Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 november 2021

By   /   november 14, 2021  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 november 2021

Tijdgeest Magazine is al 15 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van de Stichting Open Ontmoeting Olivijn.  De editie van 15 november 2021 gaat over wanhoop, polyamorie, Eclipsen, Grey State, eiwit, Antikythera & UFO’s.


Iedere man wil elke vrouw uit haar hoofd krijgen. Niet?

DOEL VAN HET LEVEN?

Een zwemvest kopen, dat is het enige doel, dat tegenwoordig telt voor de blindburger. Bijna 98.000 studenten lopen rond met zelfmoordplannen (bel mij voor gratis hulp, lui). Of probeer dit. Mijn cliënte Annelies vraagt zichzelf af waar zij in Godesnaam nog op kan ankeren in haar zoektocht naar de zin van haar moeizame leven.
“Geloven dat je er iets van kan maken, brengt je al halverwege,” probeer ik. Ze blijft stroef. “Met Facebook zeker? Aan Twitter heb ik ook niks,” mort ze.
Dat laatste geeft blijkt van inzicht. Het Nederlandse Twitter is een moderne doos van Pandora (de mythische kluis waar alle denkbare rampen uit konden ontsnappen). Die box is niet meer dicht te krijgen. Immers, allerlei bagger wordt ongecensureerd losgelaten op het net door pakweg een paar duizend gebruikers. Misschien een derde daarvan levert serieuze informatie. In Nederland wordt het voor tweederde vol gekankerd door een groepje trollen, psychopaten en politieke schreeuwlelijkerds. Die willen ergens om belangrijk zijn. Kort lijkt krachtig maar dat kan nepnieuws ook zijn. Twitter-lezers en -volgers zijn er wel meer, volhardend in de illusie dat drama en geschreeuw ergens, ooit, eventueel in de buurt van de kosmische waarheid komt. Handiger zou zijn om de documentaire Time of the Sixth Sun te gaan kijken (gratis).

Plafondgekko: de omgekeerde wereld.

LINKEDIN CENSUUR

De censuur slaat steeds heftiger toe. Voor de 2e keer is mijn LinkedIn account met 13.500 volgers geblokkeerd met een standaardverwijzing: ‘U heeft zich niet aan de regels gehouden.’ Argumentatie hoeft daar niet meer. Beter maar Sign Out noemen voortaan.

ZIN ZONDER RUTTE?

Mijn arme cliënte Annelies voelt zich met de dag hopelozer. Diep teleurgesteld zoekt ze ook naar de zin van haar relatieleven. Met ex-heer M. was het niks, te eenzijdig: “Die werd al geil van het woord kweekvlees,” moppert ze. Zonder man is ze eenzaam, met man zit ze volop in drama’s en afsprakenshit. ’t Is ook geestelijk druk.
“Ik leef op een postzegel,” zegt Annelies. “Beperking, beperking. Mijn familietegenstellingen zijn afschuwelijk scherp opgerakeld.”
De Coronatrip heeft inderdaad allerlei relaties onder een vergrootglas gezet. Annelies is bang voor een nog meer angst aanjagende climax. ’t Is lastig als je denkt vanuit een eindpunt in plaats vanuit dualistische, cyclische beweging. Aan/uit, binnen/buiten, licht/donker & samen/alleen.
Nu zijn er vanuit de psycholiteratuur diverse alternatieven voor moeizaam relateren voorradig. Een greep?

Hier en Nu zijn, tevreden met wat is en daarvan genieten. Of gokken op groei? Toch altijd weer optimistisch hopen op verbetering?
Privé gewoon maar beter visualiseren van de Prins op het Witte Paard, Annelies? Adverteren, Tinderen, Tantra-cursussen doen, zuiverder instinctmatig mannen aanspreken? In The Flow blijven, vertrouwen op het Kosmische Geheel? En dus vertrouwen op God. Een ouwe Indiaanse sjamaan verwoordde het eens heel praktisch: “Probeer niet te rijden op een dood paard. Eet het op.”
Karma accepteren en jezelf accepteren. Alles en iedereen, elke relatie, zien als een spiegel. Want jij creëert je eigen omgeving en eigen levenslessen. Eh? Ja? Of ben jij gewoon structureel in voor uitdagingen (iets met Uranus in je horoscoop)? Zie je jezelf wel in een realistisch perspectief?  Herken jij wat?
Misschien toch eens een karmische analyse van je geboortehoroscoop laten maken? Bij mij?


