Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 15 september 2020

By   /   september 14, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 15 september 2020

Tijdgeest Megazien is een tweewekelijkse gratis publicatie van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren, redactie: Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 12.100 lezers, ontvangen door 1500 abonnees via de website en door 13.900 mensen via Facebook en LinkedIN.

 Tijdgeest Magazine van 15 september 2020 gaat over penislengte, Ahriman, referendum, middenweg, deugmens, PWW & Demmink.

Tantratempel in het Indiase Khajuraho

KAMA SUTRA OVER PENISLENGTE

Een jonge cliënt meldde mij dat hij nog maagd was en Het Gebeuren nog wat wilde uitstellen. “Ik kijk de kut nog even uit de boom,” grapte hij over zijn structurele verlegenheid heen. Ja, thuis met games etcetera. Doorvragen op dat etcetera leverde op dat hij “zijn penisafmeting nog niet zo geschikt vond.” Alsof daar nog groei in zat? Weer doorgevraagd. Hij had, triest genoeg, vooral vergelijkingsmateriaal gezocht op pornosites. Daar is 22 centimeter niks. Troost bood hem een verhelderend stukje uit de Kama Sutra, het Indiase handboek voor sociale gezondheid voor libertijnse, welgestelde minnenden. Die werden al lang geleden naar hun wel of minder passende maten ingedeeld in drie groepen: hazen, stieren en hengsten. De vrouwen werden ingedeeld als ree, merrie of olifantskoe. Homoseksuele en lesbische koppels werden ook zo gerubriceerd. Polygamie was wijd verbreid.

In latere Vedische publicaties werd de beide geslachten gelijk ingedeeld als herten, tijgers en olifanten. Daar hoorde ook altijd een bepaald temperament bij en een constitutiebeeld. De Ayurvedische wetenschap heeft hiervoor een leuke test ontwikkeld. Hoeveel procent Vata (Hert, elementen Lucht en Ether)), Pitta (Tijger, element vuur ) of Kapha (Olifant, elementen Aarde en Water) ben jij?

Minder bekend is dat de Herten over het algemeen kleiner, smaller en ondieper geschapen zijn, goed voor 10-14 centimeter van hun mannelijke Hertachtige inbrengers. De tijgerheren moeten het hebben van 15-19 centimeter en de olifanten van 20 en meer. In de oudheid waren er speciale bemiddelaars om deze typen goed bij elkaar te krijgen. Olifantvrouwen kunnen immers iedereen ontvangen, maar hebben minder plezier van een Hertman. Hertdames schrikken enorm van forse Tijgers en Olifanten. Veel heeft te maken met de mate waarin de dames hun bekkenbodemspier getraind hebben. Helaas kunnen de mannen het idee van een verlenging middels pillen of een apparaatje maar beter op hun buik schrijven. Het is wat het is! In die vleeskleurige filmpjes ziet de nietsvermoedende puber dus nagenoeg alleen Olifanten aan het werk. Even relativeren dus.


Blind rationaliseren…

OCCULTE TEGENMACHTEN: AHRIMAN

Occultisten van verschillende pluimage nemen verschillende categorieën engelwezens waar. Sommige daarvan trachten om onverklaarbare reden akelig (misschien om de innerlijke kwaliteit van de mens te toetsen) of zelfs draconisch (tijdens de Corona-hype) om de mens tot beperkingen en eenzijdigheden te verleiden dan wel te dwingen. Zij worden tegenmachten genoemd.
Antroposofen benoemen Ahriman, de heer van de dood, van de materie en het zuivere intellect, als de meest vooraanstaande macht van het kwaad. Deze energie prikkelt de vernauwing van ons bewustzijn, met name door doodsangst, eenzaamheid en stress.
Hoe heerlijk dat er ook leidende, goede machten in de geestelijke wereld lijken te bewegen. Gaan die terreinwinst boeken of niet? Alle evolutie in het menselijk bewustzijn lijkt gebaseerd te zijn op samenwerking, niet op monopoliseren van Eén Dogma.
Altijd willen weten wat je had gedaan in de Tweede Wereld Oorlog tijdens de Duitse bezetting? Kijk maar naar hoe je nu wel of niet Heil Hugo De Jonge roept!


“Gelukkig gaf mijn zoon me nog net voor de lockdown 40 XTC-pillen!”

