Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 maart 2023

By   /   februari 28, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 maart 2023

Tijdgeest Magazine is al 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, tegenwoordig van het  ludieke Kerkgenootschap der Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur ons een retourmail met UIT.

 Tijdgeest Megazien
van 1 maart 2023
over HAARP, opinies, shapeshifters, stratosfeer, opsluiten & PvdD, FD of
BBB?


HAARP

Heel kort voor de zogenaamde aardbeving in Turkije sloten de Turken de vele gas- en oliepijpleidingen, die door dat gebied zijn aangelegd. Was zo’n destructie de bedoeling van de Amerikanen? Die hebben immers vanaf 1995 in Alaska een machtig instrument voor weer- en geodetische manipulatie opgezet: HAARP! Was die kunstmatige aardbeving een waarschuwingssignaal aan Erdogan? Niet te soepel naar de Russen zijn! Of vooral een manoeuvre om de wereldwijde gas- en oliedistributie te ondermijnen? Precies zoals de sabotage van de NordStream-pijpleiding! Waarom trokken 24 uur voor de aardbeving 10 landen hun ambassadeurs uit Turkije terug ? En gaf 5 dagen voor de aardbeving het Roemeense ministerie van Buitenlandse Zaken een reiswaarschuwing af voor Roemeense burgers in Turkije, hoewel toch niemand van enig aardbevingsgevaar op de hoogte was? Er was geen epicentrum in Turkije, zeggen seismologen. Wel suffe binnenhuisarchitecten.


Even niet nagedacht over dat schotje bij de plees? Nee.

LICHT & DONKER & OPINIES

Ongerust zagen velen ongewone lichtverschijnselen voorafgaand aan de bevingen. Die kunnen echter ook best te maken hebben met de gigantische krachten die op de rotsen onder de grond wordt uitgeoefend. Zuurstof kan daar gaan ioniseren, er kan statische elektriciteit vrijkomen of piezo-electriciteit uit kwartslagen. De wetenschap heeft geen monopolie meer op De Waarheid. Nooit gehad trouwens.

Het oorlogshitskartel, regeringspropaganda en politiek nepnieuws wordt echter opnieuw en opnieuw ingezet. Er zijn ook hele trollenlegers actief om ons in de klimaatdoem te laten geloven. Wat jij kan doen? Meld je bijvoorbeeld hier aan bij het Opiniepanel van de AVRO/Tros om daar eens iets anders te melden dan behoudzuchtig en oorlogzuchtig gezwets. Wat je ook kan doen, is Limburg krediet geven voor de bluesrockformatie DeWolff. Gewoon jezelf even afleiden van gepieker en genieten: Night Train!

SHAPESHIFTERS

In zijn boek The Mothman Profecies gaat de Amerikaan John Keel uit van het bestaan van plaaggeesten, die in staat zijn elke mogelijke vorm aan te nemen. Hij noemt ze Shape Shifters. Ineens hoor je een pratende lichtbol, zie je een weerwolf, vliegende schotels, Men in Black, een dubbelganger van een B.N.-er of zelfs een duivelse politicus. Gewone spoken of verdwaalde doden, dat is er niet meer bij. Het fenomeen zou ook met de energie van bepaalde plekken te maken hebben. Op leylijnen, wateraders of aardstralen, daar waar men dan breuklijnen of botsende, schurende aardschollen vindt. Er stroomt daar veel elektromagnetische energie, opgewekt door tegen elkaar aan schurende tektonische platen. Hup, je hebt een spookhuis daar boven.

Er schijnt ook zoiets te bestaan als de Akasha Kronieken, astrale geheugenvelden, waar een ziel zijn aardse of andere planetaire ervaringen kan opslaan voor later gebruik. Wel ja, ergens functioneert er een collectief onderbewuste en daar vandaan kunnen er natuurlijk best wat goeie griezelverhalen lekken. Wezens die boodschappen doorgeven aan channelende mediums, quasi-sjamanen en reizende Tibetanen, die ook wel eens in de Paravisie willen staan. De lijst van fantasierijke stervelingen of paragnosten die van alles uit de kast zien komen, is lang. Hoor wie het zegt, heer Den Haring!

