Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Politiek  >  Current Article

9-11 Samenvatting van een inside job

By   /   augustus 14, 2015  /   Reacties uitgeschakeld voor 9-11 Samenvatting van een inside job

9-11 objecten

Een zwarte dag: 11 september 2001. Werd de wereld onvoorstelbaar belazerd? Was het een insidejob met de bedoeling van een corrupte overheid om voortaan overal moslimterroristen te kunnen zien en bestrijden? Een complottheorie of de waarheid? De gebeurtenissen even samengevat. 

Rond de eeuwwisseling wilde de Amerikaanse regering Israël ontlasten van de grote, Arabische druk aan de grenzen en tegelijk een reden hebben om definitief de olieproducerende landen op de knieën te dwingen ten gunste van de eigen olie-industrie. Bovendien wilde de regering de binnenlandse opstandigheid aanpakken en de preppers, de mensen die zwaar bewapend zich hadden voorbereid (prepared)op een Apocalyps in het magische jaar 2000. Alles moest gedaan worden om de extreme toename van particulier wapenbezit terug te dringen, want die kracht zou ook tegen de eigen regering gebruikt kunnen worden. Er werd een helse strategie uitgedacht. Allereerst moest het nationale patriottisme versterkt worden ten koste van een overzichtelijke zondebok. Dictator Saddam Hussein in Irak kwam er voor in aanmerking, evenals de linkse Mouammar Khaddafi in Libië. Er was nog een ander probleem. Het Ministerie van Defensie lag onder vuur omdat het over een periode van vier jaar een bedrag van 2050 miljard dollar niet kon verantwoorden. Alle documenten lagen in het Pentagon opgeslagen. Wat werd er door Defensie eigenlijk verborgen gehouden? Allereerst was daar de samenwerking met buitenaardsen en ten tweede verhulde men de ontwikkeling van supergeheime kernwapens. Men was bovendien zeer ver gegaan met het inzetten van zogeheten Remote Viewers, hooggevoelige, paranormale lieden, die op afstand kennis konden nemen van gebeurtenissen en intenties. Helaas waren ook de Russen op dit gebied vergevorderd. Opportunistisch werd gezocht naar iets dat de Russen tijdelijk zou kunnen dwingen tot een soort samenwerking: zoals de bestrijding van nationalistische moslimgroeperingen, zoals de Tsjetjenen, waar de Russen weer veel last van hadden. Ook daar zat een dubbele bodem in. Door Tsjetjenië liep een belangrijke oliepijpleiding van Azerbeidzjan naar Rusland. De opstand van de Tsjetjenen gaf Azerbeidzjan echter het excuus om een pijpleiding via Georgië naar Turkije aan te leggen, zodat de Amerikanen aan die olie konden verdienen en niet de Russen.

MOSLIMS ALS COLLECTIEVE VIJAND

Aan de CIA-vergadertafel werd dus briljant het moslimterrorisme uitgevonden door de geheime dienst. Gezocht werd naar en groots evenement op een aansprekende plaats, waarbij tegelijkertijd de onderzoeksclaim van de Senaat naar het ontbrekende defensiebudget definitief van tafel kon gaan. Het zou ook de Amerikaanse bevolking en het Congres moeten overhalen tot het naadloos aanvaarden van wat later de Patriot Act werd: een wet die de burgerrechten volledig zou beperken en ‘verdachte’ personen onderwerp van vergaande spionage kon maken.

Een grote Joodse vastgoedbezitter in New York wilde direct meewerken. Omdat zijn oude World Trade Center gebouwen aan een dure renovatie toe waren en met hun hoogte goed symbool gemaakt konden worden voor een diepe val, die vette sentimenten zou raken, was de keus gemakkelijk. Bovendien kon een krachtige wederopbouw met overheidssubsidie worden gegarandeerd.  Voorafgaand aan de aanslag met thermietspringstofbommen, die via de liftschachten waren aangebracht in de drie gebouwen van het WTC, werden er indrukwekkende filmpjes gemaakt van vliegtuigen die kort na elkaar in de gebouwen crashten. Toen werden er raketten afgevuurd op de WTC-gebouwen. Acteurs ter plaatse werden door vooraf geïnformeerde nieuwsstations gefilmd in de chaos en brachten direct een beeld over, dat voortaan de wereldopinie zou beheersen. Het leek allemaal ècht waar: aluminium vliegtuigen konden door meters beton vliegen en kerosinebranden konden hele gebouwen vernietigen. Op een bepaalde film valt te zien dat zich ‘iets’ (maar beslist geen vliegtuigneus) door het hele gebouw heen boort. Helaas ging er nog veel meer mis. Een BBC-verslaggeefster meldde al dat gebouw 3 (WTC7) was ingestort, terwijl haar kijkers duidelijk op de film zagen dat het gebouw nog overeind stond. Pas een kwartier later zakte dit gebouw in, helaas zonder dat er een enige vliegtuigcrash in geweest was.

