Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien, editie 15 augustus 2017

By   /   augustus 17, 2017  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien, editie 15 augustus 2017

Over teeltkeus, Oahspe, Urantia, Dropastenen, roofkapitalisme & m/v tips.

VROUWELIJKE TEELTKEUS

Don’t chase, get chosen, schreeuwt een boos Amerikaans meisje op Facebook naar andere vrouwen. O jee, wat een veronachtzaming van onze biologische instinctieve natuur. Dames, wees wijzer! Alleen de meisjes hebben namelijk teeltkeus, de mannen zijn simpelweg zaadverspreiders. Dat vrouwen hun innerlijke vaardigheden op dit terrein zijn vergeten, komt door karmische trauma’s die in hun vroege opvoeding al tot uiting komen. Alles draait om een verwaarloosde aandachtsbehoefte die tot geldingsdrang en prestatiestress leidt en vooral tot overemotionele en rationele partnerkeuzes. Een man die teveel lijkt op je ongelukkige of harteloze vader zet een dramatisch patroon van herhaling in gang. Een man, die lijkt op je geremde of overbezorgde moeder, doet dat uiteraard ook. Zo imiteren talloze stellen de onmacht van hun ouders in de eigen relatie. Wederzijds confronteren, schaduwkanten wakker maken, vernietiging en zelfdestructie. Allemaal heel nuttige ervaringen qua persoonlijke groei. Nodig tot je wijzer wordt natuurlijk. En dan is luisteren naar je hart, altijd goed. Zelfs terwijl je later afgewezen en gekweld wordt. Dat zijn gewoon opnieuw karmische beproevingen en zullen tot loutering leiden. Vrouwen: KIES ZELF. Als het hart en het kruis kloppen, dan klopt je keuze. En tja, dan moet je die partner gewoon meenemen in JOUW ZELFLIEFDE! Samen dan nog even hier Hermelijn van der Meijden’s goede artikel over Tantra lezen.

DE BEWOONDE AARDE, 150.000 JAAR GELEDEN

Ik blijf maar zeuren over buitenaardse bemoeienis met ons ras. Helaas wordt er over dit beladen onderwerp maar bedroevend weinig nagedacht buiten de militaire inlichtingendiensten. Die onderzoeken zelf wel van alles en maken sluw veel belachelijk. Ze verstoppen bewijsmateriaal en zo houden ze ons rustig. Wij wantrouwige opletters delen echter steeds meer kennis op internet en zo houdt een nieuwsgierig mens zichzelf scherp. Bekijk het zelf maar eens hier. Het is een spel van Asterix tegen Caesar, de kleine slimbo tegen de dictatoriale keizer. In het Bijbelbegin wordt nog gesproken over reuzen maar hup, even verder zijn dat soort informaties al kundig gewist. Ja, zo hebben we allemaal onze problemen! De planeet Mercurius loopt bijvoorbeeld weer retrograde van 12 augustus tot 5 september. Altijd drie weken mislukkende communicatie voorspellend. Ouwe koeien uit droge sloten, misverstanden en lege batterijen.

Lees jezelf ondertussen bij, onderzoek, vind niet zelf het wiel uit. Anderen gingen je voor. En velen legden hun waarnemingen ergens vast voor volgende generaties. In een Sfinx, in tempelinscripties, in mythen, op kleitabletten of op papyrusrollen. Gecodeerd in de Veda’s, in de Bijbel en in de Koran. En wij, hedendaagse mensen, moeten gewoon degelijk onderzoek doen. Zonder verleden heb je maar een halve toekomst.

PLANETAIRE STADIA

Helaas, weinig belangrijke zieners hebben hun paranormale waarnemingen goed gedocumenteerd en droevig zat is van dat materiaal niet eens alles bewaard gebleven. Denk aan de dramatische verwoestingen van de grandioze bibliotheek van de Assyrische koning Assurbanipal (ca. 650 v. Chr.). en die van de keizerlijke bibliotheek in Constantinopel door de Turken in 1453. Die collectie had toen ruim duizend jaar bestaan. Rudolf Steiner heeft gelukkig veel essentiële occulte definities in lezingen uitgesproken. Hij legde bijvoorbeeld goed uit dat de aarde gedurende haar bestaan verschillende planetaire stadia heeft doorlopen, het Saturnusstadium, het Zonnestadium en het Maanstadium. Ook de mens gaat door verschillende incarnaties. En wat is dan de mens? Steiner: “De mens bestaat uit een fysiek lichaam, etherlichaam, astraallichaam en een Ik.” Zo bestaat alles in lagen, in frequenties. Na de dood moet ons wezen gelouterd worden van alle ego-aanvechtingen voordat het zich met hemelse lagen kan verbinden. Wat je nu snapt, helpt flink voor later. Weg met de Partij van de Apathie! Lezen dus!