BEZOEKERS UIT DE STRATOSFEER

Bij de Rozenkruisers is al lang het bestaan van stratosfeerwezens bekend, een soort engelen (hogere hiërarchische helpers), die voortdurend bezig zijn om door de mens veroorzaakte storingen in dit zonnestelsel te neutraliseren. Die verschijnen met een UFO op plaatsen waar een vliegbasis met kernkoppen is, of op oorlogsterrein of tussen de satellietenhemel boven ons. En dan hebben we nog de mogelijk van iemand ontmoeten die uit een onderaardse beschaving komt en die even een luchtje schept. Uit ons mythische verleden duiken bovendien de elfen op, en de kobolden, elementalen en trollen. Persoonlijk geloof ik sterk in die aardewezens, die al lang voor de mens hier kwam, in de natuur leefden en nog.

Alles kan zo langzamerhand. Reuzen? Hun graven en versteende voetafdrukken zijn lastig te ontkennen. Ga mee op onze Sardinië-reis! Kennelijk kunnen er planetaire wezens ons in subtiele als fysieke vorm bezoeken. Kennelijk kunnen bepaalde bewuste wezens in andere maar ook in gelijktijdige frequenties naast de onze bestaan. Voor De Waarheid heb je wel een heel goed werkende intuïtie nodig tegenwoordig…

Pietro probeerde eerst zijn verkeerde voet

VEEL BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Workshop Trancereizen (Op zoek naar talenten en liefdes uit vorige levens) met Peter den Haring op zaterdag 18 maart (13.00-17.00 uur) in het spirituele centrum Sekieta, Hoogstraat 162a Haastrecht in combinatie met een techniek voor Auraschoonmaken. Aanmelden [email protected].

* Volledig verzorgde 2 1/2 daagse retreat in Utrechts Conferentiecentrum Samaya, 24-26 maart. “This is me”, reis door je levenswiel met dans, meditatie, oefeningen, mantra’s zingen & collage kaarten maken.

* Conscious Single, wees welkom op 11 maart in Den Haag om met gelijkgestemden te Ontmoeten, te Verbinden en te Genieten tijdens een diner, workshop en dansavond.

* De Bosnië-reis zit vol. Voor de Sardinië-reis zijn er nog twee plekken. Prehistorisch-energetisch Sardinië voor de 4e keer: reuzengraven, Nuraghe torens, Atlantismythes, 18-27 april groepsreis met Familie Optellingen, Trancereizen en andere magie. Begeleiding Peter den Haring, gids: Sam Pitzalis van Keep Alive Tours.

* Een spirituele vakantieweek dan, in een Frans Chateau? Centre Lothorien, 16-22 juli: dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie. Veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: mail [email protected]. Kennismaken op 26 maart in Veerhuis Varik.

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers en krachtige 5G straling beschermende Energieplaten die rust en aarding in huis brengen. Plak ook onze stralingsbeschermende sticker op je beeldscherm!

* Magische Spoelen Breien. Zachte, helende energie. Westland, 11 april. Voel de verborgen Kracht van Bomen. Maasland, 26/3 en Mastbos Breda 1/4. https://voetiaans.nl

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel: Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Regressie- en reïncarnatiepraktijk Nanda Baldew in Den Haag: natuurlijk leven is het verleden loslaten en optimaal zijn in het heden. 06-38610930 www.JaiAmbe.nl.

IJsvissen is een mooie sport in de Oekraïne.

WAT IS WIJSHEID NOG?

Ik bemoei me niet graag met de lokale politiek. Ik stemde jaren op de Partij voor de Dieren, omdat ik daar fatsoenlijke mensen vermoedde, maar het wordt steeds griezeliger omdat je van niemand meer tegen het achterlijke oorlogsspel in Oekraïne mag zijn. Meteen word je als landverrader en communist geframed als je bij nader inzien toch FvD stemt.
Wijsheid in die Tweede Slaapkamer? Ook de Uil van Minerva, ooit een krachtig symbool, is tot een schertsfiguurtje gemaakt door ongenuanceerde blufpoker.
Overigens, één miljoen mensen in ons land wordt als zwakbegaafd beschouwd. Die geloven ALLES EN IEDEREEN! Zelfs het lobbyistentrio Sjoerdsma, Kaag en Rutte.
Kennen we nog mensen met een natuurlijke autoriteit? Pieter Omzigt had het aardig, Wybren van Hage had het ooit ook en heel soms was Arnold Karskens van Ongehoord Nederland volstrekt helder. Links is van de vaccin-trekpoppenclub gebleken. De oude partijen hebben het recht van spreken verkwanseld in de tijden van censuur, politiegeweld en staatspropaganda. Ontelbare onopgeloste crises laat Rutte c.s. straks zijn opvolgers na. Plakbandpolitiek noemt Vrij Nederland dat. Brrr.

