Tijdgeest Magazine is al bijna 17 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, van het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou ? Stuur me een afmeldmail met UIT.

 Tijdgeest Megazien
van 15 mei 2023
over reuzenskeletten, deugen, corruptie, G.E. Griffin, Diana & LTO-gifspuiters.

 
Teken ook de petitie tegen de Wet Publieke Gezondheid!

BESTONDEN ER REUZEN?

Mijn 4e Sardinie-reis leverde weer vreemde informatie op over het verdonkeremanen van bewijs voor het bestaan van een enorme reuzenbeschaving op dat eiland, ver voor de jaartelling. Nog in 1975 haalden militairen er regelmatig door boeren opgegraven reuzenskeletten weg. De Sardische schrijver en kunstenaar Luigi Muscas laat enorme wervels zien, een kanjerkies en een kolossale teen, zelf gevonden, beweert hij. Onze gids Sam Pitzalis brengt onze groep naar een veld met tientallen graven, langwerpige steenhopen, Graven die misschien al duizenden jaren eerder zijn leeggeroofd. We zien ook ingestorte Nuraghe-torens, doelmatig ontmanteld om materiaal voor lokale huizen te verkrijgen. Nog meer mysterieuze bouwsels, vaag lijkend op onze hunebedden, ooit een gevangenis bij een rechtbank?  Grafschatten en skeletdelen zouden opgeborgen zijn in onder andere het Antropologisch Instituut in de Italiaanse stad Parma. Luigi Muscas beweert dat alle onderzoeksplekken die hij in zijn boeken had beschreven, onmiddellijk door archeologen in dienst van het Vaticaan werden vernietigd. Niettemin zag ik zelf nog duidelijk onbeschadigde reuzengraven met platen van een ongewoon cement waarop als decoratie kwartssnippers waren gelijmd.


Reuzenkiezen
MENS ENTEN OP DIER?

Onderzoeker Zecharia Sitchin schreef er al over: experimenten met menselijke en dierlijke genen. Luigi Muscas beweert op een plek die traditioneel La Terre de-su Spigali wordt genoemd, het Ziekenhuis, afbeeldingen van wonderbaarlijke dieren gezien te hebben. Hij maakte ze na in keramiek in zijn atelier. Was dat een buitenaards laboratorium van ‘goden’, kerels van 4 meter, die experimenteerden met het creëren van voor hen bruikbare dieren en mensen? Dat spoort met mythische verhalen over andere goden (afkomstige van andere planetaire sferen), die met een zondvloed al dat soort misvormingen en die reuzen plus hun nageslacht van de aardbodem wilden wegspoelen? Dat die criminele monsters zich ondertussen op Sardinië flink hadden voortgeplant, zou blijken uit de lange en sterke Sarden, kerels van 2,40 meter, die ooit de lijfwacht vormden van farao Ramses de Tweede.

 

FATSOEN IN DEUGLAND!

Schaduwkanten loeren overal op ons zelfbeeld. Het licht lonkt, maar er tonen zich toch vaak duistere elementen, vooral als er crisis daagt rond discutabel gedrag. Probeer eens goud te verkopen aan een hebzuchtig en oplichterig Grenswisselkantoor bijvoorbeeld. Mensen met een voorbeeldfunctie, die in de media van zichzelf een beeld schetsen met hoge morele waarden, innerlijk fatsoen en plichtsbesef blijken echter flink vatbaar voor een behoorlijke ethische schijnheiligheid. Vooral als het aankomt op streng oordelen over anderen, terwijl ze zichzelf al snel een vrijbrief geven voor soepeler regels.

Leuk is weer wel als jij wat van je zwart verdiende inkomen gebruikt om Tijdgeest Magazine te steunen. Doneer rustig iets bij onze sponsor, de Stichting Open Ontmoeting Olivijn in Den Haag, NL73 INGB0005008174. Bij grotere bedragen (ach, wat is groot?) krijg je een gratis exemplaar van Dikke Hans Leert Vliegen, als je er tenminste je adres bij vermeldt.

Bron: Natural News

CORRUPTIE

De zogenaamde wetenschap blijkt zich naadloos te laten omkopen zo bewijzen Big Pharma en de media. Een universiteitstitel zegt niks meer over integriteit. Bij geen van de berichten over oversterfte wordt vermeld of er vaccinaties aan vooraf gegaan zijn. Long Covid is een nieuwe mode-etiket voor afgestrafte vaxxers of voor het obsessief mondkapjes dragen, zou je kunnen zeggen. Tenminste, qua Vrije meningsuiting? Niet volgens de sabotage-Denktank van het Ministerie. Als ik nog steeds op LinkedIn mocht publiceren, zou ik vanwege dit bericht waarschijnlijk opnieuw levenslang geroyeerd worden.

