Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien van 1 januari 2023

By   /   december 31, 2022  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien van 1 januari 2023

Tijdgeest Magazine is al ruim 16 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, tegenwoordig van het kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur ons een retourmail met UIT.

 Tijdgeest Megazien
van 1 januari 2023
over ‘t Konijnjaar, slavenwraak, zelfonderzoek, dating & planetaria.
 


Bang gebrainwashed, klaar voor het heropvoedingsgesticht?

DWARS KONIJN

Hoewel ieder mens persoonlijk verantwoordelijk blijft voor al zijn daden troost astrologie wel ietsje. Op 22 januari begint het Chinese Jaar van het Konijn, traditioneel een geluksjaar. Slimheid en snelheid hoort bij het beestje, eerst achterdochtig maar daarna de zachtaardige binnenkant tonend. Het Konijnengedoe stimuleert suffer ook het platte uitgeven van gelden aan gezellige dingen, (bezie de hemeltergende soap Dubai Bling op Netflix), te dure hypotheken afsluiten en toenemende gokverslavingen. Ook gaan we de opkomst van nog meer politiek arrogante subsidiegraaiers zien.
Ondertussen wordt het meer van hetzelfde: een jaar van compleetdenkers en van dociele volgers in de Tweede Slaapkamer, van huisjesmelkers en vervuilde volkstuintjes, van gemanipuleerde modellen, van hebzuchtige cloudaanbieders op hun Apenrots, van elitejachten en channelaars van de Atlantismythe, gedoe over buitenaardse reuzen en succes bij de Crystalmethproductie. Heel misschien wordt cocaïne gewoon bij de apothekers verkocht straks. Maar zonder modder geen lotus, toch?
Lonkt er nog iets van spirituele Groei, van Bewustzijnsverruiming?

AVATAR SCHMIERT

We moeten het niet hebben van dat flut deel 2 van Avatar, schmierende Amerikaanse ouder-kind romantiek in combinatie met techno-opschmuk. Luister liever naar Drs. Karen Hamaker over astrologie, geestkracht, wonderen en onze Plutonische fase. De gepolariseerde radicalisering lonkt immers overal. Het wordt pezen en innoveren, de gloeilamp is ook niet ontstaan door het continue verbeteren van de kaars. Laten we onze demonen toch vooral in het gezicht blijven houden, niet wegstoppen achter de wijzende vingers naar elders…

‘Mi wanna taki pardon,’ zei Mark Rutte. Even relativeren. Ik herinner me nog de eerste instroom van Antillianen en Surinamers, toe ik directeur was van een Haags jongerencentrum, vijftig jaar geleden.  “Ik kom hier niet om te werken,” zei mij een lacherige zwarte jongen. “Jullie gaan ons terugbetalen voor alles wat mijn voorouders is afgenomen!” Hij meende het en heeft zijn belofte gehouden. Behalve dat hij veertig geleden junk werd en nu nog loopt te bedelen in het centrum. Karma kent wonderlijke wegen.

Mercurius retrograde tot 18 januari gooit nog eens dingen in de war en perfectionistische angst maakt je gek. Leef-en denkstijl bepaalt 85% van je gezondheid. Dus, boven alles: laten we op de liefde blijven vertrouwen!


Ouderwets liefdeslied voor ‘my main chick’: Schone Lakens

VERANDERING KOMT ER  ECHT AAN

Studies geven aan dat systemen pas echt veranderen wanneer zo’n 20 à 30 procent van een bepaalde bevolking het anders wil. Schattingen lijken nu zo’n 22% ‘wakkere’ Nederlanders te tellen. Kanteling komt van kritische mensen, spirituele onderzoekers, achterdochtige lui, mensen die allergisch zijn voor overheidspropaganda en ambtelijk gelieg. Wakker worden is bittere noodzaak geworden. Laat ons blijven hopen op een natuurlijke dood want één moment van onnadenkendheid geeft jarenlang sores.

Het devies is Schone Lakens thuis en buiten tegen de stroom in zwemmen. Ondertussen mag men mij natuurlijk dissident noemen, conspiritist, esoterische holist, bewustzijnsradicaal, nieuwrechts of zwever, al geloof ik niet in al die Q-Anon tripjes noch in holy-holy Lichtwerkgechannel en al helemaal niet in paranormale oplichters als Zoltan (De Grote Ambassadeur van de Engelen)… Lees een beschuldigend maar ook visieprikkelend stukje op de Vlaamse site van Liberales. De vrijheid van meningsuiting blijft toch het hoogste goed. Leve Elon Musk en Willem van Oranja!


