Loading...
You are here:  Home  >  Archief Tijdgeest  >  Current Article

Tijdgeest Megazien 15 mei 2020

By   /   mei 15, 2020  /   Reacties uitgeschakeld voor Tijdgeest Megazien 15 mei 2020

Tijdgeest Magazine
15 mei 2020
over hartzeer, spoken, HSP, vee, Vodafone, nep-Osho, foute vaccins & besmetvrees.

 

DE ONMENSELIJKE PRIORITEIT BIJ CORONA

Er overleden tijdens de crisis honderden hartpatiënten met acute klachten, die niet gedotterd konden worden. Wie niet overleed, houdt er langdurig ernstige klachten aan over. Alles draait echter, manipulatief en sentimenteel opgeblazen, om Corona en flink inconsequent ook nog. Voor de palliatieve opvang van stervende Corona-patiënten werd door de ene zorgverzekeraar € 1000 per dag betaald en door de andere € 200. Regeltjes, regeltjes, volstrekt onlogisch en soms willekeurig toegepast. De anderhalve meter norm is een obsessie met formele veiligheidssprookjes en wordt landelijk ontspannen overtreden. Nepburgerzin, handen wassen of je verstoppen achter een mondkapje houdt geen enkel ongerief tegen als je denkt aan karma, voorbestemming en spirituele levensopdrachten. De massa houdt helaas van veilige slavernij.

Als ernstige en vooral zeer bejaarde Coronapatienten de keus konden krijgen tussen morfine of nog jarenlang leiden onder de bijwerkingen van een IC-opname, dan kwamen we ergens. Maar iedereen wordt alleen overal buitenproportioneel bang gemaakt voor de dood. Denken over preventie van obesitas, frisdrank- en suikerconsumptie, fijn stof-belasting enzovoort komt niet aan de orde. Luister naar longarts David Prins. De hele internationale mediawereld wil ons naar Het Nieuwe Normaal stuwen: dat van asociale afstand en vaccinatie. Protesten zijn er wel, maar gezagsgetrouwe angsthazen nog meer. Nog even en ons als toekomstig horrorscenario wordt ons de invasie van buitenaardsen voorgelogen (voorspelling van Robert Jensen).


Plotseling inzicht van Minister De Jonge: “Ook de kwaliteit van leven doet er toe!”

SPOKEN, PLAAGGEESTEN & UITVERKORENEN

Krijgen we ergens nog wel integere en te toetsen voorspellingen voor de komende crisisjaren? Je kunt bijvoorbeeld luisteren naar Bob Dylan’s Slow Train Coming (tekst hier) of de Bijbel pakken op Openbaringen, Handelingen, Efeziërs, enzovoorts. Hier over onze toekomstige chip: Openbaringen 13:16 En het maakt dat men aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd.
Sombere antieke voorspellingen zat. En dan zijn er nog moderne gechannnelde berichten van plaaggeesten, die je beloven en vleien, dat jij bent UITVERKOREN (LEZEN!) om binnenkort naar de 5e dimensie opgestraald te worden. Juist gevoelige mensen kunnen slachtoffer van zulke nepvoorspellingen worden.

Er bestaat veel goed gedocumenteerd materiaal over HSP, de hoog sensitieve personen onder ons. Astrologisch valt op, dat veel HSP-ers met ernstige problemen i.v.m. hel licht, sterke geuren, harde geluiden en te directe aanrakingen een Neptunus-afflictie hebben (goh, is er eindelijk iets meetbaar?). Zulke mensen hebben tegelijk vaak een intuïtief-instinctief waarnemingstalent, dat vast genetisch is doorgeven vanuit ons vroegere oerjagersleven. Sjamanen weten er alles van: je voelt foute plekken aan, je voelt energieën en gevaren in natuur en stad. En ze weten meer van de ziekmakende invloed van stress op het lichaam. Die is overal, ook voor de Corona-trip. Het toppunt van stress: de Jackpot uit de Staatsloterij: 20 jaar lang € 250.000 per jaar krijgen. Je wordt spontaan gek, overgenomen door de Satan zelf!

