Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Humor  >  Current Article

Ook overal kontkapjes verplicht per 1 juni!

By   /   mei 15, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Ook overal kontkapjes verplicht per 1 juni!


Zo kan het niet langer. De bevolking wordt steeds slordiger in de openbare ruimte. Drastischer maatregelen zijn niet te vermijden. Een bijdrage uit de Parlementsgebouwen van onze betrouwbare hoernalist D. Luystenburg.

Na het verplichte gebruik van mondkapjes in het openbaar vervoer moeten reizigers nu ook zogenoemde kontkapjes gaan dragen. Dat kondigde onze geliefde minister-president Adolf Kutte vandaag aan op de gebruikelijke persconferentie. “Nu het aantal Coronapatiënten op de IC’s is gedaald tot 3 is het zaak waakzaam te blijven. Dit virus is levensgevaarlijk en kan ieder moment weer toeslaan. De uitbreiding van anderhalve meter afstand naar 6 meter is een stap in de goede richting, maar helaas is het niet genoeg. Daarom stellen we ook kontkapjes voortaan verplicht voor alle reizigers in het openbaar vervoer. Het bewijs dat het helpt is wel dun, dat moeten we erbij zeggen.”

De hooggeleerde dokter Van Pissel van het Rijks Instituut Voor Mongolen gaf nadere uitleg: “”We constateren de laatste tijd een toename van het aantal bruine aerosolen in de longen van patiënten. Deze bruine aerosolen zijn afkomstig van scheten. Ons advies is daarom om voordat je de trein in stapt een kurk in de aars te stoppen. Daarnaast is het gebruik van kontkapjes een goede aanvullende maatregel.”

Het kabinet kondigde verder aan dat bonen voortaan alleen op de bon verkrijgbaar zullen zijn. Kutte:”We kunnen natuurlijk niet hebben dat iedereen er zomaar op los gaat zitten ruften in de trein. Voordat je het weet puilen de IC’s weer uit. Daarom zeggen we als kabinet: eet zo min mogelijk bonen. Om de consumptie van bonen tegen te gaan zijn ze voortaan alleen op de bon beschikbaar.”

Corona is een verschrikkelijke ramp voor de mensheid. Maar liefst 0,05% van de wereldbevolking is al overleden aan de ziekte. Dat is veel en veel meer dan tijdens een gewone griepgolf waarbij 1 op de 2000 mensen overlijdt.

Kutte: “Als je diarree hebt blijf dan gewoon thuis en breng niet onnodig levens in gevaar. Overigens plannen…..eh verwachten we een tweede Coronagolf in het najaar, als overal 5G aanstaat. Niet dat dat er iets mee te maken heeft, de krachtige hoogfrequente straling is beslist ongevaarlijk.”

De minister-president werd ook nog aangesproken op de problemen in restaurants waar de handhaving van de 6 meter-maatregel volgens Russische desinformatie enigszins problematisch verloopt. Kutte noemde dit “incidenten.”

Was getekend,
Deva Daniël Luysterburg

Samen krijgen we de overheid weer onder controle!

    Print       Email

You might also like...

Doodzieke humor

Read More →