Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 september 2022

By   /   september 15, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 september 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Na je vaccinatie niks meer voor jou? Gebruik dan de afmeldlink onderaan deze mail.

Tijdgeest Megazien
van 15 september 2022
over
The Secret, bidden, kontkarma, Selfies, Lichtkind, autopsies & nepvlees.

POSITIEF DENKEN MET THE SECRET

Wat is wijsheid? De gedachte, dat je ziekten en aandoeningen kan koppelen aan bepaalde gedachten en gemoedstoestanden, werd door de Amerikaanse therapeut Louise Hay in 1984 in haar bestsellerboek You Can Heal Your Life knap internationaal uitvergroot. Positief denken zou de meest efficiënte genezingsmethode zijn. Is dat echt waar? Is creatieve scheppingskracht de enige magie waar dit hele universum op draait?
In 2006 gingen miljoenen mensen de film The Secret zien, allemaal gebaseerd op de Law of Attraction, de Wet van Aantrekkingskracht. Boek volgde, ook al een bestseller. En? Is dat nu allemaal waar: creëren je gedachten en je gevoelens hoe je leven zich manifesteert? Weerspiegelt de fysieke realiteit jouw binnenwereld, je innerlijke (subjectieve) waarneming?
Dus? Hebben we ook samen deze uiterlijke wereld van gewetenloze geldgraaiers gecreëerd? En ook die wanhopige illusionisten die vinden dan we gewoon onze regeerders moeten arresteren en in volkstribunalen berechten? Moet op de een of andere manier het Hart weer Open voor Alles? Lees de bijdrage van Ton van der Kroon over compassie en vergeving er maar op na.

Wat is wijsheid, wat is waarheid? Een tiener zei me dat hij niet per se de wereld wilde verbeteren maar wel verhinderen dat anderen hem verzieken. Vage, zieke types heb je inderdaad overal.

KRETOLOGIE

Stapels Secret-volgers gingen ondertussen hun best doen. Visualiseren, affirmeren, geloven en nog eens geloven. Het was dan wel een beetje pijnlijk voor de losers die het allemaal niet voor elkaar kregen, geen Mercedes Benz voor de deur en al helemaal geen Prince Charles op een Wit Paard. Shit, dus jouw magische oefening werkte nie? Foutje?! Vergat jij soms je geboortekarma? Of het familiekarma? Of was je misschien onbewust met Zwarte Magie bezig? Negeerde jouw blinde, naïeve geloof de kracht van het Kwade, van Verleiding, van Plaaggeesten en Geheime Vijanden? Of eh… had je geen rekening gehouden met het effect van je nieuwe mobiele telefoon ’s nachts naast je bed!? De zelfhulpindustrie genereerde vanaf die dag in elk geval ettelijke extra miljarden.

“Bij jezelf komen!” en “Ga je Ware Gezicht tonen,” zeiden de healers toen (en nog). Maar ai, hoe DOE je dat dan? Nog eentje: “Haal je persoonlijke empowerment uit de kast!” En meer in dat hippe Engels: “Je moet sourchen bij Mother Earth.”
Nog steeds teveel inleiders tanken je ondertussen vol met jargon en Engelse NewSpeak. Als jij daardoor hun hele therapeutische concept niet meer kunt volgen, dan IS het waarschijnlijk ook bullshit, pardon: kak. En stank. Het kan ook anders en speelser. Kijk eens hier!

BIDDEN DAN?

Positief denken is een mooie variatie op het ouderwetse bidden maar helaas geen wondermiddel, zeker niet voor wie het toepast voor eigen gewin, genot of genezing. Protesteren bij God en vergelijkbare autoriteiten is ook al niet simpel. Ik moest denken aan de voormalige politiechef en dappere klokkenluider over misstanden bij de politie, Fatima Abdoulouafa: ´Mijn ervaring is dat je geïntimideerd wordt, daarna gedehumaniseerd en geïsoleerd en tot slot geëlimineerd.’
Jouw eigen akelige minderwaardigheidscomplex proberen te compenseren met spiritueel haantjesgedrag gaat evenmin soelaas bieden op termijn.
Wie echter vol mededogen bidt voor een ander, voor heling van oorlogsleed of voor de hongerenden in de wereld, die lijkt eerder succes te boeken. Ik beveel je graag het werk van de Deense ziener Morton Tolboll aan.

KONTKARMA OF NIET?

