Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 september 2020

By   /   augustus 31, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 september 2020

Tijdgeest Magazine
van 1 september 2020
gaat over relaties, autisme, longmedicijn, affaires, zwart, pioniers, PWW & Siberië.

RELATEREN OF SWIPEN?

Flirten kan niet meer, iemand mondkaploos aanspreken ergens wordt straks ook verboden door de Corona-BOA’s. Je vrienden worden hysterisch als je de quarantaineplicht in twijfel trekt. Hoe kom je nog aan een nieuw netwerk met gelijkgestemden? Een contactadvertentie in Tijdgeest Magazine misschien? DOEN!

Relateren is zo simpel nog niet, vooral als je eenmaal boven de hormoonpiek (45+) uitstijgt. Daten is voor velen dan, hopend op een wonder, graaien in de restantenbak van het internet, omdat/terwijl toch het vleesloos leven onbevredigend blijft. En dan? Swipen van Tinderfoto’s, onscherp, van een afstand, iemand met zonnebril, cabriolet of dikke vis, met hond, motor of olifant selecteren? Nee, wie zijn/haar presentatie daar niet goed doordenkt en niet ongeremd zichzelf ‘en face’ laat zien, valt gauw ten prooi aan de swipers in het bestand. Is dat maar beter ook? Of gewoon kutkarma? Of moet je beter opletten?

Ploeter je ondertussen met je lustbeleving, te veel of te weinig? Ik beveel dan van harte het boek Kom als jezelf aan van de Amerikaanse seksuologe Emily Nagoski. Het kan namelijk zijn, dat je nooit je eigen, wezenlijke focus hebt opgemerkt. Nooit hebt stilgestaan bij wat echte behoefte is en wat egobevrediging, erkenning en/of compensatie van je miskenning als kind of puber. Dat je nog steeds frusti roept om pappie of mammie: Houd van mij! Laat ons nog eens kort wat goeie theorie proberen.

Verbinding willen maken, dat is de horizontale weg: aanraken, voelen, afstemmen en binnen laten. Veel onthutste, teleurgestelde lieden kiezen dan liever voor de verticale weg, mediteren, onthechten, loslaten en hopen op iemands erkenning in het Goddelijke Eindstation, hoog boven ons. Is het één beter dan het ander? Nee, het hangt van je karakterstructuur af. Hoe ga je bijvoorbeeld om met dat wat groter dan jezelf is? Met Goddelijkheid of in kleiner verband met je opvoeders en leraren? Want voor je spiritueel los bent, moeten er nog zoveel emoties doorleeft worden dat je er soms moe van wordt. Onze levensduur is verlengd, het sterven ook, nog niet dood maar toch al levensmoe. Verbinding maken is dan beter dan verkrampen. Contact heelt sneller dan afstand maken.


“Moest hij nog zo nodig zijn mondkapje op doen!”

AUTISME

Dat vaccineren, is dat wel zo’n goed idee? Want dat autisme de laatste decennia gestaag is toegenomen, staat buiten kijf. Voor de Tweede Wereldoorlog was dat specifieke ziektebeeld zelfs onbekend. Vanaf 1968 werden in Europa polio- en DPT-vaccins gegeven aan baby’s vanaf 6 en 7 maanden. Autisme werd waargenomen soms, maar zeer zeldzaam. Twintig jaar later werd Polio en DPT na 3 maanden gegeven, de DPT-prik op 5 maanden en de MMR op 13 maanden. Autisme-registratie was nog steeds laag. Weer acht jaar verder, in 1996, kregen baby’s Polio en DPT/HIB-injecties na 2, 3 en 4 maanden, gevolgd door MMR na ongeveer 13 maanden. Toen begonnen de autismecijfers snel te stijgen. Ook die van babynarcolepsie, slaapziekte, trouwens. In 2006 had het optreden van autisme pandemische proporties aangenomen. Tegenwoordig is een risico op een autistisch wordend kindje gestegen tot naar schatting 1 op 166, d.w.z. 60 per 10.000.

Leren we ergens van? Hoe lang duurde het niet voordat we doordrongen waren van de schadelijkheid van PFAS in lang geïdealiseerde Teflon-pannen? Voordat we snapten dat asbestdampen dodelijk konden zijn? En roken sowieso fataal? Dat de ooit verplicht gestelde LED-lampen heel gevaarlijk konden zijn?  En transplantaties van dierlijk materiaal in menselijke lichamen levensgevaarlijk? Hoeveel klokkenluiders rond dat soort gevaren zijn er de mond gesnoerd voordat de ‘wetenschap’ ze eindelijk bevestigden? In Engeland worden de grieptesten en de doorverwijzing naar een vaccinpost gedaan door een bedrijf dat Ipsos Mori heet. In het Latijn betekent dat: Zij gaan dood. Testen zijn onbetrouwbaar gesjoemel! Kijk naar analiste Merel Boogaard. Zorgelijk is pas de buitenproportionele aandacht voor de Covid-griep!

