Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 oktober 2022

By   /   oktober 1, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 oktober 2022

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn. Nooit saai!

Tijdgeest Megazien
van 1 oktober 2022
over lithium, innovatie, grondbeheer, chemtrails, biokalf & nepcommunisme.


Innoveren en relativeren

ALLES KAN SLIMMER EN BETER

Ik snap dat ruim 1 miljoen Nederlanders, maar vooral jongeren, antidepressiva gebruiken. Wie niet slim is, moet maar slikken…. Of slimmer worden, innoveren? Precies.

Tegenstrijdig, incapabel, emotioneel geneuzel over de stikstofcrisis, dat kan alleen maar in Nederland, niet over de grens. Alles kan best slimmer en beter. Maar niet iedereen wil dat. Voorbeelden zat. Piepen over drinkwatertekort terwijl wij om een enorm zoetwatermeer heen wonen en er elke dag miljoenen liters zoet water via Maas, Rijn en Waal de Noordzee zee in stromen. Even dieper boren dan 250-300 meter en je vindt trouwens onbeperkt gemineraliseerd water.

Elektriciteitsproblemen door een batterijtekort? Zeewater zit vol met lithium. Als je  lithium met een keramisch membraan (LLTO) filtert; krijg je lithium vrij, waarmee je batterijen vol energie kunt maken, en, het water dat je hebt gefilterd ermee is zoet geworden; vers en drinkbaar. Twee vliegen in een klap. Gewoon de sluizen van LLTO-membranen voorzien en er stroomt alleen nog zoetwater door, terwijl de lithium kan worden opgevangen en verwerkt. Andersom kun je ook zeewater filteren op lithium EN zout zodat je enorme drinkwaterreservoirs kunt aanleggen over de hele wereld….

Innoveren is een echte kunst. Privacy is een heet hangijzer daarbij ondertussen. Bij sommige chique hotels ($ 200 per nacht) is daar superhip over nagedacht.


Gezellig herentoilet

LANDSCHAPSGROND

Meer innovatie? Deskundigen praten tegenwoordig over landschapsgrond, een tussenvorm tussen natuurgrond en landbouwgrond, boeren met oog voor extensivering en biodiversiteit. Het platweg vanwege regeltjes eeuwenoud cultuurlandschap, boerenland dus, kunstmatig omzetten in natuur lijkt gelukkig op massaal verzet te stuiten. Kleinschaliger boeren is beter voor de biodiversiteit en vermindert hooguit wat winst voor de exportreuzen. Natuurbehoud, dat kan toch al redelijk slim? De overheid kan bijvoorbeeld elke grondeigenaar in Nederland verplichten om minimaal 10% van zijn areaal om te zetten in natuurvriendelijke landschapselementen (hagen, bomenrijen, houtwallen, beplante oevers, ongemaaide ruigtes). Franke Retterie van Coöperatie Het Land van Ons pleit er zelfs voor om AL die grond onder te brengen in een national trust. Maar gaat de Koning, verkapt eigenaar van heel Nederland, dat ooit goed vinden? Niet zo lang hooggeplaatste vrienden voor hem in Brussel en elders aan de slag blijven, vrees ik.


Belangenverstrengeling of gewoon leuk?

WAAR IN GODSNAAM IS DE SLIMSTE MENS?

Het lijkt er dus niet op dat de grote beleidsmakers al die innovatie willen. Veel belangen conflicteren. De productie van hennep kan bijvoorbeeld duizenden goedkope artikelen en gebruiksvormen opleveren maar wordt gesaboteerd door andere vezelconcurrentie die alsmaar de ‘gevaarlijke drugs’-kaart spelen. Toevallig was de eerste Ford-auto van hennep gemaakt!

Het klimaat kan ook op veel manieren worden aangepakt maar nee, wij doen weer chemtrails. Onschuldig weereffect zeggen sommigen, anderen vinden het niet zo goed voor onze gezondheid. Helaas geeft de overheid er nooit fatsoenlijk uitsluitsel over. Hè, jammer. De Hopi-indianen voorspelden het al eeuwen geleden: ‘Als de Grote Schoonmaak nadert, zullen er spinnenwebben aan de Hemel geweven worden’.


CHEMTRAILS: NOU WAAR OF NIET WAAR?