DONKERE, ZWARTE MATERIE

Er klinkt veel gelach en bijdehand, quasiwetenschappelijk gebabbel rond het onderwerp HSP, maar alles draait om het serieus nemen van boodschappen en eventueel daar aan verwante ellende van mensen die echt anders zijn, buiten de standaardnormen vallen. Als jij niks voelt maar de ander wel? Wie is er dan gek? Of is er niks gek en ‘zien’ wij alleen maar een fractie van wat er in dit universum gebeurt? Omdat er meer zwarte, donkere materie bestaat dan licht? Dat zeggen begaafde kwantumfysici inmiddels. En kennelijk voelen begaafde gewone mensen allerlei energetische bewegingen in hun fijnere zenuwgestel. En dus ook energie van overleden familieleden. Of erger natuurlijk, die van plaaggeesten en demonen. Of van buitenaardse invloeden. Daar kan je flink ziek van worden.

Voor de mensen die vooral rationeel naar ziekte kijken (de emotioneel invaliden onder ons), is er weinig hoop. Maar liefst 58% van de Nederlandse bevolking (9,9 miljoen mensen) heeft één of meer chronische aandoeningen (75-plussers zelfs zonder uitzicht op genezing), zoals diabetes, hart- en vaatziekten, multiple sclerose, reuma, schildklier- of psychische klachten. Levenslang slikken van symptoomonderdrukkende medicijnen houden hen echter ziek. Elk griepje kan hen de das om doen. In 2018 gingen er dus twee keer zoveel mensen als nu, vooral ouderen, dood aan de griep! Kan je nu ziek worden van energetische druk? Of van karmische, onverwerkte conflicten? Ik denk van wel. Je kunt me bellen als je over iets twijfelt.

BULLSHIT? OVER 5G EN DE POLITIESTAAT?

Studies wijzen uit dat allerlei gevoelige mensen, evenals vogels trouwens, de invloed van 4 en 5G kunnen voelen, niet zelden met nare klachten. Geen probleem: SAFE OF NIET SAFE Vodafone is toch rustig begonnen in Nederland! Check de studie die de relatie tussen de aanwezigheid van 5G-netwerken en coronavirusgevallen laat zien.  Op het Afrikaanse continent is alleen in Zuid-Afrika 5G geïnstalleerd. En? Ja hoor! Daar slaat de griep heftig toe.
Of nog griezeliger misschien: dat de Coronasterftecijfers ook sterk worden bepaald door de mate van luchtvervuiling: een stijging van 1 microgram fijnstof (uit bijvoorbeeld de Brabantse megavarkensstallen) laat het aantal coronadoden met 15 procent toenemen, zegt onderzoek van de universiteit van Harvard. Schoon Kroatie (11 miljoen inwoners) had maar 63 coronadoden, maar supervervuild New York en die stankdorpen rond Gemert-Bakel zijn heftig te grazen genomen.

De Fransen worden dat sowieso, Frankrijk is een totalitaire politiestaat geworden. In India slaat de politie mensen verrot die op straat iets proberen te verdienen. Steeds als er heftige video’s van YouTube verwijderd worden over controversiële onderwerpen, kun je trouwens op https://banned.video/ door zoeken. Hier bijvoorbeeld.

Of zoeken naar een interview van Laura Eisenhower met Cyril A. Parsa over bemoeienis van buitenaardsen met de mensheid, compleet met klonen van kinderen en bases op Mars.


Het suffe sprookje van het nieuwe normaal: 200 jaar terug in de tijd.