BINDEND REFERENDUM

Op initiatief van Kamerlid Ronald van Raak (SP) ligt er een voorstel om het bindende correctieve referendum in de grondwet te verankeren. Zowel de Staatscommissie Parlementair Stelsel (de commissie-Remkes) als de Raad van State hebben zich daar over positief uitgelaten. Na de verkiezingen van maart 2021 moet een eventuele grondwetswijziging echter nogmaals door het parlement worden bekrachtigd, ditmaal met een tweederde meerderheid. De lafheid of de kracht van de burgers gaat dus de komende verkiezingsuitslag bepalen. VVD, CDA, CU en SGP zijn zeker tegen, D66 is waarschijnlijk omgekocht. Meer Democratie strijdt dapper voor dit bindende referendum en verdient daarom steun. We gaan dat middel nog hard nodig hebben in de toekomst. Fijn dat er nog ergens goddelijke muziek gemaakt wordt. Hier speelt Kyrylo Kostukovskyi.

DE GULDEN MIDDENWEG & LICHT

Heel het buitenland lacht zich gek om Grapperhaus. Hier mijn favoriete Spaanse komiek! Komt er misschien (ooit) iets zinvols tevoorschijn uit de Corina-crisis? Er is een mooie krant door de Onafhankelijke Pers gecreëerd: elke eerste maandag van de maand. Verder zijn de gaskamers niet meer nodig, de schijtangstigen vergiftigen zichzelf liever. Wereldwijs geven we namelijk steeds stijgende bedragen uit aan geneesmiddelen. Helaas worden we toch zieker en zieker. Ook van de bijwerkingen. Een op de vijf Nederlanders heeft inmiddels moeite met poepen, last van onverteerbare stress vermoed ik zo. Is er toch ergens licht aan het eind van die bruine tunnel?
Ik vraag graag aandacht voor de 36 punten van Peter Baars, van DGM, De Gulden Middenweg, een partij voor ethische, transparante en eerlijke politiek.
Wij, tenminste jij en ik, proberen natuurlijk de Tijdgeest te begrijpen, de universele stroom van groei en verandering. Alles draait daarbij om licht, vroeger en nu. Ondertussen worden we overstroomd met Tl-licht, beeldschermlicht en vals licht. Het installeren van een blauw licht-filter helpt al (hier), maar voldoende zonlicht opnemen is nog veel belangrijker. Dus demonstreren maar! Hoewel!?

POLITIE-ROMEO’S

Nieuw opfokbeleid van de Nederlandse politie lijkt het tegendeel te bewerkstellingen van de vrede op aarde. Tijdens een mars tegen de spoedwet op 20 augustus was de sfeer op de Haagse Vijverberg uiterst gemoedelijk. Een Duitse journaliste filmde hoe plotseling uit een politiebusje vijf burgeragenten (voortaan Romeo’s genoemd) sprongen, die op rustig zittende mensen begonnen in te slaan. Onzinnige politie provocaties maken juist dat het ineens veel meer mensen te gortig wordt. Ach, de overheid “betreurt dan de ophef!” En stookt allerlei mensen tegen elkaar op. Negatief framen (als complotfreaks bijvoorbeeld) en vooral informatie beperken. Ga even naar Jensen kijken voor beelden uit Berlijn en London.


Berlijn, 29 augustus: een paar duizend betogers?.

DE DEUGMENS

Deugmens Rutte is onze beroepsgeruststeller en helaas ook de gladde tweedehandsautoverkoper, die ons de absurde en onnodige 1,5 meter afstand verkocht. Wat een eng rolmodel. Meer? Diederik Samsom was eerst Greenpeace-activist en nu lobbyist voor het stoken van hout uit internationale bossen. Kan. Niet leuk maar wel waar. Nog enger? Het CDA wil de prostitutie verbieden net zoals ze ook ooit alle drugs wilden verbieden. Alle drugshandel ging dus ondergronds en heeft nu heel de maatschappij crimineel geïnfiltreerd. Die ellende wacht straks ook de prostitutie.  Trieste vergelijkbare voorbeelden te over: omdat een bepaalde hennepsoort als drug benut kon worden, verbood de kortzichtige overheid maar meteen de teelt van alle hennepsoorten. Verbieden!! Politie zat gelukkig! De nieuwe Moraliteit: deugers en niet-deugers.
Mede door de verbijsterende vermogens- en inkomensongelijkheden van deze absurde tijd zie je aan de ene kant hoe hele generaties fatalistisch keurig, klein en arm gehouden zijn , maar ook aan de andere kant het betuttelen van de politiek en het overfunctioneren van de hebzucht. Teken de petitie tegen de spoedwet! Op negeren van een ambtelijk bevel staat anders voortaan € 8700 boete!