Hond moest en zou achter dat konijn aan.

DADERS VERSUS SLACHTOFFERS

Uit de beschikbare slachtofferrollen konden jij en ik zelfs al in onze vorige levens een ruime keus maken. Een weekje aan de schandpaal was al leuker dan verbrand worden, een groepsverkrachting was na een tijdje nog wel te dragen, minder erg dan levenslang aan een roeibank geketend op een galeischip. Slavernij, okay, altijd nog beter dan dat er medisch op je lijf geëxperimenteerd werd. Perversies in een harem, besnijdenis, goed, altijd liever dan gek gemaakt door zwarte magie. Aan knokken in een arena was meer eer te behalen dan aan langzaam verstikt worden in een emmer met water als een marteling om jou je familie te laten verraden. Onthoofding was in dit licht een makkie: kort en krachtig en klaar. Wraak, wraak, wraak, dàt blijft dan wel heel lang in je ziel hangen.

Daderrollen hadden een heel ander karakter. Je kon vreselijk in de war raken van een heftig opgefokt ego, van superioriteitstripjes, Befehl ist Befehl opdrachten en sadisme. Maar ook schuld, berouw, spijt en boete konden dan later gaan opspelen. Een op die manier getraumatiseerde geest kan vreselijk moeite hebben om later weer enige balans te vinden.

Als je diep ondermijnd bent geweest in je levenslust en zelfvertrouwen, dan kan je hier en nu nog best lang ploeteren met je minieme restje liefde voor de medemens. De enig denkbare les: zien dat we onze zelfliefde moeten herstellen. Uit de zwart-wil koker kruipen…


Zwart-wil denken kan overal en altijd met alles!

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Prehistorisch-energetisch Sardinië voor de 4e keer: reuzengraven, Nuraghe torens, Atlantismythes, 18-27 april groepsreis met Familie Optellingen, Trancereizen en andere magie. Begeleiding Peter den Haring, gids: Sam Pitzalis van Keep Alive Tours.

* Je mag ook van 26 mei tot 4 juni mee naar de Bosnische piramiden en het oergezonde tunnellabyrint. Energiefeestje, nooit saai!

* Een spirituele vakantieweek dan in een Frans Chateau?  Welkom bij Centre Lothlorien in de Haute Marne. 16-22 juli dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie met Peter den Haring, veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: [email protected]. Kennismaken op 26 maart in Veerhuis Varik: Over Lothlorien – Centre Lothlorien.

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers en krachtige 5G straling beschermende Energieplaten die rust en aarding in huis brengen. Plak ook onze stralingsbeschermende sticker op je beeldscherm!

* Ontdek de Verborgen Kracht van Bomen. Aura’s voelen met Barry Voeten, workshops in Maasland (ZH), Mastbos Breda, Amersfoort, Park Sonsbeek Arnhem. Kijk op: www.voetiaans.nl.

* DE Great Reset voor jouw zenuwstelsel:  Innerlijke Reset. Online pakket met filmpjes van eenvoudige oefeningen die behulpzaam zijn bij angst, spanning, slecht slapen, onrust en een onveilig gevoel.

* www.nickysplace.nl Medium en lerares Nicole van Olderen in Haarlem, consult mediumschap. Nodig mij uit voor een huiskameravond bij jou thuis, workshops of 3 daagse.

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300. Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje goedkope Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld is dit misschien toch slim.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Regressie- en reïncarnatiepraktijk Nanda Baldew in Den Haag: natuurlijk leven is het verleden loslaten en optimaal zijn in het heden. 06-38610930 www.JaiAmbe.nl.

DAPPER ZELFONDERZOEK

Wie niet waagt die niet wint. Wie niet windt die niet stinkt. Men kent de visboer aan de vis. Nooit geschoten: altijd mis. Enzovoorts. Je kan (mag) rustig oeverloos lang blijven denken en praten, onderwijl onstopbaar bang zijn. Als je echter moet kiezen uit bevriezen, vluchten of vechten, dan is meestal elk bewegen prettiger dan verstarren.
In mijn praktijk ontmoet ik soms mensen die niettemin pijnlijk stagneren, die echt niet onbevooroordeeld naar hun eigen ego of kinderpijnen kunnen kijken. Ze gaan nooit stemmen, ze durven niet na te denken over de onwaarschijnlijke berichten in de media, UFO’s zien ze niet, al landen ze in hun tuin. Ze durven in hun familie of op hun werk nooit uit te komen voor hun wezenlijke mening. Bang, bang. Het liefst hielden ze ook in de sauna hun kleren aan.

