Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 juni 2021

By   /   mei 31, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 juni 2021

 Tijdgeest Megazien
van 1 juni 2021
over Ware Liefde, relatietherapie, Goelag, eytracking & ompoling.


Huwelijk met de dood: dat is echt Het Einde!

RELATEREN MET DE WARE?

Ook jij ervaart waarschijnlijk in de loop van je leven dat je ontzettend veel contacten met totaal verschillende karakters en invloeden hebt onderhouden. Soms manifesteert zich ook dat je moet opmerken dat je van erg verschillende mensen tegelijkertijd kan houden. Soms beleef je uitersten in je seksleven met juist een gepassioneerde partner of juist een tijdje met een zachte, rustige en zeer stabiele geliefde. Wat?! Dat kan en mag allemaal? Wel, en beter als je het drama-idee van De Ene Ware los laat, de Tweelingziel, de Prins op het Witte Paard, de lang beloofde Engel. Fijn, beter als de ander niet Perfect hoeft te zijn, want, heus, dat ben jij zelf ook niet. Dat je van elkaar alsmaar leert, dat is een mooi verbindend programma. Dat je elkaar beschermt, koestert en elkaars groei respecteert, dat houdt een relatie lang heel en gelukkig.

Het scheelt dus als je regelmatig wederzijds behoeftenonderzoek doet. De jaarlijkse APK noemde een vriendin dat: de Algemene Persoonlijkheids Keuring.
Wat heb jij, liefste, nodig voor jouw fysieke of spirituele welzijn? Vind je dat bij mij of moet je even elders op stap?

TWEELINGZIELEN?

Heel erg zijn de ideeën dat iemand je tweelingziel zou zijn. Meestal betreft het een lastige verkleving en zielen die in een ver verleden elkaar iets beperkends beloofd hebben. Je voelt vanaf de eerste ontmoeting inderdaad een klik, je weet dat je ooit met die ander iets gehad hebt. Helaas, na een tijdje weer omgaan met die persoon begrijp je ook weer heel goed waarom je de afgelopen duizend jaar niks van je hebt laten horen. Vrijheid is een groot goed, net als onafhankelijkheid.

Als jij dus de ander vrij laat in zijn of haar experimenten met andere archetypes, dan geeft dat onbetaalbare speelruimte. Want? Misschien moet iemand even elders proeven hoe verliesangst voelt, hoe bezitsdrang werkt of hoe een pappie- of mammiebinding kan worden getransformeerd? Moet jij dat allemaal van nabij oplossen? Misschien of misschien niet… Ga dat nog niet meteen een label geven, zoiets als ‘Polyamoureus.’ Want? Het kan zijn dat dat ene slippertje, die ene pretvakantie of dat bizarre wipje voor de gezondheid voldoende was voor het inhalen van iemands gemiste puberteitskansen. Zo, daarna weer over naar Gewoon!
RELATIETHERAPIE

Dat je met elkaar achteraf blijft communiceren over het beleefde, is wel essentieel. Begrijpen we elkaars proces nog? En zijn we nog steeds ook blij met elkaar? Er moet immers permanent gewerkt worden aan het ideaalplaatje. Samen oud worden voor de tv met onze favoriete pizza op schoot, zoiets gaat maar zelden enige Verlichting opleveren. Echte, ware vriendschap, dat is een realistischer en makkelijker haalbaar toekomstbeeld.

Zo sprak uw zeer gewaardeerde relatietherapeut. Duoconsulten met mij en psychologe Afanaisa Lazo kosten € 90 per uur.


