Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Documentaire over Familie Opstellingen

By   /   oktober 15, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Documentaire over Familie Opstellingen

TELEPATHIE ALS THERAPIE? is de titel van een nieuwe documentaire van David van Woerden. Peter den Haring laat hierin zien hoe hij pionierende technieken in de bestaande visie op Familie Opstellingen gebruikt: het Kijken Naar Je Blinde Vlek. 

Voor telepathie bestaat al heel lang goed wetenschappelijk onderbouwd bewijs. Gevoelige mensen kunnen van iemand anders emoties en gedachten oppikken. Maar gaat dat nog verder? Een vrij nieuwe therapeutische methode voor paranormaal zelfonderzoek is de Familie Opstelling.

In een vorm van groepschanneling kun je zien dat de zogeheten representanten (mensen die gekozen worden om gedrag of gevoel van iemand of iets uit te werken) zich moeiteloos telepathisch afstemmen op mensen die niet aanwezig zijn of zelfs overleden. Er kunnen niet alleen familieleden worden opgesteld in zo’n soort Gestalttheater maar ook delen van je persoonlijkheid en/of belemmerende of juist stimulerende elementen, gidsen of een engel. Er zijn op basis van de eerste revolutionaire ideeën van de Duitse ex-priester Bert Hellinger veel Opstellers inmiddels opgeleid om zulke ingrijpende psychologische processen te begeleiden. Je kunt zien hoe ik in mijn begeleiding ook specifieke aandacht besteed aan een ieders Blinde Vlek. Terwijl eigenlijk alle representanten al in een zekere trance verkeren, gebruik ik nog een verdergaande hypnose om de persoon die de blinde vlek van de vraagsteller vertegenwoordigt contact te laten maken met wie of wat door hem (of haar) naar buiten wil treden.

Ter illustratie hier een fascinerende korte documentaire van de Amsterdamse filmmaker David van Woerden. Zie https://www.youtube.com/watch?v=wtYWAc6Ow6E waarvoor in Leidschendam twee van mijn Opstellingen uit mijn training van zes avonden zijn gefilmd. Je kunt je voor deelname aan mijn nieuwe serie (zes dinsdagavonden met ingang van 22 januari 2019) opgeven per mail ([email protected]) .

De foto laat een trotse vader van vier kinderen zien. Een ‘gewone’ familie is het niet, tweede van links is David van Woerden.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 maart 2023

Read More →