In een recent onderzoek werden Nederlandse en Amerikaanse student-deelnemers met betrekking tot hun gevoeligheid voor gerechtigheid getoetst. Tweederde van de deelnemers met hoge morele karakterscores maakten redelijk eerlijke keuzen. De rest, vooral lieden met een opgefokte zorg over hun eventuele reputatieschade, pakte sneller een egoïstische route. Zij zien ook de morele veroordeling van een ander als een nuttig, strategisch hulpmiddel om hun eigen reputatie te verbeteren. Hoe hoger men van de toren blaast, hoe groter de kans dat men er vanaf waait, zou je mogen hopen. En dan in een volgend leven beginnen als kaboutertje. Geinig!

CHINA EN DE SAMENZWERING

Reeds in het boek De Kapitalistische Samenzwering uit 1971 van G. Edward Griffin stelt die Amerikaanse schrijver en filmer dat kapitalistische en communistische samenzweringen beide werden en worden geleid door één enkele Moeder-Samenzwering, waarschijnlijk een voortzetting van de Orde der Illuminatie. Griffin meldde toen al de kwalijke rol daarnaast van VN, de FED, de Council of Foreign Relations en de Ordre of the RoundTable. Westerse banken financierden bijvoorbeeld de communistische revolutie in Rusland.

Inmiddels is de Chinese vooruitgang op het wereldtoneel de traditionele, Engels- of Duitssprekende elite boven de macht gegroeid. Xi Jinping heeft zijn leger en industrie geactualiseerd. Hij raakte vast zeer op zijn hoede toen de Amerikaanse geheime dienst (geholpen door Dr. Fauci) in Wuhan een biowapen tegen zijn bevolking inzette. Inmiddels heeft dat biowapen ook delen van de Westerse ‘beschaving in de vette stress gezet, maar andere organisaties (vooral Amerikaanse) hebben er juist waanzinnig van geprofiteerd.


HULP OF NIET MEER NODIG?

In het kader van buitenaardse hulp heeft zich een zogenaamd Gevallen Engel met de naam Ahriman herhaaldelijk ingezet om goedwillende mensen te steunen met intelligente, technische en vooral rationele oplossingen. Hij wordt overal als manipulant verguisd, maar misschien onterecht. Een andere buitenaardse club gokt namelijk ondertussen op de totale vernietiging van het menselijk ras. Voor hen is het ideaal dat wij elkaar uitroeien. Hoe dan? Covid sloeg bijvoorbeeld onmatig toe in sterk met 5G ingekleurde gebieden. Gek? Weet toch beter en lees Ir. Piet Tummers: hier!

Nog een Betere Uitroei-Kampioen? Ja hoor. Turkmenistan fakkelt ongeremd restproducties af bij zijn gaswinning. Daarbij lekt net zo veel methaangas de atmosfeer in als de hele jaarlijkse Engelse koolstofuitstoot. In Nederland een beetje pielen rond CO2 wordt daarmee totaal irrelevant, want Turkmenistan fixt in z’n eentje de definitieve opwarming van de aarde. Zuur, want die lekkages zijn met minimale kosten aan te pakken.
Meer moorden in het drugscircuit zetten geen zoden aan de dijk, vaxxen helpt goed maar Turkmenistan is ideaal aan het werk voor die foute buitenaardsen!

Ik beluister nog maar eens De Commensaal van Drs. P. Humor helpt altijd.


BANG?

Ja, ja. Als je erg bang van dit soort berichten wordt, kan die angst ook je immuunsysteem aantasten. Moet je toch alert en weerbaar zien te blijven? Ja, natuurlijk. Gun iedereen het eigen lijden, roep ik soms. Bemoedigend is dat Ivermectine kan helpen om parasitaire elementen te doden. Misschien wordt dat nog eens onze redding. Anderen zweren weer bij het dagelijks eten van een rauw eitje.


Je kan niet meer zeggen dat je het niet wist.

DIANA LEEFT!
Ondertussen moet je van erg rare wappies geloven dat John F. Kennedy, Elvis Presley en Prinses Diana nog in leven zijn en dat talloze slechte politici zijn geëxecuteerd en vervangen door dubbelgangers. Dat soort nepnieuws is ook een omgekeerd soort manipulatie. Men presenteert je valse hoop op interventie van een allesoverstijgende macht achter de zogeheten Deep State met Trump aan het hoofd. Welja, alles kan. Boerenverstand helpt haast niet meer. Zogenaamde helderzienden voorspellen veel van dit soort fenomenen. Als het niks meer met logica te maken heeft, als je er geen manipulatie met voorspelbare geldstromen is ziet, dan vermoed ik zelfs ook daar trollen, nepnieuws regulerende Bad Guys, die ook in dienst staan van Rare Slechtigheid.

Zo is er minstens enige alertheid geboden bij het lezen van een EEG-protocol uit 1975 dat de Resolutie van Straatsburg heet. Daarin worden de EU-lidstaten opgeroepen om maximale steun te verlenen aan het integreren van het Arabische cultuurgoed op het gebied van waarden en normen. Bestudering van de islam dient gestimuleerd te worden. Daarin zijn we inmiddels gestruikeld over illusies, gewelddadig extremisme èn politieke Gutmenschen.

