Loading...
You are here:  Home  >  Blog  >  Current Article

UITSTERVEN EN NOG EENS UITSTERVEN!

By   /   februari 24, 2019  /   Reacties uitgeschakeld voor UITSTERVEN EN NOG EENS UITSTERVEN!

Het lijkt of de wereld beland is in een spiritueel wasprogramma met azijn in plaats van wasverzachter.

De mondiale biodiversiteit loopt in een enorm tempo terug. Planten, dieren en insecten sterven uit. Bossen worden gekapt, orkanen teisteren het land en de oceanen, vulkanen barsten weer uit, virussen en bacteriën worden resistent tegen onze bestrijdingsmiddelen. Ook onze vruchtbaarheid loopt flink terug maar gelukkig worden onze nationale genen weer verbeterd door instroom van buitenlandse orgine. Helaas daartegen is de weerstand erg groot, gelet op toenemend racisme en populisme. Onze levensverwachting loopt eindelijk terug maar, lettend op de mondiale noodzaak tot aanpak van de overbevolking,  niet drastisch genoeg. Onze (bijna) demente medemensen, die zich suf hebben laten maken door straling, ongezond eten en televisie, worden door de medische stand bevrijd van de verantwoordelijkheid voor hun geestelijke doordenken: overal wordt wel weer een (duur) medicijn voor gevonden. Dat lijkt dan tijdelijk te helpen, totdat we achter de bijwerkingen komen.  De plasticsoep en de microplastics markeren hoogtepunten in de strijd tegen onze karmische bestemming. We kunnen niet steeds maar nog meer vis uit zee wegvangen en nog meer oerwoud leeghalen voor de verbouw van veevoer. Veel ontmoedigde jonge mensen stichtten geen gezinnetje meer, ze blijven liever single en nog lang thuis wonen. De meest depressieven plegen zelfmoord, een vlammend protest in wezen.

En? Heeft dit allemaal zin? Worden wij door buitenaardse Spelbedrijvers of een Goddelijke Bestiering aangespoord tot enige spirituele en fysieke zuivering van mens en natuur? Helpt het dat een miljoen jongeren heeft gemeld dat ze wel eens XTC gebruikt hebben? Helpt het dat tallozen zelfonderzoek zijn gaan doen, nadat ze burned out slachtoffer van de overheersende prestatienorm en de materialistische ratrace waren geworden? Helpt het dat we kinderen niet meer heel vroeg en niet klakkeloos laten vaccineren? Is het voldoende inspirerend dat in Amerika het beoefenen van yoga enorm  (met de helft) is toegenomen? Mediteren (ook bij kinderen) verdrievoudigde, naar 14,2% in 2017.   Helpt het dat eigenlijk ruim meer dan de helft van de bevolking vanuit een religieus of spiritueel perspectief denkt te leven?

De welvaart voor de superrijken is toegenomen maar er komt weinig zinnigs terug. Behalve natuurlijk de waarneming dat die lieden zich geavanceerde robottechnologie kunnen permitteren om de defecten in hun fysieke lichaam op te vangen. Zo worden we straks door kunstmatige intelligenties geregeerd. Grappig! Dat zien we nu al regelmatig in onze Tweede Kamer.

OPWARMING OF JUIST IJSKOU?

In dit spirituele wasprogramma wordt zo te zien azijn gebruikt in plaats van wasverzachter: “Hoera, weer honderdduizend moslims omgekomen in Jemen of Birma, hoera, wat zijn er weer veel zwarten verdronken in de Middellandse zee. Hup, stop die Oeigoeren in Chinese concentratiekampen en steriliseer hun vrouwen! Kappen met dat voortplanten in Afrika, vind iets beters uit dan AIDS en Ebola!”
Misschien zouden wij collectief meer dankbaar moeten zijn voor alle goeds dat wij in ons land hebben mogen ervaren. Geen oorlog meer sinds 1945, welvaart, pensioenen, een tolerante seksuele moraal en talloze bewustwordingstechnieken tot onze beschikking. Als het waar is dat de mens zijn eigen omgeving creëert (volgens de kwantummechanica is dat zo), dan helpt vast enig positief visualiseren. En misschien kunnen we collectief nog meer moois bereiken voor de wereldvrede NA onze dood.

PdH

 

    Print       Email
  • Published: 5 jaar ago on februari 24, 2019
  • By:
  • Last Modified: februari 24, 2019 @ 7:17 pm
  • Filed Under: Blog
  • Tagged With:

You might also like...

ANGSTSTOORNIS: DE SHARIA WORDT INGEVOERD!

Read More →