Ivermectine werkt in Japan en India tegen Covid. Hier helpt alleen Prozac nog.

POLYAMORIE DAN?

Zoals Annelies zijn er duizenden. De Corona-maatregelen dwingen de wappies ook tot verder onderduiken in de illegaliteit. Letten op horeca met een Keuze Vrij Bij Mij sticker en nep QR codes genereren. De meeste horecaondernemers willen geen politieagent spelen, dus als jij maar Iets op je telefoon laat zien, dan zijn ze al blij. Eenmaal binnen mag de BOA klanten niet gaan controleren op iets anders dan een identiteitsbewijs, dus klaar.
Anderen zoeken het helemaal niet meer in de horeca. De buurtfeestjes floreren met de Nextdoor app maar ook starters op de polyamorie-sites kregen het druk. Daar ligt een smeuïge cursus klaar en er is een kennismakingsborrel in jouw regio.
Omdat meer en meer mensen kleding dragen in de sauna en op het naaktstrand, moet het thuisvertier weer opgepept worden. Het pornobezoek stijgt dus eveneens. Xhamster.com beleeft elk uur een nieuwe update. Balzuigen, rimmen, BDSM, urine drinken, trio’s, kwartetten. Ach, wat ben ik zelf toch saai bezig met Rummikub, klaverjassen met een blinde, L.A.M.A. en Shithead.

ECLIPSEN MET RELATIEF SPANNEND NIEUWS

Biedt ons de astrologie enige hoop? In de ochtend van 19 november a.s. is er een precieze Maaneclips,  Maan eind Stier tegenover Zon eind Schorpioen, de Maan (in een driehoek met Pluto) vlakbij de Noordelijke Maanknoop in Tweelingen, een karmisch punt van betekenis. Tijdelijk wordt het licht verduisterd. Velen zullen zich opnieuw afvragen wat deze achterlijke tijd van ambtelijk onbenul, regeltjes en beperkende procedures plus de bijlesepidemie voor onze kids nu eigenlijk heeft opgeleverd.
Ergens gaat zich de heftige spanning van een groot deel van de diep gefrustreerde burgerij tonen en ontladen. Een hele wereld moest in de stress vanwege een paar duizend extra doden in onze vet commerciële en vanwege personeelstekorten afschalende ziekenhuizen?!
Later die dag zien we de Maan in Tweelingen komen met een gunstige driehoek naar Saturnus op 8 graden in Waterman. Gaan we dan eindelijk weer ‘normaal’ nadenken als het licht terug komt? Misschien geeft de wappie-gemeenschap een zet in de goede richting met de rebelse planeet Uranus in Stier in oppositie met Mars, de oorlogsplaneet in Schorpioen. Maar misschien schiet alleen ergens iemand zijn geweer leeg op controversiële doelwitten…

We zijn er dan vast nog niet met alle kosmische spanningen. Op 4 december  a.s. staan de Zon en Maan op hetzelfde punt in Boogschutter, conjunct met Mercurius en rot naar Neptunus. Dat wijst doorgaans op politieke chaos doordat iedereen die juist visie en focus zou moeten hebben totaal buiten de realiteit leeft. Dat kan zo erg worden dat veel overmatige controledwang zichzelf destructief opblaast. Komen dan eindelijk de echte schandalen aan het licht?
De laatste weken van dit jaar beloven ons spannende tijden. Houd het hoofd koel en de illusies ver van je. Blijf vertrouwen op echte vrienden en geestverwanten. Houd een paar spirituele idealen in ere en de BOA’s op afstand. Het komt goed (in 2024, waarschijnlijk, eventueel, misschien eerder. Of later)!


