Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 maart 2021

By   /   februari 28, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 maart 2021

De editie van 1 maart 2021 gaat over geschiedenis, kogelvis, Christina, dood, biomassa, CDA & vrouwenpower.


Onderduiken kan niet meer!

ZICH HERHALENDE GESCHIEDENIS

Rutte als afgestudeerde historicus weet hoe zijn zelfgenoegzame VVD-stemmende, goedopgeleide en werkende kleinburgers het altijd zien: “Alles wat anders is, wat ongewoon is voor de meerderheid, alles wat irriteert, afwijkt, dat moet weg!”

In Nederland werden vanaf eind jaren zeventig veel religieuze, spirituele en maatschappelijke groepen onttakeld. God werd dood verklaard, de leegloop in de kerken was dramatisch. Jongerenwerk verloor de subsidie, het kraken kwam op, het drugsgebruik hakte er in. Communes zoals die uit de tijd van de hippies, Flower Power en Osho Rajneesh ontmantelden zichzelf. Na de crisis van 2008 werden nog meer sociale ontmoetingsplekken wegbezuinigd. De scheidslijnen tussen armer (VMBO en MBO) en rijker (HBO en Universitair opgeleid) werden dieper, de solidariteit en het nabuurschapsgevoel verdween. Lasten verzwaren was het motto van Rutte c.s. De banken stalen ons leeg met woekerpolissen en fakebeleggingen. Burgers en hun regering verkrampten op de Overlevingsmodus: Ikke, ikke en de rest kan stikken.

Het fenomeen hangjongeren ontstond, toen talloze jeugdhonken, wijkcentra en buurthuizen opgeheven werden. De wijkagent ging de opbouwwerker vervangen. Even pepte de Occupy-beweging de hoop op een bewuste jongerencultuur op, maar nee, het kon NOG erger!
Door de Corona-hysterie zijn nu bibliotheken en kroegen, filmhuizen en theaters failliet aan het gaan. Iedereen moet maar thuis online leven en vereenzamen, onze kids zijn gamerobotjes aan het worden. Niemand hoeft meer samen te werken, alleen maar te luisteren naar Onze Feitenkleiende Leider en de berichten op de telefoon te checken. Collectief blijven we met een leefachterstand zitten op verslapte billen.
Gezonder wordt men beslist niet, als ook de sociale honger niet meer gestild kan worden, als er niet meer gespeeld mag worden. De geschiedenis herhaalt zich: eerst een tijdje Meer en dan heel lang Minder.

Niet meer aanraken, geen fysieke troost, aseksueel leven, voor onze superwendbare Rutte kan het werken, voor de meeste normale mensen niet. De scholieren hebben het waarschijnlijk het slechtst: 1 op de 3 vereenzaamt zorgelijk. Hoe heerlijk is het als je kunt demonstreren, eindelijk gelijkgestemden ontmoeten, weten dat je niet zo alleen bent als je je voelt. Protest laat zich horen in vuurwerkoverlast en bendegroei. En in schooluitval en in depressies. Stemt allen vooral NIET op een van de huidige regeringspartijen in maart! En ook niet op de meehuilende, zogenaamd linkse partijen. De PvdD kan nog net.


Protestautokorso in Berlijn, honderden toeterende stilstaande auto’s in het centrum!

IERSE SLAVEN EN DE KOGELVIS

De overwinnaars schrijven de geschiedenis. Waar staat dan de echte geschiedenis? Op de grafstenen? Niet in de boeken? Nee, die staan namelijk vol verdraaide feiten. Voorbeeld? Sinds 1612 hebben Engelse koningen en politici honderdduizenden Ierse, blanke slaven naar Amerika en de Caraïben verkocht. Eerst bewust uitgehongerd, toen veroordeeld en hup, in de boot. Nog steeds verdient Engeland zich via Wall Street en het Koningshuis blauw aan hun Amerikaanse provincie. Supervoorbeeld van klassiek onethisch ondernemen. Tegenwoordig verspreiden overheden “correcte en gecontroleerde informatie.” De moderne vorm van geschiedsvervalsing.
Nog zo’n voorbeeld?
Vissen zouden geen pijn voelen en zeker geen bewustzijn hebben. O nee? Kijk absoluut eens naar de mandalabewuste kogelvis. Die mag blij zijn dat hij nog niet uitgestorven is zoals veel zoetwatervissen ondertussen. Lees Duurzaam Nieuws daarover. Laat 2021 dus het jaar van verbazing en bewustzijnsverruiming worden. Als er voor jou maar ergens zingeving blijft bestaan!

