Loading...
You are here:  Home  >  New Age journalistiek  >  Alternatieve gezondheid  >  Current Article

Leverreiniging

By   /   februari 22, 2014  /   Reacties uitgeschakeld voor Leverreiniging

Pannekoek hypnose copy

Een leverreiniging is wijs als je regelmatig overmatig tekeer gaat. Vet, drank en schuldgevoel belast je lever. Hier is de gebruiksaanwijzing voor een net niet te vies olijfoliekuurtje.  

Voel je je soms zwaar, raar moe of vermoed je een voedselallergie, bijvoorbeeld een overgevoeligheid voor gluten? Vreet je veel verziekt magnetronvoedsel? Of ben je zwanger of diabetespatiënt? Of gewoon te zwaar? Misschien heb je een overbelaste lever. Dat kun je versoepelen door het dagelijks drinken van warm citroensap en het regelmatig eten van avocado en extra knoflook. Korianderblad door je eten is lekker en helpt ook uitstekend. Beproefde ondersteuning biedt ook een combi van Mariadistel, paardenbloem en geelwortel (kurkuma). Soms een pilletje appelazijn schoont je systeem eveneens op.

Het kan ook dat je last hebt van galstenen. Die verstoppen soms je galblaas of ze blijven hangen in de galwegen. Deze erwtvormige, soms langwerpige harde klontjes bestaan uit kalk, cholesterol en de kleurstof bilirubine. Als het lichaam ze loost, kun je ze in allerlei kleuren in je toiletpot vinden. Sowieso is het heel nuttig om een leverreiniging te doen om deze troep kwijt te raken. Trek daar wel twee (vrije) dagen voor uit. Dit is de methode.

Begin met een week lang per dag een liter biologisch appelsap (zonder toegevoegde suiker) te drinken. Ga de laatste twee dagen vasten (of alleen fruit eten). Je koopt bitterzout (goedkoopst in verpakkingen van 250 gram= € 16,50) want je moet vier keer 20 gram daarvan innemen om je darmen leeg te krijgen. Op de dag van de kuur zelf eet je niet (eventueel een Smoothie ‘s morgens) en beslist geen vethoudende dingen. De dag ervoor vasten is nuttig maar hoeft niet. Om 18.00 uur drink je je eerste kopje met in water opgeloste 20 gram bitterzout. Vies? Gooi er dan wat vitamine C in poedervorm door. Om 20.00 uur drink je je tweede kopje bitterzout op. Bah. Gerommel in je darmen zal volgen, misschien ook al een diarree-explosie. Misschien ook nog niet. Ga om 21.45 uur twee kleine grapefruits of één grote uitpersen, en roer dat rond in een grote beker die al voor de helft gevuld is met olijfolie. Vies? Gooi en wat kaneel en/of vitamine C door. Hoppa: opdrinken en dan naar bed. Ga vooral niet lekker doorwerken of nachtwandelingen maken. Plat gaan is het beste.

De volgende ochtend neem je om 08.00 uur je derde kop bitterzout en om 10.00 uur de vierde. Afhankelijk van het zooitje in je darmen zit je dan erg veel op de wc. Als je nieuwsgierig bent, poep dan in een grote vergiet. De vette blauwgroene galbolletjes blijven ter nader bestudering dan daarin achter. Vanaf 12.00 uur kun je weer fruit eten en na een uur soep. Om 18.00 uur ’s avonds kun je al je gewone dingen weer eten en doen. Veel plezier. Je valt geheid twee kilo af.

Tip van Peter den Haring
gepubliceerd in Tijdgeest Magazine 1 maart 2014

    Print       Email

You might also like...

CORONA IS EEN FALSE FLAG OPERATIE. Of IK vergis me natuurlijk!

Read More →