The All Seeing Eye

.BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door storting (tot 2022, per kwartaal dus) van € 10 op de rekening van de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten € 15 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand. Hoofdartikelen staan voortaan ook op LinkedIn (13.700 volgers) en Facebook (600 volgers).

* Viruswaarheid heeft alle universiteitsdeuren beplakt met 95 stellingen, die de corruptie van het universitair (gekocht) onderwijs aan de kaak stellen. Hier te lezen.

* Paradijselijk spiritueel resort in Karimunjawa Indonesië, koraalzee, yoga, een ideaal gemanifesteerd door Margo Niestadt met Alam Kita, vakantie of therapie. Bezoek de website  of WhatsApp Margo: +31 623 989 986.

* Wil je zelf hier volgend jaar adverteren? Een heel jaar, 1 x per maand met 3 regels, max. 25 woorden? Wordt sponsor voor € 125! Mail mij!

* Frontnieuws.com komt vaak zeer conservatief, rechts uit de hoek. Maar ook daar valt van alles te leren. Over vasten en onze gezondheid: HIER dan.

* Abonneer je eens gratis op andermans inspirerende nieuwsbrief, die van Maarten Bicker Caarten.


ZWART/RECHTS, BRUIN/WIT & GREY STATE

Angst en negatieve zingevinggevoelens verdringen het zicht op de feiten. Slaan en dreigen is het motto. Viroloog in België: “Besmette mensen moeten we in kampen opsluiten totdat ze behandeld zijn.”
Hij bedoelt: gevaccineerd zijn. In Australië is de politiestaat al bij wet geregeld. De afstammelingen van Engelse misdadigers doen hun genen eer aan. Schieten op wappiedemonstranten. Is dat ons voorland? Het lijkt allemaal al voorzegd. Bijvoorbeeld in een controversiële film uit 2012: Grey State.

Bij onze regering staan de belangen van het bedrijfsleven in elk geval altijd voorop. Zonder enig vragen van de ongewervelden in de Tweede Kamer kan de KLM 3 miljard staatssteun krijgen…  De tegenstellingen worden wel steeds schrijnender. Voorbeeld? Een moeder in de Bijstand met een inwonend kind dat zijn/haar meerderjarigheid viert (21), wordt direct op die dag met € 300 per maand gekort. Ja hoor!

Straks moeten de burgers al dat door de overheid geleende steungeld via verhoogde BTW weer bijleggen, niet via verhoogde winstbelasting natuurlijk. Handig als je dan een samenleving hebt gecreëerd waarin veiligheid is gekoppeld aan een kunstmatig opgefokt gevoel van onveiligheid en een bizarre tegenstelling tussen GroenLinks, ZwartRechts en BruinWit.

Is er nog wat om te lachen? Want dat reguleert je stofwisseling beter. Chagrijnige lui hebben vaker moeite met poepen. Ik weet even niks. Normaal zet ik wel een flauwe seksuele grap onderaan deze editie, maar daar stop ik even mee op advies van Ewald Wagenaar van de Koorddanser…

MET EN ZONDER EIWIT VEROUDEREN

Het mondiale Sars-vaccinexperiment met eiwitten leidt misschien ook tot evolutionaire doorbraken in de geneeskunde. Hier zien we namelijk een spiegeleffect: wat onderzocht wordt met betrekking tot gereguleerd dood maken van dorre, dikke oudjes en lui met een foute leefstijl kan tegelijk inzichten opleveren met betrekking tot het juist gezonder worden van anderen. De  medische maffia wil immers al veel langer voor een kleine doelgroep verouderingsprocessen kunnen verlangzamen. Prijzig de oude rijken lekker langer gezond houden en verlossen van ouderdomskwalen. Vanwege het schaarste model moeten we tegelijk het kinderen krijgen ontmoedigen. Vaccins maken sommige vrouwen onvruchtbaar. De hausse in tienerzelfmoorden vanwege hun sombere toekomstverwachtingen werkt ook mooi mee aan de aanpak van de overbevolking. Veel ophangkinderen maken eventueel meer ouders wakker, in plaats van te zeuren op Facebook!


