Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Therapie  >  Current Article

Trancereizen online? Geloof het of niet!

By   /   april 30, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Trancereizen online? Geloof het of niet!

TRANCEREIZEN. Vorige levens spotten. Waarom wachten tot je dood bent? Of denken dat Netflix meer in de aanbieding heeft?

Wat is een trancereis?
Trancereizen is een techniek uit de hypnotherapie, gecombineerd met inzichten uit het sjamanisme. Onder een lichte hypnose kun je beelden en andere informatie uit je onderbewuste opwekken. Als hypnotherapeut heb ik duizenden mensen geholpen met het verwerken van onaangename trauma’s, gekoppeld aan dit of vaker nog aan vorige levens. In de trancereis die we gaan doen, gaat het juist om het zoeken naar talenten, kwaliteiten en (soms) liefdes uit vorige levens. Nieuwsgierigheid bevredigen, jezelf beter begrijpen, oude overtuigingen opschonen, bepaald je eigen doel maar.

Hoe gaat de online trancereis in zijn werk?
De trance-inductie begint nagenoeg direct, dus zorg dat je zo’n 5 minuten voor de aanvang bent ingelogd en klaar zit. Ik raad niet aan om te gaan liggen, omdat de kans groot is dat je dan in slaap valt.
De verdere geleide reis duurt ongeveer 25 minuten. Na een korte pauze kun je aangeven of je je ervaring wilt delen. Ik help dan iedereen met het duiden. Ik geef uitleg van omstandigheden of symbolieken die je tijdens de reis bent tegengekomen.
Afhankelijk van het aantal deelnemers trek ik voor elke deelnemer minimaal 10 minuten uit voor mijn feedback en hulp. Soms doe ik hierbij een auralezing, ik geef je tips of huiswerkopdrachten. Soms zijn we rond in 2 minuten (“Hoera, hoera!”), soms moet ik dieper zoeken met je. Het verhaal van de andere deelnemers en mijn interventies zijn meestal voor jou ook mega-interessant en leerzaam.
Na afloop haal ik je altijd weer met een bepaalde techniek terug uit de trance. Het kan zijn dat we iets eerder klaar zijn of een beetje uit lopen.

Waar op te letten?
Niet zelden heeft iemand last van wat ik valse bescheidenheid noem. Je visualisatie brengt je dan naar een veld waar je jezelf als koning(in) of bekende persoonlijkheid ziet (“O God, ik ben Cleopatra!”). Als je daarover gaan nadenken, twijfelen of oordelen, dan schiet je van je intuïtieve staat direct in je rationele mindfuckprogramma, waardoor je uit trance raakt. Jammer. Probeer weer gewoon terug te gaan, neem je ervaring serieus en ga mijn stem weer volgen. Misschien gaat jouw reis sneller dan ik, geen probleem, doe je eigen ding. Misschien ga je trager, ook geen probleem. Haak niet af, volg in je eigen tempo, later kom je weer bij.

Wat als ik weinig of niets beleef?
Als je niets hebt kunnen beleven, geef ik je (op verzoek) naderhand nog even extra aandacht via Skype. Het kan ook zijn dat je meer opschiet met een karmische analyse van je geboortehoroscoop. Als je blanco raakt halverwege de trance, kan dat best zijn uit angst voor het vreselijke einde van je opgezochte vorige leven! Onhandig, blijf vertrouwen!

Voor wie eigenlijk niet?
Als je primaire preferente zintuig Voelen of Luisteren is, NIET Zien, dan is visualiseren voor jou mogelijk erg moeilijk. Toets dat van tevoren bij jezelf. Kun je met dichte ogen toch je eigen voordeur zien? En de straat? En die rode bal die daar van de ene naar de andere kant rolt? Nee? Bespaar jezelf dan een teleurstelling en de kosten en doe niet mee. Sommige belangstellenden hebben sowieso een zware tijd of slecht geslapen. De kans, dat je gaan zitten soezen, is groot. Dus, weet je zeker dat je mee wilt doen?

Praktische info
Data: dinsdagavond 18 of 25 mei van 19.15 – 21.45
Kosten: €17,50, overmaken op NL07INGB0001580509 t.n.v. Peter den Haring ovv je naam + trancereizen + de gewenste datum. Deelnemers ontvangen dan per mail van ons de link naar de online-sessie..

Nog eens het filmpje:  TRANCEREIZEN, op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens. NU OOK ONLINE!
Nog meer vragen: [email protected].

Met groet en liefde van Peter den Haring

Kornoeljestraat 118, 2564LT Den Haag 070-3646639

Filmpje:  TRANCEREIZEN NU OOK ONLINE!
Dinsdag 11 en 25 mei van 19.15-21.45 uur, kosten € 17,50.
Nog meer vragen: [email protected].

    Print       Email
  • Published: 3 jaar ago on april 30, 2021
  • By:
  • Last Modified: april 30, 2021 @ 9:46 pm
  • Filed Under: Therapie

You might also like...

DE HOOGGEVOELIGHEIDSTEST

Read More →