Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 1 april 2018

By   /   april 1, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 1 april 2018

De editie van 1 april 2018 gaat over plutonium, voortplanten, ouderenseks, donorwet, voetbalboycot  & Kiwi paarden.

NUCLEAIR VERTIER EN SEKS

De ramp met de kernreactor in het Oekraïense Tsjernobyl in 1986 kostte aan bijna een miljoen mensen het leven vooral door kanker, gekoppeld aan het inademen van minuscule deeltjes plutonium. Bij de veel grotere Japanse Fukushima-ramp in 2011 kwam er veel radioactieve troep in het zeewater terecht. Vis- en schelpdiereters rond die oceaan maar met name in Californië zullen daardoor langzamerhand meer orgaanschade oplopen, waarschuwden deskundigen toen al. Er is vanaf de grote klap een mondiale sluier gelegd over alle mogelijke nucleaire rampzaligheid. Radioactieve Japanse thee uit de besmette regio werd bijvoorbeeld gewoon over de hele wereld verkocht. Voortplanten in Japan is sindsdien wel steeds minder populair geworden omdat jonge mensen vrezen voor beschadigde kindertjes. In dit licht is het dreigen met nucleaire aanslagen door Noord-Korea en vergelijkbare Amerikaanse tegenmaatregelen (ook ten opzichte van Iran) zeer boeiend qua aanpak van de overbevolking in Azië… Helaas heeft ook Israël  kleine kernwapens. Dat brengt de narigheid ook dichter bij òns bed. Over bed gesproken.

 

OUDERENSEKS

Over noodlottig tienermoedermoederschap gaat de film Florida. De Rutgers Stichting liet vorig jaar weten dat de Nederlandse kinderen gelukkig later beginnen aan seks. Het vrije gedonder van hun grootouders is helemaal afgelopen. Sommigen vinden seks zelfs onsmakelijk of helemaal niks, anderen zijn hooguit digitaal quasi geil in de weer…
 
‘Wat?! Peter met zijn puddingbuks?’ grapte een mevrouw in de zaal toen ik tijdens een lezing aangaf dat er, ondanks mijn leeftijd (bijna 72), nog veel liefdesleven bruist bij mij. Ook een zelfs nog oudere vriendin bekende mij desgevraagd dat ze nog heel veel zin had in seks maar dat haar vaginale droogte alles verhinderde. Anale benadering was onmogelijk door zere aambeien, legde ze uit. Orale seks vond ze vroeger altijd heerlijk (met toenmalige minnaars) maar ze aarzelde nu erg om daar bij haar nieuwe nòg oudere vriend (80) om te vragen. Want? Want bah! Die man vond dat onfris, had hij wel eens gezegd, ooit. En dus werd het niks, soms een knuffel. Er werd nooit meer over gepraat. Ook dat was te pijnlijk geworden. Ojee. Stomme taboes!

SEKSUELE VRIENDSCHAPPEN 

Elke relatie moet gebaseerd zijn op vriendschap en aantrekkingskracht. De vriendschap in een relatie moet worden onderhouden door vertrouwen. Openheid over gevoelens is daarbij erg belangrijk, evenals eerlijke afspraken. Als er ondertussen geen seksueel cement meer is, dan worden beide partijen meestal flink wat stroever naar elkaar. In die zin zou je zulke koppels moeten aanraden om ervoor te zorgen dat beiden met een andere partner (een leuke ex bijvoorbeeld) opnieuw seksuele voldoening gaan zoeken, zodat de vriendschap heel kan blijven.
Ik zie namelijk veel uitgedoofde stellen. Hun samenzijn kan natuurlijk best leiden tot redelijke, handige, economische verantwoorde en gezelligheid biedende verhoudingen. Even vaak zie ik helaas iemand knorrig en onvoldaan rondlopen in huis. Dat maakt doorgaans ook de geliefde chagrijnig. Van een wipje ‘voor de gezondheid’ elders word je toch vast vrolijker en toleranter. Maar mag dat, kan dat, durf je dat nog?