Leven zonder passie, zonder doel, zonder focus vlakt iemand geestelijk af. Dan worden plotseling je spullen, je bezittingen, de materie, het drijfhout waaraan je je vastklampt. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Verdiend zou je zeggen, lettend op het leefstijlcriterium. Is er Hoop? Informeer jezelf breder. Koud afdouchen is heilzaam, koffie direct na het opstaan is killing, aambeien kun je in het begin rustig weer terugduwen, achter de kringspier. Blijven doen en alles komt goed. Luister naar de vrolijke Rutte parodie op Wim Sonneveld: “Jij hebt ons belazerd, je hebt ons bedonderd.”

NIEUWE TIJDSKIND

Drie maanden te vroeg geboren op 15-4-2001 om 00.27 in St. Gallen, tot haar 11de kreeg ze sondevoeding. Lees het troostrijke verhaal, geschreven door haar moeder (een voormalig marathonkampioene), van de nu 19-jarige Zwitserse Christina von Dreien, over paranormaal weten, overstijgend bewustzijn, contact met natuurwezens, met overledenen, met positieve en negatieve buitenaardsen. Zij voorspelt ook dat alles goed afloopt met deze wereld. Op termijn… Op 5 maart kun je haar Love Stream beluisteren van 19.00-21.30 uur hier.
En toch… Alles is anders dan je aanvankelijk dacht. Dus toch veel relativeren, beetje aardend mediteren op 7.83 Hz Schumann Resonantiefreqenties en op je hoede blijven voor overvallen. Bouw je huis hoog en droog en zorg voor touwladders.


Montezuma’s Castle van prehistorische Indianen in Arizona, alleen via touwladders bereikbaar.

IN HET LICHT VAN JOUW NADERENDE DOOD
HEB IK VIER VRAGEN.

1, Wat had je voor ideeën toen je hier net was?
2. Wat heb je ondertussen geleerd?
3. Had je bij nader inzien een opdracht hier?
4. Hoe ga je mij straks laten weten, hoe het echt zit?


De Spoedwet volgens het Grapperhaus-protocol: alles geldt voor anderen.

KLIMAATGELUL OVER BIOMASSA

Hout stoken heilzaam? Pools oerbos kappen, gewoon doen? Of actie voeren? Rutte laat ons een ravage na als klimaatbeleid. Wie gelooft in de biomassa-oplossing en van mooie praatjes en illusies houdt, die zit goed bij allerlei groene fantasten. Windmolens, zonne-energie, alles zou beter zijn dan ons (schone) aardgas? De rekenmachine is er kennelijk nooit aan te pas gekomen. Syp Wynia deed dat gelukkig wel en kwam tot de conclusie dat al die plannen onmogelijk technisch onuitvoerbaar zijn. De oppervlakten die gevuld zouden moeten worden met wind- en zonverwerkers zijn simpelweg niet beschikbaar. De Europese Green deal zal moeten worden gedragen door kernenergie. Ondertussen ondermijnen de fossiele multinationals ons klimaatbeleid middels een smerige truc: het Energy Charter Treaty. Protesteer HIER!

Het scheelt ondertussen enorm dat er in armere landen miljoenen doden door de economische Corona-ontworteling vallen. Zo houden wij in Westerse landen meer over om het buikje vol te proppen. Tenminste, we vreten de oceanen en de weilanden leeg en we kannibaliseren onze samenleving. Goed idee eigenlijk, dat radicaal aanpakken van de overbevolking. Maar wel elders graag!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en Facebook (1200 volgers).

* Enschede, Landgoed AlGoed. Pasen: verdiepingsdagen voor coaches, therapeuten en mensen op weg met persoonlijke ontwikkeling. Familieopstellingen, Trancereizen, Bonding en andere workshops €220,- all-in.

* Irma (60) woont in Leiden en is in voor nieuws, voor sleur doorbrekende ondeugendheid: [email protected]  Ze doet al apenkooigym.

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 28 maart. Nooit saai.

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* Goddank, Healing Garden gaat door van 13-15 augustus, het DanceCamp gaat er aan vooraf (5-10 augustus). Heerlijk 2020 filmpje!

CDA SCHIJNHEILIGHEID & THE WAR ON DRUGS

Geld verdienen en Schijnheiligheid is al sinds het aflopen van de laatste wereldoorlog het kenmerk van onze Gristelijke Boeren Partij, het CDA. Geen visie op de woningnood, wel altijd oog voor de grootverdieners, met name die in de land- en tuinbouw, altijd pleitbezorger van de koopwoningeigenaren, boos op de daklozen, de activisten en de immigranten, nooit gelet op de laag blijvende lonen. In de baantjescarrousel vast een plekje reserveren voor als je wegens wanbestuur moet aftreden. En erger, met Hugo de Jonge een genadeloze vaccinhyper zonder aandacht voor de afgebroken kunst- en entertainmentsector, want dat is toch maar het werkterrein van de duivel! Nee, ja, ik snap het. Hoe die Pieter Omzigt zich tussen dat zooitje kon handhaven, is mij een raadsel. Kijk ook nog maar eens naar David Icke of naar Prof. Dr. Cees Hamelink.

