Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 maart 2023

By   /   maart 14, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 maart 2023

Tijdgeest Magazine is al ruim 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, nu van het ludieke Kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur ons een retourmail met UIT.

 Tijdgeest Megazien 
van 15 maart 2023
over zeikkinderen, Saturnus, Congo, Sterke Mannen & thymusklier.

ZEIKKINDEREN

Acht miljard zielen staan er al op de teller. Dat reïncarneert maar! En als ze nu tenminste wat wakkere tiepjes stuurden, ho maar! Zijn dit gewoon die zogenoemde Non Playing Characters, die nog niet met enig bewustzijn bezield zijn? Ik-lozen die met ego komen oefenen?

Op de peuterspeelzaal gaan ze al los. Schuldigen aanwijzen, gillen om straf voor een ander kind, dat iets verkeerds lijkt te doen. Ze maken zich er absoluut niet populair mee in de groep, maar ze doen het toch. We zien dat gedrag helaas ook bij hun achterlijke ouders.
Engels onderzoek meldt dat de beslissingen van kinderen om anderen te straffen inderdaad te maken hebben met de politieke opvattingen van de ouders. Veel onderzoekers meenden dat kinderen deze vorm van straf over het algemeen gebruiken om de orde binnen hun gemeenschap te handhaven, terwijl anderen beweerden dat ze het gebruiken om platweg vijandigheid jegens buitenstaanders te uiten. Nieuw onderzoek liet zien dat kinderen met meer conservatieve ouders sneller kinderen van buiten hun eigen groepje, buitenstaanders, willen straffen, terwijl kinderen met meer liberale ouders juist zichzelf in het eigen clubje willen profileren door te vragen om anderen uit dat clubje te straffen. O wee! Verzorgers en leerkrachten worden er gek van, al dat gemoraliseer. Het zijn de naweeën van de vreselijke jaren van Saturnus en Pluto in Steenbok van drie, vier jaar geleden: de toen geboren conservatieve regelfreaks komen nu naar school. Hoe zit dat toch vanuit het occulte perspectief?

Waren voorbehoedsmiddelen maar VEEL populairder gemaakt!

SATURNALE KINDERONTWIKKELING

In de astrologie wordt met betrekking tot de duiding van enige volwassenheid bij de mens gebruik gemaakt van de vier cycli van de planeet Saturnus. Dat zijn perioden van 7 jaar en 8 maanden, culminerend in, naar wij hopen, definitief inzicht rond 29, 30 jaar. Dan staat de transiterende Saturnus weer op dezelfde plek als in de geboortehoroscoop. Eigenlijk zou de betrokkene dan een beetje (geestelijk) volwassen moeten zijn als er tenminste geen andere remmende patronen voorkomen. Men zou dan betere keuzen kunnen maken ten aanzien van essentiële problemen. En bijvoorbeeld van partner, baan of huisvesting willen/kunnen veranderen.

In de 1e cyclus tot 7,5 jaar wordt in de geest van het kind bijna alles vanuit de genetische lijn van beide ouders doorgeprogrammeerd. Hoe dat kan, snapt niemand nog. Pas in de 2e cyclus tot 15, 16 jaar, wordt het onderscheid tussen de dingen geoefend en het verschil onderzocht tussen mannelijke, vaderlijke energieën en moederlijke, vrouwelijke elementen. Ook poogt het kind de mogelijkheden van zijn/haar talenten, vaardigheden EN handicaps te toetsen. In de 3e cyclus tot zo’n 22, 23 jaar gaat alles om uitproberen, handelen en experimenteren in de praktijk van het leven.

Bij kleine kinderen wordt nagenoeg altijd geestelijke spanning en onbalans direct fysiek naar buiten gebracht. Voorbeelden? Geestelijke kramp leidt tot constipatie, loyaliteitsproblemen wijzen naar scheel kijken, oogafwijkingen,. Moeilijk te verteren leed: hup, gedoe met de spijsvertering. Tekort aan aanraking en liefde vertaalt zich niet zelden in een grote suikerbehoefte. Loopt een kindje scheef, op de tenen, met de hakken naar beneden, krom of gebogen, lees de signalen. Als die fysieke aanwijzingen namelijk genegeerd worden, komt er gedragsproblematiek op gang.