“Belt u maar! Geluk verzekerd”

SUCCESVOL RELATEREN

Relatietherapie is niks voor jou? Want jij lijkt gewoon erg op je lief? Mooi. In de meeste succesvolle relaties zijn partners namelijk min of meer elkaars spiegelbeeld. Als jullie karakters redelijk met elkaar overeenkomen, dan helpt dat om langer bij elkaar te blijven, gemeten over een termijn van vijf jaar. Dat bleek in 2013 uit Duits onderzoek bij 7000 stellen aan het GESIS Leibniz Institut für Sozialwissenschaften. Een andere studie (Purdue University, VS, 2009) liet zien dat vooral vergelijkbare communicatiestijlen de kans op succes van een relatie verhogen. Ook een vergelijkbaar opleidingsniveau helpt structureel. Grote leeftijdsverschillen (meer dan 15 jaar) verlagen de relationele toekomstkansen (CBS in 2019). Vergeet die ‘spannende’ verschillen dus en wees blij als je partner precies even saai is als jezelf. Een goed gesprek, een klein cadeautje, een massage op z’n tijd en regelmatig quality time buitenshuis kan ondertussen veel goed doen. Ook een doos chocolade is een probaat bindmiddel.

En verder een beetje samen afstemmen op natuurlijke intelligentie in plaats van op alle kunstmatige, dat is het nieuwe normaal voor wie samen wil groeien naar meer. Samen kijken naar levendige oplossingen van gezondheidsproblemen. Lekker artikelen delen over antibacteriële schimmels, over lichtgevende materialen, ultralichte vlindervleugels, zelfreparerende structuren, samen experimenteren met helende Kombucha (de theezwam). Stellen die elkaar beter durven te leren kennen door het gebruik van truffels, paddo’s, MDMA of Ecstasy houden het nog langer vol.

Black Lives Matter? Of juist niet?

ZIJN JUIST DE CORONA-VACCINS DODELIJK?

In de eerste golf viel aan de specialisten van de Erasmus Universiteit op dat alle oudere Covid-19 patiënten enkele maanden daarvoor een griepprik gehad hadden. Er zijn echter nooit autopsieresultaten gepubliceerd.  Veel longproblemen zijn juist door het dragen van mondkapjes ontstaan vanwege het intensief inademen van de eigen adem/bacteriën-uitstoot. Griep is traditioneel the Old Men Best Friend. Conclusie uit alle Corona-cijfers: er is geen pandemie maar slechts een epidemie. Corona-virussen zijn naast influenza-A en B-bacteriën altijd al aan ons bekend geweest. De test die echter onderscheid maakt, is mondiaal verboden. Het grootste schandaal is mogelijk dat het juist de lekkende Corona-vaccins zijn die dodelijk zijn. Informeer jezelf via een interview met de vooraanstaande viroloog, Dr. Robert Gorter.

Enig verzet vanuit de culturele en therapeutische voorhoede tegen onze nationale kwelgeesten is efficiënt de das omgedaan door alles te sluiten wat maar met bewustzijnsontwikkeling te maken heeft. En? Krijgt elk land gewoon de regering en de testsamenleving (dankzij GroenLinks) die het ‘klootjesvolk’ verdient? Beter even kijken naar de Belgische Prof. Mattias Desmet.

KRITISCHE VRAGEN?

Veel vragen moet je maar liever niet stellen als journalist. Vroeger werd ik weggezet als pacifist, toen weer als communist en als sekte-swami, recent nog als zweefreu (de mannelijke variant van de zweefteef). Leuker was even het etiket vrijdenker, nu raak ik populair als complotwappie. Lang geleden berichtte ik inderdaad ook nieuwsgierig over een mysterieuze schietpartij (58 doden, 500 gewonden) op 1 oktober 2017 bij een muziekfestival in Las Vegas. Amateurbeelden van hetzelfde tijdstip lieten een Saoedische prins zien, Muhammed Bin Salman met zwaarbewapende lijfwachten, vluchtend uit een hotel. Andere beelden toonden schietpartijen op en bij het vliegveld. Her en der liepen Amerikaanse elitetroepen rond. Die filmpjes verdwenen rap van het internet. Er kwam ook nooit een verklaring voor in de media. EllaSter onthult nu ineens de waanzinnige achtergronden. Must read! Alles gaat om een enorme goudroof, waar een Chinese Dragonfamily mee benadeeld zou zijn.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.000 volgers) en het nieuwe Facebookaccount (al weer 69 volgers!).

* Fysieke of geestelijke klachten? Felicious! Magnesium en Moringaproducten, supplementen, kruidenthee, essentiële oliën, neemproducten, bronzout, gratis proefverpakkingen + aantrekkelijke korting voor doorverkopers. Ook boeken over gezondheid en spiritualiteit.

