Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Politiek  >  Current Article

Leeg, stil, vol, overvol. Leve de stille planeet!

By   /   oktober 1, 2016  /   Reacties uitgeschakeld voor Leeg, stil, vol, overvol. Leve de stille planeet!

Leeg deel van de kosmos

Leeg deel van de kosmos

Enorme lege energievelden in onze kosmos doen je afvragen wat nu eigenlijk echt leeg is en wat vol. De Boeddhisten vragen ons te zoeken naar stil en stilst, de Illuminatie proberen de overbevolking uit te dunnen. Wilders vindt dat vol ook VOL is.

Machtig menselijk instrumentarium in de kosmos heeft recent een nieuw fenomeen ontdekt, een mysterieuze functie in de natuurlijke wereld, een kolossaal ‘leeg’ energieveld, dat net zo groot zou kunnen zijn als 10.000 zonnestelsels bij elkaar. Leeg, slapend, bewustzijn in ruste? William Bloom noemt het de slapende Kolossus en vergelijkt het met de ontdekking van de buitenplaneten, Uranus, Pluto en Neptunus. Later bleken de symbolische namen en bijbehorende (Goddelijke) archetypen  veel te melden over de menselijke, psychologische conditie. Ontdekken we hier een spirituele connectie met volstrekte innerlijke stilte? Als voormalige Boeddhist en Zen-adept zeg ik maar even niks meer.

STILLE ENERGIE

Een beetje mediteren in een stil bos is heerlijk. Zo’n bos zit vol CO2. Dat is juist goed voor de bomen en planten, zeggen de biologen. En in strijd met wat de ongeruste klimaatschijterds denken, is de hoeveelheid bos in de wereld is de afgelopen tien jaar toegenomen, niet afgenomen. Verlies in tropische wouden zoals door het platbranden in de Amazone en in Indonesië, werd namelijk gecompenseerd door groeiende bossen in China, Rusland, noordelijk Australië en zuidelijk Afrika. En die nieuwe, jonge bossen (secundaire bossen) nemen nog meer CO2 op dan oerbos. Hoe we dat weten en meten? Dat gaat tegenwoordig via een nieuwe meetmethode, ‘passieve microgolf waarnemingen’ van satellieten. Wat ons dus over het klimaat wordt verteld, wordt bepaald door waar de verteller aan verdient. Wie windmolens verkoopt, maakt zich zorgen. Wie steenkool verkoopt, wil al die CO2beperkende maatregelen liever uitstellen.

Vorig jaar was de helft van alle nieuwe elektriciteitscentrales (maar de meeste dus in China!) gebaseerd op stille, duurzame energiebronnen zoals water, zon of wind. Er gaat dus van alles goed, maar het verhaal over dat enge CO2 klopt niet.

Juf knipt

OVERBEVOLKING UITDUNNEN

Elk jaar komen er op aarde 80 miljoen mensen bij. Omdat die allemaal moeten eten, werkt de voedselindustrie zich een slag in de rondte. Omdat iedereen vlees, vlees en nog eens vlees wil om goed in den vleze te reïncarneren, is de meeste landbouwgrond ingericht op veevoeders. Dat heeft zo zijn nadelen.
Omdat alle ouders gefocust zijn op de gezondheid van al die nieuw geborenen, krijgen die baby’s allemaal al vroeg een heftig vaccinatieprogramma over zich heen. Omdat de meeste ouders suffe en onwetende types zijn, lezen ze nooit iets over de kwalijke bijverschijnselen van metalen zoals kwik en aluminium in die vaccinaties. Dat heeft dus nadelen. Domme doorsnee mensen luisteren ook niet naar wat de rijken der aarde besloten hebben in hun mooie poging om de wereld te redden: het decimeren van de bevolking en bij voorkeur op die plaatsen waar de mensen het meest achtergebleven zijn of het meest volgzaam of het bangste.