Vanuit de astrologie en de Indiase Wet van Karma had ik ook bedenkingen bij het Secret-concept. Er regeert immers tegelijk een ander begrip, namelijk dat de mens in grote en kleine cyclische processen door lijden en berouw tot inzicht moet komen binnen de wet van Oorzaak en Gevolg. We worden bijvoorbeeld perfect getest met de Europese sancties tegen Rusland, die een enorme economische drainage van welvaart aanrichten bij onszelf en de Russen laten lachen.
Is dat ook allemaal predestinatie, voorbestemming en kontkarma? Globaal of individueel, ik vrees van wel. Met moeilijke planeetstanden in jouw persoonlijke Tweede Huis (dat van geld, waarden en inkomen), zie ik inderdaad zo gauw geen harmonisch verdienmodel ontstaan. Met stress in je Zevende Huis (dat van de één op één contacten en relaties) stopt zelden de ideale Tweelingziel voor je deur. Zo iemand moet eerst allerlei lessen leren, over bezit bijvoorbeeld, over jaloezie of Tantra en zo. Het helpt vaak als je (tijdelijk) een leermeester toelaat. Kijk naar mijn interview met Geert Jan Balvert over onze tijd bij Osho Rajneesh. Die documentaire Wild Wild Country vertelde maar de helft!

Positief Denken helpt wel bij alle soorten stress. Mediteren vanuit een opzettelijk optimistisch levensschema steunt altijd en kan je direct inspireren in moeilijke situaties. Omgekeerd kan het mislukken van al je geaffirmeer er toe leiden, dat jij gaat denken dat je ellende geheel je eigen schuld is. Je vergeet dan dat ergens in het geheel ook pech en toeval functioneert.WAKKER OF ‘LOVE YOUR SELFIE’?

Vroeger kon je gewoon een kritische Freek de Jonge beluisteren, tegenwoordig hanteren de zelfzoekers in mijn netwerk het criterium zelf wakker worden. Dat is een reactie op de extreem opgepimpte leugenachtigheid van overheid en industrie om ons heen. Voorbeeld? Minister Kuipers probeert een zorgakkoord te sluiten, dat uitsluitend rekening houden met het verdienmodel van zorgaanbieders en zorgverzekeraars. Patiënten mogen alleen betalen.
Gelukkig blijven er idealisten, kijk maar eens naar het interview dat ik maakte voor Café Weltschmerz met The Green Man, Bob Radstake. Over off grid leven in je boomhuis van 6 m2 met vrouw en kind!
Desinformatie, nepnieuws en censuur, over ons heen gestort met de kracht van hypnose en angstzaaierij, juist dat moet elke slimme ziel wel bewust wakker maken!

Mijn eigen ijdele ego wordt daarmee helaas snel tevreden over zichzelf: ‘ik ben wakker, echt goed wakker, tjonge, wat ben ik toch speciaal.’
Soms helicoptert mijn ziel daar een beetje boven uit. Leven gaat misschien alleen om geduld, om gemoedsrust, accepteren wat is en je niet druk maken om wat niet te veranderen is. Niets is van jou, jij bent van niemand. En dood gaan we allemaal. Tenminste, ook dat is niet eens zeker. Misschien hebben sommige negatief of juist positief denkende magiërs het eeuwige leven gecreëerd en vervelen zij zich nu dood. Maar sommige overtuigingen zijn taai. En veel Heren Van De Politieke Waarheid zijn platweg narcist. Love Your Selfie!

“Jij bent helemáál geen narcist, Hugo! En Sinterklaas bestaat!”

LICHTKINDEREN, DEEPFAKES & ONGEHOORZAAMHEID

Channelende mediums maken het allemaal niet makkelijker met oncontroleerbare beweringen over onze spirituele toekomst. Het Ashtar Commando, de Galactische Raad, zij weten allemaal dat het goed komt, maar niet hoe we met onze onbetrouwbare medici moeten omgaan, die DE wetenschappelijke waarheid kennen.
Het wordt erger als er gedetailleerde informatie over je wordt uitgestort over een even oncontroleerbare prehistorie. Helma Broekman van Lichtkind haalt er bijvoorbeeld het zeer nabij zijnde eind van een 13.000 jaar durende crisiscyclus bij. Haar slogan klinkt natuurlijk zwaar spiritueel: “Bescherm jezelf en bevrijd je lichtkracht.”
Ons aardse noodlot wordt Goddank afgewend door een klein groepje zelfbenoemde Lichtwerkers! Zegt zij.
Een ander Licht (Jason Breshears) heeft het weer over een Reset-cyclus van 138 jaar. “Tijdslijnen gaan klappen. De aarde wordt drie dagen duister en het wordt druk met stemmen uit het astrale, Archontische web.” Waar? Wat is nu echt waar?

Wil je nu gauw van alles weten over de Geboortetrust, over je diplomatieke paspoort en het niet meer betalen van een zorgverzekering of belasting en boeten? Lees mijn bijdrage op WanttoKnow over dit soort Burgerlijke Ongehoorzaamheid! Misschien leidt dat tot enige verandering?

“Niets is tegenwoordig meer wat het lijkt en met de huidige deepfaketechnieken, simulatiesoftware en 3D filmtechnieken,” schrijft echter ook Martin Vrijland. Dat we in een simulatie leven en dat op 27 november zelfs de besturingssystemen van meerdere van dergelijke simulaties worden samengevoegd en dat dan…? Vrijland: “Maar de circulaire tijdscyclus wordt door ons waargenomen als lineair.” Dus alles gebeurt tegelijkertijd? Ik zie reikhalzend uit naar 28 november.

