Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 15 juli 2018

By   /   juli 14, 2018  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 15 juli 2018

De editie van Tijdgeest Magazine van 15 juli 2018 gaat over EHS, lijketers, smegma, gehoorschade & preppers.


Stethoscoop Man zegt: “Alles gaat goed!”

ELEKTROHYPERSENSITIVITEIT EHS

In Nederland zijn zo’n half miljoen mensen overgevoelig voor elektromagnetische straling. Van de DECT-telefoon, van de alom aanwezige WiFi, van de tv, de GSM en de laptop. Van de magnetron en de thermostaat. En vanwege het steeds intensiever uitgebreide zendmastennetwerk. Dat moest komen zodat elk slachtoffer overal 112 kan bellen.
In Zweden is EHS als handicap erkend, in Duitsland wordt veel gewaarschuwd en in Nederland hebben we het Mark Rutte-effect: gewoon nergens opletten en afleiden die hap. Alle bestaande veiligheidsrichtlijnen zijn ruimschoots achterhaald en beschermen de industrie, niet de gezondheid.

Veel EHS-slachtoffers waren al gewaarschuwd voor hun potentiele gevoeligheid, bijvoorbeeld ook voor de kwikverdamping in hun amalgaanvullingen. Anderen hebben meestal eerder een auto-immuunziekte opgelopen of een ernstige allergie voor uitlaatgas, benzinedamp of fijnstof, vaak ook nog eens voor bepaalde chemische bestanddelen in verf, drukinkt, kleding of brandvertragers (MCS). Als toetje krijgen ze er dan EHS bij en dan kun je al gek worden van de router van de buren. Ze plakken hun huis af met aluminium en verven de muren met stralingswerende verf. Ze kopen stralingswerende gordijnen. Ze moeten het hebben van reddingsdekens en ze kunnen al last krijgen van LED-verlichting. De koelkast en wasmachine staan in een schuurtje verderop in de tuin. ’s Nachts gaat de meterkast uit. Kaarsjes en zaklantaarn bij de hand dus. Ze moeten meters aanschaffen voor hoogfrequente velden en eentje voor laagfrequente velden en magnetische velden. De meesten zijn arbeidsongeschikt geworden, ze lijden pijn, hebben een te hoge bloeddruk en horen suizen of piepen in hun oren. Ze zijn altijd moe en hebben concentratieproblemen. Slapen is er nauwelijks bij. Sommigen huizen permanent in een caravan in een bosgebied, ook uit de buurt van de camping waar daar zit iedereen op zijn telefoon te kijken! In de verste hoek van het bungalowpark, daar gaat het nog net. Hoe moet dat, leven zonder al die niet meer weg te denken draadloze communicatie?

VAN HET KASTJE NAAR DE MUUR

Jammer als je ooit zo’n vibrerende ‘slimme’ meter hebt laten plaatsen, droeviger als er zo’n zendmast precies op jouw appartement gericht staat. De provider verwijst naar de Gemeente, die verwijst naar het Antennebureau en die wil dat de provider actie onderneemt. Helaas, de provider liegt dat de schadelijkheid van die straling nog niet bewezen is. Dat is sinds het Rapport Bioinitiative 2012 namelijk wèl zo.
De overheid wil nu 5G gaan úitrollen, NOG heftiger! De Europese ‘EM-EMV richtlijn 2016’ stelt dat er sterke aanwijzingen zijn dat langdurige blootstelling aan bepaalde EMV een risicofactor is voor bepaalde soorten kanker, ziekten als Alzheimer en mannelijke onvruchtbaarheid. Ongerust? Kijk op www.stichtingehs.nl en op www.stichtingmcs.nl. Verder het boek Gezondheidsklachten door straling lezen van Jolanda van Dam. Ook lezenswaardig: Elektrostress Handboek van Hugo Schooneveld. Als je extra ontspannen frequenties nodig hebt, kan ik je Ludovici Einaudi aanraden.