Niet verder kijken dan je neus lang is, heeft dus zo zijn nadelen. We weten al dat de zeer rijken in hun bedrijven door middel van de manipulatie van dividend, patentrechten en monopolies zorgen voor een permanente winststroom, die belastingtechnisch knap weg- en doorgesluisd wordt. Volle portefeuilles dus aan die kant. Minder bekend is dat sommige van deze overvolle luitjes specifieke fabrieken hebben opgezet om nieuwe ziekten en epidemieën te ontwikkelen en in aanvulling daarop (bijna) goed bruikbare vaccins. Luister maar aandachtig wat Microsoft miljardair en zogenaamde filantroop Bill Gates daarover zegt. De man versprak zich bij vier verschillende gelegenheden en liet weten dat het mondiale vaccinatieprogramma de bevolkingsgroei zal afremmen. Het feit dat hij dat steeds Het Goede Nieuws noemt, is veelbetekenend.
Het karma slaat echter toe: Gates heeft Parkinson! Pijnlijker is dat hij theoretisch helemaal gelijk heeft over de onrustbarende bevolkingsgroei. Niemand praat erover, het onderwerp is geheel taboe. Ondertussen is er veel leed in de wereld, met name oorlog, in landen met een achterlijke moraal en slechte dictators van het soort waar enige uitroeiing wel op zijn plaats is.

VOLTE AANPAKKEN!

Laboratoriumfreaks (de goede niet te na gesproken) hebben ons dus fijn kennis laten maken met apenAIDS, vogelgriep, gekke koeienziekte, varkenspest, en nu weer de muggen-griep. Aha, duizenden mismaakte baby’s  die zich niet zullen voortplanten, DAT scheelt enorm. Tenminste… Duitse artsen stellen dat niet de Zika-griep zo fout is, maar het juist in Brazilië actief aangepakte Boostrix (DKTP) vaccinatieprogramma. Nu is dat uitdunningsstreven van de superrijke elite natuurlijk heel nuttig. Maar is dat kunstmatige uitroeien nog nodig? Wordt Wilders niet al lang op zijn wensen bediend?

Uitdroging

MENSELIJKE VERSUS PLANETAIRE RAMPEN

Door het onttrekken van rivierwater (door het plaatsen van dammen of door het omleggen van een bedding, of voor het grootschalig industrieel gebruik van drinkwater) aan de lager gelegen kusten, creëren mensen verder weg droogte en veesterfte. Door het cyclische en natuurlijke veranderen van het klimaat verandert echter ook de visstand in de oceanen. Ook even niet denken aan de radioactiviteit daar door de Fukushima-ramp. Overbevissing, het verwoesten van natuurlijke broedplaatsen (koraalriffen bijvoorbeeld) en het storten van plastic in zee door de mens heeft al de conditie geschapen voor een ecologische ramp op termijn, waarmee vooral de vissende kustbevolking van arme landen wordt getroffen.

We gaan met de arme, agrarische culturen dus de goede kant uit, allemaal gezien dus vanuit het standpunt van een decimerende bevolkingspolitiek.

STILLE DODERS

In de ‘beschaafde’ wereld omringt de moderne mens zich met de allermodernste technische snufjes. Dus snuift men intens fijn stof op, smog en uitlaatgas in de lucht. Goed zo! 1 op de 3 Nederlanders sterft aan kanker omdat de luchtkwaliteit hier net zo slecht is als in China. Moderne mensen moeten allemaal permanent bereikbaar zijn dus nemen ze het risico van hersenbeschadigingen door GSM-straling, van masten en toestellen. Bewerkt vlees, met troep en pesticiden verzadigd voedsel, suikerbommen en medicijnen met bijwerkingen doen de rest. En met welk resultaat? Dat alleen de genetisch sterksten onder ons (en diegenen met een natuurlijk intuïtief wantrouwen) overleven en zich voortplanten! Hoera voor de Übermenschen. Als Hitler gewonnen had, hadden we dat al zeventig jaar geleden gerealiseerd. En als dit verhaal je somber maakt, luister dan tijdens je computerwerk naar een paar uur prachtige vogelgeluiden.

Oh, wat kan stil mooi zijn, en zo’n vogeltje nog mooier stil.

Vogelnest

    Print       Email

You might also like...

Wennen aan immigranten

Read More →