Cojona is al lang en breed voorspeld!

ALLES VOOR VEILIG! BMR & COJONAVACCINS!

Ooit werd de BMR-vaccinatie er ondanks veel medische protesten in de VS doorgedrukt omdat het een middel bleek dat vooral de zwarte bevolking kon uitdunnen met zijn autistisch makende bijwerkingen. Ook in Nederland werden in 1987 klachten van vooraanstaande wetenschappers weg gewuifd. De regering had al lang besloten onder druk van de Amerikaanse vaccinindustrie. Talloze overbezorgde ouders, die hun jonge kids hadden laten vaccineren, kregen later de rekening. “Look the Devil in the eye!” door Kaleo…

Opnieuw worden kinderen gehersenspoeld. De juf op de Basisschool: “Als jij je niet laar vaccineren is het je eigen schuld als je in het ziekenhuis komt en dood gaat.”
Die angstaanjagende obsessie met veiligheid en gezondheid gaat ons nu ook onze mentale onafhankelijkheid kosten. Lees wat een gerenommeerde wetenschapper over grafeenoxide in vaccins zegt (er zijn al weer veel meer zorgelijke onderzoeken in die richting) en voel je gesteund in je vaccinweigering! Op termijn gaan we een enorme toename in de auto-immuunziekten zien. Lees Ron Fonteine! Oei. Wat een kunst om te kunnen blijven relativeren! Wanneer komen de buitenaardsen ons toch eindelijk te hulp? Of is deze crisis juist gecreëerd door hen?

BUITENAARDS MECHANIEK

Ruim tweeduizend jaar geleden construeerde iemand een klein planetarium van messing (30 cm hoog, 3 cm diep), nu bekend als het Antikythera-apparaat. Minuscule, draaiende tandwieltjes konden de bewegingen van Zon, Maan, Mercurius, Venus, Mars, Jupiter en Saturnus zichtbaar maken op wijzerplaatjes alsmede zons- en maansverduisteringen. Duikers vonden het tussen de lading van een schip dat vergaan was bij het Griekse eiland waar het nu naar vernoemd is. Omdat nooit ergens een vergelijkbaar oud en fijn mechaniek gevonden is, is rustig aan te nemen dat er geen menselijke werktuigbouwkundige aan het werk is geweest. De hobby van een buitenaardse technicus dan?

UFO IMAGO’S

Twintig jaar geleden was de belangstelling voor UFO’s en buitenaardsen redelijk groot, juist omdat er een waas van geheimzinnigheid over hing. Duizenden mensen hebben de beroemde UFO-congressen in het Engelse Glastonbury bezocht en zich in graancirkelonderzoek verdiept. Toen conclusies uitbleven, is veel van die aandacht ingekakt. Recent vond de Amerikaanse overheid het tijd om serieuze UFO-filmpjes in de openbaarheid te brengen. Waarschijnlijk worden we voorbereid op nieuw griezelnieuws: THEY ARE COMING TO TAKE US AWAY!
Opgefokt gevaar van buiten om mensen te dwingen om angstig binnen te blijven. EN onze nieuwste vaccins te nemen. Zoiets? Laat ons proberen om Hier en NU te blijven. En niet meer bang te zijn, te vertrouwen op de Flow. 

Domino Orakel, Tijdgeest Magazine

OOK NAAR DE FUNERAL EXPO IN BELGIE GEWEEST?

Je nabestaanden mee genomen voor dat dagje uit? Raadpleeg wel van tevoren het domino orakel. En zing mee: “Daar moet weer een booster in!”2x

 Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.010 lezers, ontvangen door 1552 abonnees via de website en door 15.200 mensen via Facebook en LinkedIN. Tenminste, dat was zo VOOR de censuur.  Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru, Chris den Daas & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 1 maart 2024

Read More →