Fijn dat er nog ondertussen nog wat dappere journalisten in Nederland werkzaam zijn die dit soort alternatief nieuws durven uitdragen. Ik denk aan Guido Jonkers van Wanttoknow, aan Willem de Ridder van Spiegologie, aan Daisha de Wijs van Radio Merlijn, aan Ron Fonteine van Leefbewust, aan Arjan Bos van Earth- Matters, aan Johan Oldenkamp van Pateo, aan Juglen Zwaan van AhealthyLife. Ook eer ik graag Simone Thomasse van BewustZijnOnline. Ik hoor ook zelf in dit rijtje thuis met Tijdgeest Magazine.


Luxe gehandicaptenzorg: vierarmige Pasha rookt sigaar op waterbed. Zijn leuke Shiatsu therapeute rookt mee, op weg naar een vroegtijdige dood door longkanker.

VOEDSEL VOOR KRAAIEN OF HAAIEN?

Frustraties, tekort komen, (boos) kind blijven, ’t is allemaal wat. En dan heb je nog het probleem van zieke mensen die altijd weer later dood willen (bijna iedereen). Geloof in voorbestemming of karma is vanzelfsprekend onverenigbaar met een alsmaar uitgestelde dood. Sterfangstigen, die onderling hun probleem voor zich uit willen schuiven, zijn goed af met de nieuwe donorwet, tenminste onder de voorwaarde dat de donoren uitsluitend andere geregistreerde donoren bedienen. In principe wil ik zelf rustig mijn dood zijn beleven, minimaal drie dagen, en mijn nabestaanden ook die tijd gunnen om niet extra belast afscheid te nemen.

Vooruit, er is nu een wettelijk keuze: of we bij leven onze organen willen doneren maar niet voor wat er daarna mee gebeurt. Heb je je ooit afgevraagd of ook een deel van je ziel mee gaat met het gedoneerde? Daar zijn wonderlijke verhalen over. Naar veel bier verlangende ex-geheelonthouders bijvoorbeeld die met het hart van een motorclublid verder moesten….
Voorlopig kan ik nog slechts kiezen voor begraven of cremeren en dat geheel binnen de beperkingen van de uitvaartonderneming die mij verzekerd heeft. Ik zou echter het liefst zien dat t.z.t. een oude Boeddhistische traditie gestalte kon krijgen. Dat betekent dat mijn overblijfselen als offer ter beschikking worden gesteld aan dieren als voedsel. In die zin moet je eigenlijk een overlijden plannen in India waar je omhulsel kraaien, gieren en honden blij kan maken. Je kunt (als je dat tenminste nog kunt) ook best proberen om overboord te springen vanaf de ferry naar Engeland. En zo heeft iedereen eigen perverse wensen en volgevreten behoeften…

Interne linkBERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2019, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet, waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

* Verdiepingsweek, 20-25 juli. Landgoed Algoed, Enschede, Bonding, meditaties, zweethut, Familie Opstellingen & Trancereizen. Supergoedkoop € 245 all in. Aanmelden via Facebook.

* SoulSteps Festival 10-14 augustus in Uffelte: Workshops, meditaties, boerderij, natuur, veel muziek, zweethut, creatief samenzijn. Ontspannen en gaan voor bijzondere vriendschappen. Wel tijdig opgeven.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit’ met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Healing Garden 31 augustus -2 september Zeewolde, spirituele mini-vakantie, prachtig natuurgebied. Muziek, inspirerende workshops en lezingen, yoga, foodtrucks, kampvuur, sauna, nachtelijke zwempartijen en kinderprogramma.

* Oak & Owl: www.greenspiritsfestival.nl 9 t/m 12 augustus 2018 te Zeewolde, Sfeervol Groen Spiritueel Familie Workshop Festival, met o.a. vuurloop, muziek, dans & fijne mensen.

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info www.paraview.nl.

