Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 september 2021

By   /   september 20, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 september 2021

 Tijdgeest Megazien
van 1 september 2021 gaat over kontkarma, sitehack, eugenetica, tienerleed, Bitcoins & bange migranten.

WAAROM NOG VERDER LEVEN?

“Ik wil dood,” stelt Esmee, want de dokter heeft haar doodangstig gemaakt. Radha is hysterisch, vreet zich tonnetje rond aan snoep. Willem drinkt twee liter Cola per dag, de ultieme verslaafde zelfbeschadiging, en huilt bij mij uit. Pietertje van 13 blowt nog alleen maar en zijn moeder is radeloos aan de telefoon. Ward’s geest vertoont een ongebreidelde gedachtevlucht die zich ontlaadt in mijn mailbox. Verwarde Jeanie is de enige in haar afwijzende, boze familie die niet gevaccineerd blijft. Soms overstelpen mijn cliënten mij met gedetailleerde uitleggingen over hoe ze bitter en teleurgesteld zijn geworden, wiens schuld het was en over het logische loslaten van God (“Waarom laat Die dit allemaal toe?”). Zulke emotionele verduidelijkingen hoor ik wel aan, maar ik voel ook steeds weer een logische conclusie omhoog borrelen. Want?
“Veranderen?” vraagt iemand me wanhopig. “HOE DAN? Je kon op 5 september vast beginnen met het verbinden met geestverwanten tijdens de enorme demonstratie tegen het overheidsbeleid in Amsterdam (20.000 deelnemers volgens de gemeente, 100.000 volgens een telfilmpje van een amateur). Genoeg toch?


ZELFKASTIJDING

Het was populair in de Middeleeuwen, jezelf straffen voor al je zonden om zo een wit voetje te halen bij God. HO! Die tobberige trip is UIT, mensen! Hier En Nu leren zijn, opnieuw beginnen, dat advies blijft beter overeind. Want anders? Tja, Henk’s mindset wordt aangestuurd door een klotejeugd, okay maar hij denkt ook een kwikvergiftiging door lekkende amalgaanvullingen te hebben opgelopen. Petra presenteert me een lange lijst met handicaps. Ik praat het allemaal niet weg. Maar zulke tegenslag platweg accepteren als een definitief en onomkeerbaar noodlot, kontkarma, is vast geen oplossing. Je kunt ook denken: klaar is klaar, overwegen dat je misschien al lang quitte staat. Dat je lang genoeg geleden hebt, dat je inmiddels kunt snappen waarom het nodig was. Dat je een beroep durft te doen op Magisch Mededogen in plaats van luisteren naar slachtofferig doemdenken van alarmistische of omgekochte ‘wetenschappers.’
Alles gaat hier ter plaatse namelijk over Mindset, Vrije Wil en Inzicht. Je oude lijden is eigenlijk niet meer dan symboliek geworden: woorden in je hoofd, stresspijn in je lijf.

Als jij DENKT dat je je kans op verlichting gemist hebt, dan hecht je aan verlichting en je geeft tegelijk je denken absurd veel macht. Alles is anders dan jullie denken, vrienden. En geloof zeker niet alles wat je denkt. Je kunt voelen. Voelen dat je jezelf accepteert met alles. Met je mindfucks, met je mistroostigheid. De JIJ wordt dan steeds meer jouw ziel die met de geest communiceert en die troost. Het komt goed omdat het al goed is. Sommige mensen hebben gewoon geen klote karma. Die zwemmen gewoon met dolfijnen alsof het niks is. Hier Jwala Koop in Bimini!

INTERNATIONALE HACK VAN DE WEBSITE

Het was weer zover: bijna drie weken was onze website www.tijdgeest-magazine.nl uit de lucht, gehackt met veel anderen door DDOS-aanvallen vanuit de VS.  Misschien een voorbereiding op de grote fake cyberaanval, die het World Economic Forum vorig jaar heeft aangekondigd om onze paniekgrafieken nog verder op te pimpen. Er wordt een totale cyberlockdown voorbereid, waarop al leuk internationaal geoefend is (actie Cyber Polygon). Na de ultieme doodsangst (“Ik kan niet meer gamen!”) wordt straks de actie Build Back Better uitgerold met nog meer internationale repressie en controle. Straks zien wij het zoveelste negeerakkoord opflitsen uit de Tweede Kamer! Is er goed nieuws? Ja hoor. IETS IS GRATIS!