Gezond blijven? Houd jezelf op de hoogte via topresearcher Ron Fonfeine! En lees het horrortranscript van de lezing van Dr. Carrie Medje hier. Even scherp: de overal van reguliere media verwijderde film: The Plandemic. Censuur omzeilen, het lijkt China wel.


’t Is lachen als het niet om te huilen was…

HEEL DUUR LONGMEDICIJN

Van een vriend, die ernstig longpatiënt is, hoorde ik dat zijn longarts in het Rotterdamse Erasmus ziekenhuis hem een uit China overwaaiend medicijn wilde voorschrijven, Esbriet, dat de  werkzame stof pirfenidon bevat. Zevenhonderd gram per jaar zou zijn hoestklachten afremmen. Omdat A. eerst zelf onderzoek wilde doen naar de bijwerkingen (“Mogelijk wat darmproblemen,” zei de longarts), schoof hij het medicijngebruik voor zich uit. Het was namelijk ook razend duur: € 2700 per maand, € 32.400 per jaar te declareren bij de verzekeraar. Terwijl A. ook al veel andere dure supplementen en medicijnen slikte, kwam er plots toch ongewone aandrang van zijn medische begeleiders om akkoord te gaan met die nieuwe behandeling.
Hè? Wat bleek? Als een ziektekostenverzekeraar een erg dure cliënt heeft (meer dan € 40.000 per jaar), dan vergoedt de Rijksoverheid daar € 38.000 van terug. Dan is de verzekeraar dus heel  blij met dure medicijnen voorschrijvende specialist. En die luistert weer naar zijn broodheer, de commerciële medicijninkoper.
A. vond ondertussen uit dat het spul ook in het buitenland door dierenartsen gebruikt wordt, in te kopen voor tussen $ 300 en $ 900 per kilo. In de herverpakking voor mensen maken de Chinezen een omzet van 96 miljoen euro in Nederland met een winstmarge die 45 keer over de kop gaat. Na langdurig gebruik gaan de patiënten ook nog eens dood aan de bijwerkingen, las A. Zei zijn dokter niks van… Gezondheidszorg is een geldcircus geworden.


De medicijnhaai: even schrikken en dan gewoon weer door.

DE ZWARTE DOOD

De dood van de zwarte George Floyd in Minneapolis in mei dit jaar blijkt volgens het autopsierapport te wijten aan een hartstilstand, mede veroorzaakt door intensief druggebruik. Verstikking door een knie op zijn nek was beslist niet fataal. De man was dronken en high en probeerde met vals geld in een winkel te betalen. Ondertussen heeft de mediahype heftige emoties los gemaakt in heel de Westerse wereld. De betrokken vier politiemensen zijn direct geslachtofferd. Black Lives Matter, ook dat is waar natuurlijk. Tegelijk zijn er nu omgekeerde rassenrellen uitgebroken. The War against Whites, wordt het zelfs genoemd in een recent boek van Arthur Kemp. Met grote reserve kijk ik naar wie er het meeste belang had bij het groots uitpakken van het incident in de media. Is Trump zo extra onder druk gezet? Hij lijkt aangeslagen waardoor het mogelijk wordt, dat hij de campagne tegen Joe Biden verliest.


Bang voor blauw op straat? Kijk hier dan eens!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2021, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je nu nog een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (12.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Een verdiepingsreis, 3 tot en met 10 oktober, naar het andere Sardinië, dat van prehistorische astronomische uitkijktorens, kruidenmeesters en schaapskudden, waarbij je begeleid wordt door Peter den Haring met trancewerk, Familie Opstellingen en karmische astrologie. Nog 1 plek!

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 20/9 en 20/10!

* Week in Frankrijk: Thema: Liefde voor mijzelf: Liefde voor je lichaam, jezelf, innerlijke stem, met de ander, het Geheel, engelen, spel, zang.. Kosten € 395/€ 305 www.laripeblanche.nl.

* Moeite met grenzen stellen, gevoelens van uitgewoond worden, niet jezelf zijn? Bestel bij mij voor € 10 een MP3 bestand voor je auraschoonmaak. De CD kost € 16 voor 1, € 20 voor 2 en € 26 voor 3 en 30 voor 4 stuks. Ideale cadeaus voor HSP-ers.

* Nieuwe Opleiding Familie Opstellingen, 10 zaterdagen, start 7 november, tweewekelijks, in Den Haag. Begeleiding Peter den Haring. Intuïtief waarnemen, kijken naar je blinde vlek. Kosten € 550. Mail: [email protected]. Introductieles op 12 september.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* www.ruimte-rust.nl: Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek  en een EcoIntention traject.

