Loading...
You are here:  Home  >  Uncategorized  >  Current Article

Overschaduwing, zwangerschap en exorcisme

By   /   december 9, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Overschaduwing, zwangerschap en exorcisme

Exorcisme is in, vooral in Amerika worden boze geesten uitgedreven. Waarheen wil je dan weten? En wat zijn boze geesten precies? Zwanger worden is toch ook eh, een andere ziel toelaten in jouw lijf?

In Amerika gelooft 86% van de volwassenen in de duivel. Griezelig. Dat was vijftig jaar geleden nog niet eens de helft. In 1973 schrok men op van de film The Excorcist maar dat was nadrukkelijk horror, hoe dichtbij de realiteit het verhaal ook kwam. Tegenwoordig zijn de (meestal katholieke) exorcisten niet aan te slepen want het fenomeen overschaduwing vindt zorgwekkend veel plaats. Wie te maken heeft met een traumatische jeugd of misbruik, zal meer dan gewoon gevoelig zijn voor occulte verkrampingen. De absurde Halloween hype heeft de sfeer niet verbeterd. In zulke gevallen zijn onze astrale, energetische bezoekers demonisch geworden overledenen, die als plaag- of kwelgeest wraak komen nemen voor eerder aangedaan lijden. Het slachtoffer schreeuwt, gilt en kan soms zelfs gewelddadig worden. Een gehele of gedeeltelijke verlamming komt ook voor. Niet zelden verandert iemands gezicht of de stem. Soms spreekt iemand zelfs een andere, ongewone taal. De reguliere medici noemen het meestal schizofrenie of een vorm van hallucineren, hypnotherapeuten weten meestal wel beter. Waarom? Omdat onderhandelen met die bezetenheid niet zelden goed/enig resultaat oplevert. Priesters kennen helaas meestal maar één remedie: de uitdrijving. Satan moet Back to hell, maar daar spreekt weinig compassie uit. Psychische hulp verlenen aan die zogenaamde demon kan ook nog een optie zijn. Er kan overigens ook nog gewoon sprake zijn van een familievloek. Een iets modernere oplossing voor zoiets kan in de methode van Familie Opstellingen gevonden worden. Ongerust? Bel mij dan.

Zwanger als overschaduwing

We hadden het over negatieve effecten van occulte gevoeligheid. In positieve zin bestaat iets vergelijkbaars. Zwanger worden is natuurlijk het ultieme voorbeeld van een psychische overschaduwing: een andere ziel komt in jouw zenuwgestel. Als het een beetje wil, ga je zelfs zijn/haar stem in jouw hoofd horen. Veel moeders berichten over zulke ervaringen. Na de bevalling moet je eigenlijk je aura schoonmaken van ‘resten’ van je kind. Fijn. Laten we met dit inzicht meer begrip opbrengen voor al die mensen, ook mannen en jongens, die even goed (eerder akelig) last hebben van dit (paranormale) fenomeen. En vooral voor de talloze stemmenhoorders (m/v) die onze inrichtingen bevolken. En nooit begrepen zullen worden.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien van 1 september 2019

Read More →