Gratis! Gratis! Voor niks!

INSLUITING IN PLAATS VAN UITSLUITING

Omdat Tijdgeest Magazine 15 jaar bestaat, vier ik mijn jubileum met een aanbod. Iedereen die deze editie doorstuurt naar eerlijke mensen uit zijn/haar eigen netwerk krijgt van mij per mail gratis het MP3 bestand AURASCHOONMAKEN. Dat bevat beproefde oefeningen voor mensen die moeite hebben met grenzen stellen,  die onaangenaam last hebben van HSP-verschijnselen of die zich soms ‘uitgewoond’ voelen door ‘suckers’. Van de oorspronkelijke CD zijn er in totaal 17.000 verkocht, genoeg verdiend! Stuur jouw mailadres en eventueel dat van die anderen naar [email protected]. Controleren doe ik niks. Als je niks wil doorsturen, krijg je toch het bestand, als jij mij mailt.

Cartoon uit de Gezond Verstand Krant

WINT BIG BROTHER DE SLAG?

Onzinnige beperkende maatregelen. Onderteken de TEGEN-petitie! Want de totalitaire staat is niet alleen een Chinees dreigement meer. En als jij tegenwoordig een kritisch artikel wilt delen, is er flinke kans op dat Big Brother (LinkedIn, Instagram, Facebook of YouTube) tussenbeide komt en je aanmerkt, c.q. blokkeert als ‘nepnieuwsverspreider’. Dat is tegenwoordig nieuws dat de overheid en de Volkskrant onwelgevallig is. Ook LinkedIn werkt voor deze politiestaat, zodat ik een maand geblokkeerd kon worden vanwege een te provocatieve kop boven een Magazine-artikel. Zo kon ook een kritische toespraak van Wybren van Haga nergens op radio en tv worden uitgezonden. Intimidatie en censuur. Ik vrees dat we ook collectief worden gesaboteerd door 5G. Mij te toevallig dat Cojona net in deze tijd om zich heen grijpt, vast en zeker ook meer onder stralingsgevoelige lieden. Iemand mailde mij met een oplossing. Laten we een paar honderd Orgonite towerbusters kopen bij http://www.orgonita.eu en ingraven in de buurt van zulke zendmasten.


Eugenetisch OMT beleid: de slijterijen open en de sportscholen dicht.

EUGENETICA

Tegelijk met quasi-goede bedoelingen elders (overcomplete en onwerkzame mondkapjes en onveilige vaccins verkopen aan arme Afrikaanse landen) draait onze bureaucratie knap door op fysieke en astrale controle, regels, protocollen, efficiënte kostenbesparing, maakbaarheid en technomedisch despotisme. Er is zeer lang nagedacht over het opnieuw spelen van de eugenetische troefkaart (rassenverbetering, overbevolking uitdunnen, Übermenschen fokken) en hoe het makke schapen-bestand zielloos de Utopische Technocratie in te masseren. Karen Hamaker bij Jorn Luka nòg niet gezien? Ook zijn interview met Door Frankema van de Stichting Vaccinvrij is zeer de moeite waard. Is al snel door YouTube gecensureerd en dan weet je het al weer.

Ondertussen is de inflatie per jaar hier zo’n 10%. Je spaargeld vermindert in waarde waar je bijstaat. Koop goud, QFS of (beter) Bitcoins als je voornamelijk of ook op overleven aan de buitenkant wil blijven letten.

INNERLIJKE REMEDIES

Eh, jij en ik weten natuurlijk wel wat de innerlijke remedie is. Hier een gedicht van Jan van der Koogh.

Lang leve de liefde,
het lieve leven lang.

Laveloze liefde
in wonderen gehuld.
Het hart de ziel & zaligheid,
de geest van ledigheid vervuld.

Redeloze liefde
met mirakelen omhuld,
in het moment de eeuwigheid
in ’t hier & nu onthuld.