GRATIS BERICHTEN

* Lezen is weten. Omdat Amerika zo nodig oorlog wil voeren, stort ònze economie in. Het CDA creëert een kabinetscrisis, zodat straks een demissionair kabinet oppositieloos wat crisiswetten kan doordrukken.  Alle Corona-maatregelen zijn echter HIER doorgeprikt. Dus? Tijd om Tijdgeest Magazine door te sturen aan je eigen adresboek?

* Sapinca is een biologisch wortelelixer uit Zuid-Amerika, rijk aan mineralen, metalen en vitaminen A, B1, B2, B3, B5, B6, B11, B12, C, D, E en K. Als goudkleurige, zuurzoete siroop rechtstreeks te bestellen!

* Benieuwd naar de mate van elektromagnetische straling rond en in je huis? Vergelijk dan op Stralingsmeter Test – De beste stralingsmeter vind je hier! (nauwkeurigmeten.nl).

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos geld is dit misschien toch slim.

Toppunt van gemak voor de zwaarlijvige klant!

VERBODEN AUTOPSIES

Boerenslimheid? Bestaat dat echt? Ik vrees van niet. Je moet bijkans medisch afgestudeerd zijn om te begrijpen wat ons allemaal bedreigt. Allerlei onderzoek naar doodsoorzaken bij gevaccineerden levert bijvoorbeeld de vondst van ‘zelfassemblerende nanodeeltjes’ in lugubere weefselklonters. Lees Ella Ster er maar op na. De boodschap: niet alle inentingen werden met hetzelfde vaccin uitgevoerd. Het engste experiment betrof maar een klein percentage, zodat de betrokken medici het effect bijna onopgemerkt konden onderzoeken. De BV Nederland heeft toevallig net een wet aangenomen waarbij het nabestaanden niet meer toegestaan is om de resultaten van een autopsie van hun overleden familielid in te zien.

“Bijwerkingen in de farmacie zijn dramatisch geworden, men overlijdt er aan,” zei al in 2018 Dr Dick Bijl, de oud-hoofdredacteur van het Geneesmiddelenbulletin. De vaccinatielobby heeft ondertussen platweg gewonnen. Zo! Wie dat nu nog niet snapt, die mag rustig naar de karmische slachtbank. Niks meer aan te doen. Maar we zitten al op een kantelpunt. Heel veel wappies voelen scherp dat er iets staat te gebeuren, dat er verandering komt. Teruggaan naar lock downs, naar verplichte vaxxen en onteigenen kan niet meer. Desastreus oorlog blijven voeren, dat idee gaat een natuurlijke (economische) dood sterven.

NEPVLEES

Het Nationaal Groeifonds subsidieert met 60 miljoen euro de zogeheten ‘cellulaire landbouw’ voor vlees- en melkproducten uit kweeklaboratoria.  Ondertussen zijn er ook best positieve, goedwillende boeren die meedenken over klimaat en diervriendelijkheden. Helaas, de meesten zitten in de greep van banken, supermarkten en voergiganten. En van de Europese subsidiewinkel. De doorsneeboer produceert zich echter gek aan veevoer, NIET bezig met het fatsoenlijk en gezond voederen van menselijke klanten. Voedselfraude is bovendien een nationaal schandaal. En dus hang ik die poster voor die zielige boeren maar niet op.

WILDERNISMOP

Een wetenschapper en zijn vrouw verdwalen hopeloos in de Amerikaanse wildernis als hun TomTom het opgeeft. Moe en bang komen ze eindelijk een indiaan tegen. De wetenschapper vraagt, ietsje zelfbewuster dan hij zich voelt: “Hee Chief, waar is hier ergens een winkel waar we vuurwater kunnen kopen?” De indiaan grijnst: “Meestal sterven de blanken hier ergens. Maar als ik je vrouw kan later voelen hoe Indiaans leven voelt, zij op jouw rug en jij op handen en knieën, dan wijs ik jullie de weg.”
Na twee uur geschreeuw, bezwaar en gehuil is het stel zover. Als ze weer onderweg zijn, moppert de vrouw nog na: “Wat een smeerlap was die indiaan!” De wetenschapper is echter verbaasd in gepeins verzonken: “Mmm, dàt bedoelde hij met wraak voor Wounded Knee!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

JOUW PARTNER SLAAPT MET SLIP èn PYAMA AAN?

Gun iedereen zijn of haar eigen gevoel voor veiligheid. Raadpleeg wel het domino orakel om te zien of jij zelf zo aantrekkelijk bent met altijd maar jouw rugbytoque bang aangesjord zodra je naar buiten moet.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.590 lezers, ontvangen door 1952 abonnees via de website en door 2900 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

ONGEPASTE GRAPPEN? Negen voorbeelden!

Read More →