Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

Orgasmes, beter dan pillen!

By   /   oktober 21, 2015  /   Reacties uitgeschakeld voor Orgasmes, beter dan pillen!

Orgasme copy
Orgasmes troosten en ontspannen, geven even een gevoel van er mogen zijn zoals je bent. In je eentje, samen, met Volle Maan of in de duinen. Geef het, krijg het. Gratis en beter dan pillen en coke. God heeft ons niet voor niets met zo’n ding gemaakt.

Een orgasme biedt voldoening, opluchting en ontspanning. Met een passende partner levert het ook nog eens genot en gevoelens van geluk, verbintenis en intimiteit.
“Ik ben dan even helemaal los van alle beslommeringen en in een soort spirituele extase, die me in de buurt van God brengt,” schrijft me een lezeres.

O ja! Je hormoonverhoudingen veranderen, je hart gaat sneller kloppen, je lichaamstemperatuur stijgt, je huid verkleurt, je spieren trekken samen en er volgt bij mannen meestal een ejaculatie. Bij vrouwen trekken baarmoeder, vagina en spieren in de onderbuik samen. Dat is bedoeld om zaad vanuit de vagina omhoog te pompen in de baarmoeder zodat de kans op een zwangerschap toeneemt. Daarom wordt gezegd dat vrouwen die geen orgasme krijgen bij een bepaalde partner, op een diep niveau niet zwanger willen worden van die man. Anderen stellen dat een orgasme krijgen opgevat zou kunnen als een vorm van overgave, die de betrokken vrouw juist niet kan/wil opbrengen. Pas sinds een jaar of vijftig vinden doctoren, psychologen en sommige verlichte geestelijken dat ook een clitoraal orgasme er gewoon, volwaardig mag zijn, naast het vaginale orgasme.

Verder onderzoek heeft aan het licht gebracht dat er iets hoger in de vagina, tegen het schaambot aan, een meestal iets geribbelde plek te vinden is, die bij de juiste prikkeling een heftiger orgasme kan doen ontstaan. Naar de ontdekker ervan, ene dokter Gräfenberg, wordt dit de G-spot genoemd. Veel mannen kunnen een vergelijkbare intensivering ervaren door de anale stimulans via massage van hun prostaat.

Regelmatig klaarkomen en vrijen natuurlijk is uiterst gezond. Er komen allerlei nuttige, blij makende hormonen vrij tijdens een orgasme, die maken dat je gezond ouder wordt. In tolerante bejaardentehuizen is er een druk verkeer op de verschillende verdiepingen ’s avonds. Iets doen met een dildo, plezier via Happy Endings, likken, vingeren, rukken, bonken in de stofzuigerslang, alles mag. Zing erbij, roep, gil, joel, juich, armen in de lucht, Hoera, ik leef!

Laat ons blazen op die fluit! Spelen op die gitaar!

PdH

Wraak stier

P.S. En voor de juiste vrolijke noot nog even een goor mopje.

PAUZEMOP

Een al wat oudere man bij de dokter: “Mijn secretaresse wil me ’s morgens en tijdens de lunch afzuigen, maar mijn vrouw wil ’s avonds voor het diner en ’s nachts ook seks. En soms voordat ik naar kantoor ga.” Wauw,”zegt de dokter. “U heeft een probleem!” “Zeker,” antwoordt de man. “Ik word extreem duizelig de laatste weken, als ik masturbeer in de auto.”

    Print       Email

You might also like...

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Read More →