DE HOOP OP EEN NIEUWE GENERATIE

Is er hoop? Ergens? Denkt de nieuwe generatie anders? Hun culturele subcultuur is volledig omgebracht met de Corona-hysterie. Hun datingmogelijkheden zijn collectief verplaatst naar de telefoon en ruksites. De Parade is kapot gemaatregeld, dansen kan nergens, stamkroegen zijn failliet (en deels listig goedkoop weer overgenomen door grote bierbrouwerijen!).
Willen onze tieners en studenten wel diep? En echt informatie verwerken? Wordt er nog ooit beter onderwijs gegarandeerd? Niet. Nooit. Wat voor toekomst hebben zij dus?
Als je de internationale stress ziet, de Westerse geopolitieke competitie met Rusland en China, de wederzijdse hybride en cyberaanvallen, het inzetten van energieschaarste en migratiestromen als wapen enz. dan ben je niet eens meer benieuwd hoeveel meer miljarden er straks sluw naar Defensie gaan vloeien. Alles heet namelijk tegenwoordig terrorist sinds 9/11. Filmpje bewijst trouwens dat er geen vliegtuig in de buurt is geweest, wel een kruisraket!

Het jongerenpessimisme in Nederland wringt steeds dieper (20% is volledig depri). Men vertrouwde op God en de Heilige Maria, maar kreeg slaag van een incompetente, volledig corrupte overheid… En blind gevaccineerd (“Massa=Kassa”) gaan ze toch weer gewoon op Wilders, pappie Rutte of CDA-boeren stemmen. Of op Moeder Maria Kaag? Allemaal lui die op de loonlijst van het WEF staan…


Moeder Maria mept haar ondeugende Kind

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2022, per half kalenderjaar dus) van € 20 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.300 volgers) en Facebook (500 volgers).

* Waterfilters zijn steeds duidelijker nodig. Berkey springt er bovenuit in onafhankelijke testen: filtert metaal (lood!) en vervuiling door pesticiden en farmaceutische resten. Laat wel de mineralen fijn zitten.

* Het beroemde Haagse Namasté Café gaat sluiten. Nog even: Workshops Trancereizen met Peter den Haring op maandagavond 11 oktober en zondagmiddag 21 november. Nooit saai. Prins Hendrikplein 18, 070-3698766.

* Paradijselijk spiritueel resort in Karimunjawa Indonesië, koraalzee, yoga, een ideaal gemanifesteerd door Margo Niestadt met Alam Kita, vakantie of therapie. Bezoek de website  of WhatsApp Margo: +31 623 989 986.

* Abonneer je eens gratis op een andermans inspirerende nieuwsbrief, die van Maarten Bicker Caarten. De Bicker.

* ’t Is weer zover:  27 september tot en met 18 oktober, de planeet Mercurius retrograde in balanszoekende Weegschaal, oude relatiestress die verhelderd moet worden, truttige misverstanden oplossen en dan bevrijding!

* Wil je zelf hier volgend jaar adverteren? Een heel jaar, 1 x per maand met 3 regels, max. 25 woorden? Wordt sponsor voor € 125! Mail mij!

Laat je geen knollen voor citroenen verkopen! Eh, tenminste…

FOREVER BITCOINS

Net toen de Bitcoinmarkt gestalte kreeg, bij een koers van $ 50, nationaliseerde in maart 2013 de Bank van Cyprus plots de rekeningen van alle spaarders. Midden in die nacht steeg plotseling de Bitcoinkoers naar € 2000 door een hausse van kopers. Wat?! Doordat Russische criminelen met voorkennis net op tijds hun fondsen weghaalden en bij gebrek aan een ander medium de boel overzetten naar Bitcoin! ’s Morgens vroeg was de koers weer gedaald naar € 95. Het geld was meteen verder weg gesluisd.
Voor wie het opmerkte, werd het meteen duidelijk. Bij grote internationale geldmanipulatie van banken of overheden ziet de elite altijd op tijd Bitcoins als vluchtroute. Toen en nog. Wat banken en malafide overheden ook proberen om dit onafhankelijke, alternatieve en veilige project de kop om te draaien, dat gaat nooit lukken. Zolang we wereldwijd sinds de laatste jaren steeds obscener geregeerd worden door clubjes sociale roofdieren, zonder empathie maar met een ziekelijke machtshonger, moeten wij (normale voelende sociale wezens) ons vermogen tegen de geldgraaiers beschermen. Dat gaat meer mensen duidelijk worden. Vooral Afrikaanse deelnemers, die terecht slechte banken wantrouwen, gebruiken het systeem. De Bitcoinkoers stijgt dus. Dit is de link die ik vertrouw.

