in onze genen zit naar ‘thuis’, naar iets wat de Bron zou zijn (een plekje op de Pleiaden, iets bij Sirius of Orion, zoiets).

Die Archonten, volgens mij buitenaardse wezens, mogelijk van de planeet Draco, streven naar het in slavernij houden van mensen maar zonder hun besluitvaardige kern, zonder hun creatieve bewustzijn, dus zonder Ziel! Hoe dat te fixen? Dodelijk angstige mensen dissociëren doorgaans. Hun ziel verlaat de automatische piloot en kan dan door een zombiemaker opgevangen worden in een ‘fles’ of ander vat. Lees bijvoorbeeld wat allemaal bekend is over voodoo in Haïti. Het idee is mythisch blijven hangen in het sprookje van Aladin, weet je nog, met die blauwe geest in de lamp?

GEESTELIJK VOEDSEL, VOOR WIE?

Archonten lijken zich minstens te kunnen/willen voeden met menselijke emoties en streven daarom naar het opvoeren van situaties met een hoog gehalte aan agressie, moordlust, wraak, platte wellust en verderf. Zie hier de Oekraïne en elders. Is dat hoe er een Matrix over ons uitgelegd is? Zodat de onverlichte mens maar een fractie kan zien van De Werkelijkheid?

Geestelijk vrij zijn is daarom tegenwoordig verbonden met argwanend zijn naar Alles om je heen. Is alles EEN? Is Alles werkelijk Alles? En hoe druk moet je jezelf maken over wat zich aandient als Kwaad? Een makelaar vertelde mij hoe een bekende kinderarts zijn vakantiehuisje met een ton cash wilde betalen. Verdiend met contante bonussen van de farmacie, bekende zijn klant. Oef!
Laten we ons vooral druk maken over wat velen van ons hebben leren kennen als onze ziel, een vrijer deel van ‘onszelf.’ Die ziel schijnt te kunnen evolueren naar een hoger bewustzijn, een hogere frequentie. En dat idee zou al tienduizenden jaren geleden als experiment aangestuurd zijn door goedbedoelende, onstoffelijke energieën, die op de planeet Aarde iets met stoffelijke lichamen wilden uitvreten. En daartoe richtten ze speciale apparatuur op, piramiden bijvoorbeeld.

BOSNISCHE PIRAMIDEN

In 1995 kwam er een eind aan de Joegoslavische oorlog waarbij het Grieksorthodox Christelijke Kroatië en het Russisch orthodox Christelijke Servië beiden het islamitische Bosnië probeerden over te nemen. In 2005 ontdekte amateurgeoloog Sam Semir Osmanagich bij het Bosnische plaatje Visoko de eerste piramide (waarschijnlijk 34.000 jaar oud), maar de lokale oorlogstrauma’s veroorzaakten dat hij vooral belachelijk gemaakt werd en alom tegengewerkt bij zijn expeditie om de toegang uit te graven.
Inmiddels trekken de Piramide van de Zon, die van de Maan en de Draak jaarlijks honderddertigduizend bezoekers, vooral heil- en gezondheidszoekers. Het inmiddels deels uitgegraven tunnellabyrint onder de piramiden ( € 10 entree!) blijkt namelijk extreem zuurstofrijk te zijn en bovendien rijk aan negatieve ionen. De energieuitstoot boven de piramiden wordt gemeten als 28KHerz en als 50.000 Boviswaarde (superhoog!). Boven de piramide van de Zon of de Maan fotograferen professionals soms een heftige verticale energie, een beam (zie de foto hierboven). Een goed zichtbaar signaal voor ruimtereizigers, vermoed ik.

Nog een groter wonder, duizenden jaren geleden zijn overal in Bosnië (ook elders in de wereld trouwens) ‘Tumuli’ opgericht, energiestations. De frequentie bovenop zo’n kunstmatig opgebouwde zandsteenkoepel is ook zo maar 40.000 Bovis, goed voor flink opschonen van je energie. Je kunt Ira Nagel (www.namastecafe.nl) contacten voor een spirituele reis (eventueel samen met mij) naar die plekken. Er zijn nog maar vier plaatsen.

ETEN = VERGETEN

Als een documentaire op YouTube meldt dat alleen een veganistisch dieet je gezond kan houden, dan is dàt plots De Waarheid? Ho! Wat je DENKT, dat heeft de neiging om waar voor jou persoonlijk te worden. Denk ik.
Ander onderzoek beveelt namelijk weer het eten van elke dag een eitje aan en verder geen eiwitten. Ik kende iemand die een jaar in de Amazone-jungle leefde op een verlaten bananenplantage en alleen bananen at. Bleef kerngezond. Of omdat hij de hele dag buiten was? Heftig bewerkt vlees en veel smerige soja lijkt voor niemand gezond, zo laat de Amerikaanse bevolking misschien zien. Of is dat veel verbreide overgewicht een effect van materiele en/of innerlijke armoede?

Mijn oma rookte als een schoorsteen en werd 84. Ik vrees dus dat je genen grotendeels je gezondheid bepalen. Iemands optimisme bewerkt ook een langer leven. Je geboortehoroscoop kan trouwens al aardig lijfelijke kwetsuren voorspellen. Laat mij vooral eens naar joùw astrologische voorbestemming kijken!
Ons gebit en darmstelsel wijst trouwens op een omnivore eetinstelling: van alles wat dus, maar dan wel met mate. Veel mensen eten andere behoeften weg, zoveel is vanuit de therapeutische hoek ook wel duidelijk. Instinctief iets juist niet eten, stoppen met die pinda’s! Een kat lust van nature muis en geen chocolade.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.500 volgers) maar wel op Facebook (2900 volgers).

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos geld is dit misschien toch slim.

* Luc Sala schreef een uiterst kritisch boek over de overheidszwendel rond Corona: Het Kantelpunt. De tekst wordt steeds schitterend geactualiseerd op www.lucsala.nl/coronaboek.pdf. Lees je zelf gratis bij!

* Tijdgeest Magazine heeft voor volgend jaar nog 3 sponsors nodig die 12 keer (steeds op de 1e van elke maand) een regeladvertentie willen plaatsen voor € 156: 13 piek per keer, oplage van 10.670. Idee? Steun TM en mail mij.


NOG creatiever omgaan met beperkingen

SANDAALMOP

Een jeugdig stel wordt binnengelokt in een Egyptisch schoenwinkeltje. Het meeste aanbod is van een te kleine maat maar dan wijst de vrouw op heerlijk luxueuze sandaaltjes op een hoge plank. De bejaarde verkoper gniffelt: “Duur, maar die verhogen uw libido enorm, my lady!” De vrouw laat het setje direct inpakken! De echtgenoot vindt alles onzin, maar de verkoper haalt snel herensandalen tevoorschijn: “Probeert u maar, Sahib!” De man wil niet afgaan in de ogen van zijn vrouw, dus hij doet het. Op dat moment beginnen zijn ogen te stralen en zijn handen te verkrampen. Hij gooit de verkoper over een tafel, rukt diens djellaba omhoog en de slip omlaag. De bejaarde man schreeuwt wanhopig: “Effendi, stop! U heeft links en rechts verwisseld!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

DE WERELD KWAAKT, DE MENS KRAAKT!

Raadpleeg mijn domino orakel om het effect op jouw privé spirituele groei te toetsen! Toch maar voor reïncarnatie gaan? Lees dan vooral eerst mijn nieuwste boek (Dikke Hans Leert Vliegen)!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 3.010 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

ONGEPASTE GRAPPEN? Negen voorbeelden!

Read More →