* Een weekend vol beleving (vrijheid)beweging (tai chi & chi gong), meditatie (Osho & sjamanistisch) en muziek (klankenreis) voor slechts € 149 op de Uelenspieghel in Uffelte van 11-13 juni!

* Winkeltje, webshop, workshops, massages & meditatie Namasté Café, Prins Hendrikplein 18 2518 JC Den Haag 070-3698766. Workshops Trancereizen met Peter den Haring op zondagmiddag 6 juni en 4 juli. Nooit saai. Kan ook nog via TEAMS op dinsdagavond 8 juni!

* Wow, een vrij en alternatief sociaal netwerk bestaat dus ècht? Ja hoor. Opdoeken dat Facebook. Mèt privacy, zònder censuur. Gelijkgestemde vrienden vinden. Check Spiritoo.com.

* Woonbioloog Theo Hooijer in Voorthuizen is specialist in de aanpak van aardstralen, electrosmog, telecomspanning en entiteiten. Ook voor Resonantie Techniek en een EcoIntention- traject.

* www.nickysplace.nl: Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap, huiskameravonden bij jou thuis. Nieuw: inspiratie avonden en lezingen. Jaartraining: Ontwikkel Je Intuïtie.

* Pure energie wekt een staat van sereniteit op. Resonantietherapie versterkt uw gezondheid en welbevinden. Laat je inspireren vanuit het Belgische Opgrimbie door Dirk en Betsy.

* De spirituele week op Sardinië moest worden uitgesteld. Mee van 9-16 oktober? Reuzengraven, UFO-bakens uit de prehistorie. Met Peter den Haring trancereizen, orakelen en Familie Opstellingen. Een speekseltest volstaat, geen PCR swab. Via reisbureau KeepAliveTours.


Wappie-framing door Doortje Smithuijsen in VN. Denken op afstand!

DWARSDENKERS NAAR DE GOELAG

De eenzijdige blikrichting van onze zelfbeperkende regering, aangestuurd door een corrupt OMT, alleen kijkend vanuit de problematiek binnen hun eigen vakgebied, kon ons moeiteloos ruim een jaar in een collectieve smetvrees jagen en in grootschalige sociale controle. Jouw telefoon is hun spion geworden. Want? Je neemt je GSM mee naar een demonstratie en de AIVD, onze Binnenlandse Veiligheidsdienst, traceert je meteen via GPS. En daarna hoe je naar huis gaat waar je gearresteerd kunt worden. Zo heeft de FBI veel Capitoolbestormers kunnen oppakken. Er staan grote gevangeniskampen klaar in de VS voor de dwarsdenkers. Dat is niet nieuw in deze tijd.

In zijn boek De Goelag-archipel beschrijft de Rus Aleksandr Solzjenitsyn hoe bij Stalinistische massa-arrestaties na de oorlog een kwart van de volwassen inwoners van Leningrad werd weggevoerd naar ‘correctieve’ werkkampen in Siberië. “Waarom hebben we ons niet verzet op dat moment, we hadden immers niets meer te verliezen?” vraagt hij zich af. Nee, mensen worden gehypnotiseerd door de angst en ze dissociëren (de ziel verlaat het lichaam en laat een voertuig achter dat op de automatische piloot functioneert). Hup, twee bewakers konden twintig man zonder verzet tegelijk de gaskamer in dwingen.
Eén VVD-dictator krijgt met veel BOA’s en hoge boetedreiging een heel land een jaar dicht vanwege een opgeklopte griepdreiging. Een werkzaam medicijn Ivermectin werd verboden, vaccins verspreiden juist de ziekte (vergelijk de plotselinge stijging van patiënten in India). Cijfers: 1 op 1000 gevaccineerden krijgt direct vaccinatieschade. Anderen ervaren pas veel later narigheid. “Liever een wappie dan een swabbie,” zegt de Nederlandse topchirurg Prof. Jan Grandjean. Beoordeel ook het Zweedse Covid-beleid maar eens (aanvankelijk gecensureerd op YouTube).