Minstens twee kanten te beschouwen, dat is de opdracht. Veel zielen herhalen alleen de bekende rollen en keren ze dan om. Bijna iedereen probeert iemand anders er onder te krijgen om zichzelf beter te voelen. Je kunt dat discriminatie of racisme noemen, het is allemaal ego. Hoe kun je nu toch in je volle kracht gaan staan, positief denkend met een verlangen om de wereld te verbeteren, zonder dat je ego je meetrekt? En kwestie van proberen, van doen. Denk ik. En een beetje mediteren.


DE PARTIJ VOOR WELZIJN & WAARHEID

Het is tijd voor verandering: weg met de vrijheidsbeperkingen. Geen vaccinatiedwang. De Kunst & Cultuur terug.  Gratis onderwijs. Meer loon in de zorg. Verlaging van Defensiebudgetten. Leger inzetten om oceanen op te ruimen en bomen te planten. Meer stedelijke groentetuinen, meer wooncontainers voor studenten en aandacht voor communaal wonen. Meer beweging: dansen, sport en seks. Waarheid in de kranten. En dus? Tijd voor een nieuwe politieke partij?!

De nieuwe PWW pleit in haar programma voor verhogen van het minimumloon, een driedaagse werkweek, met een derde verkleinde schoolklassen en maar vierdaagse schoolweken. Allemaal gratis. PWW wil het progressief verder verhogen van de belasting voor de hogere inkomens en stemt voor de mogelijkheid voor werknemers om aandelen te verwerven in het bedrijf waar ze werken.

De PWW staat ook voor Wonder & Wapperen, voor het decriminaliseren van bewustzijnsverruimende middelen en het toepassen van bijvoorbeeld MDMA bij de behandeling van bepaalde psychiatrische aandoeningen. Ooit heeft de Leidse Prof. Bastiaanse schitterende resultaten bereikt met het inzetten van LSD bij oorlogskwetsuren, maar The War On Drugs heeft niet alleen zijn werk kapot gemaakt.  De PWW is voor het bindende correctieve referendum en gaat een tegenwicht bieden voor de no nonsense opvattingen van slechts leven om te werken, beloond met en Brood & Spelen.


Goed gesprek met Maria in het midden!

WAAR DE VROUWEN DE MANNEN VRAGEN
DUS?

Wij zien een m/v mindset voor ons waarin de vrouwen de mannen vragen, niet andersom. Dat is immers de natuurlijke, intuïtieve biologische volgorde. Onze leden zouden veel geel, rood en oranje kunnen gaan dragen, zodat geestverwanten elkaar kunnen herkennen op straat en elkaar gewoon kunnen huggen. Ook UFO’s omvatten het nieuwe normaal voor onze club. De nieuwe partij gaat voor meer spontane spiritualiteit en voor minder quasiwetenschap, aandacht dus ook voor de HSP-ers, de hoogsensitieven onder ons.

De PWW heeft een kleine donatie gekregen om dit allemaal uit te werken voor de aanstaande 2e Kamerverkiezingen. Zij zoekt leden via de Stichting Open Ontmoeting Olivijn, de sponsor van Tijdgeest Magazine. Stort gewoon je tientje bij de  Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 zonder je verder iets af te vragen en vermeldt je mailadres. Tijd voor Werk & Wezenlijkheid.
Ik hoop dat ik bijvoorbeeld mr. Sven-Ake Hulleman als lijsttrekker kan strikken. En mensen als Sander Compagne van De Andere Krant. Of Jordy Zwarts van de 5G aansprakelijkheidsactie. Al het goede komt langzaam. We streven niet perse naar veel zetels in de Tweede Kamer maar wel naar de volle, alternatieve publiciteit voor onze kernwaarden.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

* Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops. Enschede, Landgoed AlGoed. Kerst 26-30/12. €230,- all-in.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op 20 september en 20 oktober. Nooit saai!

* Loop je aan tegen aardige mensen die toch niks van jouw ongerustheid geloven, stuur ze dan deze link van De Ware Wereld over het mondiale Corona-plan.

* De mens leeft  in permanente en actieve symbiose met de natuur. Lees de blog van Marja Nieuwveld eens.