Martin Vrijland beweert dat er grafeenoxide wordt bijgemengd in vliegtuigbrandstof voor verbetering van de verbranding maar dat die grafeenoxide ook goed werkt bij wolkvorming. Daarnaast, zegt hij, kan dat spul perfect als superantennegeleiding bijvoorbeeld gevaccineerde mensen via 5G traceren en ziek maken, c.q. uitschakelen. Net goed zou je denken.

Chemtrails kunnen er ook op wijzen dat op veel plaatsen lucht m.b.v. chemicaliën en metalen wordt geïoniseerd om via sluierbewolking zonnewarmte af te wenden, terug te kaatsen in het heelal. Fred Teunissen leverde in zijn boek Hemel onder vuur veel bewijs daarvoor. Foto’s van vliegtuigen die vette wolken uitstoten lijken e.e.a. te bevestigen. Tenminste: met Photoshop kan alles. De bedoeling lijkt dan goed: de mens beschermen tegen de opwarming van de aarde maar tegen de prijs van collectieve ongezondheid?

Kwade tongen beweren echter het omgekeerde: dat aluminium, barium, strontium en ander minuscuul metaal juist warmte in onze atmosfeer vast moet houden waardoor de globale opwarming toeneemt. Met als doel: dat de mensheid gaat lijden, ai, ai, ai. En daar zouden dus duizenden mensen in die industrie aan meewerken zonder dat dat in de openbaarheid komt? Of iedere werknemer daar is gehypnotiseerd of misleid? Gij geleuft dah?

LUCHTVOCHTIGHEIDSGRAAD

Een gepensioneerde vliegtuigonderhoudsmonteur legde in de Gezond Verstand krant uit dat al die wolkstrepen gewoon een kwestie van luchtvochtigheidsgraad en afkoeling zouden zijn. Eh, maar hoe kan men dan aluminium vinden in vers gevallen sneeuw op grote hoogte (o.a. in de Rocky Mountains)? Door heftige wind er heen gewaaid bijvoorbeeld! Registratienummer van zulke sproeivliegtuigen natrekken en hun vertrekstation, dat zou uitsluitsel geven. Ook de leverantie van die metalen op de metaalmarkten checken zou enige informatie bieden. En uitzoeken wie wat betaalt! Simpelweg speculaties opkotsen, dat maakt ons volkje waarschijnlijk nodeloos ongerust. En dat kan inderdaad de bedoeling zijn. Ontspan dus maar weer.

Wetenschappers melden dat er inmiddels 600 miljoen mensen met Covid geïnfecteerd zijn, waaraan er 6,5 miljoen overleden. Aan getallen over de oversterfte aan vaccinbijwerkingen durft niemand zich te wagen. Ach, als jij niet gevaccineerd bent, kan je echt nog dieper ontspannen. Toe dan. Toe dan!


Sommigen waren dronken, anderen hadden teveel gegeten, kotsen was populair.

REINCARNEERT EEN VARKEN?

In de Nederlandse vleesindustrie worden elk jaar zo’n bijna 500 miljoen kippen en eenden geslacht, bijna 17 miljoen varkens en zeker 600.000 koeien, 1,5 miljoen kalveren plus honderdduizend lammeren, schapen en geiten geslacht en her en der een paard en een hond. Het leeuwendeel is voor de export. De dierenliefhebber kent die wezens als doorgaans intelligent en nieuwsgierig. Maar waarom komt zo’n biggetje zo suf hier om meteen opgegeten te worden?
Vanwege dat beetje oorzakelijk bewustzijn, dat wat de mens onderscheidt van die dieren, zou jij erg dankbaar moeten zijn. Karma: Oorzaak en gevolg, de shit komt naar je terug. Is het niet zo? Tenminste, waarom komen veel mensen reïncarnerend terug om ook steeds weer dezelfde suffe keuzen te maken? Voor incapabele, egotrippende politici, voor dubieuze medici, voor geldbeluste wetenschappers, voor geile baantjes met bungalow, Audi en zwembad?

Wat we kunnen leren van de geschiedenis is, dat we kennelijk NIETS leren van de geschiedenis…
Mijn nieuwste boek heet DIKKE HANS LEERT VLIEGEN (ondertitel: Bestaat reïncarnatie echt?). Staat vol met tips, lekker korte hoofdstukken en inspiratie zat voor je volgende leven. Bestel het gesigneerd en stort € 25 (inclusief verzendkosten, op mijn rekening NL07INGB0001580509). Vermeld je adres. Saai is het nooit.

