Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 september 2023

By   /   september 14, 2023  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 september 2023

Tijdgeest Magazine is al 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur me een retourmail met UIT. 

TIJDGEEST MAGAZINE
van 15 september 2023 gaat

over vroeger, builenpest, papaver, Maui, Jom Kipoer & oversterfte.


Foto: Zuiderzee Museum, Enkhuizen

VERGELIJKEN MET VROEGER

Vroeger werd er lelijk gescholden maar minder heftig dan nu. Ik herinner me druiloor, schobbejak, snotaap, schijtlaars, slapjanus, brillejood, huilebalk en sproetenkop. Klootzak is onverminderd populair gebleven. Toch is het tegenwoordig tyfus en kanker waar je maar afluistert. Wie de echte schuld draagt, blijft helaas buiten schot. Kleinvolk hanteert onderling de scheldstress overal en onmatig. Wat te doen? Maar gewoon dankbaar zijn voor wat er allemaal ondertussen positief verbeterd is?

Vroeger, vroeger. Mijn grootouders woonden in Ede in een boerenhuisje, waar ze op een gierput scheten. Ze pompten met een handpomp ijzerhoudend water op uit de bodem. Men werd gewassen in een zinken kuip waar op zaterdagavond 20 ketels gekookt water in gegooid werden. De (klein)kinderen gingen allemaal na elkaar in hetzelfde water. Oma kookte op een kolenkachel waar bovenop ringen in verschillende maten uitgenomen konden worden.
Vroeger, 75 jaar geleden. Na de oorlog. Vroeger waren er nauwelijks dikke mensen. Na de hongerwinter van 1944 gingen ze beter en meer eten. Zo werden we rap langer. Maar pas toen de voedingsindustrie vol voor het monstrueuze suikergeld verdienen ging, gesteund door de politiek en de medische stand, ja toen werden we ongezond vetter en vetter. Met een vette kans op diabetes. De buitenaardsen, die de wereld willen ontvolken, leunden ontspannen achterover. Vroeger was dat nog een klus waar ze tegenop zagen. Nu niet meer.

VERGROOT ONS KRITISCHE NETWERK ALSJEBLIEFT!

Stuur alsjeblieft Tijdgeest Magazine eens door naar je eigen netwerk. Ik verwijs altijd nuttig door naar alternatief, kritisch nieuws, meestal met een toelichtende link. Check bijvoorbeeld de Amerikaanse roof van Chinees goud de dag voor 11 september 2001. De reguliere media zwegen en zwijgen daar immers over!

Alles kan altijd erger: op Maui ‘brandde’ de ene helft van je auto weg, de andere helft bleef onbeschadigd. Ook de BLAUWE en WITTE auto’s bleven heel vanwege het gebruikte blauwe laserwapen! De boom bleef groen. Wanneer gaan slachtoffers hun noodlot serieus nemen? Vertrouwen in je overheid? NUL!

DE BUILENPEST

De builenpestepidemie begon waarschijnlijk rond 1331 in China en bereikte via scheepsratten in 1347 havensteden in Italië. Daarna doodde de pest in een paar jaar meer dan een kwart van de bevolking in Europa, rond de 30 miljoen mensen. Fout mondiaal karma? Een zeer vroege schoonmaakactie? Voorlopig doet die adembenemende Covid daarmee vergeleken een slechts relatief onschuldige duit in het zakje. Maar misschien worden we nog rap vergast op een nieuwer biowapen? Gemuteerde vogelgriep of zo? We zijn tenminste op de nieuwste false flag operaties voorbereid, dat scheelt. Alles kan kennelijk. Brecht Arnaert schrijft bijvoorbeeld op SaveCapital: “Er waren op 9/11 géén vliegtuigen, de drie torens werden vernietigd door nucleaire evaporatie, en wat binnenvloog in het Pentagon was een GRANIT P-700 raket van Russische makelij. Niet dat Putin erachter zat trouwens. Was gestolen, een jaar eerder, uit de onderzeeër Kursk.” Zo hoor je nog eens wat!


KWAAD PRIKKELT BEWUSTZIJNSVERRUIMING

Komt er met sommig Kwaad toch zo nu en dan iets Goeds mee? Eh, ja.. De Taliban heeft in Afghanistan nagenoeg alle (voor de Amerikaanse CIA en voor de Turkse maffia) papaver telende boeren gedwongen om over te stappen op tarwe. Beter voor de lokale voedselvoorziening, slecht voor de heroïneproductie en de zwart geld industrie. Direct nam de smokkel van cocaïne toe: recordvangsten in Rotterdam, Vlissingen en Antwerpen.