VROEGER EN NU

De vroegere kinderrechter Mr. Theo Rueb ranselde jonge delinquenten met een zweep en een stok af in het Haagse Paleis van Justitie. Hij verkrachtte niet alleen gestrafte jongeren maar ook zijn eigen zoon Marnix (de auteur van de strip Haagse Harry). Protesterende rechter Van Lelieveld moest het veld ruimen maar Justitiebaas Mr. Joris Demmink stond het allemaal oogluikend toe. Die man was zelf handig bevriend met de Haagse jongenspooier Dick Willard. Truth hits everybody. Advocate Adele van der Plas strijdt nog steeds tegen de pedo’s op Justitie. Hier bij Lange Frans.
De radioprogramma Argos analyseerde even zorgelijk maar zeer zorgvuldig het verhaal van Lisa, 15 jaar oud, verkracht en zwanger gemaakt in een gangbang van oudere heren in het Haagse bos. Haar baby werd er vermoord en begraven onder een bank. Er waren toen ook mensen van Justitie bij betrokken dus alle aangiftes gingen in de doofpot. Dat waren nog eens tijden!
De sfeer is VEEL beter nu bij Justitie. Iedereen heeft het te druk met BOA-boeten voor het ontbreken van pijlen in een supermarkt of voor feestjes van jongeren (!) in het bos. Grapperhaus Makes Justice Great Again!

Uit de Argos-documentaire.

NIET DOOD DOOR CORONA!

Hoe erg blijkt Corona nu helemaal? In India met 1,3 miljard inwoners en veel besmettingen zijn er niet meer dan 1.200 sterfgevallen geweest? Hè? Statistiek is tegenwoordig elastiek… Op 1 september waren er wereldwijd 25 miljoen besmettingen maar slechts 825.000 coronadoden geregistreerd, de gemiddelde (normale) griepcijfers. In de prullenbak die spoedwet! Er aan dood gaan hoeft eigenlijk niet volgens diverse Europese en Amerikaanse artsen. Je natuurlijke afweer versterken met zonlicht werkt minstens goed, maar er zijn meer opties. Vitamine C, A en D3 bijvoorbeeld en de immuniteit stimulerende werking van melatonine, kurkuma, groene thee, zink en L-Lysine. Lees Maarten Klatte er gerust eens op na, een slimme arts.
Mars in Ram zal veel mensen extra pissig maken over de hele situatie. Wakker Nederland realiseert zich ondertussen hoe de angstpandemie en de medische dictatuur talloze (gezonde) mensen werkloos en suïcidaal heeft gemaakt. Of een hersenschudding kregen van een politieoptreden. Gelukkig ging het ziekteverzuim bij de politie ook al omhoog. Die denken kritisch na over hun politie-eed: het beschermen van mensen die hulp nodig hebben. Kijk maar even naar ex-politieman Abe Dijkstra.

Foto op de blogspot van Stan van Houcke

BELIEGEN & BELOGEN

De helft van de medici bedriegt ons, kijk op Dodelijke Leugens als je er nog puf voor hebt. Minstens een miljoen mensen demonstreerden op 29 augustus in Berlijn voor een ander Corona-beleid. En luisterden naar Robert Kennedy. De reguliere media telden vooringenomen 18.000 of 38.000 deelnemers en registreerden vooral gedoe van uiterst rechts voor het Rijksdaggebouw. En? Sloeg de besmettingsramp de week erna toe in Duitsland? Nee toch?
Ik raad ook stellig de blog van Ella Ster aan over de Amerikaanse Deep State! Als het maar een beetje waar is, moeten we blij zijn met nog vier jaar Trump!

 BEJAARDENMOP (6)

Het oude vrouwtje komt bij de dokter met een klacht over winderigheid. “Ik heb er zelf niet zo’n last van,” beweert ze. “Terwijl ik hier zit, heb ik als vier, vijf scheten gelaten, maar ze stinken niet en ze zijn stil als een uil.” De dokter schrijft een recept uit en wil haar na twee weken weer zien. Het vrouwtje verschijnt maar is erg bezorgd: “Dokter, mijn scheten zijn vreselijk gaan stinken!” De dokter is echter erg tevreden: “Zo, nu uw neusholten weer zijn opgeschoond, gaan we iets doen aan uw gehoor!”

KIEZEN? DE LIFT? OF NAAR BOVEN MET DAT VIEZE, ENGE, OUDE, AGRESSIEVE OUDJE?

Zet het domino orakel op je telefoon voor zulke noodsituaties. Want waar zitten jouw kinderen straks met jou?

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 november 2020

Read More →