Lonely Hearts Club Band: alles gaat om verbinding!

OAHSPE

Het Oahspe Boek is bijvoorbeeld een iets moderner religieus fenomeen dat onze vroegste Schepping uitlegt. Deze gechannelde literatuur (door een Amerikaanse tandarts in 1876) beschrijft de mens als een buitenaards project om in etherische werelden bewuste zielen te creëren, die, door middel van Geboden als het absolute niet-doden, het niet naakt zijn, het besneden worden en het leren van ceremoniële muziek, voorbestemd zijn voor een geestelijke oogst in de vorm van een strikt gedisciplineerd spiritueel voortbestaan op andere planeten. Reïncarnatie (hoewel voor ons logisch lijkend) is een hooguit tijdelijke oplossing voor zielen die nog geen trek hebben in die onbestemde andere werelden. Enig gevoel voor humor is ons buitenaardse opperhoofd echter vreemd en sommige van zijn motieven blijven dubieus in nevelen gehuld. Waarom toch zo zeuren over onze Vleselijke Zondigheid? Hoe anders waren mensen dan tot voortplanting te krijgen geweest? Toch zijn Zijn verklaringen over de zondvloed, gedetailleerde tekeningen en allerlei voorspellingen uitzonderlijk prikkelend. Te verkrijgen via Willemijn Bessem, de dochter van de vertaler.


De Zondvloed in Smurfenland

URANTIA BOEK

Rond 1950 kwam in Chicago ook het al honderd jaar eerder collectief gechannelde Urantia Boek in de wereld. Dit wonderbaarlijke geschrift spreekt van zeven kosmische gebieden, zogenaamde superuniversa, waar het evolutionaire leven zich ontwikkelt. Het verklaart de oorsprong van de mens, als een jonge bewustszijnsontwikkeling, terwijl er al omvangrijke beschavingen op andere planeten functioneerden. Alles vertaalt zich vanuit trilling, vanuit frequenties en vanuit verfijning. Daarmee wordt muziek onze voornaamste mogelijkheid om ‘hoger’ te komen. Het is verplichte (maar helaas ook chaotische) literatuur voor elke spirituele zoeker en hier te lezen. Goede, wonderlijke derde in deze categorie is het Boek van Mormon. Het beschrijft God’s bedoelingen met twee vroeg geëmigreerde Joodse volkeren, de Lamanieten en de Nephieten, die tussen 600 v.Chr. en 400 na Chr. in Noord-Amerika leefden/geleefd zouden hebben.  Hier gratis te bestellen.

DROPA STENEN VAN SIRIUS

Er zijn echt ontelbare aanwijzingen voor buitenaardse invloeden op onze planeet. Ik zeg maar niks meer over graancirkels. Een crash van een buitenaardse club, 12.000 jaar geleden in Centraal China, leidde in 1930 tot een herhaald onderzoek naar wat de Dropa-stenen werden genoemd, gevonden in een aantal verbonden grotten. Daarin zouden ook kleine Sirianen met grote hoofden zijn bijgezet. Behalve skeletjes vonden vroege onderzoekers daar ook schijven en stenen met hiëroglyfen. Er zou een dwergachtig volk in een dorp (Huilong) wonen, beschouwd als afstammelingen van hybride aliens en mensen. Meer hier. Alle bewijzen leken verdwenen na Mao’s Culturele revolutie en de wetenschap heeft geen trek in zulke mysteries. En daar zijn er duizenden van.
Wat ligt er bijvoorbeeld in de geheime kamers onder de Grote Pyramide in Egypte? Waarom nemen archeologen de onderzoekingen in de Bosnische Piramide niet serieus? Nooit zijn er goede verklaringen voor alle verdwenen vliegtuigen en schepen in de Bermuda driehoek gekomen.
In Kazakstan ontdekten NASA-telescopen geometrische structuren die minstens 3000 jaar oud zijn en die alleen vanuit de ruimte zichtbaar zijn. Markeringen voor buitenaardse reizigers? Vergelijk de beroemde pampatekeningen in het Peruaanse Nazca, alleen goed zichtbaar vanuit de ruimte. ‘Toevalligheden’ noemt de atheïstische, sceptische Volkskrant dat soort dingen denigrerend in een interview met Erich van Daeniken, de Oostenrijker die Waren de Goden Kosmonauten? schreef in 1987. Onder het dikke ijs van Antartica ligt een enorm object dat het aardse zwaartekrachtveld op die plaats sterk vermindert. Een basis van buitenaardsen? Admiraal Byrd vermoedde het. Wees nieuwsgierig, zoek zelf verder! Hoe zit het toch? In de volgende editie van Tijdgeest Megazien, die van 1 september, ga ik nog dieper in op deze materie.
Ter ontspanning voorlopig nog maar even luisteren naar Furious Waters
van Estas Tonne.

