Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

Multifunctionele tandpasta

By   /   maart 19, 2016  /   Reacties uitgeschakeld voor Multifunctionele tandpasta

Tandenborstel oor copy
Tandpasta is nauwelijks meer te verkrijgen zonder fluoride toevoeging, terwijl daar wetenschappelijk zeer verschillend over gedacht wordt. Koop een natuurlijk product (of maak het zelf) en smeer je ouwe troep op insectenbeten.

Er wordt in veel wetenschappelijke literatuur gewaarschuwd voor het gebruik van fluoridehoudende tandpasta. Bij zwangeren maar met name bij kinderen worden er schadelijke effecten beschreven. Daarom is er sinds 2009 een waarschuwingstekst verplicht op die foute tandpasta voor kinderen. Een waarschuwing! Alsof de gemiddeld zwakzinnige ouder zich daar mee bezig houdt! Zie www.fluoridealert.org/health/index.html. Beter is een incidentele fluorbehandeling door de tandarts, gekoppeld aan Xilitol-kauwgumpjes. Fluoride is een schandalig voorbeeld van een industrieel afvalproduct dat door de industrie gepresenteerd is als een zegen.  

Veel gangbare tandpasta’s bevatten naast natriumfluoride nog allerlei andere schadelijke stoffen zoals aluminium, schuimmiddel (SLS) en Triclosan. Die zijn mogelijk kankerverwekkend, maar zeker niet goed voor je huid en kapotte of dunne delen daarvan. In de nieuwste generaties tandpasta maar ook in allerlei andere huidverzorgingsproducten wordt bovendien vaak gebruik gemaakt van nanodeeltjes, die je huid kunnen binnendringen en irritaties en contactallergie veroorzaken.
In Nederland is fluor in het drinkwater verboden na allerlei acties in de jaren ’70.  Maar business is helaas business dus wordt er in Amerika opnieuw in een aantal staten gesproken over fluoridering van het drinkwater. Zo zouden onze dombo’s extreme hoeveelheden  kunnen binnenkrijgen. Leve de Alzheimer! Want dat krijg je daar van. Het wordt ook gelinkt aan klachten als artritis, stijfheid, maar eveneens aan neurologische problemen
Er zijn uitstekende alternatieven zonder fluoride, Weleda kindertandpasta, Parodontax, Lavera, Urtekram en Bright Aloe Vera tandgel. De beste remedie tegen slechte gebitten is natuurlijk nog steeds het verminderen van je suikerconsumptie. Dat scheelt ook in je vetrollen.

tandpasta Weleda

Zelf tandpasta maken is ideaal. Dat gaat met (koudgeperste) kokosolie in de volgende verhouding: 6 eetlepels kokosolie plus 2 theelepels zuiveringszout (natriumbicarbonaat) plus 1 theelepel pepermuntolie.  Alles smelten, roeren, in een potje hard laten worden. Vooral kinderen vinden dat lekker.
Gooi niet meteen je oude tandpasta weg. Ook de goedkoopste shit is perfect bruikbaar voor andere doeleinden. 
Tips: 1.Tandpasta verzacht bijvoorbeeld insectenbeten en stootplekken. 2. Vetkrijt op je muur? Nat lapje met tandpasta maakt hem moeiteloos schoon. En dat geldt ook voor doffe oude zilveren sieraden en juwelen. 3. en puntje tandpasta ’s avonds aangebracht op een puistje of nare rode plek in je gezicht versnelt de genezing. 4. Poets na je tanden ook je vinger- en teennagels en zie ze glanzend worden. 5. Geen haargel? Geen paniek. Tandpasta werkt ook. 6. Een vies groentensnijplankje, stinkhanden? Ouwe sportschoenen? Geniepige tapijtvlekken? Schrob de boel even met tandpasta. 7. Tandpasta op kledingvlekken moet je wel snel uitspoelen.
PdH
    Print       Email

You might also like...

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Read More →