* Gratis e-book ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!


Bij wijze van Stemwijzer

DODELIJKE BUREAUCRATIE

Voorkomen van een paar duizend Corona-doden is belangrijker dan 10% meer werkloosheid? Hoe zo!? Belangrijker dan alle sociale ontwrichting en opgefokt onderwijs? Hoe zo? Corona blijkt geen fatale ziekte maar een politiek instrument! Een ANGSTpandemie! Er demonstreerden miljoenen mensen in Berlijn en Londen. Toespraken van Robert Kennedy en David Icke. Iets van gehoord op het nieuws? Er hoort absoluut een parlementaire enquête te komen over deze groteske misleiding. Teken hier mee.

Over aerosolen denken bijvoorbeeld omgekochte virologen anders dan gepensioneerde virologen. Kijk naar Prof. Dr. Pierre Capel op Cafe Weltschmerz.  Uit een intern draaiboek van de RIVM komen de meest schokkende scenario’s naar voren, zoals over het opsluiten in psychiatrische inrichtingen van rebellerende personen. Er hebben al 15.265 mensen getekend om Hugo de Jonge te laten aftreden. Doe jij ook mee? HIER.

De beugeltjes van de winkelwagentjes ontsmetten. Hoe bedenkt iemand het!? Zulke bureaucratische onzinvoorbeelden zijn er legio. De toilet- en wasruimtes op de campings moesten dicht, want er konden zich virussen verspreiden. Toen mochten er wel weer portable kakcabines komen, waar je echter niet je kakhanden kon wassen. Wapperende overheden in een land dat van schijnveiligheid en schijnheiligheid aan elkaar hangt. De handlezer die zijn consult per telefoon doet, en de mensen gelóven het! Weg met De Jonge!

 

TIJD VOOR IETS NIEUWS? DE PARTIJ VOOR WELZIJN & WAARHEID!

De nieuwe dramatische Noodwet wordt straks ook vast door de zogenaamde progressieve partijen aangenomen. Dag intellect van GroenLinks, PvdA, SP of D66: ook Anderhalve Meter partijen geworden, een onthutsende en lachwekkende poppenkast. Rutte streefde eerst naar groepsimmuniteit en ontkende dat platweg later.  Viruswaarheid daagde terecht het RIVM voor de rechter. Al 18% van de Amerikaanse bevolking had in 2019 een angststoornis. Sinds dit voorjaar is dat naar 40% geklommen! Is dat ons vooruitzicht? Of wordt het tijd in maart volgend jaar voor een nieuwe politieke partij met vette slogans?
De Partij voor Welzijn & Waarheid. Geen vaccinatiedwang. De Kunst & Cultuur terug. Geen vrijheidsbeperkingen. Gratis onderwijs. Meer loon in de zorg. Minimumloon voor iedereen. Verlaging van Defensie-budgetten en van de BTW. Leger inzetten om oceanen op te ruimen en bomen te planten. Meer stedelijke groentetuinen en communaal wonen. Meer beweging: dansen, sport en seks. Waarheid in de kranten.

Met lijstduwers als Sven Hulleman, Prof. Van Wolferen, Willem Engel, Peter Baars, Merel Boogaard, Prof. Bob de Wit,, Dr. Dick Bijl, Rypke Zeilmaker, Paula van Rijn, Tilasmi Frigge, Guido Jonkers, Rob Vellekoop, Marc van Delft, Ab en Hugo Gietelink,  Marcel Messing, Ad Broere, Tinus Koops, Nicole Everts en Stefan van Drunen. Enz. En mij natuurlijk.

PATENTEN EN PIONIEREN

In de zomer van 2016 bezorgden boeren, tuinders en activisten 800.000 handtekeningen uit heel Europa tegen patenten op planten en dieren aan het Europees Octrooibureau in München. YES! Dat geldspel ging even niet door.

Er functioneren buiten de Nederlandse ambtenarij en politieke eenheidsworstelingen gelukkig toch steeds slimme mensen, die efficiënt oplossingsgerichte ideeën hebben. Een aardig voorbeeld: regen valt naar beneden met een flinke snelheid. Als je dat slim opvangt en doorlaat, kun je daar natuurlijk elektriciteit mee opwekken. Dit soort knappe en logische denkwerk wordt helaas slechts marginaal toegepast bij onze grootste sociale problemen.