LEKKER EEN BEETJE RONDSPUITEN

Vooral voor ouderen is seks een lastig onderwerp. Het vinden van een vrijblijvend, ontspannend uitstapje is voor mannen makkelijker dan voor vrouwen. De meisjes in de Chinese massagesalons doen wat dat betreft supergoed werk, maar voor oudere dames zijn de oplossingen met een gigolo doorgaan erg prijzig. Een uiterst oneerlijke situatie. Tenminste?!

Eén van mijn cliënten (68!) liet mij weten dat ze regelmatig alleen winkelende heren in een supermarkt aanspreekt met gevarieerde verzoekjes om hulp. Ze zoekt meestal jongere, leuke mannen uit en polst dan subtiel of iemand de rest van de dag vrij is om even naar haar verstopte badkamerafvoer te kijken. Zo heeft ze een harempje van vijf adressen geregeld met ondeugende heren, die haar leeftijd geen bezwaar vinden. “Mijn intieme eerlijkheid spreekt hen aan,” zei ze. Ze betaalt nooit voor haar gezondheidsoefeningen en ze krijgt zelfs cadeautjes. Dus? Alles draait om lef, om uitkomen voor je ware behoefte, om het laten zien van je Ware gezicht. Al heeft dat wat extra rimpels op je 68ste


O, wat zijn wij heden blij. Dat onze neus van voren zit en niet opzij!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis, oefen- en trainingsavonden mediumschap. Jaartraining van hoofd naar hart.

* Lezing 8 juni Expanding Consciousness: Co-creating with Nature Spirits in Bennekom; Workshop 9-10 juni Healing with the Body Elemental in Werkhoven. Zie Tanis Helliwell https://tanishelliwell.com/events/.

* Workshop Hoogsensitiviteit: gronden, opschonen en spiritueel omgaan met HSP. Begeleiding Peter den Haring, centrum Djoj, Rotterdam-Schiebroek, zaterdag 12 mei 10.00-17.00 uur. Kosten € 85 inclusief vegalunch. Aanmelden via www.djoj.nl.

* The Living Village Festival 2018 Gathering of the Tribes. Kom ook mee bouwen, mee beleven en mee genieten van het benefietfestival voor de realisatie van Het Levende Dorp!

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte. 

* Familie Opstellingen (Kijken Naar Je Blinde Vlek met Peter den Haring) vijf dinsdagavonden vanaf 17 april in Leidschendam, voormalig Schakenbosch). € 35 per avond. Een bijzondere demonstratie? Hier dan!

* We zoeken bij Tijdgeest Magazine iemand die van ons DOMINO ORAKEL (hier) een app kan maken: [email protected]

* De Kaarsvlam, sinds 1947 over spiritualiteit, astrologie, gezondheid, kruiden, esoterie en veel andere onderwerpen. Actuele ontwikkelingen vanuit een spiritueel perspectief. Vraag digitaal proefnummer: [email protected]

* Internationale Pinksterconferentie, 18-21 mei 2018  in Vorden met ten Hemel gevaren Meesters en hun boodschapper Kim Michaels. Organisatie Raphael Academy, mail: [email protected]  Roeland Solcer.

* Healing Festival 13-15 juli landgoed Venwoude in bossen Lage Vuursche. Kleinschalig en puur festival met keuze uit 50 spirituele workshops en healingveld.

* Een supercadeau voor (Hoog) Sensitieve mensen: Auraschoonmaak + Trancereizen, 2 beproefde zelfhulpcd’s tijdelijk met € 5 korting! Stort € 28 op NL07 INGB 0001580509 t.n.v. Peter den Haring en vermeld je adres. Als je er € 5 bij doet, krijg je ook zijn CD Schone Lakens erbij (12 Nederlandse Liedjes). € 33 voor drie! € 36,50 voor de Belgen!

  INVOELMOP

Kees en Joni kijken naar het boksgala. De gedoodverfde kampioen houdt het echter geen 45 seconden vol en gaat dan neer door een uppercut. “Gadver, gadver, is dat een teleurstelling!?” schreeuwt Kees naar de tv. “Zo! Nu weet je ook eens hoe ik me altijd voel!” schreeuwt Joni naar hem.