 

PREVENTIEF OPSLUITEN

De mensheid heeft weliswaar de beschikking over enig instinct en intuïtie, maar ze is genetisch helaas erg gevoelig voor het meerderheidsdenken in de sociale omgeving. Een corrupte witte jas definieert ineens iets als een ziekte, de business ziet direct een verdienmodel en zo is er plots een medicijn. Alarmisme en paniek slaat toe. Iedereen wordt patiënt en voelt zich ziek en behoeftig aan genezing. Of ziekte kan ontstaan door een ‘virus’ staat nog zeker jaren ter discussie.
Op Stichting Vaccinvrij staat een bewustwordend interview van Jorn Luka met oprichtster Door Frankema over vaccins. Dat gesprek werd na 65.000 views van YouTube verwijderd. Zulke censuur wijst direct  weer op de onverminderde informatieoorlog.

Onderzoekers meldden ook ooit dat polio werd veroorzaakt door in de landbouw extreem met DDT-vergif te spuiten. Bepaalde artsen stellen dat griep ontstaat door neurologische overspanning en dat het een natuurlijk proces van ontgifting door zogeheten exosomen is. Maar wat de krant zegt door middel van reclame, marketingtrucs, overheidspropaganda, idealisten framen als complotgekkies, DAT is het. Dus niet.

Onthouden: alle bewustzijn draait om een vrijwillige keuze. Ergens niet aan mee doen, ongewone, onvoorspelbare routes kiezen. Geinig! De sufburger zit ondertussen geboeid voor de tv.

OORLOGSHETZE

Mijn PSP-reflex (de vroegere Pacifistisch Socialistische Partij, later vermorzeld in GroenLinks) speelt pittig op. Stilletjes is de EU door de NAVO geheel gemilitariseerd zonder enige parlementaire inspraak. Weer opnieuw gaan er miljarden op aan de oorlogsinspanningen, waar niemand in Nederland om gevraagd heeft, terwijl de media platweg Poetin zijn gaan demoniseren en eenzijdig Amerikaans verslag doen. Waar is ons gewone boerenverstand gebleven? Wat kost jou en mij dit allemaal?! Defensie jarenlang uitkleden en nu alle spullen zonder ruggenspraak weggeven aan een corrupt dievenland? Zelensky gaat na de oorlog al die spullen weer lekker doorverkopen aan andere landen. Sommige lieden liegen nog als ze slapen…

Wordt buitenbeentje Caroline van de Plas van de BoerBurgerbeweging dan onze nationale heldin? Tijdens de Coronahype hield ze vaak haar rug recht tegen de absurde polarisatie ten koste van ongevaccineerden. Bravo. Ze heeft een krachtige horoscoop maar nogal wat HSP-problemen. Kan ze de druk aan van de Popie Jopie-people? De verkiezingen voor de Provinciale Staten van 15 maart laten de gevestigde belangen vast even schrikken!


O, o, de Democratie! Ninja Turtles bedreigen ons parlement!

CIRCUSMOP

Het kleine reizende circus heeft het moeilijk. Er moet echt een nieuwe act komen. Op een avond poept een olifant in de piste en de kleine clown rent er op af met een lepel. Als hij de verse hoop begint op te eten, joelt de hele tent. De volgende avond is het weer drukker. De olifantentrainer moet veel moeite doen om de olifant te laten schijten, de clown wacht gespannen af, samen met een glitterdansmeisje. Het lukt! Dan valt de prak! De clown pakt zijn lepel, maar aarzelt dan. Ook het meisje trekt een smerig gezicht. De trainer is pissig: “Wat nou weer?!” Dan wijst de clown: “Gatver, er zitten allemaal haren in!”

JOUW VOORBEELDEN ZIJN TRUMP, BOLSONARO EN AYATOLLAH KHAMENEI?

Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of je misschien beter even mijn nieuwste boek over spoken, reïncarnatie, karma en voorbestemming moet lezen: Dikke Hans Leert Vliegen! Stort € 25,00 op NL07INGB0005008174. En vermeld je adres!


Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.710 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 3.680 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring is lid van de

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 februari 2024

Read More →