Zien halve dooien nog iets? Ons geheime dataïsme: bijvoorbeeld 1,1 miljard bestemmen om gezonde mensen te testen om te bewijzen dat ze gezond zijn. Eh…

EYETRACKING

Je ogen zijn de ramen van je ziel. Een speciale camera die een tijdje naar je gezicht kan kijken en specifiek naar je ogen en hun bewegingen leest daaruit extreem veel gegevens af en slaat ze handig op. Knipperen, de grootte van je pupillen, knijpen of opensperren, alles geeft het systeem informatie. Patroonzoekende ‘machine learning’ algoritmen kraken elk detail via geavanceerde gegevensanalysesystemen. De camera onthult je hele persoonlijkheid. Een onderzoek uit 2020 toont aan dat oogtraceringsgegevens impliciet informatie kunnen bevatten over iemands biometrische identiteit, geslacht, leeftijd, etniciteit, lichaamsgewicht, persoonlijkheidskenmerken, drugsgebruiksgewoonten, emotionele toestand, vaardigheden en vaardigheden, angsten, interesses en seksuele voorkeuren. In combinatie met Facebook-vriendenlijsten, je adres en aankoopgegevens weten Big Brother en elke marktonderzoeker nagenoeg alles van je. De mogelijkheden om je gedrag te surveilleren, manipuleren en dwingen zijn onbeperkt. Schijt aan je privacy. Die kant gaan we dus uit. Je herinnert je de speciale zonnebril uit de Matrix? Nee, Film zien dan.

OMPOLING?

De Noordpool verschuift al jaren maar wel steeds sneller. De meeste natuurkundigen nemen aan dat er onder de Noordpool extreem veel bloedheet gesmolten ijzer in de bergmassa’s ligt en dat de verschuiving komt door actie in dat spul. Omdat er iets in het binnenste van de aarde verandert? Of zodat we in een nieuwe evolutionaire kringloop terecht kunnen komen? Dat is positief denken.

Negatief denken kan ook. De Franse oliegigant Total wil nu met financiële steun van de Franse regering (een leninggarantie van € 700 miljoen) een half miljoen vaten olie per dag oppompen van onder het ijs van de Noordpool. Milieuactivisten zijn bang voor een enorme vervuiling op de pool door dit megaproject. Je kunt protesteren maar dat is een lachertje geworden.

ZUIDPOOLBESCHAVING?

Volgens oude kaarten (uit 1100) was trouwens de Noordpool ijsvrij. Nog oudere kaarten suggereren dat ook de Zuidpool slechts gedeeltelijk met ijs bedekt was. Op Antarctica huisde volgens zeggen ook een prehistorisch (mensen)ras. Nu wordt er flink gedebatteerd over de manier waarop men die kaarten kon tekenen. Hoe werden immers de mondiale afstanden gemeten? Door de gemiddelde reistijd van schepen te vergelijken? Erg onwaarschijnlijk. Waarschijnlijker is dat er ooit kaarten van ruimtevaarders beschikbaar waren die de aarde als een bol van bovenaf konden opmeten. De Amerikaanse Defensie brengt sinds kort erkende beelden van UFO’s in het nieuws. Dus alles kan. Ik moest denken aan verhalen over een gecrasht buitenaards vaartuig op de Zuidpool maar lees ook even door over kritische verklaringen op CoolAntarctica.

LUIE MOP

Twee mannen zitten op een terras. “Wat doe je morgen?” vraagt Rob. Onno haalt zijn schouders op: “Niks. ’t Is afzien vanwege Mercurius retrograde tot 22 juni.” Rob kijkt bezorgd: “Maar dat niksen deed je gisteren toch ook?” Onno zucht: “Jawel. Maar dat heb ik toen niet af gekregen.”


MOE? OPGEBLAZEN GEVOEL?

Probeer jij met meer slaap je aan te passen op 5G? En voel jij de spanning in de wereld in je buik? Raadpleeg het domino orakel om je te oriënteren op je spirituele positie op aarde.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 september 2021

Read More →