Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

Tweelingzielen of vette astrale klef?

By   /   september 1, 2015  /   Reacties uitgeschakeld voor Tweelingzielen of vette astrale klef?

Tarot Artemis De GELIEFDEN

Tweelingzielen, totale verwantschap, symbiose, best, maar niet zelden wordt het ook klef tot en met lucide seks. Ontmoetingen in het astrale gebied, soms psychisch heel ongezond als het onvrijwillig wordt. Tijd voor een auraschoonmaak!

Soms voelt een relatie fris aan als een spirituele wasmachine, je bent een leerzame en liefdevolle spiegel voor elkaar. Soms manifesteert zich meer het patroon van een parasitair aankleefsel. Er zijn best veel mensen, die ooit in hun leven eens dermate diep in elkaar opgaan, dat ze een soort extatische eenwording beleven, het gevoel van tweelingzielen. Meestal gaat het om een emotionele en energetische hereniging na een lastige scheiding in een vorig leven, vaak is er ook sprake van heel veel astrologische klikpunten. Die klik kan helaas ook erg (en klef) uit de hand lopen. Het eenheidsgevoel is dan zodanig sterk, dat men volstrekt afhankelijk van elkaar wordt. Alle emoties, alle visies, alle gedachten lijken onvoorwaardelijk te moeten worden gedeeld. Het is een symbiose, maar dan niet met mammie in de baarmoeder, maar daarbuiten en ook nog meestal met iemand van het andere geslacht. Soms leidt de aantrekking tot een lange harmonische band maar niet noodzakelijk.

Het komt regelmatig voor dat er zo’n vanzelfsprekende verbinding is, dat voor seks niet eens meer een lichaam nodig is. De zielen vinden elkaar in een astrale dimensie en hebben daar intense, lucide ‘seks.’ Of iets wat zo voelt. Een intieme droog-natte droom. Vanuit elk chakra lopen er dan connectiekoorden naar de ander.

ASTRALE SEKS

“Ik was meer dan duizend kilometer van hem weg, maar ik voelde nog steeds zijn handen op mijn lijf,” schrijft me iemand. “Als hij iets heftigs meemaakte, voelde ik mijn adem stokken of kreeg ik plotseling een stoot adrenaline door me heen.”
Dit soort astrale ervaringen geven de betrokkenen feitelijk een gevoel van universele verbondenheid, sommigen noemen het zelfs contact met God, met elkaars Hogere Zelf. Dat is nuttig en prachtig. Meestal genezen er ook oude trauma’s door. Als er tenminste geen bezitsdrang of verliesangst gaat spelen. Want chemie, karma, of wat dan ook, die piekervaring is zelden blijvend. De partners moeten immers weer verder, op naar andere verhelderende contacten, eigen dingen, eigen doelen.
“Ik ben niet langer meer van jou en jij bent nu niet langer meer van mij. Je kunt niet meer alles met me doen, wat eerst zo vanzelfsprekend was. Ik zoek mijn grenzen weer op…”

Als het astrale lijntje echter open blijft staan, kunnen die paranormale, seksuele benaderingen heel vervelend worden. Vroeger was dat opwindend, die onzichtbare maar voelbare tong, nu wordt het een eng manipulatief spel, waar de betrokkene niet meer van gediend is. Lekker is het ook al niet meer en al helemaal niet als de losgebroken partner iets voor iemand anders is gaan voelen. Slaapmiddelen, angstremmers, sigaretten, drank of drugs worden dan ingezet om die fijne afstemming van vroeger dan te verdoven. Eigenlijk zonde. Hier moet immers juist op een diep niveau inzicht komen: als wij zielsverwanten, soulmates, zoveel om elkaar kunnen geven, begrijpen wij dan ook wat de ander dan wezenlijk van mij nodig heeft? Toch de vrijheid? Toch eerder delen dan dwangmatig voor elkaar kiezen? Want wat is wezenlijke liefde anders?

Aura nieuw okay
AURASCHOONMAAK

Ik beveel kleffers een oefening aan uit het systeem van auraschoonmaken. Hij staat op mijn gelijknamige CD. Je visualiseert de ander tegenover je in een stoel en vraagt om medewerking om jullie verbinding op te schonen. Ook zonder die toestemming kun je toch al projecties van de ander op jou (meestal dat jij de Ideale Partner bent) energetisch teruggeven. Doe al die verlangens, bindingen en oordelen in een symbolische koffer en stuur het naar de ander terug (naar diens lichaam, wáár het zich dan ook bevindt). Neem ook zelf jouw gedachten, ideeën en belastende projecties van die ander terug. Jij wordt zo ontlast, de ander energetisch verrijkt. En omgekeerd!

Als het uitwisselen lastig gaat, visualiseer dan dat je de koorden tussen jullie op elk chakraniveau doorsnijdt. Sommige mensen gebruiken daar een kristal voor. Dank je voormalige geliefde voor al die ongekend diepe ervaringen en spreek je vertrouwen uit in jullie kernvriendschap, nu gekoppeld aan essentiële zelfliefde. Beloof nooit en niks. Dat bindt opnieuw in tijd en ruimte. Meestal is dat ook de oorzaak geweest van jullie intense samenklontering. Iets voor eeuwig beloven werkt immers door in AL je volgende levens. Dat kan niet goed gaan. Fijn dat jullie de liefde nu heel kunnen houden. Zonder plak en kleef.

PdH

    Print       Email

You might also like...

DE HOOGGEVOELIGHEIDSTEST

Read More →