DE KRACHT VAN CORONA

Veel ongeruste Nederlanders (niet die laffe Huh-huh-club van ‘O God, is het veilig en verantwoord?’) hebben de petitie getekend om ons te vrijwaren van een permanent gemaakte vrijheid beperkende Noodwet. Hoewel het lijkt alsof Corona vooral een vloek is, kon ik uit mijn meest recente Familie Opstelling over dat onderwerp echter duidelijk zien dat Corona ook een wonderbaarlijke zegen aanreikt. Veel van het oude wordt immers opgeschoond, deze ‘griep’ triggert vooral een enorme verandering in bewustzijn. Sterker nog: Corona is bedoeld als een brug naar wezenlijke liefde. Waarheidslievende, integere journalisten zullen zich gaan schamen voor hun hetzerige, sensationele, angstaanjagende berichtgeving in dienst van de farmaceuten. Bol.com belemmert ondertussen in opdracht van het RIVM  de verspreiding van Door Frankema’s boek van de Stichting Vaccinvrij!
Onze hoeder der natie Rutte (10 jaar lang al superbezuiniger op de Gezondheidszorg) moet slechts even verder weg om raad gaan vragen voor realistischer denken dan angst voor een tekort in de Gezondheidszorg en aan politie op straat…  Enne, in het griep-seizoen 2017-2018 stierven er rond de 10.000 mensen in NL en dat haalde de krant niet eens! Corona dwingt tot wezenlijke bezinning nu de wereld even stilstaat. Het nieuwe normaal gaat over afremming en rust, tegelijk over verzet tegen de afstandelijkheidobsessie van het ambtelijke apparaat. Het leven op aarde gaat immers om de liefde, om de verbinding, zonder vergelijken of jaloezie. Terug kan niet meer, het commerciële idee van groei en nog meer groei gaat overboord, de overvloed kan binnenin gevonden worden, niet langer in de ijssalon van de politiek.

GEVAARLIJK VEE ETEN

De menselijke sufheid is helaas genetisch niet uit onze voedselboeren weg te saneren. Let op de ongegeneerde landbouwsubsidies aan hun zogenaamde vergroening, hun gluten, vlees en bangmaaktrips. Het aandeel van veeteelt op klimaatverandering is: 51% van alle CO2-equivalente uitstoot. Gewoon eten is eigenlijk gevaarlijk geworden en dodelijk voor de zwelgers onder ons.
Dan hebben we nog WiFi, dat ook de woekering van parasieten en schimmels in je darmen kan prikkelen. CBG, cannabisolie kan daar soms wonderen in verrichten. Zaai wat wiet in je tuin. Niks van de werking is fatsoenlijk wetenschappelijk bewezen, maar waarschijnlijk doet de THC meer goed dan de Cannabinolen in die opgepimpte oliehype… Slimme minnaars eten trouwens lustopwekkende kikkererwten, avocado’s en bananen, rijk aan zink en B-vitamines, Vegetarisch eten kan je serotonine- en oxytocineniveau oppeppen. Dat is weer goed voor sterkere gevoelens van intimiteit en affectie. En ananas geeft je sperma een lekkerder smaak.


Krampachtig meeliften op een grote vader.

IMITATIE OSHO RAJNEESH

Swami Rajneesh (1961) is een controversiële discipel van Bhagwan Shree ‘Osho’ Rajneesh (1931-1991) sinds 1981. Na zijn zelfverklaarde verlichting noemde de man zichzelf plots ook Osho, een aanspreektitel uit Japanse Zentradities. Geen wonder dat zijn extreme imitatie niet geaccepteerd werd in de flink traditioneel geworden Indiase ashram van de in 1990 overleden meester. Na 2005 resideerde deze ook fysiek sterk op de meester lijkende leerling lang strategisch in Goa met een grote ashram voor de discipelen die op Poona waren uitgekeken. Na een tijdje ging hij op kosten van nieuwe toegewijden de wereld over reizen met een meditatieprogramma: een combinatie van lichaamswerk, Vipassana en overgave. In 2010 was hij zelfs in Nederland op het Open Up festival. Met de jaren werd hij echter een despotische geldwolf en dubieuze seksmaniak. Zo gek, alle nare kanten van zijn eigen meester werden opnieuw belichaamd. Wordt de imitator misschien gewoon overschaduwd door de overleden magiër himself? Alles kan maar dit is wel erg bizar. Meer zure informatie hier. Verder hieronder een briljant bericht over angst van de Echte Grote Meester voordat hij onderuit ging op lachgas.