Het kan nog erger: de Christen Unie wil het correctief referendum EN alle druggebruik Nederland uit hebben. Links stemmen dan? Halsema van Groen Links leert niets van de geschiedenis en wil wiet alleen aan Nederlanders verkopen. Brr. Het zijn links en rechts wegkijkers, de wapenindustrie steunende oorlogvoerders en Spoedwet-adepten! In het midden dan? Brr. D66 is vooral en helaas een belangenvereniging voor ambtenaren, consultants en vrouwonvriendelijke bestuurders. Blijft de vraag: zouden we echt beter af zijn met een vrouw als minister-president? Sigrid Kaag loopt overal te showen. Dames en heren BOA’s: aanpakken die kut- en potloodventers!

MEER VROUWEN AAN DE TOP?

Kaag? Halsema? Famke Louise? Er wordt een pietsje hysterisch gedaan over de noodzaak voor meer vrouwen om het glazen plafond te versplinteren. Maar hebben we echt al veel van inspirerende topvoorbeelden gezien de afgelopen tijd? De Amerikaanse corrupte oorloghitseres Hillary Clinton? De wankelmoedige Aung San Suu Kyi in Birma? De genadeloze rechter Kamela Harris, voordat ze vicepresident werd? De Duitse geldmakelaar Ursula von der Leyen soms? Of de rond vluchtelingen sjoemelende Mutti Angela Merkel? Ze zijn allemaal ondersteuners van de mondiale neoliberale misère.
Ooit waren krachtige vrouwen ook toegewijde priesteressen van Licht en Liefde. Of ze nu Moeder Maria heetten of daarvoor Isis, Hathor of Nut. Lees de prachtige bijdrage van de Leidse therapeute Wytske Jónás over vrouwelijk godinnenlicht. Iedereen moet doen wat hij of zij goed kan. Vrouwen die spijkerharde mannen imiteren aan de top kunnen we missen als barenspijn. Ik maak graag een uitzondering voor Liliane Ploumen van de PvdA. Dat is een kanjer.

De Egyptische godin Isis met zoon Horus, de zon tussen de horens van de koe.

COVIDPANDEMIE VOORSPELD IN 2012

De opgepimpte dreigcijfers, het ongefundeerd ‘anheizen’ van de nationale angstpsychose door de overheid, alles dient tegenwoordig te worden beoordeeld in het licht van het belang van de vaccinindustrie. Het toekomstige vaccinpaspoort wordt de nieuwe Jodenster, maar dan omgekeerd: weg met de rest! We zijn weer terug naar 1940, bij de overmacht van de staat en overgeleverd aan een dominante artsenkaste, die verplichte vaccinatie wil afdwingen, net zoals de Europese Commissie in 1998 al bepaalde. Nog veel erger: er bestaat een stripboek rond een Corona-draaiboek (Infected), geschreven door de Fransman Jean-David Morvan, dat in 2012 is uitgegeven door de Commissie Internationale Betrekkingen en Ontwikkeling van de Europese Unie, bedoeld voor de eigen Europarlementariërs. Het moest de sfeer rijp maken voor de plannen van onze globalisten. De strip beschrijft in detail hoe in Wuhan er een biowapen gaat worden ingezet. In 2012!!!

Op www.herstel.nl wordt gepleit voor een normaal Nederland. Het werd tijd. Het nieuwe surveillancekapitalisme van de grote techbedrijven roept weliswaar hysterisch dat men ons snelle oplossingen voor allerlei angstig makende situaties kan garanderen. Helaas blijkt dat andersom. Alle vormen van verzet worden als complotdenken bestempeld en gesaboteerd. Paypal blokkeert zelfs geld op accounts van protesteerders. Mijn eigen Facebookaccount is al maanden geblokkeerd met de saboterende drogreden: “U bent niet oud genoeg!” Onderhandelen is niet mogelijk. Of moet men gewoon langs het hoofdkantoor van Facebook op de Amsterdamse Jollemanhof 15 langs gaan met bezwaren? Werken daar mènsen?

Framen mag, framen moet.

 OVENGRAP

Drie worstenbroodjes en twee taartjes zitten in een oven. Zegt een van de worstenbroodjes tegen de anderen: “God, wat is het heet hier.” Beginnen de taartjes enorm te giechelen: “Hoor dan! Een pratend worstenbroodje!”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

LOZEN OF ONTLASTEN?

Alle tegenwerking is een boodschap aan jezelf. Raadpleeg het domino orakel om te zien wat jou belast.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 juli 2021

Read More →