* Voor 10 cent/jaar help je een kind tegen malaria! Met homeopathie 2.0 – Wie ons helpt, krijgt een cadeau. Bekijk de video hoe dat kan: http://arhf.kentaa.com.

* Een ideaal cadeau voor (Hoog) Sensitieve mensen: Auraschoonmaak + Trancereizen, 2 beproefde zelfhulpcd’s tijdelijk met € 5 korting! Stort € 28 op NL07 INGB 0001580509 t.n.v. Peter den Haring en vermeld je adres. Als je er € 5 bij doet, krijg je ook zijn CD Schone Lakens erbij (12 Nederlandse Liedjes). € 33 voor drie! € 36,50 voor de Belgen!

* www.stressrelease.eu of www.jereisnaarhuis.nl voor het ontladen van je stress na slechts twee oefeningen van 2 minuten elk. Je wilt toch snel van je stress af?

* www.ruimte-rust.nl : Mooi gelegen accommodatie in Drenthe voor o.a. meditatiegroepen en yoga. Fijne plekken op het eigen land voor meditatie en buitenoefeningen in de stilte.

ONVERZORGD GESLACHTSDEEL

Zintuigelijk denken en mediteren op lichamelijkheid brengt ons op de moeders die hun mannelijke kinderen angstig oppervlakkig wassen. O jee, achter de nooit eens goed terug gestroopte voorhuid hopen zich dan zompigheid en oude huidresten op (voor niks lekker vernieuwd). Dat wordt dan samen vette of korrelige voorhuidsmeer: het smegma. Wittig drab. Dat komt later ook voor bij mannen die niet alert worden bij zo’n zurig luchtje vanuit de onderbroek. ’t Is triest rondhangen maar waar.

Wil je trouwens eens zien hoe een hangdrum gemaakt wordt en veel luisterplezier krijgen? Hier dan. We stappen meteen over van het ene zintuig (ruiken) naar het andere (horen).


I.p.v. een hoofd op voeten hier een hoofd in de kont.

ROY’S GEHOORSCHADE

Roy is een vaste bezoeker van het Haagse concertcentrum Het Paard van Troje. Hij koopt al jaren oorpluggen bij de kassa omdat de bands daar standaard absurde pleurisherrie maken. Als hij dan bij de bar staat, schreeuwt hij natuurlijk tegen zijn kennissen omdat die ook oorpluggen dragen. Dat vinden helaas weer andere bezoekers irritant. Nu kwam ineens de Paard-manager hem een lul-niet-lolly in de mond duwen met de boodschap BEK HOUDEN!. Maar Roy werd woest; hij was toen namelijk net succesvol aan het daten. Nu is inderdaad zijn datingprofiel misschien onorthodox. Hij hoeft geen meisjes die er uit zien alsof ze net fris door de wasstraat geduwd zijn en dan aangekleed met een glossy-recept. Rolschaatsbillen, ja, die kunnen hem wel raken. Zijn standaardgrap is dat pas als iemand echt geinteresseerd is in het uitwisselen van foto’s van elkaars stoelgang, dat er dan eventueel sprake kan zijn van Diepe Liefde.

Nu kent hij de Paard-manager wel via een vriendin. Die Bart laat op ZIJN datingprofiel weten dat hij niets heeft aan schril gebabbel over levensvragen. Die Bart wil weten of eten uit de magnetron nu schadelijk is of niet. Dàt soort dingen wil hij bij een date weten van een potentiële partner. Die Bart is verder betrouwbaar as hell: hij zweert de padvinderseed! De wereld kan op hem rekenen! Hij heeft nooit irritante kinderen mishandeld en zomaar 12 keer de Vierdaagse uitgelopen! Jawel. Medailles zat. Maar die zet hij niet op zijn datingprofiel. Eigenlijk is hij nog veel te bescheiden. Goed, die Roy sjoemelt wel met zijn leeftijd maar wie niet? Maar die Bart heeft door zijn beroepsdeformatie veel ernstiger problemen: die met zijn gehoor…
Vreselijk, dat die gehoorschade tegenwoordig al kleine kinderen treft. En iedereen weet het: de ziel dringt het lichaam binnen via het oor. Elk spiritueel leven verdwijnt in het Paard van Troje ook uit het oor. Degeneratie heet dat.


