Mama en kind Krokodil

Buitenaards contact en reptielwezens, brr. Is  Martijn van Staveren een angstaanjager of een profeet? De tienduizend bezoekers van zijn lezingen dit seizoen betaalden € 15 voor zijn ideeën. Wat vind jij?

Zien we met onze ogen, met ons denken (zoals breinonderzoekers zeggen) of met onze hogere intuïtie? Wat is waar? De lezingen van Martijn van Staveren over zijn angstaanjagende ontmoetingen met buitenaardsen worden druk bezocht. Zelf mailde hij mij tevreden: 58 lezingen voor gemiddeld 125-200 bezoekers. Dat is met € 15 entree (of meer) een omzet van zo’n  € 150.000 dit seizoen. Hij verdient met zijn nieuwe tour vast ook een vermogen. Ik heb dramatisch met hem en zijn promotor Guido Jonkers gecorrespondeerd, maar ik kom er niet goed uit. Wil jij me eens een mening geven?

Misschien heb je de interviews van Lilian Ferru met hem en mij gezien? Martijn van Staveren maakte in zijn eerste interview bij  haar bijvoorbeeld mensen zeer angstig voor supermachtige wezens van Zeta Reticuli. Ik zelf ben diep ingegaan op het onderwerp Valse profeten. Maar wat is waar of niet waar? Is hij een handige grootgeldverdiener of een visionair? Ben ik een getraumatiseerde therapeut met slechte persoonlijke ervaringen met overschaduwing? Of een gelouterde ervaringsdeskundige? En wat is weten, wat is ZIEN? Zien we echt buitenaardsen of slechts de shapeshifters, de kameleontische natuurwezens die hier altijd al waren, maar die ons op gevarieerde wijzen misleiden, zoals Rudolf Steiner ooit zei? Zijn er kwaadaardige wezens die onze energie kunnen aftappen als we ons in de greep zijn van agressie, angst en platte seks? Zoals de theosofische mevrouw Blavatsky honderd jaar geleden beweerde?
 
WAT IS WERKELIJKHEID?

Niet alleen zal er objectief gezien wel erg veel aan ons ‘zicht’ voorbij gaan, maar verschillende mensen zien ook weer verschillende dingen. Kennelijk is de aarde voor ingrijpende experimenten gebruikt, waarbij veel soorten levende wezens gebruikt zijn. Ik heb mijzelf hier vaak zien incarneren maar vermoed ook mijn ‘levens’ op andere planeten. In die zin zijn velen van ons ‘buitenaardsen’.
 
Ik zie natuurlijk ook een verbijsterende slechtheid en wreedheid op de wereld. Sommige zieners willen dat ik daar reptielwezens in ga zien, in vermomming dus. Maar wat is vermomming?
 
Een kennis van mij heeft zich in Duitsland ook bemoeid met dingen die oude krachten bij het oude wilden houden. Hij schreef mij: “In een bos met een hoog gehalte aan natuurwezens (die met me praten) trof ik op de top een enorme stapel mansgrote keien aan. Een prehistorische tempel, naar mijn informatie 9000 jaar oud, maar dat kan verkeerd zijn. Ik trof er buitenaardse natuurwezens aan van een klein ras, cab 1,20 m hoog. Heel kinderlijk qua uitstraling. Het bleken schimmen van geofferde buitenaardsen. Door verdrinking. Tor mijn verrassing waren ze niet getraumatiseerd, doch wel aan de aarde gebonden door magische ingrepen. Ze hadden zich gemengd met de aardse natuurwezens. Heel vrolijke luitjes. Ik heb een smalle trap gemaakt met kleine treden, een kindertrap als het ware. Ze renden er spelend en achterom roepend langs omhoog, als kinderen in een speeltuin. Ik moest huilen, want ik zou ze missen. Ik was daar met A., ook al zo’n wezen met lijnen naar andere dimensies. We kampeerden op een weiland in onze kampeerbus. De volgende dag kwam er een vent langs joggen (kilometers vanaf het dichtstbijzijnde dorp) Een bewaker! Namens de oude magiërs die de schimmen hadden gebonden! Ik ben vol gas weggereden.”
 
Kali kills demons copy
STRIJD TUSSEN MENSEN EN DEMONEN

Heftige anekdote. Ik ben voor bewustmaking en bevrijding. Ook voor hulp aan doden die niet weten dat ze dood zijn, doden die niet weten dat ze in elk geval door reïncarnatie weer weg kunnen uit de eindeloze tunnel waar ze denken in verdwaald te zijn. Zelfs voor hulp aan doden die door een voodoo-achtige opdracht gekweld worden door een slechte meester enz. Ik leg het hem uit en wijs de voor mij logische weg. Er zijn diverse mensen in Nederland met vergelijkbare dingen mooi bezig.

 
Veel zwarte magiërs (m/v) waren hier ondertussen rond met gevarieerde (in mijn ogen dubieuze) opdrachten. Ik betrap wel eens iemand, die mij dan genadeloos uitscheldt, mij achter mijn rug zwart probeert te maken of die een vloek op me af stuurt. Man en paard noem ik hier nog maar even niet… Meestal hangt hun narigheid op het mensen angst aanjagen, eventueel ziekten aanpraten  en ze dan voor een bepaalde remedie laten betalen.
 
Ik zie uit naar reacties.
Hartelijke groet van Peter