En dus? Een kinderhoroscoop maken? Misschien. Ouders willen niet alles weten maar subtiele tips kunnen een hoop verschil maken. Je kindje genderneutraal opvoeden klinkt eerder als een misdaad tegen de mensheid. Lost wel iets van de overbevolking op en steunt het blokkeren van bepaalde genetische lijnen. Eh? Iets duiden qua occult perspectief?


Alles begint ergens.

CONGOLEES OVERZICHT

Nederland is de ideale fiscale vluchthaven voor de rijke buitenlanders maar een ramp voor de minderbedeelden. In Congo is het ook geen makkie. Vanuit dat barre binnenland observeert mijn Vlaamse makker Jan L. dat sinds de onafhankelijkheid de zwarte bevolking bewust is van (en zelf medeplichtig aan) de gerichte en grondige afbraak van het onderwijs en economisch stelsel.
“En dat men wordt genaaid en uitgezogen. Misbruik wordt hier echter als een eeuwenoud natuurrecht van de sterkste beschouwd. Een concept dat diep ingebakken zit in de Afrikaanse cultuur. Wie er in slaagt om de macht te grijpen, verwerft alle voorrechten.
Slavernij is hier zo oud als de mens en hier nog steeds de pasmunt. De Afrikaanse slavernij werd nooit geïntroduceerd door de koloniaal. Die hoefde dit eeuwenoud inheems fenomeen slechts op te pikken en te verzilveren.
Intussen zit iedereen hier in een overlevingsfase: geen tijd om diep na te denken, te overleggen en te reageren. Hier ruimt men dwarsliggers netjes op. Geen haan die verder kraait. Dankzij de dictatuur heerst er hier vrede. De blanke wordt aangeraden op zijn woorden te letten. De minste fout en je gaat er aan.
Covid was slechts een jackpot voor de politie in stedelijk gebied. In het binnenland had niemand oog en tijd voor dit hele circus. Daar gaat men dood aan echte ziekten en armoede en niet aan de gevolgen van ongebreidelde angstporno. Dankzij de afwezigheid van Covid-maatregelen en -vaccins is er hier helemaal geen sprake van oversterfte.

Voetbal is hier de echte oorlog. Voor de rest hebben we hier nergens last van, behalve van het gebrek aan voldoende ontwikkelingshulp. Dat blijft gedoe rond een bodemloze put, ondanks het gekweel en de witwaspraktijken van de NGO’s en andere gelegaliseerde oplichters.”

 

NEPREUZEN

Ooit, voor de zondvloed, zo’n 12-13.000 jaar geleden, bestonden er reuzen op aarde. Grahan Hancock’s Netflix-serie Ancient Apocalypse ondersteunt die informatie. Volgens mythische overleveringen waren het geen prettige types. Sprookjes wijzen er op dat ze ook kannibalen waren. Opgravingen, vooral in Noord-Amerika, toonden skeletten met dubbele rijen tanden en rood haar. Met grote moeite wisten de verre voorouders van de Hopi-Indianen het geteisem uit te roeien. Ook onze Scandinavische voorouders hielpen veel grote dombo’s om zeep. Zelfs David tegen Goliath liep goed af. Biedt dat ons hoop?

Ach. De wereld staart zich liever blind op egosterke mannen, de Echte Leiders. Trump, Bolsonaro, Xi, Erdogan, Poetin, Rutte. Eh, Rutte. Ja hoor, die verklaart rustig namens héél Nederland de oorlog aan Rusland (“Onze oorlog!”). Geen parlement aan te pas gekomen. Die is uit op een baantje in de VS!
De Tweede Kamer debatteert over de meest onbenullige uitgaven, weet niet te berekenen wat de klimaatmaatregelen eigenlijk kosten en praat al helemaal niet over de miljarden die wij aan het steunen van de Amerikaanse economie besteden. Jarenlang zeiken over die uitgeklede defensie en nu sturen we de rest van de militaire zooi gewoon naar Oekraïne. We worden bij nader inzien toch door de NAVO geregeerd. Of zitten daar soms reuzen achter de schermen?


Rood en een dubbele rij tanden. Ja, dan kan je wel tegen kleinere mensen!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Last van straling of gewoon behoefte aan natuurlijke frequenties? Blushield Europe biedt oplossingen voor thuis, op het werk en onderweg!

* Expositie Atulya’s Liefdeslicht Op Hodenpijl Vernissage 7 mei 15.00-17.30 uur, iedereen WELKOM! Ook in de TANTRA zomer training, Delft 11 juni www.lustforlife.nu.