Jarenlang het Parkpop Festival bijgewoond met 110 decibel geluidsvolume…

BEING PREPAIRED, ALTIJD VOORBEREID

Preppers, prepaired persons, zijn ondertussen de mensen die zich voorbereiden op die grote rampen, lokale revoluties, Noord-Korea, komeetcrashes, op de ompoling van de aarde of op een definitieve Apocalyps (in plaats van de mislukte op 21 december 2012). In Amerika leven overal kleine geïsoleerde groepjes, soms gedeeltelijk ondergronds, met zonnepanelen voor hun elektriciteit, moestuinen, eetbare huisdieren en een geboorde bron en pomp voor een permanente watervoorziening. Ze hebben gasmaskers in hun schuilkelder, veel levensmiddelen en extra EHBO-setjes. Ze hebben goed op de lijstjes van ervaren survival-specialisten gelet (een recycling toilet, kookapparatuur, wollen dekens, kaarsen, tape en een schaartje).
Je kijkt je ogen uit als je ziet hoe zogeheten Doomsday Preppers zich voorbereiden op de grote klappers. Wapens plus pijl en boog: hier kijken voor gein!

Het ergste voor de mensheid is vanzelf dat ooit de elektriciteit uitvalt. Lokaal zagen we dat al bij de mooie sabotageactie rond Schiphol vorige maand. Heerlijk dat het levensgevaarlijke 5G netwerk dan ook plat gaat, dat weer wel. Maar kont! Internet (www.gotcha.pw) laat je dan niet meer weten of je domein of mailadreswachtwoord gehackt is (veel van de mijne waren dat wel). Vreselijk!

Bij zo’n ramp kun je ook niet meer allerlei handige hulpmiddelen en oplossingen vinden voor overleven in jouw eigen verstopte hutje op de Veluwe! Kak!
Onthoud dat aanbevolen wordt om vooral veel uien op te slaan, omdat een doorgesneden ui op je nachtkastje je voortreffelijk tegen bacteriën en virussen beschermt. En misschien ook een blowtje voor het bestrijden van de verveling. In Amerika mag gelukkig sinds referenda, die aan de verkiezingen gekoppeld waren, in diverse staten door meerderjarigen wiet gerookt worden. Eindelijk is de eerste stap gezet naar een ontspanning van de obsessieve Amerikaanse War on Drugs. Tenminste, als de Christelijke Diehards en de CIA-dealers het toch niet geniepig terug draaien.


De verleidingen en vijanden van de Boeddha

  BERENMOP

De zon komt op en de Familie Beer maakt zich op voor het ontbijt. Vader Beer kijkt in zijn lege papkom en gromt geprikkeld: “Wie heeft mijn pap opgegeten?” Kleine Beer is ook teleurgesteld: Wie heeft mijn papkommetje leeg gegeten?” Dan komt Moeder Beer de keuken in. Ze fronst en dan barst ze los: “Wie was het eerst het bed uit vanmorgen? Wie heeft de vaten van gisteren gewassen, wie heeft de kattenbak verschoond en een was gedraaid? En dan moet ik jullie gezeik aanhoren?! Ik heb gewoon nog geen pap gemaakt!”

JIJ HOUDT VAN VROUWEN, NA JE VERGELIJKING MET HONDEN EN PAARDEN?

Als je jezelf maar bent! Toch? Raadpleeg anders eens het domino orakel! En word alsjeblieft donateur! Claim je bonuscadeau, mijn nieuwste boek: De Zeven Kwaliteiten van Een Echte Heks. Leer je buurman betoveren.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 april 2019

Read More →