PANDEMIEANGST

De vraag was: hoe je epidemie kunt vermijden? Osho: ” Je stelt de verkeerde vraag. De vraag had zo moeten zijn: ” Zeg iets over de angst om in mijn hart te sterven vanwege de epidemie? Hoe je jezelf kunt redden van deze angst? Omdat het heel makkelijk is om virus te vermijden, maar het is heel moeilijk om de angst te vermijden die in jou en in de wereld aanwezig is. Mensen zullen meer sterven door deze angst dan door de epidemie. Er is geen virus in deze wereld gevaarlijker dan angst. Begrijp deze angst, Anders word je een levend lijk voordat je lichaam sterft. Het heeft niets met het virus te maken. De beangstigende sfeer die je nu bekijkt is een collectieve waanzin, die na enige tijd steeds afneemt. De redenen blijven veranderen, maar dit soort collectieve waanzin blijft af en toe onthuld worden. Veel mensen krijgen hulp of ze sterven. Het is al duizend keer eerder geweest en het zal blijven gebeuren. En zal doorgaan tenzij je de psychologie van de menigte en angst begrijpt. (…)
Blijf alert. Kijk niet naar een video of nieuws dat je angst geeft. Stop met praten over de epidemie – steeds hetzelfde herhalen is de geboorte van zelfhypnose. Angst is een soort zelfhypnose. Dit idee zal chemische veranderingen in het lichaam veroorzaken. Door steeds weer hetzelfde idee te herhalen kan deze chemische verandering soms zo giftig zijn dat het ook je leven kan nemen. (…)
Meditatie wordt een beschermende aura rondom de zoeker, waardoor negatieve energie niet binnenkomt. Nu is de energie van de hele wereld irrationeel geworden. Op zo’n manier kun je elk moment in dit zwarte gat vallen. Zittend in de boot van meditatie kun je dit vermijden. (…)
Degenen die hun vandaag aanbieden voor morgen, zijn bang voor de dood. De dood is geen probleem voor degenen die hun leven volledig elk moment leven. Heroverweeg het leven. Angst lost niets op en er is geen genezing voor de dood.
Als je niet sterft aan een pandemie, dan zul je een andere dag moeten sterven, en die dag kan elke dag zijn. Daarom: Keep ready. Haal je leven niet neer.”

Met dank aan Modita


Aanbidding van het goddelijke: NOOIT genoeg?

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Helaas, betaalde advertenties hebben we op dit moment niet. Verliezen wel. Zo overleed, bijna 60, onze fijne vriend Dolf Terlingen. Die moet ons vanuit het astrale plan maar een beetje door onze fysieke crisis heen helpen.

ONBEWEZEN VACCINVEILIGHEID

Hoera! Robert F. Kennedy Jr. (kleinzoon van) is advocaat voor letselschade door vaccins. Samen met Del Bigtree, producent van de documentaire over dubieuze vaccins (VAXXED) en het Informed Consent Action Network (ICAN) eiste hij van de farmaceutische industrie de relevante overheidsdocumenten op, waaruit had kunnen blijken dat alle federaal goedgekeurde vaccins de afgelopen 32 jaar op kwaliteit waren getest. En er was er GEEN! Effectief en veilig? De door hem recent gewonnen rechtszaak leidt talloze nieuwe processen in. En vooral: WELK NIEUW VACCIN TEGEN CORONA WORDT ONS STRAKS DOOR DE STROT GEDUWD? De natuur heelt zichzelf, de mens lijkt altijd een witte jas nodig te hebben.

