Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 15 april 2021

By   /   april 15, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 15 april 2021

Tijdgeest Magazine is al bijna 15 jaar een tweewekelijkse publicatie, gratis, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn met alternatieve informatie over spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren onder de klimaatneutrale redactie van Peter den Haring. Het wordt BCC gemaild naar 11.400 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

 Tijdgeest Megazien
van 15 april 2021
over hond eten, Softenon, Black Rock, Belgen, psychostress, zielen & HCQ.

Wuan, de beestenbende.

ETEN OF NIET ETEN?

Politiek lange termijn nadenken is er weinig in de door lobbyisten dichtgetimmerde praatjescarrousel van Het Binnenhof. We moeten overstappen naar kernenergie maar cultuurveranderingen initiëren is nog niet zo simpel. Elke toekomst begint immers in het verleden. Het is als met eten: dat wat voor de één heilzaam is, kan voor de ander schadelijk en ziekmakend zijn. Als de Chinezen nu eenmaal hond willen eten, dan eten ze hond. En eigenlijk alles.
Wij eten weer te weinig paddenstoelen. De film Fantastic Fungi, van Louie Schwartzberg, neemt je 80 minuten mee op een meeslepende tijdreis door een ondergronds netwerk vol schoonheid, intelligentie en oplossingen die het schimmelrijk voor veelsoortige problemen biedt. Kijken!
Gefermenteerd voedsel en probiotica helpen ondertussen je darmen goed te laten functioneren. Veel eetmomenten (tussendoor snacken) is ongunstig voor de natuurlijke opschoonwerking van je darmen. Beter is om je maag 3x per keer goed vullend bij te laden. Dat poept gezonder. En laten we wat meer dieren in leven laten.


Populaire dierenverdelgers

LEREN VAN ASBEST EN SOFTENON

Stel je voor dat waarheidsvinding mag blijven bestaan en niet helemaal weg gecensureerd wordt in de komende jaren. Dat we er achter komen dat het klimaat niet opwarmt maar juist kouder wordt en hooguit anders? Lees De Andere Krant. Stel dat we, net als met de schandalen rond asbest, Softenon, Teflon, PFAS en stikstof bijvoorbeeld, er na een aantal jaren (en met een geheel andere regering) achter komen dat Corona een stralingsziekte was, veroorzaakt door de uitrol van het 5G netwerk? Stel dat straks al die hersentumoren en de verminderde mannelijke vruchtbaarheid toch door gebruik van mobiele telefoons blijken te komen. Stel dat de beweringen rond het verband tussen jeugdig autisme en zogenaamd veilige vaccinaties toch achteraf waar blijken na nieuw wetenschappelijk onderzoek?

Stel je voor, ineens presenteert in 2025 een Amerikaanse site overheidsinformatie die onontkoombaar bewijst dat het neerhalen van drie enorme flatgebouwen in New York door twee vliegtuigen toch een inside job was met behulp van kruisraketten! Met namen, functies, videogetuigenissen en arrestaties. Stel dat het verhaal van een buitenaardse basis aan de achterkant van de maan toch bewezen wordt door geïrriteerde Chinese wetenschappers?

Zouden we dan alle tegenwoordige inspanning van sociale mediaplatforms om ‘nepnieuws’ te verwijderen, activistische accounts te verwijderen en blacklists aan te leggen van andersdenkenden moeten zien als commerciële schandalen, aanslagen op de vrijheid van meningsuiting en schadelijke misinformatie? Zou iemand dan Google, Twitter en YouTube-eigenaren kunnen vervolgen wegens misdadig handelen?
Of lijkt dit gedenk een beetje op hopen dat de CIA ooit zou toegeven dat zij de moord op J.F. Kennedy beraamd hadden? Of hopen dat Joris Demmink zijn misdaden op zijn sterfbed zou toegeven of het koesteren van de illusie dat Volkert van der Graaf zou weten wie die andere schoten op Pim Fortuyn gelost heeft?

