Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 september 2022

By   /   augustus 31, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 september 2022

 Tijdgeest Megazien
van 1 september 2022
over reuzen, Lucy, ayahuasquero’s, zorgverzuim, bangmakerij & Ahriman.


BUITENAARDSE REUZEN IN ROEMENIE

De Roemeense schrijver Radu Cinamar beschreef in Zonsopgang boven Transsylvanië uit 2016 hoe het Amerikaanse leger via een satelliet voor geodetische spionage in 2002 een ondergronds leeg gewelf lokaliseerde in een specifiek rotsgebied, de Sfinx, in het Bucegi gebergte in het Roemeense Transsylvanië. Die ruimte lijkt van binnenuit uitgehouwen door intelligente wezens en werd mysterieus afgeschermd door een energetisch schild van onbekende oorsprong. Een Amerikaanse diplomaat liet een gespecialiseerde, de-materialiserende steenboormachine invliegen. Toegang tot de koepelhal (The Grand Gallery) lukte echter pas met behulp van een paranormaal begaafde medewerker, ene Cezar Brad, van de Roemeense Afdeling Nul, een geheime afdeling van de Roemeense inlichtingendienst, waar kinderen met paranormale vermogens worden opgeleid.
In de ondergrondse hal bevonden zich diverse bijzondere artefacten waaronder zeer geavanceerde holografische technologie. Ook leidden er drie tunnels vanuit de hal diep de Aarde in. Vermoed wordt één naar de Binnenaarde,  één naar Egypte en één naar Tibet. Cinamar stelt dat hij de kans kreeg om de locatie, die zo’n 50.000 jaar geleden door een geavanceerde beschaving van reuzen zou zijn achtergelaten, te bezoeken. Ons eigen onderzoek op Sardinië bevestigt die timing. Bekijk ook deze YouTube video maar.  De feiten ontkennen verandert niks aan de waarheid (en andersom).

ROEMEENS MYSTERIE

Wie even mijn heerlijke boek Gerard Zoekt Het Hogerop leest (gratis e-book op de TM-website, uitgegeven in 2014)) weet wat er nog meer speelde in dat onderaardse gewelf.
Martin Vrijland meent te weten dat op deze Roemeense plek een nieuwe koepelsimulatie wordt voorbereid.
En ondertussen, ook toevallig, waait veel van onze stikstof bij Oostenwind de Noordzee in en bij Westenwind naar Duitsland. Eh. Tja. Doet u ook vooral mee met de Nationale Wespentelling! Genoeg van gebabbel, serieus worden? Kijk dan naar Tim Gielen die scherp uitlegt welk mondiaal Monopolyspel er gespeeld wordt.


Bugeci Sfinx koepel

GEDOE MET AYAHUASCA

Heel incidenteel valt er een dooie, maar vaker dan leuk raken deelnemers aan grootschalige Ayahuascaceremonies flink de weg kwijt. Dan moeten andere therapeuten ineens de schade weer repareren. Ik heb er al vaker waarschuwend over gepubliceerd. De zogeheten Psychedelic Renaissance met ajahoe is ondertussen retepopulair geworden in de wereld van zelfzoekers. In de plantengeneeskundegemeenschap kan ondertussen iedereen met een aardig klantenbestand een heil- en inzichtbrengend workshopje Magische Liaanthee presenteren. Twintig man in een cirkel, witte kledij, van te voren een beetje vasten en een intakegesprek van een uur. Hoe duurder de deelname hoe beter, denken kennelijk velen. Dat je waarschijnlijk heftig moet kotsen en diarree krijgt, ook goed. Juist door lijden manifesteert zich groei, dat is de filosofie. Eerlijk is eerlijk, ik ben er ook door opgeknapt. Tenminste…

Na zo’n vijftien experimenten tussen 1990 en 2005 ging ik zelf ook een vijftal jaren kleine ceremonies begeleiden. Fijn als je dan iets afweet van Shiatsu, van hypnose, van auralezen en van de astrale wereld, inclusief demonen, getroebleerde doden, parasitaire lifters en buitenaardsen. Want behalve de kosmische extase ondervinden bepaalde kwetsbare lieden ook plots het openen van uiterst griezelige dimensies. Post-ceremoniële zorg en integratieondersteuning (schadebeperking) bij veel begeleiders en bij de zogeheten enthenogene kerken is ver te zoeken. Chaos in hun zogenaamde structuur (beetje leuk liedjes zingen en samen daarna interessante sharing) veroorzaakt namelijk achteraf nog best veel ellende.

INHEEMSE DESKUNDIGEN?