DIERLIJKE VIRUSSEN NAAR DE MENS VIA VACCINS

Omdat er veel dierlijk materiaal in vaccins zit, is het juist mogelijk (en eventueel bedoeld) om dierlijke virussen over te brengen op mensen. Artsen vonden namelijk in verschillende vaccins materiaal waarvan zeer betwijfeld wordt of de werking heilzaam is. De Utrechtse Diergeneeskundige Willem Luytjes stelde al in 1989 dat levend materiaal in een vaccin (zoals bijvoorbeeld in alle inentingen bij kippen tegen het Corona-virus (dat bestaat immers al eeuwen) maakt dat het virus zich daartegen gaat wapenen en muteert tot gevaarlijker varianten binnen een paar jaar. Man heeft geheel gelijk gekregen.

De volgende stoffen werden in vaccinaties aangetroffen: aluminium hydroxide, aluminium fosfaat,  ammonium sulfaat,  amfotericine B, een- en tweebasisch kaliumfosfaat, arginine hydrochloridum, betapropiolactone, formaldehyde,  formaline, gelatine, gentamicine sulfaat, glycerol, hydrocortison,  gehydroliseerde gelatine, natrium glutamaat, neomycine, neomycine sulfaat, nonylfenol en octylfenol ethoxylate, ethoxylate, octoxynol 10, fenol red indicator,  kaliumchloride, kaliumdifosfaat, kaliummonofosfaat, polymyxine B, polysorbaat 20 en 80, natriumdeoxycholaat, sorbitol, tri(n)butylfosfaat en natuurlijk fenoxyethanol (antivries!). Verder werd aangetroffen kwik, thimerosal en Merthiolate als conserveermiddel.  Dat is allemaal vast wetenschappelijk nuttig.
Maar dan ziet men ook ook kippenembryo, kippenei en/of eendenei. kalfsserum en dierlijke weefsels als varkensbloed, paardenbloed en/of konijnen/apenhersenen, hondennier en/of apennier en foetaal runderserum. Bovendien zag men Vero-cellen, in een lijn van apenniercellen en gewassen rode bloedcellen van schapen. Dan nog wat varkenspancreas-hydrolysaat van caseïne en tot overmaat: menselijke diploïdecellen (afkomstig van geaborteerd menselijk foetaal weefsel).
Het meest beangstigende is dat wetenschappers pochen over de nuttige werking van nanotechnologie: minuscuul kleine deeltjes die een ‘opdracht’ meekrijgen in iemands lichaam. Bijwerkingen hoeven niet onmiddellijk na een vaccinatie op te treden. Zo is de oorzaak vaak moeilijk wetenschappelijk aan te tonen. Kern is dat de vaccinmaker wettelijk gevrijwaard is tegen schadeclaims met betrekking tot vaccinschade.

Tja, van het drinken van alle met suiker gezoete (fris)drankjes stijgt je sterftekans ook behoorlijk.

TRUMP ASTROLOGISCH

Ik heb steeds meer sympathie voor Trump, die schijt heeft aan alle omgekochte, zogenaamde wetenschappers. Lees meer op XanderNieuws over deze briljante gek, die drie weken ouder is dan ik: 14 juni 1946, om 09.45 uur in New York. Mooie, krachtige, interessante horoscoop, maar ook vol karmische shit en geheime vijanden. Hier, voor wie de geest verder wil verruimen! En verder, laat ons gaan wandelen in het bos, zolang bange, beterwetende burgemeesters het nog niet afgesloten hebben!

B-LITERATUUR

“Ik heb je zo gemist, schat!”
”Om wat?”
”Om, eh, kleine dingen. ”
”Zoals?”
”Ach, ze willen me even niet meer zo snel te binnen schieten.”
“Ja, zo.”
”We hebben toch ook gelachen?”
“Ja. In het begin.”

(uit Pulp van Charles Bukowski)

GEEN GODSDIENST ZONDER WAARHEID, GEEN WAARHEID ZONDER WIJSHEID…

 Die ENE Waarheid leidt meestal tot hersenspoeling. Raadpleeg eerst eens het domino orakel voordat je sektarisch slachtoffer wordt.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Lisanne Hoogerwerf, Lilian Ferru & Patrick Kicken plus een lezing op Sterrenstof.

    Print       Email

You might also like...

Tijdgeest Megazien 15 januari 2021

Read More →