CENSUURDREIGING & HET PEDODOSSIER

Rutte heeft naast discutabele ambtelijke ondersteuning en nepnieuws nu ook het fenomeen Verkeerde Herinneringen geïntroduceerd. Behulpzaam Avontuur! Ineens moeten we aandacht hebben voor de ergste luchtvervuiling in Europa (in ONS land), maar we verdonkeremanen gewoon de relatie met Corona!
YouTube verwijdert al jaren gewoon alle materiaal dat de Deep State of onze eigen regering niet uitkomt. Denk aan dwarsdenkers over de klimaatcrisis of aan de controversiële documentaire van Tim Gielen over de investeringsmaatschappijen Black Rock en Vanguard. Ook rond het pedofiliedossier komt van alles aan het licht. Verbijster jezelf met het artikel van Ella Ster over de ‘lading’ van het Evergreen-schip in het Suezkanaal. Ook schrijfster en voormalig model Nathalie Augustina vertelt uitgebreid over het elitaire pedofiele netwerk waar zij als klein kind via een Jeugdzorgtehuis (Stichting Huize Welkom in Almelo) in terecht kwam. Beluister ook nog eens de getuigenis van  Joost Knevel uit Bodegraven.

MEDIACONTROLE

Alleen de elite leest nog een krant, en tegen beter weten in vaak. Nieuws wordt tegenwoordig aan de talkshowtafels bepaald, voorgekauwd door veramerikaanste heisa op sociale media. Alleen de doorklikmanie telt, absurd snel tekst verversen: schandaaltje, Corona, roddel, Corona, achterklap, entertainmentnieuws, Corona. Nauwelijks meer diepteonderzoek. Kranten als het AD, Het Parool, de Volkskrant, Brabants Dagblad, ED, Tubantia, Gelderlander, PZC en Trouw zijn allen overgenomen door het Belgische DPG Media, dat hun hoofdredacties aanstelt en politiek aanstuurt. De Belgen worden vet gesubsidieerd door de Belgische staat, o.m. door een 0% BTW-tarief. Alles gaat om geld verdienen, logisch maar ook killing met betrekking tot diversiteit, andersoortige meningen, visieontwikkeling en innovatie. Het is allemaal Lokaal Monopoly en de cultivering van Talkshowprietpraat.

ONVERKLAARBARE KLACHTEN

In mijn Haagse hypnotherapiepraktijk heb ik zo nu en dan mensen ontmoet met lichamelijke klachten waar de reguliere medici op uitgekeken waren (“Nee, meneer, mevrouw, we kunnen niets vinden”). Veel problemen zijn voornamelijk terug te voeren op stressende situaties in de kindertijd, die door actuele gebeurtenissen worden gerevitaliseerd. Helaas, soms laat zich een vreemd iets uit een vorig leven voelen. Er wordt ‘iets’ in je wakker, getriggerd, en de met die gebeurtenis verbonden pijn gaat zich opnieuw manifesteren. De (hogere) bedoeling ervan is kennelijk dat je als volwassene weer bewust aandacht moet besteden aan dat kindertrauma (klein of groot) of aan een nare reïncarnatie.
Tijdens een hypnose/regressie naar die situatie kun je, begeleid door de therapeut, de spanning ‘herkaderen’ d.w.z. je zoekt naar betere oplossingen en je stelt je daar de positieve uitwerking van voor. Of je plaatst de zaak in een groter perspectief (de affaire van twee kanten bekijken, meer in staat tot vergeven bijvoorbeeld). Meer overzicht geeft inzicht en inzicht heelt. En binnen een paar dagen kan die voorheen onverklaarbare klacht verdwijnen.

STRESS OPPIKKEN VAN ANDEREN?