 POKERMOP

Vier Joodse bankiers zitten in hun club te pokeren als Weinstein ineens geprikkeld duizend ballen inzet en toch verliest. De man krijgt spontaan een hartaanval en bezwijkt ter plaatse. De drie mannen stoppen uit eerbied voor de dode het spel. Ze trekken alleen nog een kaart om te bepalen wie de weduwe Weinstein het akelige nieuws moet brengen. Finkelstein heeft de laagste kaart. De andere twee bezweren hem om de weduwe met uiterste discretie te benaderen en Finkelstein belooft dat. Via de intercom van haar flat maakt onze boodschapper dan contact: “Sarah, je man heeft net duizend pop vergokt bij het pokeren.” De vrouw schreeuwt hysterisch door het apparaat: “Laat dat vullis dood vallen!” Finkelstein zucht: “Goed Sarah, ik ga het hem meteen vertellen.”

Stompzinnig grapje? Onderaan deze mail staat nog een poging. En veel meer keuze is er op www.tijdgeest-magazine.nl/humor.

Disclaimer

TRAINING FAMILIE OPSTELLINGEN

Alles kan anders! Vijf dinsdagavonden (19.30-23.00 uur), elke week vanaf 1 oktober t/m 7 november 2017, begeleid door Peter den Haring in Wajid OMC, mooie locatie in Den Haag. Kosten € 150. We onderzoeken in een soort groepschanneling de energiepatronen, ‘systemen’ in je familie, bij je verwanten en je voorouders. Er is vooral veel aandacht voor het KIJKEN NAAR JE BLINDE VLEK. Je leert goed gronden en hoe je aanklevende ballast los kan laten. Wie eigen intuïtieve vaardigheden wil trainen en openstaat voor vergaande gevoelservaringen in combinatie met spontane regressies, die is welkom. Inschrijving kan op [email protected]. Kennismaken kan op Sterrenstof op 10 september in Amsterdam.

Alternatief is elke ochtend naar Master Puppetji luisteren.


Er was wel wat te ritselen met de bouwvergunning, zei de projectmakelaar.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2018, per kalenderjaar dus) van € 25 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. Een oproep is altijd drie regels (maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet) waarvoor je een extra donatie van € 10 moet doen. Voor langere berichten geldt een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 6.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn en Facebook.

Woensdag 6/9 om 19.30 uur in het Haagse Namaste Café: Familie Opstellingen met Peter den Haring. Kijken naar je Blinde Vlek. Kosten € 22,50, maximaal 10 deelnemers. Dinsdagavond 12/9 Trancereizen (Op Zoek Naar Talenten Uit Vorige Levens)! Training vijf avonden FO vanaf 10 oktober!

* Waar sta jij 3 uur vroeger voor op? zenfestival.nl 19 augustus. Wil jij mentaal fit worden? Stilte, verbinding, meditatie, yoga, boksen & zenmama’s? zenfestival.nl 19 augustus

* Demonstratie van het wonderbaarlijke effect van een straling neutraliserend Quantum Balance Crystal (QBC) in Amsterdam of aan huis. Ook voor verinfrarood matjes met jade of tourmalijn. www.infrarood.blogspot.nl of 0640777822.

* Healing Festival, 18-20 augustus, 10e editie, drie dagen keuze uit 50 spirituele workshops op landgoed Venwoude in bossen van Lage Vuursche.

* Lorelei Vrouwenfestival 22 t/m 27 augustus. Locatie natuurkampeerterrrein Zeewolde. 500 prachtige vrouwen, ruim 80 inspirerende workshops en veelzijdig verwen/healing aanbod.