9-11 vliegtuigneus

Hier zou de ‘neus’ doorheen naar buiten zijn gegaan…

OMGEKOCHTE MEDIA

Het tv-publiek geloofde alles, zolang de omgekochte media maar geen kritische vragen stelden. Architecten en ingenieurs over de hele wereld zagen echter aan de films dat de gebouwen gelijkmatig verticaal instorten, wat wees op een ‘controlled demolition’, het goed geregisseerd opblazen van een gebouw. Brandweermannen vonden nauwelijks lijken en kantoormateriaal. Er kwamen bijna 3000 mensen om, maar van 1000 werd niets teruggevonden. Alles was tot stof vergaan. Alle staal was gesmolten. Bij welke temperatuur dan?! Dat, en de vondst van minuscule ijzerballetjes in de enorme stofdeken, wees op het gebruik van ijzerthermietbommen, die immers een hitte tot 2200 graden Celsius kunnen afgeven, terwijl een ‘gewone’ brand slechts tot 750 graden Celsius komt. Alle in het puin gevonden gesmolten staal werd binnen 14 dagen onder bewaking afgevoerd naar China waar het werd gerecycled tot scheepsstaal. Weg bewijsmateriaal.
Om het instortende puin tijdig te kunnen opvangen, werden, even voor de raketinslagen boven, beneden in het gebouw de steunpilaren van de parkeergarages opgeblazen. De conciërge van het WTC spande zich in om daar mensen te redden, totdat hij later ontploffingen hoger in het gebouw hoorde. Nog verbazingwekkender was de vondst van gave paspoorten van lieden die naderhand als de moslimdaders werden aangewezen. Die idealistische heren zouden vlieglessen hebben gehad in kleine Cessna-vliegtuigen. Piloten van over de hele wereld lieten weten dat met zo’n beperkte training het besturen van een grote Boeing 737 een onmogelijke opgave zou zijn. De oplossing voor dat dilemma was eenvoudig: er waren geen vliegtuigen, alleen voorgekookte films in de media. Even verbijsterend was het verhaal over een vliegtuig dat het Pentagon binnengevlogen zou zijn (precies op de plek waar de bestreden Defensie-boekhouding werd bewaard). Een rond gat, geen spoor van vleugels, nooit iets van de grote vliegtuigmotoren teruggevonden, behalve een klein straalmotortje zoals van een cruisemissile. Wel zijn er legio aanwijzingen voor een met grote precisie afgevuurde raket. Ergens anders, in Satchkewang werd een groot gat gevonden. Een inslag van een mislukte raket? Nee, en werd een vierde vliegtuigcrash op geprojecteerd, zonder dat op die plek resten konden worden teruggevonden. De wereld slikte het verhaal. Het alternatieve denken was te verschrikkelijk: een overheid die bewust een koelbloedige moord op 2500 mensen zou plegen? Om martelaars te creëren in de strijd tegen krankzinnige, Arabische godsdienstfanaten? Om de hele wereld op te zetten tegen de vijanden van Israël? Een uitzondering was een rechtbank in het islamitische Maleisië, die op basis van aangedragen bewijs een vernietigend oordeel uitsprak over de Amerikaanse handelwijze. Dat kwam het land later op een dramatische straf te staan: de ongeloofwaardige totale verdwijning van een vliegtuig en het neerhalen van de MH17. Helaas met veel Nederlanders. En die Nederlanders werden daar heel pissig over. Ze geloofden na 9/11 weinig meer van regeringen. Het begrip False Flag kwam ineens beter over.

INTERNATIONALE MISLEIDING

Het proces van internationale misleiding werd nog verder op de spits gedreven: Saddam Hussein zou massavernietigingswapens hebben. De geallieerde bondgenoten hingen hem op, nadat hun actie tot 1,4 miljoen doden geleid had (wat een massavernietiging!) en de doelmatige vernietiging van allerlei plekken waar eventuele onderzoekers ooit buitenaardse basis hadden kunnen vinden. Gek genoeg wist Generaal Wesley Clark al twee weken na 11 september 2001 dat het oppercommando, George Bush en Dick Cheney, besloten hadden om na Irak, ook Syrië, Libanon en Libië van de kaart te vegen als mogelijke bedreiging. Iran zou als laatste aan de beurt komen. Onderzoek naar 9/11 werd door de regering getraineerd en gesaboteerd. Voor een Congrescommisie wilden ze wel iets verklaren maar niet onder ede en verslag van die vergadering mocht er niet worden gemaakt. Toch zijn er oorlogsmisdadigers, met denke aan Osama bin Laden, wel op minder bewijs veroordeeld. Zelfs zonder bewijs. Ach, alle mariniers, de Seals, die diens lijk in zee dumpten, zijn dood. Ze hadden anders misschien hun mond open gedaan. Je mond tijdig opendoen, daar gaat dit verhaal over. En over die dappere mensen die achteraf hun mond open deden om op basis van hun deskundigheid te vertellen wat in hun ogen de waarheid is. Want onze politici vertellen ons nooit meer de waarheid, dat is zeker.

PdH

    Print       Email

You might also like...

Wennen aan immigranten

Read More →