SCHIJT AAN DE ETIKETTEN

Eh, stel dat… Links noch rechts meer weet van wat.
Stel dat geen etiket hier straks meer past.
Dat de linkerhand lekker de rechter wast en andersom.
En niemand meer snapt wat dat is: slim of dom?
Stel dat iets groots ons grijpt bij de neus
en pas in crisis ons stelt voor een keus:
geschreeuw of gefluister, Licht of Duister?

De kern is: vrij of gevang? Trek jij dat nog wel zo lang?

TECHNOCRATISCH COMMUNISME

Er is sprake van massale mediamisleiding waar niet alleen politici maar ook hordes filmsterren, influencers en wetenschappers aan mee werken. Soms zie je dan controlled opposition: quasi kritische mensen, die echter niet naar de kern van het probleem gaan. Bijvoorbeeld heisa over het dure gas maken maar de oplossing negeren: gewoon wapenstilstand en vrede in Oekraïne bepleiten en stoppen met bewapenen. Of alleen de grootste boerenvervuilers aanpakken en de kleinere laten overstappen op een biovariant. Zeuren over ALLE boeren is dus een nepper. Sommige critici denken trouwens dat de wereldbusiness-CEO’s een technocratisch communisme willen vestigen. Echt? Of een wereldwijd gesticht?

CHINESE MAFFIA

Communisme? Dat begrip had toch ooit iets moois, iets idealistisch? Mijn Groningse oma was immers overtuigd lid van de CPN? Niet meer. Ook al dood.
Even beter nadenken: de machtigste maffia ter wereld is de Chinese, vet geïnfiltreerd in de Communistische Partij. Hier speelt iets geheel anders: de kunst om zo veel mogelijk laag betaalde arbeid (maar net wat meer dan het minimum) te creëren. Tegelijkertijd wordt daarbij alle winst afgeroomd van de armen en de middenklasse, sluw overgeheveld naar het bedrijfsleven van de superrijken door middel van een corrupte overheid. Een vorm van slavernij dus. Zielloze, gehypnotiseerde mensen, stervensbang voor de overheid die alle politie en het leger controleert en je kan opsluiten in je eigen huis met een Coronasmoes. De intelligentsia wordt grotendeels door kunstmatige intelligentie buiten spel gezet of naar elders verbannen. Het klootjesvolk is de sjaak. Maar tja, die verdienen ook niet beter, zou je kunnen zeggen, binnen dat eeuwenoude model: Het Recht van de Sterkste. Bekijk vooral de voorstelling van George van Houts nog eens over Het Komplot!

 
Oppassen en piekeren? Wil jij zelf ook wel eens lekker van een glijbaan?

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2023, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan niet meer op LinkedIn (helaas, ooit 13.000 volgers) maar wel op Facebook (2900 volgers).

* Lezing over reïncarnatie door Peter den Haring 22 oktober om 14.00 uur in Dongen met Sky High Creations. Bij Natuurlijk Henriette, Klein Dongenseweg 81. Saai is het nooit!

* Leuke dingen doen op het strand! Het kan nog! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met bedrijf of gezin!

* Heb jij ook een probleem met censuur en privacy van Facebook? Kijk op alternatief Spiritoo.com. De kortste weg naar gelijkgestemden. Wij volgen je niet en nooit.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: spiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* Tijdgeest Magazine heeft voor volgend jaar 8 sponsors nodig die 12 keer (steeds op de 1e van elke maand) een regeladvertentie willen plaatsen voor € 156: 13 piek per keer, oplage van 10.670. Idee? Steun TM en mail mij.


Ik zei nog zo: “Zo valt die cocaïne er uit, man!’

STRONTMOP (betaalde advertentie)

“In de plooien van uw aars verstopt zich soms iets raars, een sediment van onverwerkte luim, dat helaas een donkerkleurige plek bezet als u plaats neemt op de schone lakens van uw bed . Bah!
U schaamt zich dan sterk maar weest gerust, Biotex, dàt doet het werk!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

ZIJN POEP- EN PISGRAPPEN JOUW FAVORIET?

Of staan ze minstens op plaats 2? Raadpleeg het domino orakel om het effect van jouw gevoel voor humor te toetsen op andere mensen! Of maar gewoon de consequenties dragen van het negeren van andermans gevoelens? Schijt!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 2.200 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Patrick Kicken een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.  Den Haring is lid van de

 

    Print       Email

You might also like...

ONGEPASTE GRAPPEN? Negen voorbeelden!

Read More →