De Corona-pandemie is een lakmoesproef voor kritische bewustzijnsontwikkeling, zou je kunnen zeggen. ALLE Covid-varianten komen namelijk uit Amerikaanse laboratoria! Veel scherper dan ooit tevoren zien we de propaganda, de bedreigingen en de leugens van overheden en omgekochte wetenschappers. Dat is bijvangst, een positief fenomeen dus. Wie het nog niet snapt, is voer voor de aasgieren. Was dit nu ten diepste een zo ook bedoeld behulpzaam middel om meer slapers wakker te krijgen? Stuur TM door!

NIKS DOEN? OF TM DOORSTUREN?

Onze koning is heel vaak dronken, hoor ik. Dronken denken kenmerkt ook de leugens over de zogenaamde opwarming van de aarde. Op Antarctica daalde het kwik deze maand tot -83,2 graden Celsius, de laagste temperatuur sinds 2017. Nobelprijswinnaar Natuurkunde John Clauser stelde dat klimaatverandering geen extreem weer veroorzaakt. Het bleef stil bij de angstaanjagers. Klimaathetzers bestaan er helaas in overdaad. Lees Arnout Jaspers maar op Wynia’s Week. Arme misleide lui van Extinction Rebellion en de AVAAZ-donateurs… Kennisvervalsing viert hoogtij! Karel van Wolferen, hoofdredacteur van de Gezond Verstand krant, analyseert drie historische machtsgrepen van een Westers misdaadsyndicaat. Veel zogenaamde waarheid kent diverse lagen.


RUSLAND HEEFT AL GEWONNEN

De propagandamachine schreeuwt anders, maar veroverd gebied geeft Rusland niet meer terug. Poetin wacht simpelweg op een wapenstilstand. Dat kan morgen al, maar dat komt de NAVO en de wapenhandel nog niet uit. De internationale wapenindustrie was in 2021 al goed voor 592 miljard euro. Dat is meer dan de omzet van Apple, Facebook en autofabrikant Tesla bij elkaar. De EU stort 50 miljard naar de geldmachines in Oekraïne, terwijl onze voedselbanken overuren maken…. Pacifisme? Aanrader: Coen de Jong!

Ondertussen piepen Ruslands vijanden overal over het stopzetten van de Oekraïense graandeal. Dat betreft echter slechts een miniem deel van de wereldwijde productie. Toch gebruiken de fascistische, speculerende bovenbazen naadloos hun omgekochte media om mensen in tekorten te laten geloven. Zo kunnen zij de prijzen ineens flink opdrijven. In België is de Jumbo 17% goedkoper en de benzine 30 cent.
Wat was ook al weer het goede dat meekomt met het Kwade? Bijvoorbeeld dat Foodwatch een steeds groter publiek mobiliseren kan tegen dit soort praktijken. Het Goede even voelen: Gregoriaans Solfeggio gezang. En dan weer meteen over naar het Kwade! 


Selectief vuur dat witte en blauwe auto’s spaart?

GEHEIME WAPENS

Een uiterst verontrustend geheim is dat van het Amerikaanse wapen dat met extreem hoge temperaturen bepaalde buurten, of delen daarvan kan verwoesten. Een gewone bosbrand laat je muren staan en de stenen toiletpotten ook, dat was hier niet het geval. Hele auto’s smolten weg, terwijl iets verderop de vegetatie onaangetast bleef. De branden in Californië en die op Hawaii doen vermoeden wat we ook bij de totaal verwoeste WTC-kantoorstructuur van 11 september 2011 zagen. Dat de Amerikaanse overheid gewetenloos experimenteert met nucleaire wapens op de eigen bevolking. En dat het slavenvolk dat accepteert.

Geheim, geheim. De geplande bestorming van het Capitool in Washington lijkt in het geheim vooraf georkestreerd door Democraten en geheime diensten. Open staande deuren, afwezigheid van de Nationale garde: de valstrik stond open voor Trump. Partijbelangen en grootverdieners, die bepalen immers in het geheim de politiek. Kijk naar James Corbett, die de 5e generatie oorlog uitlegt.


Creatief bedelen werkt misschien ook straks nog.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van onze hoofdsponsor, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 9.200 views per maand.

* Beurs Internationaal Therapeut, 18 en 19 november, Expo-hal in Houten. Op zondag om 16.00 uur een lezing van Peter den Haring met de titel: Aura schoonmaken, weg met doden, parasieten, lifters en obsessoren. Gratis tickets hier.

* Last van straling of gewoon behoefte aan natuurlijke frequenties? Blushield Europe biedt oplossingen voor thuis, op het werk en onderweg!

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

* Basis TANTRA, training voor VROUWEN in Delft, 8-29 oktober, 12-26 november en 10 december: www.lustforlife.nu. Begeleiding Anja Atulya.