Toch staat ook de hypnotherapie regelmatig voor een raadsel, in die zin dat er eigenlijk geen jeugdprobleem of vorige levens-trigger terug te vinden is die relevant met de betreffende klacht in verband gebracht kan worden. In een aantal gevallen bleek mij dat er sprake was van een extreme psychische gevoeligheid. Zulke hooggevoeligheid (HSP) in combinatie met een zeker paranormaal talent, sterk empatisch of zelfs telepathisch, kan dan dus een situatie creëren waarbij een aanvankelijk gezond iemand pijn, stress of verdriet van iemand anders oppikt en fysiek tot uiting brengt.
Wie iets afweet van de zogeheten Familie Opstellingen volgens het systeem van de Duitse Bert Hellinger, zal onmiddellijk denken aan het ‘dragen’ van lijden uit de familie (en zelfs van verre voorouders), meestal door kinderen en kleinkinderen. Wie zich verdiept in het fenomeen van ‘channeling’ zal zulke klachten ook makkelijk kunnen begrijpen: een levend iemand kan worden belast met spanning of frustraties van een overledene. Met name bij vernoemde personen lijkt dat proces meer dan gewoon voor te komen.

Ik kan me direct voorstellen dat veel sceptische lezers afhaken bij dit soort New Age diagnoses. Inderdaad, je moet even ruimte maken voor het idee van leven na de dood, voor vorige levens en paranormaliteiten. Maar toch, sinds een jaar of twintig word je beslist niet meer voor echt gek verklaard als je naar alternatieve oplossingen voor onverklaarbare klachten gaat zoeken in deze hoek. Voor iemand die stemmen hoort en bijvoorbeeld dwangmatig bepaalde handelingen moet doen, is deze misschien wat wonderlijk aandoenende therapeutische insteek vaak nog het enige redmiddel naast die van de permanente medicatie. Voor andere ‘uitgekeken’ patiënten raad ik graag nog eens een second opinion aan bij een hypnotherapeut met een oog voor paranormale fenomenen.

En mijn auraschoonmaakoefeningen op MP3 (€ 12,50) proberen misschien? Hoera! Het geld gaat binnen stromen!

De aarde blijft wonderschoon! Wees dankbaar voor kleur! En alert op vervuiling!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt een tarief daarboven van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Het helend vermogen van de dierenriem duidt tekens & planeten, gecombineerd met kruiden en celzouten. Progressieve astrologie, psychosomatiek en herstel. Bestellen: Adrie van der Ven [email protected].

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 25 april. Nooit saai.

* Op 4 september start opnieuw een tweewekelijkse Opleiding Familie Opstellingen, 8 zaterdagmiddagen in Den Haag.  Hier staat een kleine (vijftien minuten) documentaire (Telepathie als Therapie) over mijn werk.

* Een persoonlijke Reading, coaching of een numerologisch consult en de invloed van getallen in je leven. Maar ook alles met edelstenen. Eugenie van der Kolk.

* Gezond ouder worden? Luchtfilter thuis installeren en bietensap drinken. Vervuilde wijn laten staan en voldoende eiwit nuttigen. Elke dag klein stukje pure chocolade. En voldoende seks. Of dansen? Waar dan? Op Rutte’s graf bijvoorbeeld.

* Bitcoins overwegen? Dit is de link die ik vertrouw. Zorg dat je een lange adem hiermee hebt, minimaal 9-10 maanden.

* De Groningse Taoïst en Tai Chi meester Jan Errit de Vries (74) geeft weer Playshops in Amsterdam op zaterdagochtenden. Belangstelling: [email protected] of bel 06-41676948.

* Enschede, Landgoed AlGoed, 17-21 juli. Verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en zoekers naar persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen,  zweethut, Bonding, theatersport en andere workshops €225,- all-in.

* Heel Nederland lijkt het voorbeeld van de Ruinerwoldse gezinsisolatie te volgen in de mondkapsalon. Thuis blijven, niet naar buiten, niet meer bewegen. En van Pinokkio blijven houden! Luister naar Peter Baars!  En daarna de lezing in De Balie van Pieter Omzicht over de onbetrouwbare overheid. In de herfst krijgen we weer een nieuw virus!

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten! Ook supplementen, kruidenthee, essentiële oliën, neemproducten, bronzout, boeken over persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en spiritualiteit. Gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor therapeuten en doorverkopers.