Inheemse dopegebruikers hebben meestal een natuurlijke bescherming omdat hun sjamanistische cultuur al vroeg min of meer religieuze modellen aanbiedt voor plantmedicijnen en de genezende wijsheid er van. Westerse gebruikers hebben echter niet zelden dubieuze ervaringen met allerlei reguliere medicijnen en weinig op met goeroes en leermeesters.
Als er dan ineens inheemse ‘deskundigen’ worden ingevlogen (curanderos, taitas, onanyas, pajés of mara’akames), dan is het maar zeer de vraag of die lui onze cultuur wel goed begrijpen. Laat staan dat ze voorbereid zijn op leerlingen/gebruikers met gevaarlijke contra-indicaties voor Latijns-Amerikaanse of Afrikaanse plantmedicijnen. En zicht op typische Westerse trauma’s kun je ook niet verlangen.

Een aantal zelfbenoemde Nederlandse sjamanen screent noch de deelnemers goed en is evenmin opgeleid om met de diepe trauma’s te werken, die mogelijk door hallucinaties kunnen worden opgeroepen.
Ooit was ik blij verrast met de geheel amateuristische opkomst van de Santo Daime kerk, die de ayahuasca als religieus medicijn monopoliseerde. Ondertussen heeft de justitiële en sociale wal dat ooit inspirerende en behulpzame schip enigszins willen keren.
FLATS! En natuurlijk springt er direct weer een bijdehand iemand in het gat van die ondeskundigheid van potentiële tripbegeleiders. In Amerika biedt bijvoorbeeld ene Lorna Liana (What’s in a name?) haar Plant Spirit School Integration Coach Certification Program aan. Roer de trom! Slechts 7900 dollar! Vet verdienen!

ANDERE DIMENSIES

Lekker feesten met moderne drugs? Het kan natuurlijk. “Het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen,” zei echter mijn grootmoeder al. Bekijk de film LUCY maar eens met Scarlett Johansen op Netflix. Over het inbrengen van kunstmatige intelligentie bij de mens. Cellen kiezen of voor voortplanting of voor tijdelijk versterven en wachten op betere overlevingscondities als het milieu niet even niet meewerkt. Vergelijk het maar met de ambities van het WEF en Chinees gangsterdom in deze film uit 2014. Echt Niet Saai.

De vruchtbaarheid van de mens aanpakken kan natuurlijk ook. Ik citeer even een nieuwsbericht:
Volgens een onlangs gepubliceerde medische studie hebben de effecten van het mRNA-vaccin COVID BNT162b2 van Pfizer bij een groep 37 spermadonoren in 220 verzamelde monsters geleid tot een daling van de vruchtbaarheid bij de man met meer dan 20 %. Pfizer’s primaire mRNA-injecties schaden “tijdelijk” de spermaconcentratie en het totale aantal beweeglijke donoren. De reikwijdte van de studie omvatte niet de effecten van extra “booster”-injecties. https://t.co/wRtL6bCxdx- Disclose.tv (@disclosetv) June 19, 2022

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) maar wel op Facebook (2200 volgers).

* Felicitaties voor 20 jaar Vlierhof, ecocommune en holistisch Health Centre, feest op zaterdag 10 september in het Duitse Kleef, Klever Strasse 115, [email protected]. Vlierhof Events!

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Nederlandse wapens, geleverd aan Oekraïne op basis van langlopende leningen, worden nu al verkocht op het Darknet. Zo komen ze straks in handen van criminele vluchtelingen weer bij ons terug. Win-win.

WERKEN IN DE ZORG IS EEN ZORG

Ooit was werken in de zorg een idealistische beroepskeus. Dat is het beslist niet meer. Een enquête van de pensioenverzekeraar PGGM geeft een griezelig beeld van de extreme stress in de zorg. Gewoon op vakantie gaan is er haast niet bij. Zorgen om achtergelaten collega’s, zorgen om thuis blijvers, 40% van de ondervraagden blijkt immers ook nog mantelzorger!

De werkdruk is onaanvaardbaar, het roosterstressniveau loopt op. Al die kritiek zou moeten leiden tot onorthodoxe beleidsaanpassingen. Maar de zorg is vercommercialiseerd dus alles draait om korte termijnwinst voor directie en aandeelhouders. Maar wat is eigenlijk de wezenlijke kern van dit probleem? Laten we eerst even de vergrijzing analyseren zoals op Duurzaam Nieuws goed is gebeurd. De groei heeft teveel vacatures opgeleverd en verstoring van die groei gaat ons weer terug naar nul brengen. Mooi. Maar improductieve ouderen belasten ons systeem ook. Moeten we niet vaker euthanasiewensen serieus nemen? In plaats van meer medicijnen, meer operaties, meer ligdagen, meer mensen in uitzichtloos, vegeterend leven houden. Zolang dat dilemma onbespreekbaar wordt, gaan we als lemmingen de berg af en de zee in.