Bij zulke karaktertrekjes speelt helaas vooral vervelend karma. Een voorbeeld: wie tussen mei 1971 en mei 1972 geboren is, heeft  Saturnus in oppositie staan met Neptunus, wat duidt op karmische illusies, parasieten in je zenuwgestel en een onjuist beeld van de werkelijkheid. Zo verschijnt er elke 36 jaar zo’n horoscoop met dat rampaspect (ook van augustus 2006 tot juli 2007: vet kwetsbare pubers!).
De echt dappere mens neemt echter juist zo’n psychische kwetsuur onderhanden en gaat auraschoonmaken, mediteren en het eigen waarnemen daarna kritisch onderzoeken. Zo kan een handicap dan langzaam transformeren tot een groot talent. Bijvoorbeeld van het schouwen in weer geheel andere dimensies. Natuurwezens zien, praten met dieren en overledenen. Leve Saturnus en Neptunus. Niets is precies wat het lijkt. Blijf kritisch. Twijfel en achterdocht zijn ook spirituele deugden!

PLANETARIUMTEKENING: 30.000 JAAR OUD

Wij zien VEEL  minder dan we denken. Bekijk HIER even een grafisch overzicht van de kosmos met Dark Energy, Dark Matter en planeten en sterren. Lees wat astronomen zeggen over het ontstaan van de maan.
Trouwens, als je hoort hoe complex de huidige Maanmissie is, dan weet je direct dat de Amerikaanse maanlanding uit 1969 volledige propaganda en nep was! Was technisch volkomen onmogelijk toen.
En nu? Nu weten we nog niks. Een Amerikaans rapport meldt honderden UFO’s boven Kiev in de Oekraïne. Reken maar dat een soort van engelen gaan verhinderen dat er daar en atoomoorlog uitbreekt, hoe graag de Amerikanen dat ook proberen te provoceren. Laten die maar eerst eens dealen met de rampsneeuw thuis!

We weten relatief NIKS van ons universum. Even een voorbeeld van herontdekte, prehistorische geschiedenis? In 1928 ontdekte een Russische geschiedenisleraar, Anatoly Stolbunov, mammoetbeenderen van 30.000 jaar oud in de Chersonesos-grot bij Simferopol. Op een schouderblad was een tekening van stippen en lijnen, die leek op een kaart van de sterrenhemel. Astrofysici kopieerden de kaart naar een computer en bevestigden dat het hemelaanzicht er 30.000 jaar geleden zo uitzag. Een telescoop hadden die mammoetjagers toch niet? Toch gemaakt door bezoekers vanuit de ruimte?

PLATTE AARDE

Ach, gelul in de ruimte is er zat. Luister maar naar Frans Heslinga in een interview bij Jorn Luka over zijn platte aarde, allemaal aan de hand van bewijs uit het ongerijmde.  “Ja,  de maan is een gewoon spiegelende schijf die de Annunaki daar hebben neergezet. Zonnevlammen bestaan niet, want waar geen zuurstof is, kan geen vuur bestaan. Water bestaat ook niet uit H2O.”
Enzovoorts. Ik ben met Frans eens dat allerlei zogenaamd wetenschappelijk bewijs voor onze huidige en prehistorische geschiedenis vervalst kan zijn. Zoals het hele Coronavaccinatietripje inclusief het weggemoffelde oversterfteverhaal mondiaal op vervalsingen berust. Maar je kan het best te gek maken met ontkennende kijkwijzen. Zo fijn dat er nog wat kritische haringen rondzwemmen in de school.


REKENMOP

“Mijn ouders hadden dezelfde leuke wens voor het nieuwe jaar!” riep Pim in de bar. “Hoe zo dat?” wilden zijn vrienden weten. “Ik ben geboren op 1 september,”  giechelde Pim. Het werd lang stil. Dat heb je als er veel gedronken wordt…

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

OPTIMISME, VERTROUWEN EN SPAARGELD HELPEN JE ERDOOR!

Beetje Bitcoin op z’n laagst aankopen en alles komt goed. Raadpleeg wel even mijn domino orakel om te zien of je beter af bent met een nieuwe auto. En lees beslist mijn nieuwste boek over karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 25 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres!


Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.910 lezers, ontvangen door 1790 abonnees via de website en door 2.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door  Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz.
Den Haring (een vis slaapt nooit) is lid van de

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 september 2023

Read More →