MIGRANTEN MET WANTROUWEN

Mooie bruine meisjes zijn overal welkom. De lelijke minder, de lieve soms. De Islamitische frusti’s helemaal niet. Nederlanders met een migratieachtergrond maken niettemin nu een kwart uit van onze totale bevolking. In enkele steden maken zij soms meer dan 50 procent van de bevolking uit. Vaccineren doen ze niet graag. Hun twijfel is meestal niet religieus geïnspireerd, maar komt ook voort uit gebrekkige kennis en wantrouwen tegen de overheid. Tegen hun eigen lokale overheden uit het herkomstland en tegen de Nederlandse, vooral vanwege het veelvuldig liegen en discrimineren van die overheid en zijn uitvoerende diensten.
Migranten tellen ook beter dan gemiddeld: hoezo zijn er normaal maar 100 IC-bedden in alle ziekenhuizen samen (OMT-lid Diederik Gommers)?! Waarom niet structureel meer?! Blijvend wegbezuinigd als eeuwig besluit?

Veel moslims zien bovendien de vaccinindustrie als een Joods bolwerk (zal ook wel zo zijn), dat de zoveelste aanslag op hun identiteit pleegt. Weinigen beschouwen immers de 9/11 als een islamitische verzetsdaad maar eerder als een operatie ven de Mossad, de Israëlische geheime dienst om de hele Arabische wereld te framen als terroristen. Wantrouwige partijen komen elkaar niet simpel tegemoet…
Veel autochtone Nederlanders beschouwen immers de moeizame integratie vooral als het beangstigende Marokkaans-Turkse Trojaanse Paard, een vijfde colonne met een zwaar gedateerde collectivistische boerenideologie. Totaal vergelijkbaar natuurlijk met onze Gereformeerden: vrouwtjes thuis, in klederdracht met een hoofdkapje op, totaal gehersenspoeld door de dominee. De hedendaagse imams doen het niet beter. Zo droef. In hun eigen cultuur hadden Arabieren trouwens de beschikking over zinvolle oude wijsheid als ze last van griep of ziekten hadden. Lees Ibn-i-Sina maar eens:

   GRUWMOP

Een politieman ziet dat er uit een gat in een van de plastic zakken, waar het oude vrouwtje mee over straat gaat, twee geldbiljetten weg waaien. Er puilt nog meer geld uit. Hij houdt haar staande: “Mevrouwtje, hoe komt u aan al dat geld?” Knorrig antwoordt ze: “Ik woon al jaren naast de Wassenaarse golfclub. Elke dag slaat er wel iemand een bal door mijn heg, soms zelfs door mijn ramen! Nog erger, als ze moeten zeiken, steken ze hun leuter door een gat in mijn heg en pissen ze in mijn tuin! Bah.” De agent knikt: “Maar nu, dat geld?” Het vrouwtje grijnst; “Sinds een paar weken zit ik op wacht bij dat gat, klaar met mijn heggenschaar. En zie ik weer zo’n ding, dan grijp ik hem, zet de schaar er op met mijn andere hand en roep Gooi al je geld over de heg of ik knip!” De agent begrijpt het. Toch wil hij verder onderzoek doen: “Maar wat heeft u in de andere tas?” Het vrouwtje aarzelt maar bekent dan toch: “Niet altijd betalen ze.”

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine
OOK TOTAAL ONTHAAST IN DE JACUZZI?

En nu nergens meer zin in? Raadpleeg het domino orakel om te zien of Iets ergens nog enige levenslust voor jou in petto heeft.


Foto: David B. van Woerden

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.
    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Magazine 15 mei 2022

Read More →