* LAATSTE NIEUWS: Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich procedeert tegen de WHO rond de Corona-misdaad tegen de mensheid.


Avaast Zombies, bedelend om een griepprik!

UITDRIJVEN VAN ONZE ZIEL

‘In 1917 waarschuwde de antroposofische helderziende Rudolf Steiner al voor pogingen om de mens van zijn zielsbewustzijn te beroven door toepassing van bepaalde medicatie : ‘Men zal vanuit het oogpunt van de ‘gezondheid’ een vaccin vinden waardoor ons organisme al op zo jong mogelijke leeftijd en liefst direct na de geboorte, zo wordt bewerkt, dat dit menselijke lichaam niet op de gedachte komt dat er een ziel en een geest bestaan. “
Daardoor zullen spiritueel en materieel ingestelde mensen tegenover elkaar komen te staan, stelde Steiner. De materialisten en de hun vertegenwoordigende artsen  zullen, obsessief gericht op fysieke gezondheid, die voortaan koppelen aan machinale en scheikundige processen en door lichamelijke ingrepen pogen om de ziel bij de mensheid uit te drijven.
Goed, nu weten jij en ik weer in wat voor wezenlijk conflict we zijn aangeland. Buitenaardsen kwaadaardigheid is bang voor de macht van onze creatieve ziel en zoekt de bange en willozen om die tot slaaf te kunnen maken. Hebben wij iets daartegen in de aanbieding? Een beetje magie misschien?

GEZONDHEID ALS GELD, GOEDKOOP HCQ.

Dokters, patiënten, ziekenhuizen én de politiek hebben een consumentencultuur gecreëerd waarin behandelen economisch beter is dan niet behandelen. Pillen, onnodige operaties, veel ligdagen. De Zorgverzekeraar moet alles betalen en die verhoogt dus de premie. Meer aan preventie geven we niet uit en al helemaal niet voor het inzetten van alternatieve geneeswijzen. Ineens zijn we totaal in de ban van de sterftecijfers en van de zieligheid van dood gaan. Al een jaar lang krijgen we wekelijks geile interviews met doodzieke Covid-patiënten, omdat de consument op het afnemen van vaccins moet worden geprogrammeerd. De dagbestedingen gingen dicht, de buurthuizen ook. Baan- en statusverlies, depressie en isolement vragen een nog hogere tol. Nog erger: alleen gevaccineerden krijgen privileges. Helaas is er geen exitplan voor de crisis en geen gegarandeerd veilig vaccin.
Geen vaccin als enige oplossing maar gewoon het Zelenko protocol tegen Covid toepassen, zeggen talloze niet omgekochte artsen. Zoals de gerenommeerde Dr. Brian Tyson. Hier is zijn verhaal te zien. En huisartsen zoeken die wel HCQ met zink willen voorschrijven mocht je je zieker en zieker voelen. En onthouden dat er EN Covid rond waart EN een gewone griep (ik heb hem al gehad!), maar dat alles geteld wordt als de Dodelijke Pandemie Cohovid!

 VOLGORDEMOP

De jaloerse blondine is er steeds meer van overtuigd dat haar man haar bedriegt. Ze koopt een pistool en gaat op de meest ongewone momenten even naar huis. Nooit is haar man thuis, maar dan toch! Op een woensdagochtend treft ze hem in het echtelijk bed aan met een naakte roodharige. Razend trekt ze het pistool en zet het tegen haar slaap. Haar man springt hysterisch uit het bed en smeekt haar af te zien van haar wanhoopsdaad. De blondine trapt hem van zich af: “Houd je kop, eikel. Jij bent de volgende!”

NAK, NAK, NAK, COLLECTIEF IN DE KAK.

Raadpleeg het domino orakel om te zien wat jij niet ziet. Waarom in discussie gaan als je weet dat jij gelijk hebt?

Tijdgeest Magazine Peter den Haring interview Tilasmi Frigge over Burgerlijke Ongehoorzaamheid

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juli 2021

Read More →