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2024, € 40 per kalenderjaar dus) of van € 20 per halfjaar op de rekening van onze sponsor de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,50 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Paradijselijk spiritueel resort in Karimunjawa Indonesië, koraalzee, yoga, met de Nederlandse Margo Niestadt met Alam Kita, vakantie of therapie. Bezoek de website   of WhatsApp Margo: +31 623 989 986.

* Last van straling of gewoon behoefte aan natuurlijke frequenties? Blushield Europe biedt oplossingen voor thuis, op het werk en onderweg!

* Het mystieke Peru, betaalbaarder en dichterbij dan je denkt. Spiritualiteit, condors en oude mystiek in één. Ecologisch gebaseerd reisbureau, Nederlands sprekend: www.greenperuadventures.com.

* Verhalenverteller-keesvanwanrooij.nl voor spirituele verhalen vol bijna echt gebeurde sages ,mythes en sproken. Huiskamer of kampvuur, school of museum, ik kom overal: kees.vanwanrooij@hotmail.com.

* Veiligheid kopen in goud, onroerend goed en/of toch maar een beetje goedkope Bitcoins? Dit is de link die ik vertrouw. In dagen van crisis en waardeloos (cash)geld is dit misschien toch slim.

* De 4e Sardinië-reis zat vol evenals onze trip naar de Bosnische piramiden en het oergezonde tunnellabyrint. Een spirituele vakantieweek met mij dan in een Frans Chateau? Welkom bij Centre Lothlorien in de Haute Marne. 16-22 juli dagelijks Familie Opstellingen, Trancereizen of karmische astrologie. Veel vrij, veel natuur, veel zon. Camping of kasteelkamer, koken of vol pension: mail info@peterdenharing.nl.

* Hugo van der Geest biedt Familie opstellingen aan en verschillende massages in zijn praktijk te Honselersdijk of eventueel bij u thuis. Ook voor bedrijven!

ONGEZONDE BOEREN  

Veel boeren spuiten hun weilanden dood met het giftige, oranje gekleurde glyfosaat. De Landelijke Tuinbouw Organisatie, LTO, adviseerde direct hun leden om die kleur snel onder te ploegen om nog meer discussie over het boerenheil te vermijden. De groenteboeren pompen bar veel grondwater op waardoor het grondwaterpeil zakt en van alles vroeg verdort. Verder zijn de veeboeren druk met koeienhorens wegbranden, varkensstaartjes couperen, kistkalveren vetmesten en megastallen bouwen. Wat vergeten we toch gauw veel… Vier van de tien boeren zijn al miljonair maar rijker worden is altijd leuk.

De boeren drijven in samenwerking met de supermarkten ook de voedselprijzen op, maar Big Pharma doet dat even knap met de vaccinprijzen. De nieuwe wereld van het georganiseerde oplichten! De hebzucht is riant gekoppeld aan tekortangst en daar spelen duizenden, tienduizenden gieren op in. Het is een neveneffect van de zelfbedieningsmaatschappij waar ieder burger, zeg kneus, verantwoording dient te dragen voor zijn eigen handelen, zeg falen. Dwangarbeiders in Aziatische gokparadijzen speuren de hele dag naar slachtoffers, die nog verder uitgekleed kunnen worden. De Chinese maffia floreert op drugs, wapens, mensenhandel en gokken. De Oekraïense maffia ook trouwens. De vergiftiging van ons denken houdt niet op. KLAAGMOP

Na zijn veroordeling zette Danny een poëzieclub op in de gevangenis. Het moest echter altijd na werktijd en na een tijdje ging hij zeuren. “Ik lig in de luren, nooit een vergoeding voor alle extra uren.”
Zei een vaak vittend clublid: “Hoe lang moet dit nog duren?” Bedacht een andere gedetineerde, nogal zuur: “Zeikerd. Jij met je kuren. We kunnen ook iemand van buiten huren.” Vol zelfverwijt en nostalgie klaagde die Danny: “Had ik maar niet moeten inbreken bij de buren.”
“Ik zal je direct naar je voorouders sturen!” zei een derde clublid irri. Toen ging even overal het licht uit. “Danny?” vroeg iemand nog, maar meer poëzie, nee, dat hoorde je nooit meer nie.

SLAAN VAN VROUWEN EN KINDEREN EERST?

Raadpleeg wel eerst mijn domino orakel om te zien of je behoefte aan MEER stress hebt. Lees vooraf mijn nieuwste boek over reïncarnatie, karma en voorbestemming (Dikke Hans Leert Vliegen)! Stort € 25,00 op NL07INGB0001580509. En vermeld je adres!! Elke donateur krijgt het boek gratis! Doen! GRATIS!

Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 11.011 lezers, ontvangen door 2165 abonnees via de website en door 3100 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen

Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof
en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de