Onze moderne wereld drijft immers op onorthodoxe denkers en op activistische pioniers. Zonder hen hadden we nooit ruimte gemaakt voor LHBTG-ers, noch vrouwenkiesrecht er door gekregen, was abortus nog steeds verboden, was er geen naaktstrand gekomen en zaten er nu 500.000 blowers in de gevangenis. En hadden we geen vierdaagse werkweek. Eh, o nee. Dat moet nog verworven worden. En zonder erkenning en empathisch invoelen van zwarte pijn bleven we er eeuwig Zwarte Piet doordrukken.

 

AZIATISCH NOODLOT

In het arctische Noorden van Rusland, Siberië, woedden vorig jaar gigabranden, smeulend ondergronds vuur is nu opnieuw heftig opgelaaid. Er wordt gesproken van 38 graden, dag en nacht. Veel eeuwen lang permanent bevroren grond ontdooit, tonnen CO2 komen vrij, als de moerassige plantdelen in de open lucht vergaan. Gebouwen zakken weg omdat hun funderingen in smeltend ijs en drasland komen te staan. Die warmte ontdooit daar nu ook veel ooit bevroren dieren- en mensenlijken. Sommige Russische virologen zijn beducht op het daarmee vrijkomen van oeroude virussen. Virologen waarschuwen al minstens twintig jaar voor problemen met via dieren overdraagbaar ziekteleven. Spannend! Duizenden klimaatvluchtelingen trekken ondertussen vanuit het noorden van Rusland weg. Ondertussen worden wij hier op schandalige wijze tegen Poetin opgezet. Lees Coen de Jong!


Chinese overstromingen in juni zorgden voor miljarden schade.

CHINEES KARMA?

Meer ellende? In China is ooit de Drieklovendam gebouwd, waarvoor miljoenen mensen werden gedwongen te verhuizen. Door extreem veel regen en bouwtechnische problemen dreigt die dam in te storten. Dat zou een ongekende catastrofe inluiden.
Als grote en industrieel belangrijke delen van dat land overstromen, is dat dan interessant karma? Het Chinese regime kent immers nogal wat barbaarse praktijken zoals het gedwongen steriliseren, het opsluiten van moslims in immense concentratiekampen, het verkopen van organen van Falun Gong aanhangers en het infiltreren in Hong Kong. China levert ons minstens vele financiële diepte- en hoogtepunten. Steun China: draag zijn goedkope muilkorfjes! Bijna-politiestaat Nederland lijkt ondertussen steeds meer op een communistische bananenrepubliek…


Het bananendieet paste wel bij hun idee van bananenrepubliek.

GESCHEIDEN ONTLASTEN

Leen Buskes laat het op Facebook duidelijk zien: het KAN!

“Ik wil ons uiterst simpele droogtoilet even delen. We gebruiken hem nu een week of zes en het bevalt prima. Oude kist, twee passende emmers, vakje voor vlasvezel. De linker is voor plas en die leeg ik om de dag. De rechter voor poepen, en die legen we om de anderhalf á twee weken. We hebben genoeg land waarop we het kwijt te kunnen. Ze zijn beide hermetisch afgesloten. Geen geur overlast of vliegen tot nu toe.”


Dicht


Open

INTEGRITEITSAFFAIRES

Alles gaat in de materialistische wereld om grenzen stellen, om correct evenwicht. Dat zou moeten gaan om autoriteit, integriteit. Helaas, onze nationale politiek  is een zooitje. De VVD is de partij met de meeste integriteitsaffaires (“Ik had een zwak moment”). Boerenslimheid, terwijl de gemiddelde boerenlul in het parlement toch steeds weer de smoesjes pikt over de snoepreisjes met tegenprestatie, niet gemelde bijbanen, tegengestelde belangen, dure cadeaus, dubbel wachtgeld. Gedragscode-overtreders zijn er ook in andere partijen, en die politieke flikkers komen er vaak mee weg door de schuld bij hun boekhouder of echtgenoot leggen. De Europarlementariërs storten ongecontroleerd miljoenen in hun pensioenfondsen. Eerloze geldwolven, allemaal! De media maken er niet eens veel woorden aan vuil. Velen hebben boter op het hoofd en waarschijnlijk een chantabel pedodossier. Hugo de Jonge van het CDA lijkt geheel verknoopt met internationale farmasponsors.

 WOESTIJNMOP

Een uitgeputte man zwoegt naast zijn afgematte paard door de woestijn. Zijn hond kruipt bijna op zijn buik vooruit, maar dan houdt hij op: “Baas, baas, ik red het niet meer. Ik MOET water hebben.” De baas is verbijsterd: “O God, Tommy, ik wist niet dat honden konden praten!” Zijn paard kijkt ook op: “Dat wist ik ook niet, baas.”

 

BEWUST VAN ALLES, HAAST VERLICHT?

Test even via het domino orakel. of die linnen boodschappentas inderdaad uitmaakt voor het wereldleed.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru,  Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 september 2023

Read More →