EVOLUTIE ONDANKS CHEMTRAILS 

Bevatten chemtrails (bestaan niet volgens Rutte) grieperig makende deeltjes, bedoeld om de overbevolking aan te pakken en te verdienen aan die ziekten? Is aids ontwikkeld in een Amerikaans laboratorium? Die wereldwijde geoengineering (beïnvloeding van het weer) wordt inmiddels ook door geleerden toegegeven maar ondermijnen die barium en aluminium nanodeeltjes in de lucht nu echt ons immuunsysteem? Of gaat het eerder om kankerverwekkende ethyleendibromide uit de vliegtuigbrandstof? Of kijken we naar moraalloze uitwassen van biologische oorlogvoering? Maar tegen wie precies gericht?

Er bestaan veel gelovers in zulke samenzweringstheorieën.
Nadat we werden belogen over de massavernietigingswapens in Irak en over het instorten van de WTC-gebouwen op 9/11 geloven slimmere mensen (gelukkig) weinig meer zo maar. Maar zouden de Satanische elites collectief de menselijkheid willen ondermijnen? Hebben die reptielwezens dan zelf geen schoolgaande kinderen? Of krijgen die juist weer een WEL betrouwbaar griepvaccin van hun gehoornde pappies en mammies? Of hebben zij gewoon een slimme lijn met de orgaandonateurs voor tijdige reparaties van de uitgevallen functies? Of zijn we toch allang overgenomen door buitenaardsen? Lees beslist wat een Amerikaanse hoge ex-militair te zeggen heeft over door de VS verwaarloosd UFO-onderzoek! Gedoe, vragen en nog eens vragen.


ONZINNIGE VOETBALBOYCOT?

AVAAZ laat weer met een Boycotactie tegen de World Football Cup 2018 dankzij hun Hongaars-Joodse financier George Soros het ware gezicht zien: anti Russisch en pro Israel. De ‘vermeende’ en ‘waarschijnlijke’ bemoeienis van Rusland met de liquidatie van wat ex-spionnen is voor de Britten (afleiden van de Brexit-shit!) ineens reden om Russisch ambassadepersoneel uit te wijzen en vette oorlogstaal uit te slaan. Of kijken we weer naar de zoveelste false flag operatie om een stok te vinden waarmee men de Russische hond kan slaan? De NAVO wil weer werk voor zijn generaals, want straks komt ook Turkije in ons vizier. Koude Oorlog, opgewarmd op een vies oud gaskomfoortje.

  

STRALINGSBEWUST

Ai, de mens is dol op labeltjes om maar grip op het mysterie te krijgen. Er beweegt onzichtbare energie in ons. Maar nog meer buiten ons. Ineens moeten alle scholen WiFi? En willen veel gemeenten 5G WiFI en dat ook nog eens op lantaarnpalen. Ten behoeve van lekker duidelijke en sensationele foto’s van liquidaties voor de Telegraaf en RTL tv. Terwijl allerlei onderzoek tot grote voorzichtigheid maant. Bekijk zelf de docu Digipropolis via: www.wearechange.nl.

Eenvoudige oplossingen: maak toch meer boswandelingen. Bomen helen mensen. Voor wie het al in zijn/haar omgeving gezien heeft: akelige stralingsgevoeligheid, ofwel elektrohypersensitiviteit (EHS) bestaat echt. Ervaringsdeskundige Joanda van Dam schreef er net een zinnig boek over (Gezondheidsklachten door straling, een milieuaandoening in opmars).

Gevarieerde kijkwijzen

VOEDSEL VOOR DE KRAAIEN OF DE DONORWET?

We mogen een keuze maken: of we bij leven onze organen willen doneren maar niet voor wat er daarna mee gebeurt. Ik kan alleen kiezen voor begraven of cremeren en dat geheel binnen de beperkingen van de uitvaartonderneming die mijn verzekering dekt. Ik zou echter het liefst zien dat t.z.t. een oude Boeddhistische traditie gestalte kon krijgen. Dat betekent dat mijn overblijfselen als offer ter beschikking worden gesteld aan dieren als voedsel. In die zin plan ik een overlijden in India waar mijn omhulsel kraaien, gieren en honden blij kan maken.

