Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

By   /   mei 17, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Een intelligente lockdown? Intelligent? De wereld ervaart een massahysterie die zijn weerga niet kent. Opgepimpte doodsangst, totaal buiten de realiteit. Zesduizend doden, normaal voor een heftig wintergriepje. Akelig voor de slachtoffers en hun dierbaren maar niets bijzonders als je let op de statistieken. De bedoeling lijkt het uitrollen van een nieuwe surveillancestaat als NORMAAL met uiteindelijk gechipt en gevaccineerd koopvee, geanonimiseerd met maskers op straat.  Misschien is 5G de boosdoener, in fatale combinatie met fijnstof en een ongezonde leefstijl! Misschien zijn de communistische Chinezen met een geraffineerde overname van de wereld bezig. Alles kan tegenwoordig en alles lijkt nepnieuws.

In de wereld van het alternatieve, spirituele denken krijg ik plenty Holy Holy goedklinkende en goedbedoelde adviezen. Zoals: leren zijn met wat is. Je overgeven aan je innerlijke processen. Thuis als metafoor voor veilig zijn.  Klinkt allemaal mooi, maar het betekent voor de bang gemaakte meerderheid dat men zich als angstig schaap naar de vaccinatieslachtbank gaat laten leiden. Zo komt er nooit verzet op gang tegen de nieuwe virusbureaucratie.

Coronapolitiek is totaal mediaDRAMA. emotiejournalistiek, resulterend in smetvrees en ophokken. Compassie met individuele zieken is natuurlijk goed, nadenken over het grote geheel is echter beter. Hysterie en angstpsychose, gekoppeld aan massale hersenspoeling, brengt ons hele democratische bestel om zeep. Het aantal vrije denkers op Facebook wordt flink bedreigd door mensen die op de vierkante 1,5 meter willen blijven doormodderen in hun emotieverslaving. Tegelijk is er een enorme censuur op gang gekomen: Facebook en YouTube verwijderen met duistere algoritmes aan de lopende band berichten, met name kritische informatie over vaccineren.

Strijders voor onze toekomst, zo benoemen we tegenwoordig die dappere (structureel onderbetaalde) mensen in de zorg. Op kleine schaal is dat zeker prachtig. Op grote schaal blijf je schrikken van de lui die de wereldtoekomst in handen hebben. In 2015 regelde een inmiddels wereldbekende vaccinmakelaar, Dr. Anthony Fauci Broke 3.7 miljoen dollar van het NIH voor een laboratorium in het Chinese Wuhan met de opdracht de mogelijkheden te testen van het Covid-19 virus als biowapen.  Maar de WHO blijft er quasizeker van: alles duidt op dierlijke afkomst van het Coronavirus. Nee toch?! Virologen vinden namelijk zeer ongewone elementen in dit beestje Alle politieke beleid duidt vast wel op dierlijke herkomst: de ophokplicht blijven volhouden tot het hele MKB het loodje heeft gelegd in het VVD-RIVM slachthuis.

Het is inmiddels onbelangrijk wie de schuld draagt. Hier en nu wordt de virusdreiging opgeblazen om geheel andere doelen te bereiken. Een open gevangenis vol hysterisch bange mensen met smetvrees, die straks Rutte aanbieden als de nieuwe Sterke Man. Er maakt geen enkele politieke partij bezwaar tegen de keuze voor zogenaamde gezondheid voor enkelen en geestelijke depressie en destructie voor heel velen. Er is niks meer vrijblijvend, zonder consequenties en veilig.  In Duitsland gingen al duizenden mensen protesterend, feestend de straat op. Ook hier wordt het meer dan tijd voor wezenlijke bezwaren. Therapie komt anders voorgoed te laat.

Nederland is namelijk VIRUSVERLAMD, dat is het kernwoord. De politieke partijen zijn collectief de mond gesnoerd door onze Hoeder Der Natie, Mark Rutte (kop in het AD), die zijn enorme verkiezingswinst wil verzilveren. Maar niet met de stemmen van het gedecimeerde MKB en de ZZP-ers!
Schiphol en Booking.com en ander grote bedrijven vroegen onbeschaamd subsidie. Alleen Denemarken maakte een statement: geen steun aan de internationale belastingontwijkers. Elke overheidseuro gaat straks weer als dividend naar de aandeelhouders of wordt gebruikt voor de aankoop van eigen aandelen!
MIJN zonen zijn ondertussen werkloos geworden. En jouw kinderen? Er zijn CEO’s die miljoenen per jaar verdienen. Hoe moet je dat ooit opmaken?  Zo stelen de rijken opnieuw van de armen in crisistijd! Onze kleingemaakte medemens houdt een onzinnige afstand naar de realiteit: anderhalve meter verwijderd van JEZELF! Protesteren dus! De liefde weer voelen in plaats van de Opgefokte Doodsmanie! We worden behandeld als kleine kinderen, we mogen niet naar het strand of naar het bos, met de gedachte dat we zelf niet slim genoeg zijn om op zo’n plek elkaars privacy te respecteren. Intelligente lockdown? Stupide paternalisme van de bovenste plank! Struisvogelpolitiek!

Groot denken, klein doen, dat is precies de mentale schijterigheid, die rond waart. Laten we eens Groot Denken in politieke oplossingen in plaats van staren naar statistiekjes. Straks wordt er door de hongerigen, onverzekerden, wanhopigen en in de steek gelaten ZZP-ers en andere kwetsbaren geplunderd en gestolen. Naast de economische machtsverschuivingen kan dat de wereldorde ook ingrijpend doen veranderen. Is dat de bedoeling soms?

Ik heb op dinsdag 5 mei ook gedemonstreerd bij het Haagse Binnenhof voor vrijheid en een mensvriendelijker, socialer beleid. Er waren zo’n 250 mensen, gewoon een beetje neutraal rondwandelend met een redelijker onderlinge afstand. De spandoeken logen er ondertussen niet om: “GA JE EIGEN HERSENS SPOELEN, NIET DE MIJNE.” En over creatief: “GRIEP, DE DUURSTE MASSAHYSTERIE OOIT, TEN KOSTE VAN ECONOMIE, DEMOCRATIE EN CULTUUR.’
Maar de meerderheid van dit volk kijkt liever naar de NOS, naar SBS-6 en naar de persconferenties van zelfverzekerde volksmenners. Jij die dit leest: luister jij nog naar je gevoel? Durf je verantwoordelijkheid te nemen voor openlijk protest. Tegen de afgestompte, gehypnotiseerde meerderheid in? Laten we streven naar intelligent samenzijn, naar realistische bescherming van de kwetsbaren, naar het recht op inkomen EN vrije meningsuiting.

Met groet van de hersens van Peter den Haring

    Print       Email

You might also like...

DE HOOGGEVOELIGHEIDSTEST

Read More →