* Nieuwetijd psycholoog Joost Geerdink. Holistische, sjamanistische, Jungiaanse achtergrond. Online Therapie, Coaching, Healing. Live mogelijkheid in Utrecht/ De Bilt. Alle leeftijden zijn van harte welkom.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje goedkope Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld is dit misschien toch slim.

* Volledig verzorgde 2 1/2 daagse retreat in Utrechts Conferentiecentrum Samaya, 24-26 maart. “This is me”, reis door je levenswiel met dans, meditatie, oefeningen, mantra’s zingen & collage kaarten maken.

* Freedom-Quest:  jouw reis naar vrijheid! Ontdek de quantumwereld. Neem de volgende stap op onze evolutionaire ladder en ervaar (voedsel)vrijheid op alle vlakken.

* De 4e Sardinië-reis zit vol evenals onze trip naar de Bosnische piramiden en dat oergezonde tunnellabyrint. Een spirituele vakantieweek met mij dan in een Frans Chateau? Welkom bij Centre Lothlorien in de Haute Marne. 16-22 juli dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie. Veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: mail [email protected]. Kennismaken op 26 maart in Veerhuis Varik: Over Lothlorien – Centre Lothlorien.

* Soulsteps festival, 9-13 augustus, 7e editie op minilandgoed de Uelenspieghel in Uffelte, kleinschalig, natuur beleven, vega, muziek, workshops (Ademen, klankschalen, Familie Opstellingen, Trancereizen etc.). Uitrusten met vrienden!

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

THYMUS ENERGIE

Een energiepunt in onze bovenborst, de thymusklier, wordt door sommige genezers een punt van geluk genoemd. Hij bevindt zich zo’n drie vingers onder de kuil, waar je sleutelbeenderen samenkomen. Bij baby’s is dat ding heel groot en kennelijk van levensbelang. Hij slinkt snel maar blijft een bron van kwaliteit. Als je je een beetje suf voelt of dipt, dan is het zinnig om die plek een tijdje te bekloppen (een halve minuut of zo). Dat versterkt je immuunsysteem en je gezondheid als geheel. Soms voel je rillingen en trillingen door je hele lijf aan, 100 Bonuspunten. Morgen weer! Visualiseer tegelijk, dat je in een grote roos zit, met onderin de bloembodem, waar je voeten op geplaatst zijn, een diep wortelende steel. Die steel stel je je hol voor, zodat hij als een rioolbuis kan functioneren voor oude psychische ballast of negatieve energie van je omgeving.

Wie mij mailt, krijgt gratis een MP3 bestand met dit soort Auraschoonmaakoefeningen. Elf miljoen van de 17 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen, dus een beetje natuurlijke remedies en gezondmakertjes kunnen we wel gebruiken! De thymus bekloppend kun je die positieve energie gebruiken om oud zeer te lozen. Beetje faalangst weg, beetje goud licht op die plaats en zo kun je de drie Goddelijke Fasen in: 1 Kritisch, eerlijk zelfonderzoek, 2 Zelfacceptatie van al je deelpersoonlijkheden en 3 Zelfliefde. Mogen zijn zoals je bent en rijp voor de verbinding met God en Godinnen.
Wat was vroeger een mooie kerk toch fijn voor de innerlijke verstilling.


Luguber kan ook!

 HELLS ANGELMOP

Aan de keurige Haagse hotelbar is het druk met politici, als er ineens een uiterst potige Hells Angel binnenkomt. Hij bestelt whisky, gooit dat meteen achterover en doet dan een paar stappen achteruit zodat hij alles kan overzien. “Stelletje corrupte pikzuigers,” schreeuwt hij dan, “Vuile motherfuckers!”
Ineens maakt iemand zich los uit de groep en gaat naast de Hells Angel staan. “Wat moet jij nou, wijf?!” grauwt de kerel. “Ik ben Caroline van der Plas,” zegt ze “en ik stond per ongeluk aan de verkeerde kant.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

MORGEN IS ER WEER EEN DAG, ZEI DIE VLINDER NOG.

Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of je misschien je tijd vandaag beter kan gebruiken om mijn nieuwste boek over reïncarnatie, karma en voorbestemming te lezen: Dikke Hans Leert Vliegen! Stort € 25,00 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 2.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 september 2023

Read More →