Dit onderwerp brengt mij bij het probleem van zieke mensen die altijd weer later dood willen (bijna iedereen). Geloof in voorbestemming of karma is vanzelfsprekend onverenigbaar met een alsmaar uitgestelde dood. Sterfangstigen, die onderling hun probleem voor zich uit willen schuiven, zijn goed af met de nieuwe donorwet, tenminste onder de voorwaarde dat de donoren uitsluitend andere geregistreerde donoren bedienen. Ik wil zelf rustig mijn dood zijn beleven, minimaal drie dagen, en mijn nabestaanden ook die tijd gunnen om niet extra belast afscheid te nemen.

Ik hoop trouwens dat een gezonde geest in een gezond lichaam rustig alle angsten te boven kan komen. Wil je eens zien hoe een hangdrum gemaakt wordt en veel luisterplezier krijgen? Hier dan.

NIEUW ZEELAND & PAARDEN

Ik was uitgenodigd door HorseSense (Horses Helping Humans Heal), en project voor Familie Opstellingen in de buurt van Wellington in Nieuw Zeeland. Ik kon daar in een week buiten in een weiland twaalf Opstellingen geven waarbij paarden aanvullend representanten waren. Ongelofelijk, totdat je het ziet. Vier paarden bemoeiden zich intens met de gebeurtenissen.

Jenny Gibbons, eigenaresse van het project, heeft Polynesisch/Maori-bloed en dat is zichtbaar krachtig. Even wat geschiedenis.
De Maori’s zagen de roeiers van aan land varende roeiboten van de Engelse schepen achteruit roeien. Die waren NIET op de toekomst gericht, dachten ze. DUS moesten het goden zijn. Toen bleek dat het Engels gajes was, hebben de Maori’s hen laten zien wat tomeloze strijdlust was. En daarom hebben talloze straten in Nieuw Zeeland Maori namen en wordt de inheemse bevolking niet gediscrimineerd. Integendeel, hun cultuur wordt hoog gerespecteerd. Buiten Auckland hoef je je auto niet af te sluiten. Ach, zo kan het ook. Even meer over kannibalisme, trofeehoofden en de Haka, de strijddans, hier. De Nieuw-Zeelanders noemen zichzelf tegenwoordig kiwi’s: zacht en zoet, dun huidje. Hun nacht is trouwens onze dag, de ellende van twaalf uur tijdsverschil. Even wennen maar dan snap je goed dat hier de film Lord of the Rings is opgenomen.

PAARDEN ZIJN NET MENSEN

De witte merrie, ons symbool voor (seksuele) vrouwelijkheid is centraal in de communicatiecirkel van blauwe zittonnen gaan staan. Twee andere aanvankelijk vijandige paarden gaan plotseling koesterend elkaars nekken ‘begrazen.’ Tien minuten later doen ze weer ‘gewoon’ onvriendelijk, symbool voor competitie tussen twee opgestelde figuren. Soms komen er plotseling roofvogels overvliegen, boven ons cirkelend, kennelijk met de boodschap dat we op de ‘overview’ moeten letten. We ervaren herhaaldelijk zulke magische interventies.

Ja, en dan willen we natuurlijk alles goed begrijpen! Here God, hoe werken die chakra’s ook al weer?

1 APRIL

Omdat het ook 1 april is, haal ik een paar extra, vijftig jaar oude maar ijzersterke moppen uit de kast.

 DWERGENMOP

Heel gestrest komt het dwergvrouwtje bij de dokter, klagend over schrijnende pijn in haar liezen. De dokter pakt zwijgend een schaar, waarop het vrouwtje bang begint te protesteren. “Rustig maar,” bromt de dokter. “Ik knip alleen tien centimeter van de bovenkant van uw laarzen af.”

 PUNTJESMOP

Heel gestrest komt de patiënt bij de dokter voor de testuitslag. Die kijkt zorgelijk: “Het is niet goed, meneer De Bruine.” De patiënt kijkt meteen geïrriteerd: “U ziet in het dossier toch dat mijn achternaam De Bruïne is?” De dokter knikt langzaam en kijkt dan meelevend op van zijn papieren: “U heeft een druïper, meneer De Bruïne.”

THIERY BAUDET SCHEERT ZICH BIJNA OVERAL.

Is dat maar beter ook? Raadpleeg toch maar eens het domino orakel! Word alsjeblieft ook donateur en claim je meteen bonusboek: De Zeven Kwaliteiten van een Echte Heks! Leer je buren betoveren.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 juni 2020

Read More →