Coalitiebeloften & sprookjes

OORDELEN

Elke stroming heeft tegenwoordig eigen dogma’s, leerstellingen en een etiket voor de vijand, de anderen, de andersdenkenden. Onze overheden leggen in hun propagandauitingen voor de oplossing van de covid- en klimaatcrisis uiterst gemakkelijk de schuld bij de slachtoffers, niet bij grote vervuilers, bij gevaarlijke biolabs of ondoordacht gemanipuleer van de natuur. Schuldige mensen kun je makkelijke sturen.
Gelukkig komen er ook meer en meer slimbo’s, gewoon heldere complotdenkers. Die zien bijvoorbeeld dat er ook demonen werken achter het kwaad. En stel dat ze intuïtief snappen dat moeder natuur en vader god één zijn, dat god de mens met een perfect werkend zelfhelend vermogen heeft geschapen, dat nagenoeg alle ziektes een geestelijke en geen fysieke oorzaak hebben. Hee! Stel dat die zogenaamde wappies aanvoelen dat moeder aarde een levend en bezield wezen is, en dat zij zich niet laat beïnvloeden door 0.000002 % meer CO2 in haar klimaat, maar wel reageert op het negatieve EN positieve denken en gedrag van de mens. Omdat dat invloed heeft op de natuurgeesten. Dat klinkt positief. Als een keuze. Maar let op! Dat kan zo maar niet natuurlijk!

Sommige antroposofische deskundigen (met dank aan Marc van D.) benoemen nu deze hoger beschreven categorie Gutmenschen en wereldverbeteraars toch als Luciferische spiritualisten. Daar is iets voor te zeggen als de betrokkenen zich hoogmoedig en betweterig willen onderscheiden van anderen, en zich quasi-geniaal verheven voelen boven de schaapachtige meerderheid.
O jee. ’t Is ook nooit goed…


Niettemin, voor hoop en vertrouwen: laat je kinderen op Netflix kijken naar The Seabeast!

AHRIMAN, HOE MAN?

Okay, maar stel nu eens dat sommige progressieve, linkse lieden hun individuele ‘luciferische’ aangelegenheden met enige moeite hebben overwonnen (de wellust, hebzucht, gulzigheid, luiheid, toorn, hoogmoed, ijdelheid, jaloezie, etc.). Zijn zij dan mogelijk nog steeds slachtoffer van allerlei Ahrimanische wezens in hun eigen politieke of culturele groepen, waar onbewust een bepaalde groepsethiek of een groepsmoraal actief is? Wat, wie is ook weer Ahriman? Traditioneel is dit een destructieve, kwade geest uit het Perzische Zoroastrisme, de demonenaanvoerder, tweelinggeest, tegenstander van alle heilige, creatieve kijkwijzen, maar geplaatst onder Ahura Mazda, de hoogste godheid van het Zoroastrisme.

Bedoeld wordt door Rudolf Steiner een club Satanische, gevallen aartsengelen, die zich specialiseren in het aansturen van hele volkeren maar ook lokale groepsprocessen, waarbij angst, kleinburgerlijkheid, benepenheid, kortzichtigheid, fatsoen, braafheid en bureaucratie een rol speelt. Daar manifesteert zich dan een groep Ahrimanische conformisten, de deugmensen, die zich aanpassen in elke groep en niet uit de toon willen vallen. Die niet geil worden van kindslavinnetjes.

Maar iemand moet toch de schuld dragen, schuldig zijn voor alles?!  Eh… Zondenbok zoeken! Gauw die wappieheks op de brandstapel zetten! En? Waar is Kaag?

GRAFMOP

Pietertje graaft een groot gat in zijn tuin. De buurvrouw leunt over het hek en is benieuwd naar het doel ervan. “Ik ga mijn goudvis begraven, mevrouw,” zegt Pietertje. “Nogal een groot gat, jongentje” vindt de buurvrouw. Pietertje aarzelt: “Eh, mijn goudvis zit in uw poes, mevrouw.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

PUKKELS, HET HOOGTEPUNT VAN INTIMITEIT?

Voor jouw partner is dat het uitdrukken van pukkels en mee-eters op je neus?  Raadpleeg het domino orakel om te zien of jij even Hoofdstuk 28 over instincten en Tantra zou moeten lezen in mijn nieuwe boek: DIKKE HANS LEERT VLIEGEN. Oftewel: Bestaat reïncarnatie echt?! Gesigneerd bij mij aan te schaffen.

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1722 abonnees via de website en door 2.900 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

ONGEPASTE GRAPPEN? Negen voorbeelden!

Read More →