Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Politiek  >  Current Article

Make Love No War op 15 september

By   /   september 4, 2014  /   Reacties uitgeschakeld voor Make Love No War op 15 september

make love no war

Ziek van de oorlogen? Protesteer ludiek op 15 september!

Diverse alternatieve media doen gemeenschappelijk een oproep om die dag ziek thuis te blijven uit protest tegen de oorlogszucht die in de wereld heerst!

Steeds meer wordt duidelijk dat de moderne oorlogen gaan om grondstoffen en monetaire controle. Het suffe publiek wordt gemanipuleerd met leugens en Photoshop-bewijzen, waar de gewone kranten zelfs geen behoorlijke research meer op doen uit geldgebrek en gebrek aan durf. Saddam Hoessein had nergens in Irak enge wapens verborgen, maar de Westerse olie-industrie probeerde geraffineerd zijn Iraakse olie goedkoop in te pikken. Resultaat: intens bloedvergieten en chaos. Kolonel Ghadaffi had in Libië een gezonde economie, behoorlijk onderwijs en greep op de elkaar vroeger bestrijdende stammenclans. Het Westen zocht goedkope smoesjes om zijn te socialistische bewind omver te werpen. Resultaat: volkomen chaos in dat land. Het Syrië van Assad als aartsvijand van Israël moest als volgende slachtoffer gedestabiliseerd worden. Iedereen nam kritiekloos aan dat hij zijn tegenstanders met gifgas heeft willen bestoken. Resultaat van al die contraspionageacties: een ongelofelijke chaos, miljoenen vluchtelingen en in de IS een permanent ankerpunt voor diep wraakzuchtige jihadisten. Israël heeft wekenlang een opgesloten bevolking in een uiterst dicht bevolkt gebied bestookt met raketten, granaten en ander hels tuig. De Christelijk-Joodse wereld wordt als sinds de vliegtuigaanslag op de World Trade Towers, 9/11, opgestookt tegen de moslims. En dan nu is dan de Oekraïne aan de beurt. ‘Waarschijnlijke’ daders noemen de media de separatisten, maar behoorlijk bewijs krijgen de nabestaanden niet te zien! De oorlogsindustrie draait op volle toeren. De leugenachtige propaganda achter de oorlogsretoriek wordt steeds brutaler en openlijk aansturend op een nog groter conflict namelijk tussen Rusland en Europa.

Wij willen geen oorlog!

Alle ‘normale’ burgers in de wereld willen vrede. Wij willen vrede! Daarom deze actie.

Wij roepen iedereen op om op 15 september, de dag voor Prinsjesdag, ziek thuis te blijven uit protest tegen de continue oorlogszucht van onze wereldleiders en specifiek als protest tegen de steun die onze regering (en die van de EU-landen) aan al deze oorlogen geeft!

PdH

Andere alternatieve media die dit steunen;

Soulvability

Want to know

De Ommekeer

Vredes Festival

Orthelius

Vrije Mens

Ik maak bezwaar

Nieuwste tijd

NineForNews.nl – Jouw bron voor het nieuws, waar de reguliere media meestal over zwijgen.   NineForNews

Finding Voices

BouBlog

Martin Vrijland

Op FaceBook

    Print       Email

You might also like...

KOMT ER REVOLUTIE? DE SFEER IS ER NAAR.

Read More →