Paraview, de wekelijkse spirituele beurs met privéconsulten, groepslezingen en mooie spirituele producten. Nu ook als App. Meer info www.paraview.nl.

* Red levens, vernietig geen bruikbare medicijnen. Teken de petitie op https://gebruikrestmedicatie.petities.nl.

* Kijken wat politie of Gemeente allemaal voor dossiergegevens van jou bewaren? Oud-politiemensen tippen je hier op BlueTruth.

* Onze minister Adema wil eerst NOG meer onderzoek over de schadelijkheid van glyfosfaat. Teken de petitie voor een EU-verbod!


Klaagmuur in Jeruzalem

GROTE VERZOENDAG: JOM KIPOER

Iets van mondiale verzoening zou wonderlijk mooi zijn. De Illuminati en de Chinese maffia-Triades sluiten vrede bijvoorbeeld. Eh? WAT! Gewoon vol vertrouwen het Goede visualiseren, dat helpt echt, zegt Christina von Dreien. De geestelijke gezondheid neemt in de hele wereld echter af, zeker als je let op de populariteit van zelfmoorden.

Op 24 september viert de Joodse gemeenschap Jom Kipoer, de Grote Verzoendag. Ingeleid met louterend vasten betuigt men spijt over elk onzuiver handelen ten aanzien van de Schepper. Het besef en bekennen van het eigen falen zou voor geestelijke uitzuivering moeten zorgen. Of Onze Wraakzuchtige Heer Jahwe genoegen neemt met schandelijk gedrag ten opzichte van de medemens (naar de Palestijnen bijvoorbeeld of gedoe via biowapens, commerciële fraude of luchtaanvallen op andermans grondgebied) is de vraag.
Als zo’n occulte entiteit ooit eden en beloftes heeft afgedwongen vanuit een bloedoffer (de besnijdenis, het offeren van eigen kinderen of dieren), moet de volgeling zichzelf nogal wat vragen stellen. De meisjesbesnijding roept in de hele wereld verzet op, maar pasgeboren jongentjes een heftige genitale schrik aanjagen, is kennelijk een mooie manier om ze permanent gezagsgetrouw te krijgen. “Eén verkeerde, ontrouwe beweging, pikkie, en alles gaat er af!”


Al staat het geschreven, is het waar?

LOKAAL DODELIJK LEVEN

De oversterfte en de vaccinatieschade wordt definitief niet effectief meer onderzocht, maar jij lezer bent nog lekker niet dood! Proficiat! Halleluah! Wie gevaxt is, liep het risico op het ontvangen van een bloedklontermechanisme, dat langzaamaan je bloedcirculatie ging hinderen. Pech! In Engeland is de oversterfte onder gevaxte kids dramatisch, maar ’t is dood door schuld (van de ouders natuurlijk), dus het blijft stil.

Leven tussen de bloembollentelers is ondertussen even onverminderd dodelijk vanwege hun gifspuiterij, leven naast Tata Steel is dat ook vanwege de smerige uitstoot, leven rond Dordrecht en in de Biesbosch stuurt PFAS je lichaam in, Schiphol is goed voor kerosinedampen, Brabant wordt gek van de varkensammoniak, Friesland van de F16 herrie. Ook de intensieve 5G netwerken eisen lokaal hun tol aan chronische pijnen. Kortom, leven in een zwaar-industriële zone kost wat. De grootgeldverdieners wonen gelukkig grotendeels in landhuizen in het midden en oosten, in kleine dorpen waar ze ook absoluut geen asielzoekers willen. Verder minder joden, zwarten, bruinen, homo’s en roodharigen. Dat wordt nog lastig.

 MEDISCHE MOP

De patiënt bij de huisdokter drukt met een pijnlijk gezicht op zijn eigen knie: “Hier, dokter, een pijn, een pijn!” De dokter kijkt bezorgd. Dan drukt de man tegen zijn onderbuik: “Maar hier dan, dokter, ik ga kapot! Zo zeer. Wat is er in Godsnaam aan de hand?” De dokter pakt er vast zijn apparatuurtas bij. Dan wijst de patiënt op zijn voorhoofd en drukt op de plek tussen zijn ogen: “Hier, dokter, abnormaal, zo’n wezenloze pijn hier ook.” Ineens ontspant de dokter: “Ah! U heeft een gebroken vinger, meneer!”

VOLKSTUINIEREN OP JE BALKON?

Raadpleeg wel eerst mijn domino orakel om te zien of je wietplantage je Ware Zelf niet gaat verdoven. Lees echt even mijn nieuwste boek over reïncarnatie, karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 22,50 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres!!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.451 lezers, ontvangen door 2768 abonnees via de website en door 3130 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de

 

 

 

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 februari 2024

Read More →