* Horoscoop-, kinder- en relatieanalyses geschreven door Liz Greene, transit-analyses en horoscoopdagboeken geschreven door Robert Hand. Zie www.ariesastro.nl voor deze en vele andere astrologische rapporten!

* Heerlijk Water verkoopt watervitalisers die het drinkwater op een krachtige manier vitaliseren zodat het lichaam het water makkelijk opneemt. Ook verkopen wij effectieve stralingsbeschermende producten.

* Gratis ebook: ‘Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie en 16 tips voor een goede nachtrust’ van Praveeta Timmerman. Lekker slapen kun je leren!

* Genezen en verjongen met de methoden van Jezus: Jezus Celwerkseminar in Kerkrade. Elias, medium voor Christus Healing en Transformatielicht.

* Moe, uitgeblust of lichamelijke klachten? Kangen Water® ontzuurt, ontgift en hydrateert op celniveau waardoor het lichaam weer in balans komt. Meer weten over deze Japanse remedie? Voor directe informatie 06-47786102.

* Barokboerderij Het Rode Huis in Pools-Tsjechische bergen. Ruim en mooi. Sauna. Authentiek, je hoort de sterren. Kunstenaarsdorp Wolimierz. Huur € 300-400 per week. [email protected]. 0229-296062.

* Teken alsjeblieft hier de Publieke Verklaring ten behoeve van een transparant vaccinatiebeleid en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. In Italië is vaccineren al verplicht, ondanks miljoenen demonstranten!

TIP VOOR DE ECHTE VROUW

1. Zorg ervoor dat je in je leven een handige man hebt, die weg weet met de meeste klusjes.
2. Een man die zielsveel van je houdt is ook belangrijk, vooral in bed. 3. Zoek beslist ook een (bij voorkeur welgestelde) man waar je door dik en dun op kunt rekenen bij al je problemen.
4. Zonder een man waar je je gek mee kunt lachen, is het relatieleven waardeloos.
5. Een man met een gevarieerde muzieksmaak is ideaal. Test of hij dit wat vindt.
6. Het efficiëntste is als deze vier heren elkaar niet kennen.

P.S. Neem geen man die mascara nodig heeft.

TIP VOOR DE ECHTE MAN

1. Het is beter om al je vriendinnen te vertellen, dat je niet monogaam bent dan er eentje van te bedriegen.
2. Als een vrouw je dan toch pijn doet, gebruik dan GEEN pijnstillers (aspirine, ibuprofen, diclofenac of naproxen). En zeker niet langdurig. Daar krijg je juist echt hartinfarcten van. 3. Reageer nooit relatiestress af op je kinderen. Die kijken al gemiddeld 11 uur tv per week en gaan dan nog meer kijken.
4. Het is oké voor mannen om zichzelf te zijn en zelfs om emotioneel te zijn. Alleen huilen bij kinder(teken)films is juist weer fout zwak.
5. Je hoeft niet van sport te houden noch van dure auto’s. Alleen ligt het dragen van make up gevoelig (zie hierboven) als je geen filmster bent.
6. Ja, ja. En het is een pre als na jouw dood niemand ooit meer van je hoort…
7. Als je die laatste tip niet snapt en je per ongeluk TOCH een spiritueel man bent (of wilt zijn), dan moet je me maar eens mailen.
8. Donald Trump doneert elke maand zijn salaris aan een goed doel. Jij kan ook diepe indruk maken als je donateur wordt van de Stichting Olivijn, de sponsor van dit magazine!

  STIJVE MOP

Ronald klaagt bij zijn dokter over zijn seksuele onvermogen, maar die man is vooral verbaasd: “Heb je nog nooit over Viagra gehoord, Ron?” Hij schrijft maar meteen vier receptjes uit. Drie weken later komt hij Ron op straat tegen en die omhelst hem overduidelijk dankbaar. “Dokter, dokter, het is inderdaad wonderbaarlijk!” De dokter is ook blij en vraagt: “En? Wat vindt je vrouw ervan?” Ronald stottert ineens een beetje: “Eh, zeg maar, eh, ja. Ik ben nog niet thuis geweest, dokter.”

BEN JIJ DE BESTE EN WAAROM WIL JE DAT EIGENLIJK ZIJN?

Raadpleeg dan toch liever eens het domino orakel! En word donateur! In oktober ontvang je automatisch de bonus: mijn nieuwste boek (DE ZEVEN KALITEITEN VAN EEN ECHTE HEKS)! Zorg dat je adres bij ons bekend is.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →